- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.041
Her türlüsünü yiyemiyorum kuzum, oysa ki haşlamasını çok severimmmımırtaya alerjinmi var dünüşşş anam hiç bi türlüsünümü yemiyosunn
kızartma güzelll valla sen ye tabii kızartma kilo derdinde yok ben kızartma yapmayalı kaç ay oldu bi bilsennnnnnnnn
Hiç haberim yok fundacım benden yana sorun yokta kociş şiştikçe şişiyo yakında 1O gibi dolaşıaz ortalıktaal benden de o kadar cücüm yaaa kızartma mı o da nee
suloz sulozzz sen biliyon mu bir kızartma kaç kaloriii heebilmezsin tabi senin tuzun kuru tabi fit fit geziyon ortalıkta
Allahımm kıskançlığın bu kadarı yaaaa
Sana niye lüks yavrum kızartma?Cidden ya menuye bak kizartma bile bna luks suan.acimmm uleynnnnn :-D
Yeni evlendiğimde bende korkuyodum sonra alıştım çok büyük rahatlık canım. Doğru kullanılınca tehlikesi kalmıyor :)Duduklu hic kullanmadım korkuyorum :)
Naptn fundacım yaa akşam yemeği saati yaklaşmış, karınlar zil çalarken oldu mu şimdi buneler uçuşmuyo kiiiiii oy anam oyyal izle gari merakta bırakmayım seni
Sütaş Ayran Yemek Reklamı - YouTube
ben ıspanak ısladım sirkeli suya onu yapacağım
canm viksi duymuştum ama bebeklere olurmukine?
ben ıspanağı yeni yaptım
Viks içinde şöyle bir uyarı paylaşayım, daha önce de paylaşmıştım kullanıp kullanmamak bebeğin annesinin tercihidir elbette.
"ilacın bronşlarda iltihaba yol açarak, mukus yapımını artırarak ve mukusun küçük bronşlardan temizlenmesini azaltarak çok ciddi solunum yetersizliğine yol açabileceği ve bu yüzden 2 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaması öğütleniyor."
Aynen canım ben gidip patlıcanları soyayım :) uyudu benimki :)
dün akşam aldı eşimde ama pek beğenmedi :)
aslında çok dikkat ederdim önceden parmecim ama bayadır etmiyorum etmeyince de ipin ucu kaçıyor :)
her demiyorum kızlar sorunca söyledim söylemem bir daha :)
cidden çok fenasın sen :) senin kocanda şanslı canım benim sadece kızım biraz uslu ondan kaynaklanıyor bazen ben sabah kalkınca yapıyorum yemeğimi kızım uyurken. bazen yapamadığım da oluyor dışarıda yiyoruz.
Yok canım ya öyle zorlu yemekler yapmıyorum ki pratik yemekler :)
buyur gel tatlım :)
Bu konuya bi ara takmıştım netten fln baktım bişi bulamadım bazılarının haundem die okuduğunu bazılarının da eyçenem die ancak bunu bulabilmiştimFunda simdi aglatacaksin beni ama :))
Suloz ben zeytinyağlı fasulye ile bulgur pilavı yapıyorum
Alishia eyç em diye okunuyor Canim
Bir de bir insan boynuna kadar kaka yapabilir ve bu şartlarda gulebilir sonra birden deli gibi aglayabilir cidden merak ediyorum
Pekmez yesene seversensen benim böyle dediğime bakma emel bende herşey yiyorum ama tatlıya fena sarmıştım sadece ona dur dedimm çünkü yedikçe yiyodum sabahları bazen bi parça helva atıyorum ağzıma yada bal yiyorumdiyet yasak zaten şimdiii ama spor yapmalıyım dün sabah yaptım bi yarım saat bugün astımm
Her türlüsünü yiyemiyorum kuzum, oysa ki haşlamasını çok severimm
Hiç haberim yok fundacım benden yana sorun yokta kociş şiştikçe şişiyo yakında 1O gibi dolaşıaz ortalıkta
Sana niye lüks yavrum kızartma?
