- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.081
günü saatlere bölen kısmı biraz zor olsada (dışarı çıktığımızda sekteye uğrayacak gibi duruyo ) hani şu sabah 7 de başylayan
uyutma yöntemi şş pat ve yatır kaldır yöntemini uygulayacağım ama çook sabır lazım çünkü bizimki beşiğinde sallanmaya alıştı
bakalım nasıl gidecek çalışmalar arada burdan haberleşiriz seninle canım çnkü ikimizden başka uygulayacak yok galiba bu yöntemi
bu arada gece uyumama durumunuz nasıl oldu canım sizin? bizimki düzelecek gibi duruyo yavaş yavaş çünkü kitaptaki bilgileri dikkate alıyorum işe yarayacak gibi duruyo bakalım...
ya beklecim darılma ama haftalardır kendini yırtıyosun emmedi emmedi diye ama kızının kilosu maşallah çok iyi boyuda çok iyi
gerektiği kadarını emiyor demek ki senin kız
bu arada sağlık ocağındaki ölçümler çok sağlıklı çıkmıyor hastanede daha iyi ölçüyorlar
dermatit denen zıkkımı biz atlattık canım
c.tesi doktora gittik içinde kortizon olan bi krem verdi dr mecburen kullandım kullanmazsan geçmez demişti çünkü
ve dün tamamen geçti bugünde son kez sürdüm tekrarlamasın diye ve çok şükür yüzü bembeyaz oldu yine kızımın
bide mustelanın iki ürününü aldım yıkama kremi ve nemlendirici kremi (biraz pahalı ama değer meleğime) bu ürünlerde çok iyi geldi şimdi eski halimize kavuştuk.. dediğin gibi kadife ve yün kıyafetler tahrişi arttırabilir pamuklu giydir bu süreçte daha rahat edersiniz canım
geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir meleğin
Cok yemek secer cnm...yedigi seyler bellidr ayni seyleri yemekten bns ögg geliyo o bikmiyo..farkli bsey yapiyrmm catalla sece sece hal oluyo ...yiyo ama isteksz yani tencereyi kafasndan assa bosaltasm geliyo ;-)
afiyet olsun cnm rica ederim:)Ne yapsam diye kıvranırken bunu gördüm yapıverdim valla tşk ederim :)
Selam canlarrrr
Çok özledim sizi çoooooooook
İyisinizdir umarım
Geçmişi opkuyayım dedim ama maşallah çenenize yetişilmiyor ki 6456. sayfaya anca gelebildim
Hızlı hızlı bakabilicem mecbuuuuuuuur :)
Kar yağacak diye kontrolümüze 2 gün erken gittik (dün) 600 gr almışız. Doktorumuz 400gr'ı geçtiği sürece hiç sorun yok anne sütü devam dedi. En az 6 ayı tamamyalacağız inşallah. Eğer sütün falan da kesilirse biberon mama alma artık dedi. Kaşık mama önerdi.
Bizim zibidi 4 aylıktan beri ayaklarını tepeye kaldırıp parmaklarını tutuyordu, ayaklarını ağzına götürüyordu. Normalde 6 aylık hareketiymiş genellikle, erken yürüyebilir dedi. Sosyal ve bilişsel gelişimimizi de beğendi, oğlum sohbet etti doktor teyzesiyle. Ek gıdalar için 1 ay daha bekliyoruz dedi.
2. doz rotamızı da olduk geldik evimize. İşte böyle. Bizde başka haber yok. Hazır pcden girmişken resim de atayım, paylaşmayalı çok zaman oldu :)
Dayısına gülerken: Eki Görüntüle 890720
Dışarı çıkma sevinci:Eki Görüntüle 890721
Arabada mutluluk: Eki Görüntüle 890722
oğluma kavuşmama son yarım saat :))
sabahleyin yedide uyandı aldım koynuma 1 saatte kokusuyla yattım o uyudu ben onu izledim ...
Dün akşam bir tane taze hurma yedim, gece taş oldu memişler, sabaha kadar tişörtüm ıslanmış ped bile dolmuş
Tavsiye ederim
taze hurma nasıl bişy canım ? bildiğimiz hurmanın tazesi mi yoksa bizim cennet elması dediğimiz domates gibi bi meyve var turuncu ona da hurma diyorlar o mu ?Dün akşam bir tane taze hurma yedim, gece taş oldu memişler, sabaha kadar tişörtüm ıslanmış ped bile dolmuş
Tavsiye ederim
günü saatlere bölen kısmı biraz zor olsada (dışarı çıktığımızda sekteye uğrayacak gibi duruyo ) hani şu sabah 7 de başylayan
uyutma yöntemi şş pat ve yatır kaldır yöntemini uygulayacağım ama çook sabır lazım çünkü bizimki beşiğinde sallanmaya alıştı
bakalım nasıl gidecek çalışmalar arada burdan haberleşiriz seninle canım çnkü ikimizden başka uygulayacak yok galiba bu yöntemi
bu arada gece uyumama durumunuz nasıl oldu canım sizin? bizimki düzelecek gibi duruyo yavaş yavaş çünkü kitaptaki bilgileri dikkate alıyorum işe yarayacak gibi duruyo bakalım...
ya beklecim darılma ama haftalardır kendini yırtıyosun emmedi emmedi diye ama kızının kilosu maşallah çok iyi boyuda çok iyi
gerektiği kadarını emiyor demek ki senin kız
bu arada sağlık ocağındaki ölçümler çok sağlıklı çıkmıyor hastanede daha iyi ölçüyorlar
dermatit denen zıkkımı biz atlattık canım
c.tesi doktora gittik içinde kortizon olan bi krem verdi dr mecburen kullandım kullanmazsan geçmez demişti çünkü
ve dün tamamen geçti bugünde son kez sürdüm tekrarlamasın diye ve çok şükür yüzü bembeyaz oldu yine kızımın
bide mustelanın iki ürününü aldım yıkama kremi ve nemlendirici kremi (biraz pahalı ama değer meleğime) bu ürünlerde çok iyi geldi şimdi eski halimize kavuştuk.. dediğin gibi kadife ve yün kıyafetler tahrişi arttırabilir pamuklu giydir bu süreçte daha rahat edersiniz canım
geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir meleğin
kipada vardı tadını merak edip sadece 2 tane almıştım
Domates büyüklüğünde, açık turuncu renkte.
Şundan:
Eki Görüntüle 890970
Tamam tatlım teşekkür ederim. Bizim burda cennet elması bukipada vardı tadını merak edip sadece 2 tane almıştım
Şundan:
Eki Görüntüle 890970
Yaa masallahhhh kedicik sen nezaman dogum yapmistin nekadarlik oldunuz simdi? Bizimki gulerken tlf ya da ftgrf mak. Gorunce kilitleniyor da nasi yakaladin ya
taze hurma nasıl bişy canım ? bildiğimiz hurmanın tazesi mi yoksa bizim cennet elması dediğimiz domates gibi bi meyve var turuncu ona da hurma diyorlar o mu ?
kipada vardı tadını merak edip sadece 2 tane almıştım
Şundan:
Eki Görüntüle 890970
canım bilgisi olan olsaydı cevap verirdi diye düşünüyorum. Benim de bilgim yokYa kizlar 2 kez sordum biri cvp verdi de ben mi kacirdim ya da kimse sallamiyo mu? Bu ekibin facebook sayfasi var mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?