2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

memnun kalmamak değil cnm, ona güvenim tamdır ama sadece biraz üzüyo beni son zamanlarda, kontrollerimiz çabucak bitiyo, resmen soru bile soramıyorum. gerçi son üç defanın ikisinde doğumu vardı, acil ona gitmesi gerekiyordu ama birinde de yoktu... ben deli gibi gün sayıyorken o randevu için ne olduğunu anlamadan bitiyor diğer taraftan ne zmaan nasıl müdahale etmesi gerektiğini bilen, işinin ehli, kibar bir doktor... ondan sonra başka doktora kolay kolay güvenebileceğimi sanmıyorum...
ben de bi keresinde 9 randevuma 10 buçuk gibi girdim, adamcağız çok yoğun, sıkışık randevuların arasına bi de iki doğum girmişti benim beklediğim o gün... onunla ilgili açılan diğer topiklere bakıyorum, eskiden daha ilgiliymiş, belkide o zaman bu kadar yoğun değildi. bi de ben kadın doğumun çalışanlarından pek hoşlanmadım birşey soruyorsun yüzüne bakmıyorlar, zor cvp alıyosun. asistanları başak hnm ı sevdim, diğer asistanlarla bir münasebetim olmadı zaten
doğum ücreti bana da pahalı geliyor açıkçası ama değiştiremiyorum işte....

Ne kadar güzel yazmışsın... Bana gelince:
*Önceden de her sabah süt içerdim ceviz yerdim. Aynıyım değişiklik yok. Geceleri süt içemiyorum midemi ağrıtıyor. Doktor arttır dese de arttıramam heralde.
* Meyve ve balığı çok sever ve yerdim. Meyvede sıkıntı yok da balık yerken çok zorlanıyorum. Midemi bulandırıyor.
* Önceden de simidin bir kısmını bırakarak ara öğün yapardım şimdi bol mevyeli günde 6-7 öğün yapıyorum.
* Haftada 3-4 gün eşimle yarım saatlik yürüyüş yapmaya çalışıyoruz.
* maydanoz dereotu ısırgan yemiyorum. deniz ürünleri de yok. etsiz çiğköfteyi çok sevdim .
* Ayva yerken her seferinde yanaklarıma sürüyorum
* psikolojik olarak çok duygusallaştım. Önceden nasıl yetiştirecem, kim bakacak ya kötü büyhütürsem gibi kaygılarım vargı. O durum geçti çok şükür. şimdi ikili testten çok korkuyorum. ya kötü bi sonuç çıkarsa diye. Allahım kimseyi böyle sınamasın.
* Cinsiyetini çok merak ediyorum. Ölücem meraktan... Sevdiğim insanların tahminleri tutsun sevmediklerimin tam tersi olsun istiyorum.
* İnsanların sürekli üstümde ilgi baskısı oluşturmasından hoşlanmıyorum. Hasta değilim sadece hamileyim diyorum. Onların iyi niyetli tavsiyeleri sanki ben bilmiyormuşum da bana akıl veriyorlarmış gibi geliyor. Hoşlanmıyorum.
* Artık aşermek istiyorum. Nasıl bişey çok merak eidyorum. İlerde çocuğuma anlatabileceğim bişey olsun istiyorum.
* Doğumdan sonra kilo verememe korkum var bi de. Bu yüzden çok mutsuz olacağımı ve sütümün kesileceğini düşünüyorum sürekli

Ayyyyyyy!!!!!! Amma şeyden korkuyormuşum ben yaaaaaaa

Not: Bugün okuduğum bir yazı da gebelik döneminde severek yediğiniz şeyleri bebeğin de ilerde severek yiyeceği yazıyor. Ek bilgi olsun dedim. Ben hiç ama hiç bir şeyi severek yemiyorum. Aç dolanır benim çocuğum kesin

oyyy maşallah .... sıhhatlaer mi olsun desem hayırlı mı olsun desem ?? ne güzel sen baba bekliyorsun mis gibi... oooo ben daha eve git yemek yap ye duşa gir ooooooo yorgunluktan ölüyorum

sağol güzel anniş...
ivit bekliyoss babamızı gelsinde yemek yiyelim
oyy kıyamam ya duş alınca kendine gelirsin sonra uzat ayaklarını dinlen bosver babanız yapsın bu akşamda yemeğii

bizde miniğimle sizi öpüyoruzzsizde Allaha emanet olun hoscakalın minnoş ve annişi

evet çin takviminde ilginç bir şekilde tutuyor,
benim erkek çıktı ona göre tutarsa inanıcam artık,
eski oda arkadaşım vardı, 4.ayda doktor erkek dedi, arkadaşım dalga geçiyodu çinliler tuttutaramadı diye,
sonra bebiş 5.ayda kız olduğu ortaya çıktı:):)
aslında hiç bir mantıklı açıklaması yok bu takvimin,
cinsiyeti belirleyen tamamen baba faktörü ve spermler...

