2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mımırtaya alerjinmi var dünüşşş anam hiç bi türlüsünümü yemiyosunn
kızartma güzelll valla sen ye tabii kızartma kilo derdinde yok ben kızartma yapmayalı kaç ay oldu bi bilsennnnnnnnn
Her türlüsünü yiyemiyorum kuzum, oysa ki haşlamasını çok severimm
Hiç haberim yok fundacım benden yana sorun yokta kociş şiştikçe şişiyo yakında 1O gibi dolaşıaz ortalıkta
Cidden ya menuye bak kizartma bile bna luks suan.acimmm uleynnnnn :-D
Sana niye lüks yavrum kızartma?
Duduklu hic kullanmadım korkuyorum :)
Yeni evlendiğimde bende korkuyodum sonra alıştım çok büyük rahatlık canım. Doğru kullanılınca tehlikesi kalmıyor :)
neler uçuşmuyo kiiiiii oy anam oyy al izle gari merakta bırakmayım seni

Sütaş Ayran Yemek Reklamı - YouTube
Naptn fundacım yaa akşam yemeği saati yaklaşmış, karınlar zil çalarken oldu mu şimdi bu

ben ıspanak ısladım sirkeli suya onu yapacağım

canm viksi duymuştum ama bebeklere olurmukine?

bebeklerde daha çok etkili zaten.. Korkmana gerek yok bende kullanıyorum.. Eczacı arkadaşım önerdi

evet viks buruna sürüldüğü takdirde bu dediklerin olabilir.. Bu yüzden ayaktan kullanıyoruz öksürük durumlarında...

Aynen canım ben gidip patlıcanları soyayım :) uyudu benimki :)

dün akşam aldı eşimde ama pek beğenmedi :)

Git doy bacim sen patlucanlari :-D ne hamarat kadinsin masallah bn firsat buldgm an dinlenme uyuma uzanip kafama dnleme tarznda sryler dusunuyrm sen mutfaga kosuyosun imreniyrm sana ;-) bn cocukls boyle bi sofra hazrlasam kocam olaganustu bi durum oldgnu dudunur ;-) bde cok yaraticisn bnm gozumu actgmda aklima gelen ilk seylerden biri bugun ne pisirsem oluyo sen nasi ayarliyodun bu isi ve hep farkli yemekler menu hep farkli.. bz hftada 2 gunu muhakkak ayni seyi yiyoruzdr :-D

Yok yok söyle Canim sen ask olsun :)

Bu konuya bi ara takmıştım netten fln baktım bişi bulamadım bazılarının haundem die okuduğunu bazılarının da eyçenem die ancak bunu bulabilmiştim
Pekmez yesene seversen
Ben sabahları tatlı niyetine dikiom kâseyi bikaç yudum

Ahahahaa angyyy cidden uyanıkmışsın süpersinn

Eylulun gezenti seanslari yuzunden kuzum ;-) 10 ha koptum ;-) bzde 11 ;-) iki cita olma yolunda gdiyrz

En sevmediğim şey aslında bugün ne pişirsem düşüncesi. onu eşime sorarak çözdüm valla akşamdan soruyorum yarına ne istersin diye söylüyor ona göre et vs çıkartmam gerekirse çıkartıyorum. o sote istedi mesela bende baktım patlıcan var ali nazik yapayım dedim değişiklik olsun dedim :) söylemediğinde o hafta neler yedik ona göre hareket ediyorum.

Yok yok söyle Canim sen ask olsun :)

Peki canım :)

Bu arada konu dışı ama dün haberlerde ve bi dizide yoldaki tabelaların mozaiklendiğini gördüm ne ayak yaaaaa:26::26:

ocağa koydum yemeği geldim dolma yaptım bende biber dolması yanına da vişne kompostom var bide yoğurt yeter:) dolmadan 3 kez elim çıktı tabi kızımın meşhur 40 dkkalık uykusunda:)))

Arada ki & işaretini de okursan eyç end em diye okunur Canim o yüzden

ocağa koydum yemeği geldim dolma yaptım bende biber dolması yanına da vişne kompostom var bide yoğurt yeter:) dolmadan 3 kez elim çıktı tabi kızımın meşhur 40 dkkalık uykusunda:)))

oohhh misss.. afiet olsun canım.. ben daha mutfağa parmak ucumu sokmadım :)

Bnde soruyrm ne istersen onu yap diyo bana yikiyo yani ;-)

aminn cnm bencede üzülmeyelim ama bazen insanın sabrı kalmıo kızıma karşı tahammülsüz olabiliorum ve buna daha çok üzülüorum ben kötü bir annemiyim diye(( işte o zaman daha çok ağlıorummm bu bebişler çok akıllı cnm alıştıkları şeyden vazgeçmiolar senin kuzuda belliki alışmış öle emmeye sende üzülme

ayy ne yokki sinir bozucu reklammm
kız otur oturduğun yerde hava bozuk kalcan vapurlarda bi yemek için yapma yakma kendiniiiiiii

Allah iyiliğini versin cücüşş kız adaya falan gitmiyorum burgaz derken lüleburgazdan bahsediyodum yirim seni ya

hahaa ben de bir yemek yapıyorum 2 gün yiyoruz valla

LapA laps kar yağıyor badem camdan kara havliyor ozlemisim bunu :)

buraya da gelmesi an meselesi demek parmişim ist.da başladığına göre bekliyoruz bakalımm

Selam canlarrrr
Çok özledim sizi çoooooooook
İyisinizdir umarım
Geçmişi opkuyayım dedim ama maşallah çenenize yetişilmiyor ki 6456. sayfaya anca gelebildim
Hızlı hızlı bakabilicem mecbuuuuuuuur :)

Kar yağacak diye kontrolümüze 2 gün erken gittik (dün) 600 gr almışız. Doktorumuz 400gr'ı geçtiği sürece hiç sorun yok anne sütü devam dedi. En az 6 ayı tamamyalacağız inşallah. Eğer sütün falan da kesilirse biberon mama alma artık dedi. Kaşık mama önerdi.
Bizim zibidi 4 aylıktan beri ayaklarını tepeye kaldırıp parmaklarını tutuyordu, ayaklarını ağzına götürüyordu. Normalde 6 aylık hareketiymiş genellikle, erken yürüyebilir dedi. Sosyal ve bilişsel gelişimimizi de beğendi, oğlum sohbet etti doktor teyzesiyle. Ek gıdalar için 1 ay daha bekliyoruz dedi.
2. doz rotamızı da olduk geldik evimize. İşte böyle. Bizde başka haber yok. Hazır pcden girmişken resim de atayım, paylaşmayalı çok zaman oldu :)

Dayısına gülerken:
Dışarı çıkma sevinci:
Arabada mutluluk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…