- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.481
ilk bebeği olanlar genelde hep kız istiyor sağlıklı olsun da inş ağustos ayına kız ayı diyorlar ama
hahay o da iyiymiş. bütün hazırlığını erkeğe göre yapmıştır zavallı ablacığın
bilinçaltın erkek diyo üstü de kız diyo galiba. (bilinçüstü neyse yeni bi terim ben buldum) kız hisset rüyada erkek gör :118: hayırlısı kuşum inşallahh
Yanlış göstermiş bi deeee
Herşeyi mavi alıp aaaa kızmış demek de var offfffff allah korusun! Bi de psikolojik hazırlık, oğlum oğlum diye seslenip oğlan olmadığı fikrine alışmak....
ayy 9 ay boyunca cinsiyetini öğrenememk çok kötü olmuştur. herşeyi fıstık yeşil ve turuncu almak zorunda kalmışlardır. bebişim sen sakın yapma öle bişey. anne babaya namahrem olmaz hemen göster bize cinsiyetini.bizde sana ciciler alalım :)
Çıkmıştı evet, ya 1 ya 2 ama.hiç erkek çıktı mı şimdiye kadar topicte?
ayy 9 ay boyunca cinsiyetini öğrenememk çok kötü olmuştur. herşeyi fıstık yeşil ve turuncu almak zorunda kalmışlardır. bebişim sen sakın yapma öle bişey. anne babaya namahrem olmaz hemen göster bize cinsiyetini.bizde sana ciciler alalım :)
çevrenizde çin takvimine uymayan bebekler var mı??? şüphesiz Allah bilir ama belki Rabbimin o şekilde bir yaratma planı vardır ve çinliler onun istatistiğini yapıp takvim yapmışlardır(malum çocuk konusunda tecrübeliler epey) çünkü biz arkadaşlarla baktık çoğununki tuttu[/QUO bende ona guvenıorm canım bırazda kız cıkıo benımkıde ama allah bılır tabıkı.ama işte onda onemlı olan o yılınkıne bakmak ve hamıle kaldıgın ay ....bunu neye gore tahmın edıolar ılgınc nyse vardır bı bıldıklerı:)
bende senin gibi tembihliyorum bak gösterirsen sana neler alacam diye. zaten babam havalara uçuyor ilk torunu olacak. dün beşik bebek arabası ve salıncak baktık beraber. benden fazla düşünüyor rahatınızaten sözü varmış ilk torunuma herşeyi ben alacam diye:) bakalım rabbim heveslerini kursağında bırakmasın. ama dünkü elektrikli beşiğe bayıldım:)
hiç erkek çıktı mı şimdiye kadar topicte?
sen ne şanslıymışsın canım yaaa bebek masrafsız gelecek:) bizimkiler daha erken modundalar aslında onların da ilk torun. annem çocuk eşyaları görünce içim geçiyo ama almıyorum cinsiyetini bekleyelim diyor :)
1 saattir okuyom valla anca yazmaya sıra geldii
nasılsınız güzel annişlerr
bu aralar hic giremiyom topiğee yaa hep gec kalıyom kusurda kalıyom sohbetten
hiç erkek çıktı mı şimdiye kadar topicte?
hoşgeldin canım :))) neler getirdin bize ??
hosbuldum canım :)valla bende bişiycik yokne getirmemi istersin canım bugün ağda yaptım kendimee göbişim büyümeden kendi işimi kendim hallettim duşumu aldım simdi bebişimle babamızı bekliyosss
valla hiç sorma laydcim ben oldum olası böyle garip biriyim zaten.bütün ayrıkırı şeyler de beni bulur....
genelde hislerim daha kuvettlidir, ama rüyalarımda çıkardurumum vahim yani.
bebeğimin cinsiyetine göre; hislerime mi, rüyalarıma mı güveneceğime karar vereceğim bu yaştan sonra hahahahahahhaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?