- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.981
Tatlım bizimki yemiyo öyle elektrik süpürgesiydi, saç kurutma makinesiydiBüyüdü kereta anlıyo herhalde 1-2 dk dinleyip devam ağlamaya.. Senin fıstık da çok güzel maşallah :)
Ayy şaka maka 1 hafta sonra 5i doldurup 6. aya gireceğz ya biz
Parmeye baka baka karardın cucuşş
Çok tatlı canımm.maşallah...
Teşekkür ederim arkadaşlar ,benim emzik verme çabalarımın karşılığındaki surat ifadeleri sonuç: almadıDreamers alıntı yapmamışım binbir surat maşallah ne tatlıbbi kız
Ben de iki günde bi yaptırıodum hasta olunca dün 4. Gündü yıkadım artık daha fazla bekleyemedim
Odayı güzelce ısıtsık sık dök suyu yardım eden biri vardı heralde
Bizim kaloriferler gündüz 11den 4e kadar yanmıyor.Evin içi ılık oluyor..Uzun kol çıtçıtlı,altına patikli alt,çorap;bi takım da ince alt üst giydiriyorum..Oda sıcaklığı 22 23 derece olmalı yazıyor her yerde.Ama soğuk oluyo o derecelerde dimi ya bana mı öyle geliyor yoksa.Bilemedim
Çok tatlılarmışşşşşşçok güzelsiniz canım yakıyosunuz ana kızmaşallah sizeee
bende uzun süre kahve kullandıktan sonra karamel yapıca bakamamıştım canım sankiii başka birine bakıyo gibiydimmsarı rengi hem seviyoo ama sen boyatıyım dey,nce istemiyoo niyekinee canımmmmmm:44:
canım ben hm den şunlardan aldım umarım açılır külotlu çorabın üstüne bunları giydiriyorum sıcacık önceden durununda ayakları buzdu bide ayaklarına bakıp bakıp gülüyooo minik fareleree
Product Detail | H&M TR
çok güzelsiniz canım yakıyosunuz ana kızmaşallah sizeee
bende uzun süre kahve kullandıktan sonra karamel yapıca bakamamıştım canım sankiii başka birine bakıyo gibiydimmsarı rengi hem seviyoo ama sen boyatıyım dey,nce istemiyoo niyekinee canımmmmmm:44:
canım ben hm den şunlardan aldım umarım açılır külotlu çorabın üstüne bunları giydiriyorum sıcacık önceden durununda ayakları buzdu bide ayaklarına bakıp bakıp gülüyooo minik fareleree
Product Detail | H&M TR
kızlar size bir soru malum kızım biraz hasta arada öksrüyor ve burnu tıklalı. şimdi normal şartlarda biz haftada 2 günde yıkıyorduk kızmı ama şuanda napsam bilmiyorum hasta diye korkuyorum en son geçen hafta perşembe yıkamıştım. yani korkarım yarın 1 hafta. daha da hasta olursa diye korkuyorum. sizce yaptırayım mı 1-2 gün daha bekleyeyim mi???
Bizim kaloriferler gündüz 11den 4e kadar yanmıyor.Evin içi ılık oluyor..Uzun kol çıtçıtlı,altına patikli alt,çorap;bi takım da ince alt üst giydiriyorum..Oda sıcaklığı 22 23 derece olmalı yazıyor her yerde.Ama soğuk oluyo o derecelerde dimi ya bana mı öyle geliyor yoksa.Bilemedim
bizde 4 aylığız. boyu 64 bence kısa değil.. normal canım.. maşallahherkese merhaba kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
çalışan anneler merak etmeyin alışıyor insan ben nerdeyse 2,5 3 aydır çalışıyorum ama çok şükür berişime annem bendende iyi bakıyor.
bugün 4. aylık aşımızı olduk yavrum çığlığı bastı kıyamadım içim parçalandı yine ama sağlığımız içiin el mahkum katlanacağız. artık kocaman kız olduk kıyafetlerimiz hızla küçülüyor sepete ek park yatak aldık 7 kilo olmuşuz boyumuz da 63,5 olmuş kısamıyız normalmiyiz anlamadım:26:
Sulozcum saç kurutma makinesini denedinmi? Gerçi bahsettim ama bu hafta kızımın uyumasına ve emmesine vesile olan tek şey , ağlama krizi başladığında başka odada çalıştırıyorum yavaş yavaş getiriyorum (Açtığımda birden korkmasın diye) Sonra bir iki mızırdanıyor ve susuyor memede uyuya kalıyor.
