- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.061
Selam canlarrrr
Çok özledim sizi çoooooooook
İyisinizdir umarım
Geçmişi opkuyayım dedim ama maşallah çenenize yetişilmiyor ki 6456. sayfaya anca gelebildim
Hızlı hızlı bakabilicem mecbuuuuuuuur :)
Kar yağacak diye kontrolümüze 2 gün erken gittik (dün) 600 gr almışız. Doktorumuz 400gr'ı geçtiği sürece hiç sorun yok anne sütü devam dedi. En az 6 ayı tamamyalacağız inşallah. Eğer sütün falan da kesilirse biberon mama alma artık dedi. Kaşık mama önerdi.
Bizim zibidi 4 aylıktan beri ayaklarını tepeye kaldırıp parmaklarını tutuyordu, ayaklarını ağzına götürüyordu. Normalde 6 aylık hareketiymiş genellikle, erken yürüyebilir dedi. Sosyal ve bilişsel gelişimimizi de beğendi, oğlum sohbet etti doktor teyzesiyle. Ek gıdalar için 1 ay daha bekliyoruz dedi.
2. doz rotamızı da olduk geldik evimize. İşte böyle. Bizde başka haber yok. Hazır pcden girmişken resim de atayım, paylaşmayalı çok zaman oldu :)
Dayısına gülerken: Eki Görüntüle 890720
Dışarı çıkma sevinci:Eki Görüntüle 890721
Arabada mutluluk: Eki Görüntüle 890722
oohhh misss.. afiet olsun canım.. ben daha mutfağa parmak ucumu sokmadım :)
Tamam canım Lüleburgaz otogardan 3 numaralı minibüse biniyorsun bizim evin önünde iniyorsun :)Emel'cim adres alayım? Aksama yemeğe sendeyim:)
Selam canlarrrr
İyisinizdir umarım
Geçmişi opkuyayım dedim ama maşallah çenenize yetişilmiyor ki 6456. sayfaya anca gelebildim
Kar yağacak diye kontrolümüze 2 gün erken gittik (dün) 600 gr almışız. Doktorumuz 400gr'ı geçtiği sürece hiç sorun yok anne sütü devam dedi. En az 6 ayı tamamyalacağız inşallah. Eğer sütün falan da kesilirse biberon mama alma artık dedi. Kaşık mama önerdi.
Bizim zibidi 4 aylıktan beri ayaklarını tepeye kaldırıp parmaklarını tutuyordu, ayaklarını ağzına götürüyordu. Normalde 6 aylık hareketiymiş genellikle, erken yürüyebilir dedi. Sosyal ve bilişsel gelişimimizi de beğendi, oğlum sohbet etti doktor teyzesiyle. Ek gıdalar için 1 ay daha bekliyoruz dedi.
2. doz rotamızı da olduk geldik evimize. İşte böyle. Bizde başka haber yok. Hazır pcden girmişken resim de atayım, paylaşmayalı çok zaman oldu :)
Eylulun gezenti seanslari yuzunden kuzum ;-) 10 ha koptum ;-) bzde 11 ;-) iki cita olma yolunda gdiyrz
Oo büyümüş bu kuzucuk yaa :) hele son resimde ne kadar olgun çıkmış sanki bebek değil :) Çok güzel gülüyor hep güldürsün Rabbim.Selam canlarrrr
İyisinizdir umarım
Hametan kullaıyorum canım ben, bir kere olmuştu kullanmaya bsladım bir daha hiç olmadı çok şükürKizlar pisik kremi olarak ne kullaniyorsunuz
Ne yapsam diye kıvranırken bunu gördüm yapıverdim valla tşk ederim :)ocağa koydum yemeği geldim dolma yaptım bende biber dolması yanına da vişne kompostom var bide yoğurt yeter:) dolmadan 3 kez elim çıktı tabi kızımın meşhur 40 dkkalık uykusunda:)))
Kizlar pisik kremi olarak ne kullaniyorsunuz
merhaba agustos annelerı ben 3 eylulde dogum yaptım ılk zamandan berı hep aynı sorun sutum bı turlu tam olarak gelemdı hep mama desteklı gıttım 2. ayda artık tamamen mamayı bıraktım sırf sutum yetıyor dıye emzırdım bu seferde kızımın kılo alısı gerıledı 2 ayda her ay 1 kılo aldı ama 2 aydan sonra 15 gunde 150 gr almıstı bu benı cok uzdu be tekrar mama takvıyesıne başladık neler neler denedım artık pes etmek uzereyım sız benden daha tecrubelısınızdır sızın varsa bı onerınız denemeye hazırım
*ıncır kuru
*dut uzum ıncır suları
*bıra mayası tabletı
*rezene anason
*patına anne sutu cayı (aktardan )
*aktarcıların karısık anne sutu cayı
*humana
*mılıupa anne sutu cayı
*naturpy mılk tea
*lactamıl
* evde yapılmış kayısı vısne uzum meyve suları
*gunde 3- 3,5 lıtre su
*sogan ,bugur pılavı , et balık tavuk sut yogurt
*kıvırcık havuc kısaca butun yesıllıkler
bunları yapıyorum ama dıyorum kı aman sutum ne kadar olursa takmamaya calışıyorum moralımı yuksek tutmaya calışıyorum ama her emzırmeden sonrada mama vermeden duramıyorum korkum sutum dahada azalır tamamen mamaya donerım dıye
Maşallah size :)
anam ne çok konuşuyonuz hemencik geçmiş okumak zorunda kaldım:)
bizde yemek mantar sote var makarna var birde patlıcan közledim benim zilli uyursa soyacağım ali nazik yapıcam onunla da :)
Parme'cim aksam icin bol şans .
