- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.961
Çok güzelsiniz maşallahh diyelim nazar değmesin fıstığa:)Eki Görüntüle 890191
Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
benimde evlenmeden önce altın sarısıydı o dönem tam sarışın olmuştum sonra abimin düğününde inanılmaz bi dönüş yaparak kahverengiye boyattım kendi doğal rengime yani çok beğenildi hatta küçük gösteriyosun falan dendi saçımda çok uzundu çok keyifli kullandım , sarı büyük gösteriyomuş
ölee devam etti ama insan sıkılıyo değişiklik istiyoo işte zaten hamilelikte bişey yapamadık duruş doğduktan sonra 3 aylıkken falan altın karamele boyattım tamam çok güzel ama işte bakım istiyo makyaj istiyoo duruyla nerde ruh gibi geziyommtopuzumla kocito çok şirin bulsada topuzumu biliyom beni kandırıyoo
bu arada saç rengi güzelmişş hatuna hiç girmeyelimmmm
Meraba meraba bildiğiniz gibi ablam burda o yüzden sohbete çok dahil olamıycam 1-2 gün. Sonra vay bu kız neden konuşmuyo, vay efendim triplerde mi demeyinAma gözetliyorum :82:yoksa sayfalar bi birikiyo okuyabilene aşk olsun Daha kahvaltı masasından yeni kalktık, şimdi kahve yapıcam. Hadi siz de yapın da karşılıklı içelim şeker şeyler
Çok güzelsiniz maşallahh diyelim nazar değmesin fıstığa:)
Valla benimde canım nasıl kahve istiyo canım, Selim kucağımda uyudu korkuyorum bırakmaya
Maşallah çok güzelsiniz canım analı kızlı
Dün sabah 8 de uyandı akşam 8'e kadar uyumadı çıldırdı ağlamaktan. Ne yaptıysak susturamadık. emmek istemiyor, yatmak istemiyor, gezmek istemiyor. Ağlıyor da ağlıyor. Sardık artık battaniyeye arabayla tura çıktık. Asla yapmam demiştim. Büyük konuşmuşum. Arabada uyudu. Gece 3'de kalktı. Sabah 6 da tekrar uyuduk. Neden böyle oldu hiç anlamadım iki gündür canıma okuyor. Uykusu gelince çıldırıyor. Gece uykusunda hiç problem yaşamamıştık şu iki güne kadar. Tükenmenin eşiğindeyim
O yüzden süperman olmam lazımm bazeen
Karı bende çok severim ama hiç göremiyoruz
Ayyy masallah size gozum gonlum acildi.
Anne kiz harikasiniz,oglumla birlikte cok begendik.
Sulozcum saç kurutma makinesini denedinmi? Gerçi bahsettim ama bu hafta kızımın uyumasına ve emmesine vesile olan tek şey , ağlama krizi başladığında başka odada çalıştırıyorum yavaş yavaş getiriyorum (Açtığımda birden korkmasın diye) Sonra bir iki mızırdanıyor ve susuyor memede uyuya kalıyor.
Eki Görüntüle 890264 Bu da benim meleğim(Fotorus u da sizlerdenden okumuştum
kızlar size bir soru malum kızım biraz hasta arada öksrüyor ve burnu tıklalı. şimdi normal şartlarda biz haftada 2 günde yıkıyorduk kızmı ama şuanda napsam bilmiyorum hasta diye korkuyorum en son geçen hafta perşembe yıkamıştım. yani korkarım yarın 1 hafta. daha da hasta olursa diye korkuyorum. sizce yaptırayım mı 1-2 gün daha bekleyeyim mi???
Dilemma maşallah ikinize de yakıosunuz ortalığı
Ben oğluma çorap üstü patikli alt giydiriom sıcak oluo genelde
Angy bu arada dünkü uzaktan kumanda bizde de işe yarar oldu pşşş diom uyumaya devam edio
Bu aralar hasta die giyiminde bi değişiklik yaptım normalde sıfır kol çıtçıtlı badi üstüne patikli alt ve üst giydiriodum bi DE çorap
Şimdi sıfır kol diil De uzun kol çıtçıtlı giydiriom
Aslına bakarsanız bi iki aydır hep böle ilk anlattığım şekilde
Siz daha da kalınlaştırdınız mı
Bence gerek yok gibi sonuçta klima çalışıo odanın ısısı hep aynı
Tatlım bizimki yemiyo öyle elektrik süpürgesiydi, saç kurutma makinesiydiSulozcum saç kurutma makinesini denedinmi? Gerçi bahsettim ama bu hafta kızımın uyumasına ve emmesine vesile olan tek şey , ağlama krizi başladığında başka odada çalıştırıyorum yavaş yavaş getiriyorum (Açtığımda birden korkmasın diye) Sonra bir iki mızırdanıyor ve susuyor memede uyuya kalıyor.
Eki Görüntüle 890264 Bu da benim meleğim(Fotorus u da sizlerdenden okumuştum
Parmeye baka baka karardın cucuşşbu arada kahvaaa yeni içecekkkatlettim güzelim türk kahvasiniii
Bizim kaloriferler gündüz 11den 4e kadar yanmıyor.Evin içi ılık oluyor..Uzun kol çıtçıtlı,altına patikli alt,çorap;bi takım da ince alt üst giydiriyorum..Oda sıcaklığı 22 23 derece olmalı yazıyor her yerde.Ama soğuk oluyo o derecelerde dimi ya bana mı öyle geliyor yoksa.Bilemedim
Eki Görüntüle 890191
Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
Eki Görüntüle 890191
Bende sarisindim bi zamanlar..daha ortada hureem flan yoktu o renge boyattin..evlenene kadar kullandim..bnm herif cok dikkat cekiyo dedi kvga gurultu kahverengi boyattim ama gunlerce agladm aynalara bakamadim...snra hamilelik smdi yine bakir boyuyorum sesi cikmiyo...bu boyam akinca yine dore bakir istiyrm ;-)...ylnz bi kerede sari saci cok sevdgni agzndn kacrdi ayy kuzm bnde severim sarisin olayim dedim hayir olmz dedi niyeyse :-D
Sonunda resim yükleyebildiğim:) kızlar ben sizin hızınıza yetişemiyorum.. Hayranım bu konuda size! Kızım dursa ev işi yemeği gezmesi vs derken , bi bakıyorum sayfalarca gerideyimaklım da sizde hani napcaz bilmiyorum.. Şuan kızım kucağımda emiyo, uyudu gibi, bırakır bırakmaz kahvaltı masası toplıycam:) buarada kızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben kızımın ayaklarını birtürlü ısıtamıyorum . Katkat çorap bile fayda etmiyo . Patik çorap denedim onlarda olmadı. Mutlaka bi battaniyeye sarılı olarak kucakta taşımak veya biyere bırakmak gerekiyor.. Uyurken sorun yok ama. Çorapsız yatırıyorum gene sıcacık.. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Nasıl ısınır bu ayaklar ki:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?