Yeni evlendiğimde bende korkuyodum sonra alıştım çok büyük rahatlık canım. Doğru kullanılınca tehlikesi kalmıyor :)
Naptn fundacım yaa akşam yemeği saati yaklaşmış, karınlar zil çalarken oldu mu şimdi bu
En sevmediğim şey aslında bugün ne pişirsem düşüncesi. onu eşime sorarak çözdüm valla akşamdan soruyorum yarına ne istersin diye söylüyor ona göre et vs çıkartmam gerekirse çıkartıyorum. o sote istedi mesela bende baktım patlıcan var ali nazik yapayım dedim değişiklik olsun dedim :) söylemediğinde o hafta neler yedik ona göre hareket ediyorum.Git doy bacim sen patlucanlari :-D ne hamarat kadinsin masallah bn firsat buldgm an dinlenme uyuma uzanip kafama dnleme tarznda sryler dusunuyrm sen mutfaga kosuyosun imreniyrm sana ;-) bn cocukls boyle bi sofra hazrlasam kocam olaganustu bi durum oldgnu dudunur ;-) bde cok yaraticisn bnm gozumu actgmda aklima gelen ilk seylerden biri bugun ne pisirsem oluyo sen nasi ayarliyodun bu isi ve hep farkli yemekler menu hep farkli.. bz hftada 2 gunu muhakkak ayni seyi yiyoruzdr :-D
Yok yok söyle Canim sen ask olsun :)
Bu konuya bi ara takmıştım netten fln baktım bişi bulamadım bazılarının haundem die okuduğunu bazılarının da eyçenem die ancak bunu bulabilmiştim
Pekmez yesene seversen
Ben sabahları tatlı niyetine dikiom kâseyi bikaç yudum
Ahahahaa angyyy cidden uyanıkmışsın süpersinn
ocağa koydum yemeği geldim dolma yaptım bende biber dolması yanına da vişne kompostom var bide yoğurt yeter:) dolmadan 3 kez elim çıktı tabi kızımın meşhur 40 dkkalık uykusunda:)))
En sevmediğim şey aslında bugün ne pişirsem düşüncesi. onu eşime sorarak çözdüm valla akşamdan soruyorum yarına ne istersin diye söylüyor ona göre et vs çıkartmam gerekirse çıkartıyorum. o sote istedi mesela bende baktım patlıcan var ali nazik yapayım dedim değişiklik olsun dedim :) söylemediğinde o hafta neler yedik ona göre hareket ediyorum.
Peki canım :)
Lepistes'cim ne güzel uzun uzun anlatmışsın. Çalışan kadın olmak gerçekten zor, bir de senin ilgini bekleyen küçücük bir bebeğin varsa... Allah kolaylık versin. Zaman zaman erkekler bu modda uzun uzun takılabiliyorlar. Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen kendini net bir şekilde ifade edebilen bir insansın. Eşinle başbaşa bir akşam yemeğinde ona duygularını ve beklentilerini açıklasan. Bazen onlardan beklersek ömür boyu bekleyebiliriz gibime geliyor:)) Yani bazen onların bize hala aşık olduklarını anlamak için bile bizim konuşmamıza, sen bu adamsın, bak bunlar senin duyguların dememize ihtiyaçları var gibi... Ve inan farklı ülkelerde de doğsalar, büyüseler, erkekler benzer özellikler taşıyor, bence kadınlar da...
Oy hatun güzelmiş gerçekten:)) Canım bu saç sadece boya mı, yoksa boya üstüne balyaj filan bir şeyler var mı? Ben çok anlamam ama bu celebrity, manken takımının kuaförleri harikalar yaratıyor, bize gelince nedense aynı renk tutmuyor. Bu boya ise, numarasını bana da ver lütfen. Boyattıktan sonra fotoğrafını paylaşırsan havalı havalı daha da güzel olur.
Ağlama canım ya, kadınlar ağlamasın lütfen, üzülmesinler... Allah sana ve hepimize kolaylık versin... Benim bebeğim gözleri açıkken emmiyor, memeye uykusu yokken ilgi göstermiyor, biraz zorlarsam hemen uyuma moduna geçiyor. Kızım da böyleydi, neden böyle anlamıyorum. Yan yatırıp kollarıma öyle emziriyorum. O yüzden göz göze olamıyoruz. Acaba bu nedenle mi?? Bu uzun süredir böyle. Daha önce bahsetmedim, hep üzülmek istemiyorum. Sizlere de neşeli şeyler yazmak istiyorum. Ama bugün dayanamadım işte, ağlayasım geldi. Ne yapayım ben de uykulu, gözleri kapalı emziririm. Fakat bunun için hep evde olmamız gerekiyor, ne kadar süre bunu sürdürebilirm bilmiyorum. Sütüm varken benim bebekler hep dışarısı ve etrafla ilgili. Sanki bir şey kaçırıyorlar. Olan biten bir şey de yok ha, evdeyiz işte:))
Bnde soruyrm ne istersen onu yap diyo bana yikiyo yani ;-)
ayy ne yokki sinir bozucu reklammm
kız otur oturduğun yerde hava bozuk kalcan vapurlarda bi yemek için yapma yakma kendiniiiiiii
Git doy bacim sen patlucanlari :-D ne hamarat kadinsin masallah bn firsat buldgm an dinlenme uyuma uzanip kafama dnleme tarznda sryler dusunuyrm sen mutfaga kosuyosun imreniyrm sana ;-) bn cocukls boyle bi sofra hazrlasam kocam olaganustu bi durum oldgnu dudunur ;-) bde cok yaraticisn bnm gozumu actgmda aklima gelen ilk seylerden biri bugun ne pisirsem oluyo sen nasi ayarliyodun bu isi ve hep farkli yemekler menu hep farkli.. bz hftada 2 gunu muhakkak ayni seyi yiyoruzdr :-D
LapA laps kar yağıyor badem camdan kara havliyor ozlemisim bunu :)
Maşallah size :)
anam ne çok konuşuyonuz hemencik geçmiş okumak zorunda kaldım:)
bizde yemek mantar sote var makarna var birde patlıcan közledim benim zilli uyursa soyacağım ali nazik yapıcam onunla da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?