Eki Görüntüle 890264 Bu da benim meleğim(Fotorus u da sizlerdenden okumuştum
kızlar size bir soru malum kızım biraz hasta arada öksrüyor ve burnu tıklalı. şimdi normal şartlarda biz haftada 2 günde yıkıyorduk kızmı ama şuanda napsam bilmiyorum hasta diye korkuyorum en son geçen hafta perşembe yıkamıştım. yani korkarım yarın 1 hafta. daha da hasta olursa diye korkuyorum. sizce yaptırayım mı 1-2 gün daha bekleyeyim mi???
Tatlım bizimki yemiyo öyle elektrik süpürgesiydi, saç kurutma makinesiydiBüyüdü kereta anlıyo herhalde 1-2 dk dinleyip devam ağlamaya.. Senin fıstık da çok güzel maşallah :)
Ayy şaka maka 1 hafta sonra 5i doldurup 6. aya gireceğz ya biz
Parmeye baka baka karardın cucuşş
Topiğin salı günlü açılışını resmi olarak yapıyorum.ben yazarken kimse yoktu topikte eğer ben cevapla demeden önce başka biri hızlı davranıp cevaplaya basmasın sakın.kayda geçsin saat 5:30'dan beri uyanığım ve 40 dakikadırda geçmişi okumaya çalışıyorum.bu baş ağrısı bulaşıcı mıdır nedir yaaaaa,dün de benim çok ağrıdı ve Allah yardım etti ve Melis'im 8:30'da bir uyudu,emmeyede 3 kere kalkıp az önce 1 saat falan muhabbetten sonra uyudu tekrar.bende bu arada sizi yakalamaya çalışıyorum.bütün yavruları öpüyorum,fotoğraflar on numara beş yıldız.maşşallah yavrularıma.ha bi de doğum parası yatmayan var mı???şundan soruyorum,ben 2 eylülde doğum yaptım ve para cuma günü yatıp harcanıp bitti bile.çoğu kimse erken yatmış diyor ama bence bunun tek nedeni Alo170'i 1 aydır haftada 2 arayıp sorup bilgi istemem.ve her aradığımda,internetten kontrol ettiğimde işler o an hızlandı.ben zaten net'ten takip ediyordum ve bizimkiler parça parça yatırmış paramı,4'e bölmüşler.ben her aradığımda ödeme kısmında hep değişiklik oldu.parası yatmayan varsa taciz etsin 170'i.kesinlikle işe yarıyor.burda hava felaket,kalkıp bir kahve içip bu hava ve bu kar uyarısında bursa yolculuğum var.kar lastikleri var ama süpürgelik ve dürdane rampalarında inşallah buzlanma yoktur.akşam dönüş sıkıntı olacak gibi duruyor,metroroloji yalova-bursaya ciddi kar uyarısı veriyor.ayıptır söylemesi çok iyi şoförümdür ama karlı ve buzlu yollar iyi şoför pek tanımıyor,başka biri bile yolda kaysa bitti işte.Rabbim yavrularımız büyüyene kadar bizleri başından eksik etmesin,kazasız belasız varmayı nasip etsin.ben süt sağıp kızımı babanneye bırakıp işe koyuluyorum canlarım.öpüyorum herkesçiği
günaydın güzel anneler
herkes sözünü tutmuş valla gece uyunmuşşş çene çalınmamışş sayfalar birikmemişşş harikasınızz
hava bir kasvet kızlar sanki akşam üstü saatleri saat 7:30 da uyandı duru uyu kızım daha çok erken diyorum sabah 5 falan diye düşündüm öle karanlıktıı
kar bekleniyoo bakalım bakalımmmmmm
