2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kitabı okuyamadım inci izin vermedi sadece sist pat kısmını okuyabildim . Ama yararlı olan bilgiler var dogru bazı yönleri Türkiye icin uygun değil ortaya karışık birşey yapacağız artık

İnci bir önceki gece gündüz sıfır uyku uyudu gece ise bir buçuktan sabah sekiz buçuğa kadar uyudu

Dün gece ise 12:30 da uyudu gece 4:30 7:30 da kalktı

Bizim icinde zor sallayarak uyuyor çünkü bu gece sist pat yöntemi ile başlayacağı biz yatir kaldır da inci cok ağlar çünkü

Cok yemek secer cnm...yedigi seyler bellidr ayni seyleri yemekten bns ögg geliyo o bikmiyo..farkli bsey yapiyrmm catalla sece sece hal oluyo ...yiyo ama isteksz yani tencereyi kafasndan assa bosaltasm geliyo ;-)

O da zor benimki de bazı şeyleri yemez taze fasulye bile yemiyor ama ben yapıyorum yiyor yoksa yemek yok onun yüzünden bende yiyemiyorum bazı şeyleri.

Ben de sizi özledim fıstıklarrrrrr
Hepinizi ayrı ayrı düşünüyodum valla, onun kvsi ne oldu acaba, bunun bebişi alerjiydi dr ne dedi acaba, o aşı oldu ateşlendi mi acaba vs vs vs :)))))

okuya okuya 6480. sayfaya geldim bu arada :) Paşam da uyuyodu müsade etti annesine sağolsun :)))
Yav ne kadar büyümüş bebeklerimiz maşallah. Resimlere baka baka içim açıldı ohhhhhh

alt tarafı 2 saat yoktum yine 14 sayfa
nasıl becerdiniz ne kaynattınız anlamadım.. alıntılarımda gitt

angynin zayıflığı ve kızının tatlılığı
fundanın yine süper pozuyla ardası
yılın aşkı ilan ettiğim selim-duru çifti
luboyf un anlayışlı amiri...

daha bir sürü giden şey atladıklarım ne olur kusura bakmayın
arastacım iltifatın için çok teşekkür ederim :)))
ıvycim ben orta1 den ünv sona kadar Manisa da yaşadım, lokma ordan geliyor kendim İzmir li olamadım ama İzmir aşkına geldim efe yaptım bi tane :))

Yaa masallahhhh kedicik sen nezaman dogum yapmistin nekadarlik oldunuz simdi? Bizimki gulerken tlf ya da ftgrf mak. Gorunce kilitleniyor da nasi yakaladin ya

Dün akşam bir tane taze hurma yedim, gece taş oldu memişler, sabaha kadar tişörtüm ıslanmış ped bile dolmuş
Tavsiye ederim
taze hurma nasıl bişy canım ? bildiğimiz hurmanın tazesi mi yoksa bizim cennet elması dediğimiz domates gibi bi meyve var turuncu ona da hurma diyorlar o mu ?

Darilmam da bu kiloyu 8 kiloya kadar filan guzel emerek aldi. Sutumu aldigi surece yaradi sutum. Simdi yine cogunlukla emmiyor sagip kasikls veriyorum.

taze hurma nasıl bişy canım ? bildiğimiz hurmanın tazesi mi yoksa bizim cennet elması dediğimiz domates gibi bi meyve var turuncu ona da hurma diyorlar o mu ?

kipada vardı tadını merak edip sadece 2 tane almıştım
Domates büyüklüğünde, açık turuncu renkte.
Şundan:

Eki Görüntüle 890970

Kızlar kaçtır hurma hurma diye bunu söyleyip dürüyorum ya :) dinlemiyor musunuz beni diye ben de fırça atıcam simdi :)

Saka bir yana bende marketten iki tane almıştım göğsüm tas olmuştu sonra bayramda istanbula dönerken dayımın yazlığına uğradım bir de ne göreyim bir ağaç apartman kadar üstünde tonla hurma hemen siparişi verdim geçenlerde getirmiş dayım yavaş yavaş iyice olgunlaşıyor her gun bir tane yiyorum sut baya bol yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…