2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hehehe bir gun herkes benim gibi olacak !!! Yasasın kötülük

Çok tatlı canımm.maşallah...

Teşekkür ederim arkadaşlar ,benim emzik verme çabalarımın karşılığındaki surat ifadeleri sonuç: almadı

Ben gece ek olarak penye yelek giydiriyorum ,kolsuz uyku tulumu olduğu için omuzları üşümesin diye...

Çok tatlılarmışşşşşş
Cahilliğimi mazur görün şu hm nası okunuo bi yardım edin:26:

Cucu duruşun terliklere bayıldım :)

yıka canım.. toksinlerini atar. rahatlar mis gibi uyur.. dünde söylemiştim. ayağının altına viks sür kalın çorap giydir öksürüğünü kesicek.

bizim evde 23 derece. bence ideal..

bizde 4 aylığız. boyu 64 bence kısa değil.. normal canım.. maşallah

ayy her surat ayrı şekerr çok güzel çok

bilmemki cnm ya yıkanmaktan bişey olmaz der her zaman annem önemli olan sonrasında kollamak ama evin ısısı normalse yıkasan belkide rahatlar ben şahsen yıkamaktan korkmuyorum sen tabii şimdi hasta diye karar senin cnm iç sesini dinlee

üzüm üzüme cucu parmeyee baka baka demişlerrr

yalovacımm çok dikkat et lütfen..Allah her gün sağ salim Melisine kavuştursun seni canım haberdar et bizi akşam eve gidince olur mu..

evet cücüm herkes uykuya gitmiş gece :)
burası da inanılmaz kasvetli karanlık puslu kar buraya da bekleniyo ama hala tık yok :) çookk sıkıcı bir gün pöff kışı sevmiyorum ben yaa

canım Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda düzeninizi oturtursunuz kuzucuğun da huzursuzlanmaz daha fazla

oyy kıyamam ben ona ya niye bu kadar ağlıyor ki acaba ya üzülüyorum valla sulozum seni düşününce.

Ben sacimi hic boyatmadim siz boyle diyince cok farkli bisi gibi geliyo olmadı rengi degistirirsin filan :)

ben de ben de hiç boyatmadım şimdiye kadar! ve uzun bir süre daha da düşünmüyorum valla..

maşallah kuzuna canım emzirme olayınız da bak nihayet yoluna giriyor ohh ne güzel o bir saatte senden mutlusu yoktur tahmin edebiliyorum

Eki Görüntüle 890191

Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)

ba-yıl-dıımmmmm sizeeee! dilemmacım çok tatlısınız ana kız maşallah Allah esirgesin sizi

Ehehe evet esim bugun asi olduk diye evde sagolsun, o bir saatin sonunda geldi benjm kiz kendinden gecmis gozler kapali hala memede, eliyle " bu ne len" der gibi yapti gulduk gitti iceri:) yavrummm benimmm:))

Benim sacimi boyatasim var gecen seneden beri beyazlar cikmaya basladi. Dibinden makasla tek tek kesiyom:))) ama uzuyor ne yazik ki:))))

Akşama ne yemek yapsak ?? :44:

ben ıspanak ısladım sirkeli suya onu yapacağım

canm viksi duymuştum ama bebeklere olurmukine?

Çok tatlılarmışşşşşş
Cahilliğimi mazur görün şu hm nası okunuo bi yardım edin:26:

valla canım ben he me diye okuyorum ama her ülkede farklı telaffuz ediliyor

Cucu duruşun terliklere bayıldım :)

beğendinmi parmiş duruda sevdii gözler hep ayaklardaa

ayy evet fındığım dağılmış herkes gece
sorma hava çok kasvet ben aslında kışı severim ama çıkıcaksın geziceksin soğukta eldivenleri takıcan bereni takıcan güzel bi cafede sıcacık kahveni yudumlıcan alttan ısıtmalı koltuklarda bide sigaranı içicen ohh arzular şelaleeeebiz tabi tıkıldık eve kıştan beklentimiz kalmadııı kasvett

canım makasla kesersen daha çok çıkarr

Hehehe bir gun herkes benim gibi olacak !!! Yasasın kötülük

Parmişim senin gibi olmanın adı kötülük olmaz kii iyilik olur güzellik olur canımcm boşuna zorlama senden kötü falan olmaz yani

kesmeeee daha çok çıkaarr koparma da sakın canım beyazlarınla mutlu olmayı dene bir süre sonra bakarsın bi çaresine

evet işte bende parmişkoma baka baka daha mikemmelll birii olcammmmmmmmm

ben ıspanak ısladım sirkeli suya onu yapacağım

canm viksi duymuştum ama bebeklere olurmukine?
Ben ıspanağı yeni yaptım
Viks içinde şöyle bir uyarı paylaşayım, daha önce de paylaşmıştım kullanıp kullanmamak bebeğin annesinin tercihidir elbette.

"İlacın bronşlarda iltihaba yol açarak, mukus yapımını artırarak ve mukusun küçük bronşlardan temizlenmesini azaltarak çok ciddi solunum yetersizliğine yol açabileceği ve bu yüzden 2 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaması öğütleniyor."

Ne bileyim kuzum dengesiz heralde :-D

Ay evet bi de salep içicen ya.Canım çekti şimdi:)

Canım bi yerde okumuştum biberonla bebeklerin meme başı şaşkınlığı yaşamaması,bırakmaması için en az 16 haftalık olmaları gerekiyormuş.Doğru mu bilmem.Ama bizimki şimdi de biberona alışamıyor.Ağzında geveleyip duruyor,kaşıkla da yarısı gidiyo sütlerin ya çıkarıyor ya da eliyle vurup döküyo yaramaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…