2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar..bu hafta çok yoğundum ben her zaman bilgisayara giremiyorum o yüzden sizin muhabbetlerinize katılamıyorum ama yazdıklarınızı elimden geldiğince okuyorum...dün prensesimin doğum günüydü ve okulda istedi ve ilk arkadaş kutlamasını yaptık bile ve bugün ilk karnemizi de aldık..günümde vardı bugün temizlik,hazırlık derken koşuşturmacadan çok yoruldum sanki belimi iki yana ayırıyorlar..Bazı bebişlerimizin cinsiyetleri belli olmuş bile Allah sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bu arada yüzük olayını bende denedim ileri geri sallandı erkek çıktı bakalım hayırlısı gönlümden geçen de bir kızım var Allah önce sağlıklısını tabi erkek bakalım hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin...

kizlar su yuzuk olayi tam olarak nasil oluyor bana soyler misinizzzz??

benim cin takviminde kizim oluyor gozukuyor,bir takvim daha var yumurtlama gunuyle alakali onda da kizim oluyor...
ama ben hep ruyamda erkek evlat goruyorum dunya tatlisi bir cocuk esim de oyle goruyor heppp:26:

nice mutlu senelere ALLAH uzun ömür versin diğerini de Allah gönlüne göre versin inş

arkadaşlar izmir karşıyakadan olan var mı?
iyi bir doktor ve hastane arıyorum orda, annem orda doğuma onun yanına gitmeyi planlıyorum.
medicalparkı duydum hastane olarak, yeni yapılmış,
doktor olarak da mitra özdemir ve medicalparkta merve biçeri duydum.
fikri olan var mı?

kimse yuzuk olayini bilmiyor mu?:26:

benim elimde bir takvim var eger yumurtlama tarihinizi tam olarak biliyorsanizz bakabilirim kizlarrr cinsiyet icin hem dogru cikiyor gercekten onu da merak ediyorum simdiye kadar cok kezzz tutmusss

canım cok sevindim herşeyin yolunda gitmesine cok sükür meleğin iyiymiş kıpır kıpır ne güzelll
cinsiyetide Rabbim gönlüne göre versin inş... sağlıkla gelsindee

aynen canım bende pazartesi yaptırıcam ikili testi bakalım cinsiyetini öğrenebilcek miyiz tabi öncelik sağlıklı olsun şu ikili testi bir atlatalım

canım sen ne yaptın gittin mi kontrolle ? yaptırdınmı 2li testi ? ne dedi doktor anlatıver kızzzzzzzzzzzz
tatlım ben haftaya gidicem 1 şubatta randevum...

benim elimde bir takvim var eger yumurtlama tarihinizi tam olarak biliyorsanizz bakabilirim kizlarrr cinsiyet icin hem dogru cikiyor gercekten onu da merak ediyorum simdiye kadar cok kezzz tutmusss

24 kasımmm ben biliyorum canım ovu testi kullanmıştım...

canım geçmiş olsun umarım şimdi kendini daha iyi hissediyosundur yat dinlen yorma kendini herşey bebişler için

Teşekkür ederim canım, kendimi hiç yormuyorum da keske bu bulanti olmasada tüm gün çalışsam , yorulsam:)

Her zaman ki gibi güzel bir yazı olmus kahvecigim. Ben bebeğim icin ne yapıyorum aslında bitmek bilmeyen bulantilarimdan dolayı pek bir şey yapamıyorum.
Spora başladım , moralim daha iyi bu sayede.

Burdan sonrakiler yapamadıklarım:

Lazer epilasyonu bıraktım onun icin
Saçlarımı boyatmiyorum artık
Hiç bir şey yiyemiyorum desem yeridir . Eskisinden daha sağlıksız besleniyorum açlığımı bastırmak icin bisküvi yemek zorunda kalıyorum.
Soğan ve sarımsak yemeği sadece kendime değil kızım dahil bütün aileye yasakladım ,bunlardan birinin pismisini dahi yiyen birisinin kokusunu bes metreden alıyorum desem abartmış olmam.
Makyaj yapmayı bıraktım.
Çalısmaya ara verdim spor dısında tüm günümü annemlerde geçiriyorum.

Neyse ben bu listeyi bir ay sonra yapayım henüz kendimde değilim.
Hadi gecmis olsun, sen de sag salim atlattin ikiliyi :) bana da kiza benziyo dedi bakalim :) buarada ense kalinligi tas catlasin 0,8 dedi cok az deil mi ya, yazilanlardan 1 in altinda hic okumadim

Evet canım atlattık çok şükür. Ne kadar az çıksa o kadar iyi canım :)
hosgeldın canımmm sonucların gızel olmasına sevındım canımm cınsıyetınıde allah gonlune gore versın canımmmm

Hosbulduk canım teşekkür ederim. Artık sağlıklı sihatli hayırlı olsun diyeyim.

aynen canım bende pazartesi yaptırıcam ikili testi bakalım cinsiyetini öğrenebilcek miyiz tabi öncelik sağlıklı olsun şu ikili testi bir atlatalım

hatice canimm yumurtlama tarihini biliyor musun?cinsiyet takvimine bakayim hem dogru cikacakmi teyit etmis oluruzzz

Canım senin mesaj arada kaynamış galiba. Ben şöyle biliyorum; saç telini alıp yüzüğün içinden geçiriyosun. Karnını açıp üstünde tutuyosun. Önce diğer elinle iyice sabitlemeye çalış sonra bakıyosun nasıl sallandığına. Dikey hareketler yapıyosa (ileri geri gibi) erkek, olduğu yerde dönüyosa veya daire çiziyosa kız anlamına geliyomuş. Bana erkek çıkıyor. Çin ve rus takvimi de kız diyor

yaaa birazdan yapacammm canim ben de cok merak etttimm...yumurtlama tarihini biliyorsan ben de sana bakayim canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…