bence bu kadar yemek bebekli bi anneye fazla canım alıştırma kocişini :) ben ıspanak salata ve çorba yaptım sadece :)
Neyse katini yiyosun Bari . Ayy supersin dÜnüş 10 süperdi biz uyumlu bi çifttin koçişle 00 geziyozHer türlüsünü yiyemiyorum kuzum, oysa ki haşlamasını çok severimm
Hiç haberim yok fundacım benden yana sorun yokta kociş şiştikçe şişiyo yakında 1O gibi dolaşıaz ortalıkta
Sana niye lüks yavrum kızartma?
Yeni evlendiğimde bende korkuyodum sonra alıştım çok büyük rahatlık canım. Doğru kullanılınca tehlikesi kalmıyor :)
Naptn fundacım yaa akşam yemeği saati yaklaşmış, karınlar zil çalarken oldu mu şimdi bu
Pekmez çok sevmem canım hamileyken çok yedim belkide o yüzden :)Bu konuya bi ara takmıştım netten fln baktım bişi bulamadım bazılarının haundem die okuduğunu bazılarının da eyçenem die ancak bunu bulabilmiştim
Pekmez yesene seversen
Ben sabahları tatlı niyetine dikiom kâseyi bikaç yudum
Ahahahaa angyyy cidden uyanıkmışsın süpersinn
Ayy süper ya çok keyiflidir kar izlemekLapA laps kar yağıyor badem camdan kara havliyor ozlemisim bunu :)
ocağa koydum yemeği geldim dolma yaptım bende biber dolması yanına da vişne kompostom var bide yoğurt yeter:) dolmadan 3 kez elim çıktı tabi kızımın meşhur 40 dkkalık uykusunda:)))
Kız ne bilim Burgaz diyinceAllah iyiliğini versin cücüşşkız adaya falan gitmiyorum burgaz derken lüleburgazdan bahsediyodum yirim seni ya
hahaa ben de bir yemek yapıyorum 2 gün yiyoruz valla
buraya da gelmesi an meselesi demek parmişim ist.da başladığına görebekliyoruz bakalımm
Selam canlarrrr
İyisinizdir umarım
ocağa koydum yemeği geldim dolma yaptım bende biber dolması yanına da vişne kompostom var bide yoğurt yeter:) dolmadan 3 kez elim çıktı tabi kızımın meşhur 40 dkkalık uykusunda:)))
Bende bugun okumaya başladım yarında ilk denememizi yapacağız
Hayırlısı olsun bakalım ins başarırız
Kizlar biz de bugun olduk 4. Ay asilarimizi. Kizim bi agladi ama kucagima alinca sustu kiyamam ona. Arabada da uyuyakaldi eve geldik hemen emzirdim tam 1 saatir emiyor:) kilomuz 8450 olmuuus ama haftasonu 68 olculen boy saglik ocaginda niyeyse 66 cikti hep eksik cikiyo bunlarda :) ates olmaz insallah kiyamam kuzuma
benim kuzumdan 4 tüp kan aldılarr o ağladıı ben ağladım( bakalım test sonuçlarına drumuz bakcak.hastanede baktım ne hasta bebekler var kıyamadımm allahım o annelere sabırlar versin inşaallah...oğlumun sağlığı yerinde olsun başka bişi istemiyorum.burda bebeklerinde dermatit olan arkadaşlar vardı onlar naptılar acaba geçmişi okuyamıyorumm yazdılarsa.ben kendim şöyle bişi tespit ettim benim bebişe kadife takım giydirmiştim ondan sonra kollarında oldu daha öncesindede polar battaniye vardı ona sarmıştım ozamanda yüzünde olmuştu yani bakalım bunları kullanmıcam tekrar edicekmi ...
Ben ıspanağı yeni yaptım
Viks içinde şöyle bir uyarı paylaşayım, daha önce de paylaşmıştım kullanıp kullanmamak bebeğin annesinin tercihidir elbette.
"İlacın bronşlarda iltihaba yol açarak, mukus yapımını artırarak ve mukusun küçük bronşlardan temizlenmesini azaltarak çok ciddi solunum yetersizliğine yol açabileceği ve bu yüzden 2 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaması öğütleniyor."
:) Sevmediği yemek var mı ben bazen bak kapuska yaparım diyorum :) sevmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?