2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özledik seni :) drdan iyi haberlerle gelmissin ne guzel sevindim

Ayrıca bariss nolurrr banada Gül :)))

merhaba agustos annelerı ben 3 eylulde dogum yaptım ılk zamandan berı hep aynı sorun sutum bı turlu tam olarak gelemdı hep mama desteklı gıttım 2. ayda artık tamamen mamayı bıraktım sırf sutum yetıyor dıye emzırdım bu seferde kızımın kılo alısı gerıledı 2 ayda her ay 1 kılo aldı ama 2 aydan sonra 15 gunde 150 gr almıstı bu benı cok uzdu be tekrar mama takvıyesıne başladık neler neler denedım artık pes etmek uzereyım sız benden daha tecrubelısınızdır sızın varsa bı onerınız denemeye hazırım

*ıncır kuru

*dut uzum ıncır suları
*bıra mayası tabletı
*rezene anason
*patına anne sutu cayı (aktardan )
*aktarcıların karısık anne sutu cayı
*humana
*mılıupa anne sutu cayı
*naturpy mılk tea
*lactamıl
* evde yapılmış kayısı vısne uzum meyve suları
*gunde 3- 3,5 lıtre su
*sogan ,bugur pılavı , et balık tavuk sut yogurt
*kıvırcık havuc kısaca butun yesıllıkler

bunları yapıyorum ama dıyorum kı aman sutum ne kadar olursa takmamaya calışıyorum moralımı yuksek tutmaya calışıyorum ama her emzırmeden sonrada mama vermeden duramıyorum korkum sutum dahada azalır tamamen mamaya donerım dıye

Son düzenleme:
Emel'cim adres alayım? Aksama yemeğe sendeyim:)
Tamam canım Lüleburgaz otogardan 3 numaralı minibüse biniyorsun bizim evin önünde iniyorsun :)

Maşallah kedim çok yakışıklı oğluşun :)

benim kuzumdan 4 tüp kan aldılarr o ağladıı ben ağladım ( bakalım test sonuçlarına drumuz bakcak.hastanede baktım ne hasta bebekler var kıyamadımm allahım o annelere sabırlar versin inşaallah...oğlumun sağlığı yerinde olsun başka bişi istemiyorum.burda bebeklerinde dermatit olan arkadaşlar vardı onlar naptılar acaba geçmişi okuyamıyorumm yazdılarsa.ben kendim şöyle bişi tespit ettim benim bebişe kadife takım giydirmiştim ondan sonra kollarında oldu daha öncesindede polar battaniye vardı ona sarmıştım ozamanda yüzünde olmuştu yani bakalım bunları kullanmıcam tekrar edicekmi ...

Eylulun gezenti seanslari yuzunden kuzum ;-) 10 ha koptum ;-) bzde 11 ;-) iki cita olma yolunda gdiyrz
Kıyamam ya. Ben bu ara gayet iyi yiyorum ama artışa geçemedim henüz :)
Oo büyümüş bu kuzucuk yaa :) hele son resimde ne kadar olgun çıkmış sanki bebek değil :) Çok güzel gülüyor hep güldürsün Rabbim.
Kizlar pisik kremi olarak ne kullaniyorsunuz
Hametan kullaıyorum canım ben, bir kere olmuştu kullanmaya bsladım bir daha hiç olmadı çok şükür

Son düzenleme:
Gecen yaz hamileyken kendi kendime soz vermiştim. Kısın fırtına da kopsa şikayetçi olmayacağım diye. Usudugum an aklıma nefes alamadığım yaz günleri geliyor ve halime şükrediyorum.

Birazdan dışarı çıkacağım Beşiktaş a gideceğim karla beraber hava temizlenmistir temiztemiz havayı soluyayim.

Kızlar cok beceriklisinizvalla. Helal olsun hepinize.

