- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.501
kızlar ben ve meleğim kaçıyorusssss.... anneler ve yavrumun teyzeleri öpüyoruz sizleri. yavrumun kankaları minik yavrularınızıda kocaman öpüyorum.... sağlıcakla kalın inşalllaaaaahhhhhhh oy kuzularım benimby by
Canım bana yazmışsın ama sana msj yolu ile dönemedim.Buradan yazabilicem kusura bakmayın başka bir konu açmış olucam ama
HErman bey kişisel olarak çok iyi
benim düşük riskim vardı .Aradığımda hep açtı.Mail attım hemen akşamına cvp yazdı. 1 ayda sadece tek ücret ödedim ama sık sık kontrole gelmemi istedi durumumdan dolayı.Asistanları çok ilgilidir.
ama hastane konusuna gelince
bekleme odası beni hep daralttı.Özellikle pazartesi günleri çok kalabalık oluyodu.9 da olan randevuma 10,30 da girdiğimi biliyorum
doğum ücretleri de pahalı olduğundan ben herman beyi bırakmak zorunda kaldım.
bir kere aksi bi tarafını gördüm. onda da sekreterine çalan teli hemen açması konusunda uyardı o kadar
sen neden memnun kalmadın canım benim ?
yemin ederim özlüyorum burayı ben!
ne kadarcık zaman geçiyor girmeyeli, ama hep bi fırsat kolluyorum girebilmek için.
seviyorum güzeller sizi
bu arada şu yeni çıkan sarelle reklamı çokkk hoş olmuş izlediniz mi
bir de kızlar hep aklıma geliyor, sorayım bari. neler yapıyorsunuz hamile kaldığınızı öğrendiğinizden beri? yani normalde yapmayıp şu anda bebeğiniz için yaptığınız şeyler neler? yeme içme, hareketler vb. ya da önceden yapıp şu anda yine o tatlı şey için yapmadığınız şeyler? birbirimizin hayatlarını nelere dikkat ettiğini öğrenelim diiy mi?
mesela ben...
*kuru incir, ceviz-fındık yiyorum, süt içiyorum, balık yiyorum (ki yemezdim hiçç)
*hala tuz miktarım fazla
*hamur işi malaesef aynen...
*nesfit yiyorum neredeyse her gün. bol tahıllı mineralli ve kuru meyveli ya, özellikle tuvalete çıkmama yardımcı oluyor. içindeki kuru üzüm de kan yapıyor (kanım düşük biraz)
*yemelerimi azaltmaya (kısıtlama değil) çalışıyorum
*tatlıları daha az yemeye gayret ediyorum.
*maydonoz, dereotu yemiyorum; adaçayı içmiyorum (gebelikte yemesi riskli grupta)
*dişlerimi fırçalıyorum bol.
*gün içinde uyumaya dinlenmeye dikkat ediyorum.
*kendimi çok yormuyorum, hırpalamıyorum.
*yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum.
*köpeğimiz (oğlumuz) var, onunla şakalaşıp oyun oynuyorum bahçede.
*kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hassas, kızdığım konularda.
*eşime evde sigara içirtmiyorum, balkona naş naş
*kitap okuyup kafa dağıtıyorum, hem kendime özel zaman ayırdığımı hissediyorum mutlu oluyorum o zaman.
*sevdiğim müzikleri dinliyorum
*rahat ama güzel şeyler giymeye çalışıyorum çünkü özellikle şu günlerde kendimi iyi ve güzel hissetmem önemli benim için.
peki siiz?
oyyy maşallah .... sıhhatlaer mi olsun desem hayırlı mı olsun desem ??ne güzel sen baba bekliyorsun mis gibi... oooo ben daha eve git yemek yap ye duşa gir ooooooo yorgunluktan ölüyorum
kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum bebişlere ve kendinize çooook iyi bakın. görüşürüz anacım :79:
kızlar ben ve meleğim kaçıyorusssss.... anneler ve yavrumun teyzeleri öpüyoruz sizleri. yavrumun kankaları minik yavrularınızıda kocaman öpüyorum.... sağlıcakla kalın inşalllaaaaahhhhhhh oy kuzularım benimby by
çevrenizde çin takvimine uymayan bebekler var mı??? şüphesiz Allah bilir ama belki Rabbimin o şekilde bir yaratma planı vardır ve çinliler onun istatistiğini yapıp takvim yapmışlardır(malum çocuk konusunda tecrübeliler epey) çünkü biz arkadaşlarla baktık çoğununki tuttu
evet çin takviminde ilginç bir şekilde tutuyor,
benim erkek çıktı ona göre tutarsa inanıcam artık,
eski oda arkadaşım vardı, 4.ayda doktor erkek dedi, arkadaşım dalga geçiyodu çinliler tuttutaramadı diye,
sonra bebiş 5.ayda kız olduğu ortaya çıktı:):)
aslında hiç bir mantıklı açıklaması yok bu takvimin,
cinsiyeti belirleyen tamamen baba faktörü ve spermler...
