2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla hiç sorma laydcim ben oldum olası böyle garip biriyim zaten. bütün ayrıkırı şeyler de beni bulur....
genelde hislerim daha kuvettlidir, ama rüyalarımda çıkar durumum vahim yani.
bebeğimin cinsiyetine göre; hislerime mi, rüyalarıma mı güveneceğime karar vereceğim bu yaştan sonra hahahahahahhaaaaaa

Yanlış göstermiş bi deeee
Herşeyi mavi alıp aaaa kızmış demek de var offfffff allah korusun! Bi de psikolojik hazırlık, oğlum oğlum diye seslenip oğlan olmadığı fikrine alışmak....

ablamların durumu işte ama cnm. ama ben zaten erkekse mavı kızsa pembe durumunu sevmıorm ara renkler ayarlıcam suprz olursa hazrlıksz olmasın.erkek bebısımı pembeler ıcnde bı karyolaya yatırmım mesela:)

bende senin gibi tembihliyorum bak gösterirsen sana neler alacam diye. zaten babam havalara uçuyor ilk torunu olacak. dün beşik bebek arabası ve salıncak baktık beraber. benden fazla düşünüyor rahatını zaten sözü varmış ilk torunuma herşeyi ben alacam diye:) bakalım rabbim heveslerini kursağında bırakmasın. ama dünkü elektrikli beşiğe bayıldım:)

evet çok süpriz oldu ama kötü olmadı. temel ihtiyaçları alındı zaten 2. bebeğiydi ablamın ilk bebeğimiz kızdı onun birçok şeyi sıfır ayarında duruyordu. zaten renklerin ne önemi var yahuuuuu canı ne istese onu aldı, çoğu şeyi de doğumdan sonra aldılar şekerim .....

Haklısın ben de pek sevmiyorum ama o bebek tonları var ya, açık pembe, açık mavi, onlara bayılıyorum...
Eşya almak için 6 ayı beklemeye karar verdik biz. Birşey olursa allah korusun o eşyalarla herşey çok daha zor olur ruhsal olarak...
Ama cinsiyetini bir an önce öğrenmek istiyorum çatlicam!!!! Hayal kurmak istiyorum isim düşünmek istiyorum kendimi hazırlamak istiyorum bütün dünyaya duyurmak istiyorum :))
4 boyutlu ultrasona mı girsek napsak

sen ne şanslıymışsın canım yaaa bebek masrafsız gelecek:) bizimkiler daha erken modundalar aslında onların da ilk torun. annem çocuk eşyaları görünce içim geçiyo ama almıyorum cinsiyetini bekleyelim diyor :)

evet ama diğer yandan kaynanamlarda da tık yok. normal 7. torun olacak :)))

1 saattir okuyom valla anca yazmaya sıra geldii
nasılsınız güzel annişlerr
bu aralar hic giremiyom topiğee yaa hep gec kalıyom kusurda kalıyom sohbetten

merhaba hamişler...
yaww ne kadar hareketli günler geçirmişsiniz..
ikili teste bende haftaya gidicem Allah nasip ederse...
içimden başta erkek geçiyordu ama sanki şimdi kız gibi geliyo.ikili teste giderken 13+1 olmuş olacağım.sizce geç kalmış olurmuyum..
bir an once bebek eşyaları almak istiyorummmmm...

Son düzenleme:
hiç erkek çıktı mı şimdiye kadar topicte?

Canım bana yazmışsın ama sana msj yolu ile dönemedim.Buradan yazabilicem kusura bakmayın başka bir konu açmış olucam ama
HErman bey kişisel olarak çok iyi
benim düşük riskim vardı .Aradığımda hep açtı.Mail attım hemen akşamına cvp yazdı. 1 ayda sadece tek ücret ödedim ama sık sık kontrole gelmemi istedi durumumdan dolayı.Asistanları çok ilgilidir.
ama hastane konusuna gelince
bekleme odası beni hep daralttı.Özellikle pazartesi günleri çok kalabalık oluyodu.9 da olan randevuma 10,30 da girdiğimi biliyorum
doğum ücretleri de pahalı olduğundan ben herman beyi bırakmak zorunda kaldım.
bir kere aksi bi tarafını gördüm. onda da sekreterine çalan teli hemen açması konusunda uyardı o kadar
sen neden memnun kalmadın canım benim ?

hosbuldum canım :)valla bende bişiycik yok ne getirmemi istersin canım bugün ağda yaptım kendimee göbişim büyümeden kendi işimi kendim hallettim duşumu aldım simdi bebişimle babamızı bekliyosss

oyyy maşallah .... sıhhatlaer mi olsun desem hayırlı mı olsun desem ?? ne güzel sen baba bekliyorsun mis gibi... oooo ben daha eve git yemek yap ye duşa gir ooooooo yorgunluktan ölüyorum

kızlar ben ve meleğim kaçıyorusssss.... anneler ve yavrumun teyzeleri öpüyoruz sizleri. yavrumun kankaları minik yavrularınızıda kocaman öpüyorum.... sağlıcakla kalın inşalllaaaaahhhhhhh oy kuzularım benim by by

he valla bacım nerenden tutsam elimde kalıyon hayırlısı diyelim o zaman. hayırlı güler yüzlü sağlıklı bi evlat olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…