Her gun bir taze hurma

Ihlamur

Cocopops ( ben denemedim arkadaslar öneriyor burda )

Boza ( katkısiz olcak istanbulda isen vefa bozacisindan )

Herseyden önemlisi bol bol emzir dinlen bir süre hic is yapma stresten uzak dur

Bir memeyi cok uzun süre değil donusumlu emzir diyelim 15 dk emdi süt bitti digerine geç sonra tekrar digerine

Umarım sütun bol bol gelir

Maşallah size :)

anam ne çok konuşuyonuz hemencik geçmiş okumak zorunda kaldım:)

bizde yemek mantar sote var makarna var birde patlıcan közledim benim zilli uyursa soyacağım ali nazik yapıcam onunla da :)

bence bu kadar yemek bebekli bi anneye fazla canım alıştırma kocişini :) ben ıspanak salata ve çorba yaptım sadece :)

Neyse katini yiyosun Bari . Ayy supersin dÜnüş 10 süperdi biz uyumlu bi çifttin koçişle 00 geziyoz
Pekmez çok sevmem canım hamileyken çok yedim belkide o yüzden :)
LapA laps kar yağıyor badem camdan kara havliyor ozlemisim bunu :)
Ayy süper ya çok keyiflidir kar izlemek
ocağa koydum yemeği geldim dolma yaptım bende biber dolması yanına da vişne kompostom var bide yoğurt yeter:) dolmadan 3 kez elim çıktı tabi kızımın meşhur 40 dkkalık uykusunda:)))

Kız ne bilim Burgaz diyince puhahaa ayy ne güldüm kız fındık içim

Hoşgeldin CNm özledik bizde seni kocaman olmuş oğluşun ya çokta güzel gülüyor gözlerinin içi gülmüş Dr kont iyi geçmesinede herşeyin yolunda olmasınada çok sevindim

oğluma kavuşmama son yarım saat :))
sabahleyin yedide uyandı aldım koynuma 1 saatte kokusuyla yattım o uyudu ben onu izledim ...

Bende bugun okumaya başladım yarında ilk denememizi yapacağız

Hayırlısı olsun bakalım ins başarırız

günü saatlere bölen kısmı biraz zor olsada (dışarı çıktığımızda sekteye uğrayacak gibi duruyo ) hani şu sabah 7 de başylayan
uyutma yöntemi şş pat ve yatır kaldır yöntemini uygulayacağım ama çook sabır lazım çünkü bizimki beşiğinde sallanmaya alıştı
bakalım nasıl gidecek çalışmalar arada burdan haberleşiriz seninle canım çnkü ikimizden başka uygulayacak yok galiba bu yöntemi
bu arada gece uyumama durumunuz nasıl oldu canım sizin? bizimki düzelecek gibi duruyo yavaş yavaş çünkü kitaptaki bilgileri dikkate alıyorum işe yarayacak gibi duruyo bakalım...

ya beklecim darılma ama haftalardır kendini yırtıyosun emmedi emmedi diye ama kızının kilosu maşallah çok iyi boyuda çok iyi
gerektiği kadarını emiyor demek ki senin kız
bu arada sağlık ocağındaki ölçümler çok sağlıklı çıkmıyor hastanede daha iyi ölçüyorlar

dermatit denen zıkkımı biz atlattık canım
c.tesi doktora gittik içinde kortizon olan bi krem verdi dr mecburen kullandım kullanmazsan geçmez demişti çünkü
ve dün tamamen geçti bugünde son kez sürdüm tekrarlamasın diye ve çok şükür yüzü bembeyaz oldu yine kızımın
bide mustelanın iki ürününü aldım yıkama kremi ve nemlendirici kremi (biraz pahalı ama değer meleğime) bu ürünlerde çok iyi geldi şimdi eski halimize kavuştuk.. dediğin gibi kadife ve yün kıyafetler tahrişi arttırabilir pamuklu giydir bu süreçte daha rahat edersiniz canım
geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir meleğin

Canım çok doğru bir bilgi paylaşmışsın. Benim kızım 5 yaşındaydı bu tarz mentollü bir damla kullanmaya kalktım, yastığına damlatılacaktı. Ben daha damlatmadan sadece yakasına bir damla öksürük krizine soktu kızımı. Sanırım alerjik bünyelerde kötü etki yapabiliyor aynı zamanda.

:) Sevmediği yemek var mı ben bazen bak kapuska yaparım diyorum :) sevmiyor :)

Cok yemek secer cnm...yedigi seyler bellidr ayni seyleri yemekten bns ögg geliyo o bikmiyo..farkli bsey yapiyrmm catalla sece sece hal oluyo ...yiyo ama isteksz yani tencereyi kafasndan assa bosaltasm geliyo ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…