- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.941
benimde evlenmeden önce altın sarısıydı o dönem tam sarışın olmuştum sonra abimin düğününde inanılmaz bi dönüş yaparak kahverengiye boyattım kendi doğal rengime yani çok beğenildi hatta küçük gösteriyosun falan dendi saçımda çok uzundu çok keyifli kullandım , sarı büyük gösteriyomuş
ölee devam etti ama insan sıkılıyo değişiklik istiyoo işte zaten hamilelikte bişey yapamadık duruş doğduktan sonra 3 aylıkken falan altın karamele boyattım tamam çok güzel ama işte bakım istiyo makyaj istiyoo duruyla nerde ruh gibi geziyommtopuzumla kocito çok şirin bulsada topuzumu biliyom beni kandırıyoo
bu arada saç rengi güzelmişş hatuna hiç girmeyelimmmm
Sanmıyorum kuzum biryernin ağrıdığını. Huysuzluk yapıyo işte :)
Kuaförüm yakışır diyor ama ben ilk defa böyle açık renk yapıcam saçımı bakalım yarın öğlene randevu aldım :)
bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)
nazlarıda bize geçiyooo çok bıcırık bunlar çok
hadi bakalım canım güzel olur ya illaki denemekte yarar var beğenmezsen değiştirirsin ama aklında kalması daha fenaaa
Ben sacimi hic boyatmadim siz boyle diyince cok farkli bisi gibi geliyo olmadı rengi degistirirsin filan :)
nazlarıda bize geçiyooo çok bıcırık bunlar çok
hadi bakalım canım güzel olur ya illaki denemekte yarar var beğenmezsen değiştirirsin ama aklında kalması daha fenaaa
Ben sacimi hic boyatmadim siz boyle diyince cok farkli bisi gibi geliyo olmadı rengi degistirirsin filan :)
saol cnmcımmm suan itibariyle verdim siparişi aldım gitti:)tşk ederimm
Günaydın ohhh çok güzel uyumuşumm uzun zamandır ilk defa. Gece 10 da yattım sabah 10 da kalktım totom herbiryerim dinlenmiş :)))
Şimdi size kahvaltı da bir alternatif sunuyorum kalem kağıda gerek yok :) tost ekmeğini alıyorsunuz kenarlarını kesiyorsunuz ( ben kepekli kullandım) merdane ile inceltiyorsunuz ekmeği içine dilim kaşar, Chedar vb koyup rulo yapıyoruz tava da kızartıyoruz :) kahvaltı da değişiklik arayanlara tost ekmeği böreği :) afiyet olsun
oh valla nede güzel uyumuşsun
buluş süper ya mutlaka pazar kahvaltısına yapıcammmmmm
Lepistes'cim ne güzel uzun uzun anlatmışsın. Çalışan kadın olmak gerçekten zor, bir de senin ilgini bekleyen küçücük bir bebeğin varsa... Allah kolaylık versin. Zaman zaman erkekler bu modda uzun uzun takılabiliyorlar. Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen kendini net bir şekilde ifade edebilen bir insansın. Eşinle başbaşa bir akşam yemeğinde ona duygularını ve beklentilerini açıklasan. Bazen onlardan beklersek ömür boyu bekleyebiliriz gibime geliyor:)) Yani bazen onların bize hala aşık olduklarını anlamak için bile bizim konuşmamıza, sen bu adamsın, bak bunlar senin duyguların dememize ihtiyaçları var gibi... Ve inan farklı ülkelerde de doğsalar, büyüseler, erkekler benzer özellikler taşıyor, bence kadınlar da...Kızlar uzun zaman oldu okuyamıyorum yetişemiyorum kimbilir neler oldu nelermeraktayım
bu hafta işe başlayalı 3. Haftam ilk hafta ağlaya ağlaya işe gittim. Insan herşeye alışıyor zamanla ilk iki hafta annem baktı küçük meleğime tüm gününü ağlayarak mzımızlanarak geçirmiş yavrum geceleri de uyuma saatimiz değişti geç yatar oldu kuzum o kadar hzurusuzlanınca doktora götürdüm idrar thlili ultrason falan yapıldu çok şükür herşey temizdi.bu hafta babanemiz bakıyor.ne annem ne babanesi ben bakmak isityorum yavruma ama napalım mecburuz çok şüküğr ki gözüm arkada değil.gündüzleri sallayarak uyutuyorlar bebeğimi ikisinede dedim ama dinlemiyorlar. Napalım ona da yapacak bişey yok bakıcıya bıraksam o da salalrdı eminimkio yüzden artık geceleride sallıyoruz uyusn diye .valla bu büyükler herbişeyi bildiklerini sanıyorlar ama yavruma benim gibi bakamadıkları gerçek. Yine de sağolsunlar benim oğluşum sürekli ilgi isteyn yorucu bişr bebek o yaşta çocuk bakmak kolay değil.yavrum artık yatağında da yatmıyor anakucağında yatıyor huyu değişti eşek sıpamaın .artık idare ediyorum aslında düşündükçe sinirlencek çok şey bulunur da :)ben de kendimi yıpratmak istemiyorum. Hem düşünüyorum ben de torunuma baksam bir de laf etseler gücüme giderdi.