İkili testin ne zaman ? bende heyecanla bekliyorum 28inde yaptırıcam işallah
kızlarrr :18::18::18::18: 12. Hafta 5. Günlükken ikili test yapılırmı yaa drda anca randevu bulabıldık ayın 4üne....
Ben dr 12+5 te ikili test yaptirdim ki :)
ay süper tmm cnm içim rahatladı oluyor yanı ben gecmi kalırım acaba dıe tereddut ettiydim .. off 10 gun var henuz inşşşallah herşey yolunda gıder sonuçlar iyiçıkar ve bebişimin cinsiyetını öğrenırımmmsen ogrenmısmıydın cnmmm erkekmı dıe demıstı drun ...
ay süper tmm cnm içim rahatladı oluyor yanı ben gecmi kalırım acaba dıe tereddut ettiydim .. off 10 gun var henuz inşşşallah herşey yolunda gıder sonuçlar iyiçıkar ve bebişimin cinsiyetını öğrenırımmmsen ogrenmısmıydın cnmmm erkekmı dıe demıstı drun ...
Merhabalar ben geldim, bu gün kontrolum vardı , ikili tarama yapıldı ense kalınlığı ve burun kıkirdagi ölçümleri güzel çıktı. Ensesi 1,26 mm burun kemiğide olusmus ve büyük. Benim ikinci hamileliğim olduğu icin belki ,kalbini ve hareketlerini izlemek beni eskisi gibi heycanlandirmiyordu ama minigim taklalar atmaya başladı ve beni gülme tuttu. Cinsiyetini sordum henüz kesin belli olmaz dedi. Ben genital nub teorisini okumuştum genital tuberkul vücuda paralel ise kiz acılı duruyorsa erkekmis ve ornek resimlerini incelemiştim sonra bebeğimin nubunu gördüm vücuda paraleldi ,doktora söyledim ,kıza benzettim dedim oda yüzde seksen kiz çift çizgi var bak dedi gösterdi ama kesin değil yüzde yüzü bir ay sonra söylerim dedi. Ama ekledi bebekler hayata kiz genitali ile baslar erkek genitali sonradan oluşur benim oğlum bu haftalarda kiz gözüküyordu sonradan erkek olduğu anlaşıldı dedi. Tabi olasılık yüzde seksen ki gayet yuksek:)
Merhabalar ben geldim, bu gün kontrolum vardı , ikili tarama yapıldı ense kalınlığı ve burun kıkirdagi ölçümleri güzel çıktı. Ensesi 1,26 mm burun kemiğide olusmus ve büyük. Benim ikinci hamileliğim olduğu icin belki ,kalbini ve hareketlerini izlemek beni eskisi gibi heycanlandirmiyordu ama minigim taklalar atmaya başladı ve beni gülme tuttu. Cinsiyetini sordum henüz kesin belli olmaz dedi. Ben genital nub teorisini okumuştum genital tuberkul vücuda paralel ise kiz acılı duruyorsa erkekmis ve ornek resimlerini incelemiştim sonra bebeğimin nubunu gördüm vücuda paraleldi ,doktora söyledim ,kıza benzettim dedim oda yüzde seksen kiz çift çizgi var bak dedi gösterdi ama kesin değil yüzde yüzü bir ay sonra söylerim dedi. Ama ekledi bebekler hayata kiz genitali ile baslar erkek genitali sonradan oluşur benim oğlum bu haftalarda kiz gözüküyordu sonradan erkek olduğu anlaşıldı dedi. Tabi olasılık yüzde seksen ki gayet yuksek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?