Günaydın 2013 ağustosun güzel anneleri,nasılsınız bayadır giremedim foruma dün itibariyle işe başladım ve dün berbat bir gün geçirdim evde bebeğiyle vakit geçiren anneler o günlerin saatlerin kıymetini bilsin valla şap şap memeye alışınca dün yıkmış ortalığı bıraktığım sütü kaşıkla verince basmış bağırmış bi ara yutmamış öğlen koşa koşa eve gitti öğle tatilinde suratıma bakmıyor,küsmüş dudak büküyo kucağıma alıp meme verince gülücük akşam eve gidince ağlaya ağlaya içim çıktı zaten sabah işe gelirkende ağlaya ağlaya gelmiştim akşam eşimede dedim ben evlenirken annemden babamdan ayrılırken bu kadar ağlamadım dedim gece de hiç öyle yapmazdı hem zor uyudu hemde gece hep ağlayarak uyandı kayınvalidem bütün gün sallamış dedim ne yaptın sen oyun halısında oynasın biraz altını açık bırak havalansın nasıl alışacaz bilmiyorum
Ben biberonla ağın sıkıyorum canım baya içiyor öyle. (Topuklarına sıkar gibi oldu)
Teşekkür ederiz canımm ama koparma DuruyU öpemeyiz sonra
Ayy fundacm güldürdün beni baya. Selim ağlamıyo o da ağlamasın dicem ama ağlamanın dibine vurdu Selim dün akşamdan sabaha
Teşekkür ederizz
Ben büyümesini bekleyebilir miyim bilmiyorumm. O kadar güzel ki gel beni al gel beni al diyor. Ben büyütürüm ikisini bir
Günaydın dünüşüm..
Aynen hava çok kasvetli ben de öyle. Bakalım akşamı nasıl edeceğiz
Ben sacimi hic boyatmadim siz boyle diyince cok farkli bisi gibi geliyo olmadı rengi degistirirsin filan :)
Kizlar biz de bugun olduk 4. Ay asilarimizi. Kizim bi agladi ama kucagima alinca sustu kiyamam ona. Arabada da uyuyakaldi eve geldik hemen emzirdim tam 1 saatir emiyor:) kilomuz 8450 olmuuus ama haftasonu 68 olculen boy saglik ocaginda niyeyse 66 cikti hep eksik cikiyo bunlarda :) ates olmaz insallah kiyamam kuzuma
Eki Görüntüle 890191
Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
Bendee :)Cucu duruşun terliklere bayıldım :)
ayy her surat ayrı şekerr çok güzel çok
üzüm üzüme cucu parmeyee baka baka demişlerrr
yalovacımm çok dikkat et lütfen..Allah her gün sağ salim Melisine kavuştursun seni canımhaberdar et bizi akşam eve gidince olur mu..
evet cücüm herkes uykuya gitmiş gece :)
burası da inanılmaz kasvetli karanlık puslukar buraya da bekleniyo ama hala tık yok :) çookk sıkıcı bir gün pöff kışı sevmiyorum ben yaa
canım Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda düzeninizi oturtursunuz kuzucuğun da huzursuzlanmaz daha fazla
oyy kıyamam ben ona ya niye bu kadar ağlıyor ki acaba yaüzülüyorum valla sulozum seni düşününce.
ben de ben de hiç boyatmadım şimdiye kadar!ve uzun bir süre daha da düşünmüyorum valla..
maşallah kuzuna canımemzirme olayınız da bak nihayet yoluna giriyor ohh ne güzel o bir saatte senden mutlusu yoktur tahmin edebiliyorum
ba-yıl-dıımmmmm sizeeee! dilemmacım çok tatlısınız ana kız maşallah Allah esirgesin sizi
Akşama ne yemek yapsak ?? :44:
yıka canım.. toksinlerini atar. rahatlar mis gibi uyur.. dünde söylemiştim. ayağının altına viks sür kalın çorap giydir öksürüğünü kesicek.
bizim evde 23 derece. bence ideal..
