2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuaförüm yakışır diyor ama ben ilk defa böyle açık renk yapıcam saçımı bakalım yarın öğlene randevu aldım :)

Sanmıyorum kuzum biryernin ağrıdığını. Huysuzluk yapıyo işte :)

nazlarıda bize geçiyooo çok bıcırık bunlar çok

Kuaförüm yakışır diyor ama ben ilk defa böyle açık renk yapıcam saçımı bakalım yarın öğlene randevu aldım :)

hadi bakalım canım güzel olur ya illaki denemekte yarar var beğenmezsen değiştirirsin ama aklında kalması daha fenaaa

hadi bakalım canım güzel olur ya illaki denemekte yarar var beğenmezsen değiştirirsin ama aklında kalması daha fenaaa

Ben sacimi hic boyatmadim siz boyle diyince cok farkli bisi gibi geliyo olmadı rengi degistirirsin filan :)

Son düzenleme:
Kizlar biz de bugun olduk 4. Ay asilarimizi. Kizim bi agladi ama kucagima alinca sustu kiyamam ona. Arabada da uyuyakaldi eve geldik hemen emzirdim tam 1 saatir emiyor:) kilomuz 8450 olmuuus ama haftasonu 68 olculen boy saglik ocaginda niyeyse 66 cikti hep eksik cikiyo bunlarda :) ates olmaz insallah kiyamam kuzuma

Ben sacimi hic boyatmadim siz boyle diyince cok farkli bisi gibi geliyo olmadı rengi degistirirsin filan :)

Canım bende geç boyattım sanırım 24 yaşında boyatmıştım ilk :)

öyle canım bakalım yarın herşey belli olacak :)

Günaydın ohhh çok güzel uyumuşumm uzun zamandır ilk defa. Gece 10 da yattım sabah 10 da kalktım totom herbiryerim dinlenmiş :)))

Şimdi size kahvaltı da bir alternatif sunuyorum kalem kağıda gerek yok :) tost ekmeğini alıyorsunuz kenarlarını kesiyorsunuz ( ben kepekli kullandım) merdane ile inceltiyorsunuz ekmeği içine dilim kaşar, Chedar vb koyup rulo yapıyoruz tava da kızartıyoruz :) kahvaltı da değişiklik arayanlara tost ekmeği böreği :) afiyet olsun

oh valla nede güzel uyumuşsun
buluş süper ya mutlaka pazar kahvaltısına yapıcammmmmm

Günaydınn herkese...Geçen yıl bugün bebeğimin geleceğini öğrendim ben.Röntgen çekilip iğne vurulduğum için ağlaya ağlaya mahvolmuştum.Allahıma şükürler olsun ki sağsağlim kucağıma aldım yavrumu..Hava çok kasvetli ama yavrularımızla her şey,dünya bambaşka güzel yine de değil mi kızlar...

Selam herkeseee
Aa nolmuş bu bebişlere uykusuz geceler inş eski düzenlerine döner hepsi

Tracy kitabını okuyanlar merak ediom şu anda nası uyutuosunuz bebeklerinizi :26:
Ben emzirerek uyutuom mecbur ama Dr sana Zor olur ilerde dedi
Ben de biliom nası bırakabilirim emerek uyumamdan vazgeçen bebek var mıııııı aranıyorrrrr

Lepistes'cim ne güzel uzun uzun anlatmışsın. Çalışan kadın olmak gerçekten zor, bir de senin ilgini bekleyen küçücük bir bebeğin varsa... Allah kolaylık versin. Zaman zaman erkekler bu modda uzun uzun takılabiliyorlar. Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen kendini net bir şekilde ifade edebilen bir insansın. Eşinle başbaşa bir akşam yemeğinde ona duygularını ve beklentilerini açıklasan. Bazen onlardan beklersek ömür boyu bekleyebiliriz gibime geliyor:)) Yani bazen onların bize hala aşık olduklarını anlamak için bile bizim konuşmamıza, sen bu adamsın, bak bunlar senin duyguların dememize ihtiyaçları var gibi... Ve inan farklı ülkelerde de doğsalar, büyüseler, erkekler benzer özellikler taşıyor, bence kadınlar da...

Oy hatun güzelmiş gerçekten:)) Canım bu saç sadece boya mı, yoksa boya üstüne balyaj filan bir şeyler var mı? Ben çok anlamam ama bu celebrity, manken takımının kuaförleri harikalar yaratıyor, bize gelince nedense aynı renk tutmuyor. Bu boya ise, numarasını bana da ver lütfen. Boyattıktan sonra fotoğrafını paylaşırsan havalı havalı daha da güzel olur.

Ağlama canım ya, kadınlar ağlamasın lütfen, üzülmesinler... Allah sana ve hepimize kolaylık versin... Benim bebeğim gözleri açıkken emmiyor, memeye uykusu yokken ilgi göstermiyor, biraz zorlarsam hemen uyuma moduna geçiyor. Kızım da böyleydi, neden böyle anlamıyorum. Yan yatırıp kollarıma öyle emziriyorum. O yüzden göz göze olamıyoruz. Acaba bu nedenle mi?? Bu uzun süredir böyle. Daha önce bahsetmedim, hep üzülmek istemiyorum. Sizlere de neşeli şeyler yazmak istiyorum. Ama bugün dayanamadım işte, ağlayasım geldi. Ne yapayım ben de uykulu, gözleri kapalı emziririm. Fakat bunun için hep evde olmamız gerekiyor, ne kadar süre bunu sürdürebilirm bilmiyorum. Sütüm varken benim bebekler hep dışarısı ve etrafla ilgili. Sanki bir şey kaçırıyorlar. Olan biten bir şey de yok ha, evdeyiz işte:))

Valla canım bu saçta neler var bilmiyorum kuaförüm yaparım dedi :) bakalım beni neye benzetecek bu hatuna benzemeyeceğim kesin :)
Hangi işlemlerden geçeceğimi yarın öğreneceğim yazarım ve foto paylaşırım beğenirsem :) beğenmesen de paylaşırım bakalım hele boyanayım :)

Meraba meraba bildiğiniz gibi ablam burda o yüzden sohbete çok dahil olamıycam 1-2 gün. Sonra vay bu kız neden konuşmuyo, vay efendim triplerde mi demeyin Ama gözetliyorum :82:yoksa sayfalar bi birikiyo okuyabilene aşk olsun Daha kahvaltı masasından yeni kalktık, şimdi kahve yapıcam. Hadi siz de yapın da karşılıklı içelim şeker şeyler

oyyyy yoruldum resmen geçmişi yakalıycam diye...ve nihayet bitti :)
şimdi ben ihtiyaç molasına gider dönüşte alıntılarla çenenize yetişirim

Valla benimde canım nasıl kahve istiyo canım, Selim kucağımda uyudu korkuyorum bırakmaya
Eki Görüntüle 890191

Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
Maşallah çok güzelsiniz canım analı kızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…