- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.521
merhaba kızlar..bu hafta çok yoğundum ben her zaman bilgisayara giremiyorum o yüzden sizin muhabbetlerinize katılamıyorum ama yazdıklarınızı elimden geldiğince okuyorum...dün prensesimin doğum günüydü ve okulda istedi ve ilk arkadaş kutlamasını yaptık bile ve bugün ilk karnemizi de aldık..günümde vardı bugün temizlik,hazırlık derken koşuşturmacadan çok yoruldum sanki belimi iki yana ayırıyorlar..Bazı bebişlerimizin cinsiyetleri belli olmuş bile Allah sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bu arada yüzük olayını bende denedim ileri geri sallandı erkek çıktı bakalım hayırlısı gönlümden geçen de bir kızım var Allah önce sağlıklısını tabi erkek bakalım hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin...
Merhabalar ben geldim, bu gün kontrolum vardı , ikili tarama yapıldı ense kalınlığı ve burun kıkirdagi ölçümleri güzel çıktı. Ensesi 1,26 mm burun kemiğide olusmus ve büyük. Benim ikinci hamileliğim olduğu icin belki ,kalbini ve hareketlerini izlemek beni eskisi gibi heycanlandirmiyordu ama minigim taklalar atmaya başladı ve beni gülme tuttu. Cinsiyetini sordum henüz kesin belli olmaz dedi. Ben genital nub teorisini okumuştum genital tuberkul vücuda paralel ise kiz acılı duruyorsa erkekmis ve ornek resimlerini incelemiştim sonra bebeğimin nubunu gördüm vücuda paraleldi ,doktora söyledim ,kıza benzettim dedim oda yüzde seksen kiz çift çizgi var bak dedi gösterdi ama kesin değil yüzde yüzü bir ay sonra söylerim dedi. Ama ekledi bebekler hayata kiz genitali ile baslar erkek genitali sonradan oluşur benim oğlum bu haftalarda kiz gözüküyordu sonradan erkek olduğu anlaşıldı dedi. Tabi olasılık yüzde seksen ki gayet yuksek:)
cnm bncede kız patlaması olucak gbı gelıo bna.hayırlısıyla ogrenıcez ya 1 ay snra hepımız bebıslerımızn cnsıyetını hemen hemen bılıo olucaz cok heyecanlı yaaaaa.ben ıkılı teste gıdınce doktor bsı demzse bıle sorucam cnsıyet konusnda bı tahmınınz varmı dıe :)merak yaaa napımm ıcımde bıdıgım var ama kızmı erkekmı bılmıyoruuum
tatlım ben haftaya gidicem 1 şubatta randevum...canım sen ne yaptın gittin mi kontrolle ? yaptırdınmı 2li testi ? ne dedi doktor anlatıver kızzzzzzzzzzzz
kimse yuzuk olayini bilmiyor mu?:26:
benim elimde bir takvim var eger yumurtlama tarihinizi tam olarak biliyorsanizz bakabilirim kizlarrr cinsiyet icin hem dogru cikiyor gercekten onu da merak ediyorum simdiye kadar cok kezzz tutmusss
canım geçmiş olsun umarım şimdi kendini daha iyi hissediyosundur yat dinlen yorma kendini herşey bebişler için
yemin ederim özlüyorum burayı ben!
ne kadarcık zaman geçiyor girmeyeli, ama hep bi fırsat kolluyorum girebilmek için.
seviyorum güzeller sizi
bu arada şu yeni çıkan sarelle reklamı çokkk hoş olmuş izlediniz mi
bir de kızlar hep aklıma geliyor, sorayım bari. neler yapıyorsunuz hamile kaldığınızı öğrendiğinizden beri? yani normalde yapmayıp şu anda bebeğiniz için yaptığınız şeyler neler? yeme içme, hareketler vb. ya da önceden yapıp şu anda yine o tatlı şey için yapmadığınız şeyler? birbirimizin hayatlarını nelere dikkat ettiğini öğrenelim diiy mi?
mesela ben...