Doktorum bebeğimin gittiğimi farkedebilecğini bocaladığını söyledi artık anne yanıdna yatmayıda öğrenecek bu aylar hep kritik aylardır çocuklar memeyi bırakabilri vs dedi. Zaten bizimki hiç meme almadığından öyle sorunumuz olmadı :)
ama bu üç haftada sütüm çok azaldı sabahalrı 240 cc sağdığım sütüm 80 cc ye düştü yetmiyor kuzuma mecbur mama kullanıyoruz.
Doktor sadece anne sütü almıyorsa ek besine geçelim dedi. öğlenleri 2 kaşıkla başladığım muhallebi yarım su abrdağı olarak devam ediyor.geçen ay 1500 kilo almıştık bu ay 300 gr artmış sadece olsun sağlıklı olsunda kilo önemli değil.
Aşılarımızı yaptırmak için sağlık ocağına gitmiştik sağlık ocagı grev sebebiyle kapalıydı yaptıramadık bu haftaya kaldı.babanemiz götürücek söyledim ona ağlayınca öp kokla yavrumu dedim o da geldi sarıldı bana sen böyle şeyleri düşünüp kendini üzme dedi sarılırım tabi dedi. Kayınvalidem yaradılış itibariyle soğuk mizaçlı biridir. Diğer torunalrına kızınınkilere bile böyle sevgi dolu baktığı görmedim. Benim hoşuma gidiyor oğluma düşkün olması gözüm arkada değil . Babanelik onu iyi biri yaptı sanırım. Ona da oyalanma oluyor herşeyi kafasına takıyordu biraz kafası dağılır. Akşamdan yemek yapıcaktım oturttu beni yaptırtmadı. şaşkınlık içerisindeyim doğrusu. Aman allah ım neler oluyor :))
bu arada halvetide yeni yaptık yani oğlum 4 aylık olunca :) yavrumu çok seviyorum o benim canım ancak eşim bu aralar beni sanrırm bir kadından çok çocuğunun annesi olarak görüyor bir güzel söz bir ilgi yok bu beni çok mutsuz ediyor ben sadece duygusallıkla beslenebilen bir kadınım.
Sanki 30 yıllık evli adam gibi muhabbet yok ilgi alaka yok. Bu aralar taşınma telaşımız falan var biraz ona yoruyorum ama eğer taşındıktaan sonrada böyle olmaya devam ederse sanrırım ben de onu aşık olduğum erkekten ziyade çocuğumun babası olarak görmeye başlıcam.ben duyusallıkla beslenemzsem ben de besleyemem vazifemi yapar işime bakarım tek taraflı olmaz bu işler.ben onun annesi değilim ki bir öpücükle kandrısın karısıyım sonuçta.tamam kötü biri diyemem ama evlilik için gerekli yani aşkk için gerkli şeyleri istiyorum ben ...heyecanlanmak istiyorum :)
bana sinemaya gidelim diyor başbaşa kalalım gözgöze bakalım dese bunu anlarım bu bzii ilşkimizi besler ancak sinemada karanlık karanlık film izlemek bana göre değil.
