2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anam ne hamarat hatunlar var aramızda menüye bakafiyet olsun canım
ayy reklamlarda ha bire oktay ustanın ıslak kekini gösterip duruyooo bu tatlı yememek nereye kadar
en iyisi bi mandalina yemek

Maşallah size :)

anam ne çok konuşuyonuz hemencik geçmiş okumak zorunda kaldım:)

bizde yemek mantar sote var makarna var birde patlıcan közledim benim zilli uyursa soyacağım ali nazik yapıcam onunla da :)

offfff naptın sen emel yaaaa açım zaten iyice guruldadı karnım bunları okuyunca burgaza araba kaçta kalkıyo acaba bi bakayım da damlayım sizin eve bu akşam ben

ayy reklamlarda ha bire oktay ustanın ıslak kekini gösterip duruyooo bu tatlı yememek nereye kadar

o reklamı bırak da sen son günlerde sütaş ayranın reklamını gördün mü cücüümm tok insanı bile yoldan çıkarır çok fena çookk

kızartmamı oda nekiii durumundayım fındığım tabii şekerim tok açın halinden anlarmııı
biz burda aç aç geziyoz ne tatlı ne kızartma görüyor midelerimiz millet gelsin kızartmalarrr gitsin tatlılarrbiz anca tatlı niyetine mandalina yiyozzzz
çok fesatız çokkk ortadan çat diye çatlıcazz

Şuan sadece sote hazır birde patlıcanlar közlendi makarna yı eşimin gelmesine yakın yapıcam :) buarada o kek pek güzel değilmiş galiba eşim beğenmedi ben yemedim :)

offfff naptın sen emel yaaaa açım zaten iyice guruldadı karnım bunları okuyunca burgaza araba kaçta kalkıyo acaba bi bakayım da damlayım sizin eve bu akşam ben

saat başı var canım atla gel al arduşuda :)

o reklamı bırak da sen son günlerde sütaş ayranın reklamını gördün mü cücüümm tok insanı bile yoldan çıkarır çok fena çookk

yok kız nasıl kaçırmışım hemde benim uzmanlık alanımmsütaş benden habersiz girmezdi bu işlere ama
yine sucuklar mangallar dolmişler börekler havadamıııı uçuşuyoooooooo

olsun şekerim niyet etmişsin ya yaparsınn
valla öle bi gösteriyolarki emel ekranda kal gelioo bana bide sosu gezdiriyooo işte reklam kokan hareketler illa aldırcaklarr

Maşallah canım Allah sabır versin o zaman :)

az önce o reklamı gördüm eşimle konuşuyordum telde akşama dedim pide ayran mı yesek dememek için zor tuttum kendimi :) acayip istedi canım :)

cucum benim 10 kilo fazlalığım var neredeyse hatta 12 filan ama hiçbirşeyi kesmiyorum herşeyimi yiyorum :) kiloyu nasıl vereceğimi düşünüyorum ama kızım 6 aylık olmadan birşey yapmak istemiyorum o zaman ona göre dikkat edeceğim

sen benim böyle dediğime bakma emel bende herşey yiyorum ama tatlıya fena sarmıştım sadece ona dur dedimm çünkü yedikçe yiyodum sabahları bazen bi parça helva atıyorum ağzıma yada bal yiyorum diyet yasak zaten şimdiii ama spor yapmalıyım dün sabah yaptım bi yarım saat bugün astımm

Düdüklüye alsaydın keşke parmişim

Duduklu hic kullanmadım korkuyorum :)

seviyorum seniii seniiiiiiii

Bende bende

Maşallah size :)

anam ne çok konuşuyonuz hemencik geçmiş okumak zorunda kaldım:)

bizde yemek mantar sote var makarna var birde patlıcan közledim benim zilli uyursa soyacağım ali nazik yapıcam onunla da :)

Nece konuşuyorsun emelcim sen ya :)

Bir de her gun adim adim sunu yaptım bunu yaptım diyip sonuna gülücük koyuyorsun ya öldürüyorsun beni :)

Son düzenleme:

Emelll ne sansli kocan varr ;-) bnmkine makarnesi yutturuyrm oyle ilk zamanlr bn yptm saniyodu askim zahmet ediyosn eylulle flan diyodu smdi reklamlarini gorunce tanidik gldi 3 dakikalk seyi ypiyosn kandiriyosn hc demiyosnda senden korkulur diyo :-D napim eylulden firsat yok bazennnn;-)

Bende bende

Bir de her gun adim adim sunu yaptım bunu yaptım diyip sonuna gülücük koyuyorsun ya öldürüyorsun beni :)

Emelin listesini her okudugmda kendmden utaniyrm parmis :-D umit usta gbi hatun masallah ;-)

yok kız nasıl kaçırmışım hemde benim uzmanlık alanımmsütaş benden habersiz girmezdi bu işlere ama
yine sucuklar mangallar dolmişler börekler havadamıııı uçuşuyoooooooo

neler uçuşmuyo kiiiiii oy anam oyy al izle gari merakta bırakmayım seni

Sütaş Ayran Yemek Reklamı - YouTube

çok ısrar ettin atladım geliyoruummmm kaçar mı o menü yaww

Arkadaslar benim face de bir arkadasım var cok ta severim kendisini
Bankadan arkadasti o da ayrıldı pasta kurabiye yemek Tatli vs yapıyor tv ye falan çıkıyor cok becerikli

Ay bazen bir tatlılar bir degisik seyler paylaşıyor tarif veriyor görünce eriyorum burda :)

Yaptıgı herseyden istiyorum ya yazık bana

Bende bende

aslında çok dikkat ederdim önceden parmecim ama bayadır etmiyorum etmeyince de ipin ucu kaçıyor :)
her demiyorum kızlar sorunca söyledim söylemem bir daha :)

cidden çok fenasın sen :) senin kocanda şanslı canım benim sadece kızım biraz uslu ondan kaynaklanıyor bazen ben sabah kalkınca yapıyorum yemeğimi kızım uyurken. bazen yapamadığım da oluyor dışarıda yiyoruz.

Emelin listesini her okudugmda kendmden utaniyrm parmis :-D umit usta gbi hatun masallah ;-)

Yok canım ya öyle zorlu yemekler yapmıyorum ki pratik yemekler :)

neler uçuşmuyo kiiiiii oy anam oyy al izle gari merakta bırakmayım seni

Sütaş Ayran Yemek Reklamı - YouTube

çok ısrar ettin atladım geliyoruummmm kaçar mı o menü yaww

buyur gel tatlım :)

Son düzenleme:
Selam kizlar. Hiziniza yetisilmiyor. Oku oku bitiremedim.

Bebislerin yine masallahi var tabi annelerinin de:))

Kaynanalardan yakinmissiniz yine kizlar. Benim kaynanam bir yil önce vefat etti. Iyi bir kadin di ama cok konusur ve cok karisirdi. Mekani cennet olsun. Cici kaynanamda hic birseye karismaz arkadaş gibiyiz. Ikimizde aileye sonradan geldigimizden iyi anlasiyoruz:))

Burda cok guzel kar yağıyor. Ben pencereye yapışık yasiyorum. Pazar yağdıgında Eşim diyor görmemişler gibisin diyor. Evet gormedim ki diyorum :)) Funda 19da karı görmüş. Ben de yeni 29umda görüyorum. Akdenizli olunca geç tanıştık karla:)))
Kizim biraz buyuk olsa çıkıp karla oynayacam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…