2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda resim yükleyebildiğim:) kızlar ben sizin hızınıza yetişemiyorum.. Hayranım bu konuda size! Kızım dursa ev işi yemeği gezmesi vs derken , bi bakıyorum sayfalarca gerideyim aklım da sizde hani napcaz bilmiyorum.. Şuan kızım kucağımda emiyo, uyudu gibi, bırakır bırakmaz kahvaltı masası toplıycam:) buarada kızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben kızımın ayaklarını birtürlü ısıtamıyorum . Katkat çorap bile fayda etmiyo . Patik çorap denedim onlarda olmadı. Mutlaka bi battaniyeye sarılı olarak kucakta taşımak veya biyere bırakmak gerekiyor.. Uyurken sorun yok ama. Çorapsız yatırıyorum gene sıcacık.. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Nasıl ısınır bu ayaklar ki:/

herkese merhaba kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
çalışan anneler merak etmeyin alışıyor insan ben nerdeyse 2,5 3 aydır çalışıyorum ama çok şükür berişime annem bendende iyi bakıyor.
bugün 4. aylık aşımızı olduk yavrum çığlığı bastı kıyamadım içim parçalandı yine ama sağlığımız içiin el mahkum katlanacağız. artık kocaman kız olduk kıyafetlerimiz hızla küçülüyor sepete ek park yatak aldık 7 kilo olmuşuz boyumuz da 63,5 olmuş kısamıyız normalmiyiz anlamadım:26:

Çalışmaya başlayan anneler beslenmeyi nasıl yapıyor acaba merak ettim,ben sabah emzirip çıkıyorum sonra 9 buçuk da mama veriyolar kaşıkla sonra 12 de emzirmeye gidiyorum saat üçde dolaba koyduğum sütümü aventin biberonuyla veriyolar aslında anne sütünü de kaşıkla verdirmek istedim ama ilk gün çok ağlamış öyle verince şap şap alıştı bari biberondan çekip avutur diye biberonla verin dedim beni bırakmaz demi ondan korkuyorum

Bende sarisindim bi zamanlar..daha ortada hureem flan yoktu o renge boyattin..evlenene kadar kullandim..bnm herif cok dikkat cekiyo dedi kvga gurultu kahverengi boyattim ama gunlerce agladm aynalara bakamadim...snra hamilelik smdi yine bakir boyuyorum sesi cikmiyo...bu boyam akinca yine dore bakir istiyrm ;-)...ylnz bi kerede sari saci cok sevdgni agzndn kacrdi ayy kuzm bnde severim sarisin olayim dedim hayir olmz dedi niyeyse :-D

ay alemsin kızz
demek abla kardeş keyiff ımmm uzun bi kahvaltı üstüne kahvaaa aman sabahlar olmasınnn
sana trip atmıcam ama ablana tripimi atarım her türlüüüü bizi senden mahrum ediyooooooooo

Dilemma maşallah ikinize de yakıosunuz ortalığı
Ben oğluma çorap üstü patikli alt giydiriom sıcak oluo genelde
Angy bu arada dünkü uzaktan kumanda bizde de işe yarar oldu pşşş diom uyumaya devam edio

Bu aralar hasta die giyiminde bi değişiklik yaptım normalde sıfır kol çıtçıtlı badi üstüne patikli alt ve üst giydiriodum bi DE çorap
Şimdi sıfır kol diil De uzun kol çıtçıtlı giydiriom
Aslına bakarsanız bi iki aydır hep böle ilk anlattığım şekilde
Siz daha da kalınlaştırdınız mı
Bence gerek yok gibi sonuçta klima çalışıo odanın ısısı hep aynı

Son düzenleme:

Sulozcum saç kurutma makinesini denedinmi? Gerçi bahsettim ama bu hafta kızımın uyumasına ve emmesine vesile olan tek şey , ağlama krizi başladığında başka odada çalıştırıyorum yavaş yavaş getiriyorum (Açtığımda birden korkmasın diye) Sonra bir iki mızırdanıyor ve susuyor memede uyuya kalıyor.

Bu da benim meleğim (Fotorus u da sizlerdenden okumuştum

kızlar size bir soru malum kızım biraz hasta arada öksrüyor ve burnu tıklalı. şimdi normal şartlarda biz haftada 2 günde yıkıyorduk kızmı ama şuanda napsam bilmiyorum hasta diye korkuyorum en son geçen hafta perşembe yıkamıştım. yani korkarım yarın 1 hafta. daha da hasta olursa diye korkuyorum. sizce yaptırayım mı 1-2 gün daha bekleyeyim mi???

Çok tatlı canımm.maşallah...

Dreamers alıntı yapmamışım binbir surat maşallah ne tatlıbbi kız

Ben de iki günde bi yaptırıodum hasta olunca dün 4. Gündü yıkadım artık daha fazla bekleyemedim
Odayı güzelce ısıtsık sık dök suyu yardım eden biri vardı heralde

Bizim kaloriferler gündüz 11den 4e kadar yanmıyor.Evin içi ılık oluyor..Uzun kol çıtçıtlı,altına patikli alt,çorap;bi takım da ince alt üst giydiriyorum..Oda sıcaklığı 22 23 derece olmalı yazıyor her yerde.Ama soğuk oluyo o derecelerde dimi ya bana mı öyle geliyor yoksa.Bilemedim

Tatlım bizimki yemiyo öyle elektrik süpürgesiydi, saç kurutma makinesiydi Büyüdü kereta anlıyo herhalde 1-2 dk dinleyip devam ağlamaya.. Senin fıstık da çok güzel maşallah :)
Ayy şaka maka 1 hafta sonra 5i doldurup 6. aya gireceğz ya biz
bu arada kahvaaa yeni içecekkkatlettim güzelim türk kahvasiniii
Parmeye baka baka karardın cucuşş

Son düzenleme:

Yok ya bana da soğuk gelio 24 ideal bence yani benim içinama akşamları bazen 26 yaptığımız da oluo

Eki Görüntüle 890191

Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)

çok güzelsiniz canım yakıyosunuz ana kız maşallah sizeee

bende uzun süre kahve kullandıktan sonra karamel yapıca bakamamıştım canım sankiii başka birine bakıyo gibiydimmsarı rengi hem seviyoo ama sen boyatıyım dey,nce istemiyoo niyekinee canımmmmmm:44:

canım ben hm den şunlardan aldım umarım açılır külotlu çorabın üstüne bunları giydiriyorum sıcacık önceden durununda ayakları buzdu bide ayaklarına bakıp bakıp gülüyooo minik fareleree
Product Detail | H&M TR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…