yüzük testi ileri geri çıktı, ne demek şimdi:):):)
erkekse çinlilerle yüzük tuttu ben de:):)

hayırlısı diyorum ben, eşim erkek istiyor, ben ikisini de seviyorum yeterki sağlıklı olsun hayırlısıyla,
ama kız çocuğuna bakmak nedense daha eğlenceli gibime geliyor,
içime de erkek olacak gibi doğuyor,
ama en az 1 ay daha var kesin belli olmasına...
şu ana mide bulantımla daha çok meşgul olduğumdan cinsiyeti çok da düşünemiyorum.

çalışmayan anne adaylarına da çok özeniyorum,
benim işim korkunç mesai kavramı yok,
son 1 aydır 8 den önce çıkamıyorum...
kimse de halimden anlamıyor işyerinde,
üstelik hiç kilo almadığımdan hatta verdiğimden ve göbeğimde belli olmadığından kimse henüz hamile olduğumun farkında değil,
amirime söylemiştim, o da sürekli unutuyor,
uzun yola gönderecekti ama gidemem dedim,
aklısın unutmuşum diyor sonra sinir ediyor beni...
kocaman çıksa da benim de bir an önce her seferinde insnalara hatırlatmak zorunda kalmasam keşke...

bakalım canım benmde çin takvimine göre erkek 2 aya öğreniriz inşallah ne olduklarını.sizler ve bebişleriniz Allaha emanet olun ben bi süre burlarda olamıcam 15 tatilde ailelerimizi görmeye gitcez.ama gitmeden özledim evimi

kızlar herkese iyi tatiler ben haftaya yokum cumaya kadar kendinize iyi bakın evden ara sıra yoklarım sizi inşallah byeee

kızlarrr :18::18::18::18: 12. Hafta 5. Günlükken ikili test yapılırmı yaa drda anca randevu bulabıldık ayın 4üne....

Son düzenleme:
Ben dr 12+5 te ikili test yaptirdim ki :)

ay süper tmm cnm içim rahatladı oluyor yanı ben gecmi kalırım acaba dıe tereddut ettiydim .. off 10 gun var henuz inşşşallah herşey yolunda gıder sonuçlar iyiçıkar ve bebişimin cinsiyetını öğrenırımmm sen ogrenmısmıydın cnmmm erkekmı dıe demıstı drun ...

Merhabalar ben geldim, bu gün kontrolum vardı , ikili tarama yapıldı ense kalınlığı ve burun kıkirdagi ölçümleri güzel çıktı. Ensesi 1,26 mm burun kemiğide olusmus ve büyük. Benim ikinci hamileliğim olduğu icin belki ,kalbini ve hareketlerini izlemek beni eskisi gibi heycanlandirmiyordu ama minigim taklalar atmaya başladı ve beni gülme tuttu. Cinsiyetini sordum henüz kesin belli olmaz dedi. Ben genital nub teorisini okumuştum genital tuberkul vücuda paralel ise kiz acılı duruyorsa erkekmis ve ornek resimlerini incelemiştim sonra bebeğimin nubunu gördüm vücuda paraleldi ,doktora söyledim ,kıza benzettim dedim oda yüzde seksen kiz çift çizgi var bak dedi gösterdi ama kesin değil yüzde yüzü bir ay sonra söylerim dedi. Ama ekledi bebekler hayata kiz genitali ile baslar erkek genitali sonradan oluşur benim oğlum bu haftalarda kiz gözüküyordu sonradan erkek olduğu anlaşıldı dedi. Tabi olasılık yüzde seksen ki gayet yuksek:)

Kiza benziyo dedi ama erkek de olabilir kiz da diye ekledi sonra, esim simdiden kizim kizim diye seviyo, ben o kadar kaptirmamaya calisiyorum :)

Hadi gecmis olsun, sen de sag salim atlattin ikiliyi :) bana da kiza benziyo dedi bakalim :) buarada ense kalinligi tas catlasin 0,8 dedi cok az deil mi ya, yazilanlardan 1 in altinda hic okumadim

hosgeldın canımmm sonucların gızel olmasına sevındım canımm cınsıyetınıde allah gonlune gore versın canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…