Birde ben olmaz deyince babasına demezmi 'eşim benle sinemeya gelmiyor baba gel ikimiz gidelim' yani kprim de ben karım olmadan gitmem dedi. 60 yaşında adam düşünüyor bunu benim kocam düşünmüyor.
şimdilik benden haberler bu kadar umarım herkesin sağlığı sıhati huzuru yerindedir.hepinizi yavrularınızla birlikte öpüyorum ...
Oy hatun güzelmiş gerçekten:)) Canım bu saç sadece boya mı, yoksa boya üstüne balyaj filan bir şeyler var mı? Ben çok anlamam ama bu celebrity, manken takımının kuaförleri harikalar yaratıyor, bize gelince nedense aynı renk tutmuyor. Bu boya ise, numarasını bana da ver lütfen. Boyattıktan sonra fotoğrafını paylaşırsan havalı havalı daha da güzel olur.benim koçiş de açık renk istedi benim evlenmdeden önce mavi siyahtı evlenirken kahve rengi boyadık ve röfle attırdım hala o saç başımda :) hamile kalınca kaldı. eşim karamel yada bal rengi istiyor :)
hatta şu resmi atmış bana bende dedim bu saç rengi mi yoksa bu hatun mu dedim saç rengi hayatım dedi :)
Ağlama canım ya, kadınlar ağlamasın lütfen, üzülmesinler... Allah sana ve hepimize kolaylık versin... Benim bebeğim gözleri açıkken emmiyor, memeye uykusu yokken ilgi göstermiyor, biraz zorlarsam hemen uyuma moduna geçiyor. Kızım da böyleydi, neden böyle anlamıyorum. Yan yatırıp kollarıma öyle emziriyorum. O yüzden göz göze olamıyoruz. Acaba bu nedenle mi?? Bu uzun süredir böyle. Daha önce bahsetmedim, hep üzülmek istemiyorum. Sizlere de neşeli şeyler yazmak istiyorum. Ama bugün dayanamadım işte, ağlayasım geldi. Ne yapayım ben de uykulu, gözleri kapalı emziririm. Fakat bunun için hep evde olmamız gerekiyor, ne kadar süre bunu sürdürebilirm bilmiyorum. Sütüm varken benim bebekler hep dışarısı ve etrafla ilgili. Sanki bir şey kaçırıyorlar. Olan biten bir şey de yok ha, evdeyiz işte:))herkese günaydın kızlar nasılll kar yağıo burdaaa kızımı camın önüne koydum yarm saat baktı bende kahvlt yaptm tavsiye ederm.dün gce 12.30da uyudu ikra ve n-benm sinirlrm bozuldu çookk ağladım çünkü dalması çoookkk güçç oluoo çookk yoruluorm yatır uyanıo yatır uyanıo(( migrenimde tutmuştu bii ağlaaddmm bii ağladmmm şuan pertim.
Oy hatun güzelmiş gerçekten:)) Canım bu saç sadece boya mı, yoksa boya üstüne balyaj filan bir şeyler var mı? Ben çok anlamam ama bu celebrity, manken takımının kuaförleri harikalar yaratıyor, bize gelince nedense aynı renk tutmuyor. Bu boya ise, numarasını bana da ver lütfen. Boyattıktan sonra fotoğrafını paylaşırsan havalı havalı daha da güzel olur.
Valla benimde canım nasıl kahve istiyo canım, Selim kucağımda uyudu korkuyorum bırakmayaMeraba meraba bildiğiniz gibi ablam burda o yüzden sohbete çok dahil olamıycam 1-2 gün. Sonra vay bu kız neden konuşmuyo, vay efendim triplerde mi demeyinAma gözetliyorum :82:yoksa sayfalar bi birikiyo okuyabilene aşk olsun Daha kahvaltı masasından yeni kalktık, şimdi kahve yapıcam. Hadi siz de yapın da karşılıklı içelim şeker şeyler
Maşallah çok güzelsiniz canım analı kızlıEki Görüntüle 890191
Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?