2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok guzum o neymiş o 3 günlük geçmişi adamakıllı bi okumadım ya la neler kaçırmışım.

neymiş söle bakim

şimdi yüzüğüne bir ip geçir ve uçlarını bağla ipten tut yüzük aşağıda kalsın yüzüğü avcunun içinde tut göbeğinin üzerinde dur elini yavaşça aç ve aşağı çek yani yüzük serbest kalsın sonra baka hareketlerine ileri geri mi yoksa yuvarlakmı dönüyo sonucuu azzzz sonraaaaaaa

canım izin almana çok sevindim hem dinlenirsin hemde çocuğunla ilgilenirsin ohhh mis gibi

evt yaa inşallah bende çok sıkılmıştım bu aralarrr

Ayyyy ne güzel yazmışsın, senin bebiş çok şanslı

Eskiden tatlıya bayılırdım, gofret çikolata yemeden 1 günüm geçmezdi, reçel bal desen keza onlar da öyle; ama şimdi... I ıhhhhhhh mümkün değil yediremezsin. Tiksinme de değil, içim almıyor asla ve asla istemiyorum yemeyi...

Önceden yediğim ama şimdi yasak olan bazı şeyler var (deniz mahsullerinden) isim vermiyim canınız çekmesin. Burnumda tütüyor...

Buranın, sizlerin bağımlısı oldum
Face'te yemek resmi filan paylaşan arkadaşlarıma sinir oluyorum engelleyesim geliyor

Kokulara karşı -hepiniz gibi- aşırı hassasım, varlığından haberdar olmadığım kokuları keşvettim. Bazıları çok güzel bazıları iğrençççç! Çok zorlanırsam limonu ortadan kesip onu kokluyorum. Gaz maskesi yapıyorum kendime
Limon demişken, tuzlayıp yiyorum çok hoşuma gidiyor, yüzüm bile ekşimiyor yahu. (Kız mı sizce )

Her akşam en az 1 kase yoğurt yerdim, şimdi hiç canım istemiyor. Eşimin zoruyla yiyorum...

Hergün süt içiyorum, ilaçlarımı da alıyorum. Vitamin, demir, folik asit, kan sulandırıcı.

Tenim çok hassas oldu, eşimle çarpışsak canım acıyor

Duygularımda da fışkırma var resmen, reklamlara bile ağlıyorum

Çok aşırı derecede uykuya düşkün oldum -çoğunuz gibi- evde en sevdiğim yer yatak odamız

Sabah alarmından daha da çok nefret eder oldum. 6,5 çok erken yaaaaaaaaaa!!!
Neyse şimdi karneleri verdik, 15 gün rahatız... Bugün karneleri verirken çok duygusallaştım, hep gururlanırım ama buseferki çok değişik oldu. Benim de evladım bu günleri yaşayacak diye geçirdim içimden. Sağolsunlar velilerim de çok anlayışlı, onların da güzel dilek ve dualarını aldım çok mutluyum... Çikolata almıştım çocuklara ama dağıtmayı unuttum tüh demin aklıma geldi.... Neyse okul açılınca sürpriz yaparım artık

Bizim de köpüşümüz var, oğlan. Başını karnıma koyup gözlerimin içine bakıyor; sanki hissediyor gibi. Sizinkinde durum ne?

Yarın kontrolüm var. Bütün hafta karne günü için değil kontrol için geri saydım Üstelik ben göz doktorundan bile tırsan biriydim. 6 cmlik velet neler yaptırıyor
İnşallah cinsiyet de söyler, çok merak ediyorum...

