- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.021
Maşallah size :)
anam ne çok konuşuyonuz hemencik geçmiş okumak zorunda kaldım:)
bizde yemek mantar söte var makarna var birde patlıcan közledim benim zilli uyursa soyacağım ali nazik yapıcam onunla da :)
bizde yemek mantar sote var makarna var birde patlıcan közledim benim zilli uyursa soyacağım ali nazik yapıcam onunla da :)
anam ne hamarat hatunlar var aramızda menüye bakafiyet olsun canım
ayy reklamlarda ha bire oktay ustanın ıslak kekini gösterip duruyooo bu tatlı yememek nereye kadar
en iyisi bi mandalina yemek
al benden de o kadar cücüm yaaa kızartma mı o da nee
suloz sulozzz sen biliyon mu bir kızartma kaç kaloriii heebilmezsin tabi senin tuzun kuru tabi fit fit geziyon ortalıkta
Allahımm kıskançlığın bu kadarı yaaaa
ayy reklamlarda ha bire oktay ustanın ıslak kekini gösterip duruyooo bu tatlı yememek nereye kadar
offfff naptın sen emel yaaaaaçım zaten iyice guruldadı karnım bunları okuyunca burgaza araba kaçta kalkıyo acaba bi bakayım da damlayım sizin eve bu akşam ben
o reklamı bırak da sen son günlerde sütaş ayranın reklamını gördün mü cücüümmtok insanı bile yoldan çıkarır çok fena çookk
Şuan sadece sote hazır birde patlıcanlar közlendi makarna yı eşimin gelmesine yakın yapıcam :) buarada o kek pek güzel değilmiş galiba eşim beğenmedi ben yemedim :)
saat başı var canım atla gel al arduşuda :)
Tatlım bizimki yemiyo öyle elektrik süpürgesiydi, saç kurutma makinesiydiBüyüdü kereta anlıyo herhalde 1-2 dk dinleyip devam ağlamaya.. Senin fıstık da çok güzel maşallah :)
Ayy şaka maka 1 hafta sonra 5i doldurup 6. aya gireceğz ya biz
Parmeye baka baka karardın cucuşş
o reklamı bırak da sen son günlerde sütaş ayranın reklamını gördün mü cücüümmtok insanı bile yoldan çıkarır çok fena çookk
olsun şekerim niyet etmişsin ya yaparsınn
valla öle bi gösteriyolarki emel ekranda kal gelioo bana bide sosu gezdiriyooo işte reklam kokan hareketler illa aldırcaklarr
az önce o reklamı gördüm eşimle konuşuyordum telde akşama dedim pide ayran mı yesek dememek için zor tuttum kendimi :) acayip istedi canım :)
cucum benim 10 kilo fazlalığım var neredeyse hatta 12 filan ama hiçbirşeyi kesmiyorum herşeyimi yiyorum :) kiloyu nasıl vereceğimi düşünüyorum ama kızım 6 aylık olmadan birşey yapmak istemiyorum o zaman ona göre dikkat edeceğim
Düdüklüye alsaydın keşke parmişim
seviyorum seniii seniiiiiiii
bizde yemek mantar sote var makarna var birde patlıcan közledim benim zilli uyursa soyacağım ali nazik yapıcam onunla da :)
Şuan sadece sote hazır birde patlıcanlar közlendi makarna yı eşimin gelmesine yakın yapıcam :) buarada o kek pek güzel değilmiş galiba eşim beğenmedi ben yemedim :)
Duduklu hic kullanmadım korkuyorum :)
Bende bende
Nece konuşuyorsun emelcim sen ya :)
Bir de her gun adim adim sunu yaptım bunu yaptım diyip sonuna gülücük koyuyorsun ya öldürüyorsun beni :)
yok kız nasıl kaçırmışım hemde benim uzmanlık alanımmsütaş benden habersiz girmezdi bu işlere ama
yine sucuklar mangallar dolmişler börekler havadamıııı uçuşuyoooooooo
neler uçuşmuyo kiiiiii oy anam oyyal izle gari merakta bırakmayım seni
Sütaş Ayran Yemek Reklamı - YouTube
çok ısrar ettin atladım geliyoruummmm kaçar mı o menü yaww
Duduklu hic kullanmadım korkuyorum :)
Bende bende
Nece konuşuyorsun emelcim sen ya :)
Bir de her gun adim adim sunu yaptım bunu yaptım diyip sonuna gülücük koyuyorsun ya öldürüyorsun beni :)
cidden çok fenasın sen :) senin kocanda şanslı canım benim sadece kızım biraz uslu ondan kaynaklanıyor bazen ben sabah kalkınca yapıyorum yemeğimi kızım uyurken. bazen yapamadığım da oluyor dışarıda yiyoruz.Emelll ne sansli kocan varr ;-) bnmkine makarnesi yutturuyrm oyle ilk zamanlr bn yptm saniyodu askim zahmet ediyosn eylulle flan diyodu smdi reklamlarini gorunce tanidik gldi 3 dakikalk seyi ypiyosn kandiriyosn hc demiyosnda senden korkulur diyo :-D napim eylulden firsat yok bazennnn;-)
Emelin listesini her okudugmda kendmden utaniyrm parmis :-D umit usta gbi hatun masallah ;-)
neler uçuşmuyo kiiiiii oy anam oyyal izle gari merakta bırakmayım seni
Sütaş Ayran Yemek Reklamı - YouTube
çok ısrar ettin atladım geliyoruummmm kaçar mı o menü yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?