*kuru incir, ceviz-fındık yiyorum, süt içiyorum, balık yiyorum (ki yemezdim hiçç)
*hala tuz miktarım fazla
*hamur işi malaesef aynen...
*nesfit yiyorum neredeyse her gün. bol tahıllı mineralli ve kuru meyveli ya, özellikle tuvalete çıkmama yardımcı oluyor. içindeki kuru üzüm de kan yapıyor (kanım düşük biraz)
*yemelerimi azaltmaya (kısıtlama değil) çalışıyorum
*tatlıları daha az yemeye gayret ediyorum.
*maydonoz, dereotu yemiyorum; adaçayı içmiyorum (gebelikte yemesi riskli grupta)
*dişlerimi fırçalıyorum bol.
*gün içinde uyumaya dinlenmeye dikkat ediyorum.
*kendimi çok yormuyorum, hırpalamıyorum.
*yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum.
*köpeğimiz (oğlumuz) var, onunla şakalaşıp oyun oynuyorum bahçede.
*kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hassas, kızdığım konularda.
*eşime evde sigara içirtmiyorum, balkona naş naş
*kitap okuyup kafa dağıtıyorum, hem kendime özel zaman ayırdığımı hissediyorum mutlu oluyorum o zaman.
*sevdiğim müzikleri dinliyorum
*rahat ama güzel şeyler giymeye çalışıyorum çünkü özellikle şu günlerde kendimi iyi ve güzel hissetmem önemli benim için.
peki siiz?
Hadi gecmis olsun, sen de sag salim atlattin ikiliyi :) bana da kiza benziyo dedi bakalim :) buarada ense kalinligi tas catlasin 0,8 dedi cok az deil mi ya, yazilanlardan 1 in altinda hic okumadim
hosgeldın canımmm sonucların gızel olmasına sevındım canımm cınsıyetınıde allah gonlune gore versın canımmmm
tatlım ben haftaya gidicem 1 şubatta randevum...
24 kasımmmben biliyorum canım ovu testi kullanmıştım...
aynen canım bende pazartesi yaptırıcam ikili testi bakalım cinsiyetini öğrenebilcek miyiz tabi öncelik sağlıklı olsun şu ikili testi bir atlatalım
canım cok sevindim herşeyin yolunda gitmesine cok sükür meleğin iyiymiş kıpır kıpır ne güzelll
cinsiyetide Rabbim gönlüne göre versin inş... sağlıkla gelsindee
kimse yuzuk olayini bilmiyor mu?:26:
benim elimde bir takvim var eger yumurtlama tarihinizi tam olarak biliyorsanizz bakabilirim kizlarrr cinsiyet icin hem dogru cikiyor gercekten onu da merak ediyorum simdiye kadar cok kezzz tutmusss
hatice canimm yumurtlama tarihini biliyor musun?cinsiyet takvimine bakayim hem dogru cikacakmi teyit etmis oluruzzz
Canım senin mesaj arada kaynamış galiba. Ben şöyle biliyorum; saç telini alıp yüzüğün içinden geçiriyosun. Karnını açıp üstünde tutuyosun. Önce diğer elinle iyice sabitlemeye çalış sonra bakıyosun nasıl sallandığına. Dikey hareketler yapıyosa (ileri geri gibi) erkek, olduğu yerde dönüyosa veya daire çiziyosa kız anlamına geliyomuş. Bana erkek çıkıyor. Çin ve rus takvimi de kız diyor
hatice canimm yumurtlama tarihini biliyor musun?cinsiyet takvimine bakayim hem dogru cikacakmi teyit etmis oluruzzz
banada bakarmısın ben 1 aralıkta hamile kaldım :)
Bana da bakar mısın 5 kasım benimki
canim kiz gozukuyor seninki deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?