Son 2 haftadır -ömrümde ilk defa- erkek çocuk fikrine çok sıcak bakmaya başladım. Hormonlardan mıdır nedir, ilk defa yaa öyle de olsa ne güzel olurdu diye düşündüm uzun uzun. Hep olacaksa sağlıklı bir kızım olsun diye dua ederdim ama şimdi erkek de deseler aynı derecede mutluluktan uçacak kıvamdayım

Hasta olanlara, zorlananlara geçmişler olsun, allah sabırlar versin.
Doktordan güzel haberlerle dönenler var gözünüz aydın

Ay son 3 sayfayı daha okuyamadım. Yazdıklarımı yolladım gitttiiiiii

Hayyy bende de sanki biraz o korku var biliyo musun. bence haklısın. Bi de erkek çocukları biraz daha yaramaz oluyo benim ablamın oğlunu dolapların üstünde arıyoduk biz. benim gözüm o yüzden biraz korktu galiba amin hayırlısı tabii önce :)[/I][/B][/QUOTE]

aaahhh canım benimmm zamane kızları erkekten beter bende bir kız var 5 erkeğe bedel kanepelerin tepesinde geziyo canıma okuyo valla bu izinde dinlenirmiyim yoksa kafayı mı yerim bilmiyorum ama onunla vakit geçirmek herşeye değerrr

Allah isteyen herkese versin kız çocuğu bugün karne alacaktı kuşum daha göremedim ilk karnesiii

Son düzenleme:

bizde kocisle kucuk cimcime die sevip duruorz bi yandanda kiziorm ayrim ypiomusm gbi gelio ama icime kiz dogyo ama erkeksede onemli dil bn her turlu seviorm onu.bz 2kiz kardesz annem hep der iyiki kzlarim olmus ilerde hsta olsam kizlarm kpimi calr bi corba pisir die.aman kizlr saglikli sihhatli olsunlrda onemli olan o.ama icmden bi ses bu agustos ayinda bizm gruptan kiz patlamasi yasanick die en gec 1 ay snra hepimz ogrencz ankette ckar .bu arada ikiz bebis bkleyen vmiydi bzden

kilo almaktan hiç korkma canım hiç önemli değil zamanla veriyorsun ben 20 kilo almıştım bir görseydin doğuma giderken halimi
doktorum hiç bu kadar büyük karın görmedim dedi

ama tavsiyem şuna dikkat et süt emzirirken yok bana şu süt yaptı yok şekerli kuru pasta yok bilmem ne gibi çevrende söylemler olacak aman dikkat et bunlar önemli herkese farklı şeyler süt yapar normal beslenmeni yap öğünlerini atlamadan bol bol sıvı başka hiç bişey değil birde humananın anne sütü yapan çayı var çok darda kalırsan kullan sütün az olursa
tecrübeli biri olarak söylüyorum birde yüksek moral

tabi onu hep söylüyorum önce sağlıklı sıhhatli olsunlar. gerisi hiiç mühim değil.

Bizimkiler nacizane talepler

siz ne istiyosunuz piki ?

Bizimde ilk bebiş olduğu için hiç farketmiyor tabiki. Ama eşim dile getirmese de sizinki erkek olacak diye tahminler geldiğinde yüzünde güller açıyor, gözümün içine bakıyor hayran hayran... ama erkek kız farketmez "evlat benim evladım diyor"
:123:
bana kız diyende oluyor erkek diyende. ben ilk öğrendiğimde içime kız gibi doğdu,hala da öyle hissediyorum ama rüyamda 2 kez erkek olarak gördüm....bilmiyorum hayırlısı bakalım.
Az daha sabredelim öğreniriz inşallah. Ablam 2. kızını doğunca öğrendi.
bizim sıpa kordonu almış bacak arasına doğana kadar çıkarmadı ordan tamamen süpriz oldu yani

anam ben burda yapamam ki onu evde yapayım gidince. 4 tane böcekle çalışıyom ben karı kafayı yedi derler göbeemin üstünde yüzük sallarsam

