- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.001
Beğenmem mi dünüşüm selime de kedili al da kovalasın duruyubeğendinmi dünüş gelininin fareleriniiiselimede alıyım birlikte giysinlerrr fareli köyün kavalcılarıı
valla akşama ben domatesli şehriye çorbası yaptım yanına napcam hiç bi fikrim yok
Ay evet bi de salep içicen ya.Canım çekti şimdi:)
Canım bi yerde okumuştum biberonla bebeklerin meme başı şaşkınlığı yaşamaması,bırakmaması için en az 16 haftalık olmaları gerekiyormuş.Doğru mu bilmem.Ama bizimki şimdi de biberona alışamıyor.Ağzında geveleyip duruyor,kaşıkla da yarısı gidiyo sütlerin ya çıkarıyor ya da eliyle vurup döküyo yaramaz..
Ay evet bi de salep içicen ya.Canım çekti şimdi:)
Canım bi yerde okumuştum biberonla bebeklerin meme başı şaşkınlığı yaşamaması,bırakmaması için en az 16 haftalık olmaları gerekiyormuş.Doğru mu bilmem.Ama bizimki şimdi de biberona alışamıyor.Ağzında geveleyip duruyor,kaşıkla da yarısı gidiyo sütlerin ya çıkarıyor ya da eliyle vurup döküyo yaramaz..
Koparirsm daha cok cikar diye biliyorum makasla kesince uzuyo sadece? Emin misiin??
Beğenmem mi dünüşüm selime de kedili al da kovalasın duruyu
Ben ne yapsam yaa. Yapmaktan çok düşünmek zor
Teşekkür ederim tatlım. Sen kullanıyor musun iyi geceler çayı?merhaba kızlar;
tam 40 sayfa okudum anca yetiştim ne kaynatmışsınız. nasıl becerdin derseniz dün gece uyumayan kızım bugün döne döne uyuyor bense yatıp uyumak yerine siziokuyorum. bağımlılık resmen
hızlı hızlı bişeyler karalayıp kaçıyorum.
* pratik tarifler için hera, deli mavi ve medvecezire çok teşekkürler. dün akşam misafirim vardı tatlı olarak kek yapayım dedim ama malesef. kekimin yarısı kalıpta kaldı üstü yandı bir kısmı pişmemiş falan... malesef başka tatlı olmadığından olan kısımlarını verdim. funda bir yerlerde ıslak kek tarifi vermişti keşke bulup onu yapsaydım dedim yaaa. kek yapmayı bilem beceremiyorum
*bu arada ek gıdaya başlayan arkadaşlara bi site tarif edeceğim salata tarifi ararken kendimi orda buldumnasıl becerdim bende bilmiyorum. hoşuma gitti baya. bebeğinin ayını falan yazıyorsun sana tarifler çıkıyor. öyle bişey işte inceleyin anacım.
* iyi geceler çayını deneyenlere tavsiyem yatmadan 3-4 saat önce vermeniz. sulozcum selimin krizlerine çok üzüldüm arabayla dolaştırsaydınız diye bize doktor tavsiye etmişti . başka çare onlar da bulamıyor demek ki..
daha yazacaklarım var....ayçayla evi bi turlayıp gelelim
Bunlardan herşey beklenr parmecim, senin menü de güzelmiş fasulyem yok amaFunda simdi aglatacaksin beni ama :))
Suloz ben zeytinyağlı fasulye ile bulgur pilavı yapıyorum
Alishia eyç em diye okunuyor Canim
Bir de bir insan boynuna kadar kaka yapabilir ve bu şartlarda gulebilir sonra birden deli gibi aglayabilir cidden merak ediyorum
Mımırta bana dokunuyo dünüşümm. Kızartma yapayım ben en iyisi en basiti ve karışığındantamam onada pisipisilisini alıyım kovalayıp dursunlar birbirlerini tom ve jerry gibi
dünüş valla ben dün etli patates yemeği yaptım güzeldiyada sebzeli makarna yap bide çorba yap oldu bittii ...
hiç olmadı yap bi menemen olsun bitsinnnn
evet işte bende parmişkoma baka baka daha mikemmelll birii olcammmmmmmmm
Beğenmem mi dünüşüm selime de kedili al da kovalasın duruyu
Ben ne yapsam yaa. Yapmaktan çok düşünmek zor
13 hafta kurtarmaz mı ki :) evet canım dediğin gibi ne kadar kıymetli o süt biberondan akmıyor bari kaşıkla yandan falan gidiyo inşallah bırakmaz yaa dün akşam öyle hırsalanmış doydu kusana kadar emdi emdi hırslı hırslı sen nereye bırakıp gittin beni memeee der gibi :)
Sen zaten mükemmelin kuzum ama beni yinede mutlu ettin :)
Cok komuksin sulozcum ya :) bu arada fasulye bir saati gecti Ocak'ta pisecegede benzemiyor bildigin ac kaldım
Mımırta bana dokunuyo dünüşümm. Kızartma yapayım ben en iyisi en basiti ve karışığından
Aaa kedicik gelmiş :))
Ne oldu tatlım esın zor iyileşti galiba ?
Sen zaten mükemmelin kuzum ama beni yinede mutlu ettin :)
Cok komuksin sulozcum ya :) bu arada fasulye bir saati gecti Ocak'ta pisecegede benzemiyor bildigin ac kaldım
Eki Görüntüle 890191
Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
kedicik 150 sayfa geriden geliyor kıyamadığımkuzum bırak geçmişi gel gündeme yaa.
mımırtaya alerjinmi var dünüşşş anam hiç bi türlüsünümü yemiyosunn
kızartma güzelll valla sen ye tabii kızartma kilo derdinde yok ben kızartma yapmayalı kaç ay oldu bi bilsennnnnnnnn
Ben daha işe başlamadım arada anneme bırakıp işlerimi hallediyorum çarşıda.Aynen dediğin gibi yapıyor vicdan azabı çektiriyolar insana dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?