bizde 4 aylığız. boyu 64 bence kısa değil.. normal canım.. maşallah
Çok tatlılarmışşşşşş
Cahilliğimi mazur görün şu hm nası okunuo bi yardım edin:26:
Cucu duruşun terliklere bayıldım :)
yalovacımm çok dikkat et lütfen..Allah her gün sağ salim Melisine kavuştursun seni canımhaberdar et bizi akşam eve gidince olur mu..
evet cücüm herkes uykuya gitmiş gece :)
burası da inanılmaz kasvetli karanlık puslukar buraya da bekleniyo ama hala tık yok :) çookk sıkıcı bir gün pöff kışı sevmiyorum ben yaa
canım Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda düzeninizi oturtursunuz kuzucuğun da huzursuzlanmaz daha fazla
oyy kıyamam ben ona ya niye bu kadar ağlıyor ki acaba yaüzülüyorum valla sulozum seni düşününce.
ben de ben de hiç boyatmadım şimdiye kadar!ve uzun bir süre daha da düşünmüyorum valla..
maşallah kuzuna canımemzirme olayınız da bak nihayet yoluna giriyor ohh ne güzel o bir saatte senden mutlusu yoktur tahmin edebiliyorum
ba-yıl-dıımmmmm sizeeee! dilemmacım çok tatlısınız ana kız maşallah Allah esirgesin sizi
Bendee :)
Akşama ne yemek yapsak ?? :44:
Ehehe evet esim bugun asi olduk diye evde sagolsun, o bir saatin sonunda geldi benjm kiz kendinden gecmis gozler kapali hala memede, eliyle " bu ne len" der gibi yapti gulduk gitti iceri:) yavrummm benimmm:))
Benim sacimi boyatasim var gecen seneden beri beyazlar cikmaya basladi. Dibinden makasla tek tek kesiyom:))) ama uzuyor ne yazik ki:))))
Hehehe bir gun herkes benim gibi olacak !!! Yasasın kötülük
Ehehe evet esim bugun asi olduk diye evde sagolsun, o bir saatin sonunda geldi benjm kiz kendinden gecmis gozler kapali hala memede, eliyle " bu ne len" der gibi yapti gulduk gitti iceri:) yavrummm benimmm:))
Benim sacimi boyatasim var gecen seneden beri beyazlar cikmaya basladi. Dibinden makasla tek tek kesiyom:))) ama uzuyor ne yazik ki:))))
Parmişim senin gibi olmanın adı kötülük olmaz kii iyilik olur güzellik olur canımcm boşuna zorlama senden kötü falan olmaz yani
kesmeeee daha çok çıkaarrkoparma da sakın canım beyazlarınla mutlu olmayı dene bir süre sonra bakarsın bi çaresine
Ben ıspanağı yeni yaptımben ıspanak ısladım sirkeli suya onu yapacağım
canm viksi duymuştum ama bebeklere olurmukine?
çok güzelsiniz canım yakıyosunuz ana kızmaşallah sizeee
Product Detail | H&M TR
canım makasla kesersen daha çok çıkarr
valla canım ben he me diye okuyorum ama her ülkede farklı telaffuz ediliyor
beğendinmi parmiş duruda sevdii gözler hep ayaklardaa
ayy evet fındığım dağılmış herkes gece
sorma hava çok kasvet ben aslında kışı severim ama çıkıcaksın geziceksin soğukta eldivenleri takıcan bereni takıcan güzel bi cafede sıcacık kahveni yudumlıcan alttan ısıtmalı koltuklarda bide sigaranı içicen ohh arzular şelaleeeebiz tabi tıkıldık eve kıştan beklentimiz kalmadııı kasvett
Çalışmaya başlayan anneler beslenmeyi nasıl yapıyor acaba merak ettim,ben sabah emzirip çıkıyorum sonra 9 buçuk da mama veriyolar kaşıkla sonra 12 de emzirmeye gidiyorum saat üçde dolaba koyduğum sütümü aventin biberonuyla veriyolar aslında anne sütünü de kaşıkla verdirmek istedim ama ilk gün çok ağlamış öyle verince şap şap alıştı bari biberondan çekip avutur diye biberonla verin dedim beni bırakmaz demi ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?