Son düzenleme:

hahay o da iyiymiş. bütün hazırlığını erkeğe göre yapmıştır zavallı ablacığın

bilinçaltın erkek diyo üstü de kız diyo galiba. (bilinçüstü neyse yeni bi terim ben buldum ) kız hisset rüyada erkek gör :118: hayırlısı kuşum inşallahh

ayy canım ya saolasın çok rahatlattın beni valla tartıya çıkmaya korkuyorum yeminle... bi de 6. haftada düşük riskim vardı 2 hafta yattım bişi yapmadan mecburen o zaman da aldım kilo ama sağlıklı olsun da bebeklerimiz önemli değil artık doğsun sıpam o emerek büyürken ben de yavaş yavaş veririm inşallah kiloları... zaten 12. haftadan sonra platese başlamayı planlıyorum...

alıntı ile cevaplanın yanında gri kutucuk var oraya tıklıosun işaretlio

Bunu söylemen çok iyi oldu teşekkür ederim :)

Az daha sabredelim öğreniriz inşallah. Ablam 2. kızını doğunca öğrendi.
bizim sıpa kordonu almış bacak arasına doğana kadar çıkarmadı ordan tamamen süpriz oldu yani

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:

ne guzel anlatmıssn canım durumumuzn guzel bı ozetı
bu cmlık seyler fızyolojımızı ve psıkolojımızı alt ust ettı.ben hep duygusaldım smdı artık farklı bı boyut kazandım yanı.esım msj atmıs sen bna dunyanın enguzel duygusunu tattırdn dıe.sankı kavga etmısz gbı bunun ustune 1 sa agladım.koku alma konusunda cok fenayım.daha bıyere adımımı atmadan orda yemek pıstıgını anlıorm mıde pert tabı.esım cığır actın artık bu nası bı koku alma dıo.

ayy 9 ay boyunca cinsiyetini öğrenememk çok kötü olmuştur. herşeyi fıstık yeşil ve turuncu almak zorunda kalmışlardır. bebişim sen sakın yapma öle bişey. anne babaya namahrem olmaz hemen göster bize cinsiyetini.bizde sana ciciler alalım :)

ilk bebeği olanlar genelde hep kız istiyor sağlıklı olsun da inş ağustos ayına kız ayı diyorlar ama

cnm benım ablamnkıde bıraz utangactı galıba.ultrasonda hep bacaklrını cekıomus doktor tam anlayamadı.once kıza benzıo dedı kemık yapısından ısım bıle dusunduler flan.snra pıpsını gosterdı pasa 5.ayın sonunda planlar degıstı:)bole durumlar oluo.bnde korkuorm umarım benımkı kuzenıne cekmez cnku ben bıraz meraklıyım dert olur ıcıme valla smdı bıle nası merak edıorm

Rabbim inşallah hepimize de hem kız anneliği hem oğlan anneliği duygusunu tattırsın ama hepsinden önce sağlıklı sıhatli ve hayırlı olsunlar.

Yanlış göstermiş bi deeee
Herşeyi mavi alıp aaaa kızmış demek de var offfffff allah korusun! Bi de psikolojik hazırlık, oğlum oğlum diye seslenip oğlan olmadığı fikrine alışmak....

ilk bebeği olanlar genelde hep kız istiyor sağlıklı olsun da inş ağustos ayına kız ayı diyorlar ama

cnm bncede kız patlaması olucak gbı gelıo bna.hayırlısıyla ogrenıcez ya 1 ay snra hepımız bebıslerımızn cnsıyetını hemen hemen bılıo olucaz cok heyecanlı yaaaaa.ben ıkılı teste gıdınce doktor bsı demzse bıle sorucam cnsıyet konusnda bı tahmınınz varmı dıe :)merak yaaa napımm ıcımde bıdıgım var ama kızmı erkekmı bılmıyoruuum

çevrenizde çin takvimine uymayan bebekler var mı??? şüphesiz Allah bilir ama belki Rabbimin o şekilde bir yaratma planı vardır ve çinliler onun istatistiğini yapıp takvim yapmışlardır(malum çocuk konusunda tecrübeliler epey) çünkü biz arkadaşlarla baktık çoğununki tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…