2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Darilmam da bu kiloyu 8 kiloya kadar filan guzel emerek aldi. Sutumu aldigi surece yaradi sutum. Simdi yine cogunlukla emmiyor sagip kasikls veriyorum.

Cnm bebeginin kilosu cok iyi masallah bnm citirik daha 6 kilo bile degildi :-D emmiyosa emmiyo aliyo sutunu ona bak...bnm kizm basndan beri cani isterse emer istemezse emmez hic sorun ypmadim gunde 5 kere sut sagdigm oldu smdide gun icnde muhakkak sagiyrm bosaltamiyo veya emmiyo...memelerm yara ama yapicak bsey yok...takmaman lazm cok fzla kafana takiyosn

çok sağol funda'cım o iyileşir gibide ben hastalandım boğazım şiş baş ağrısı oy oyy arda nasıl tatlım kk sabah açtım hiç okuyamadan şimdi yazabiliyorum inanki hep başka iş çıkıyor :)

Parmişim adı başkaymış bende, kızma bana kızma
oyun halısı almayı düsünüyorum önerebileceğiniz tecrübeyle sabit bir model var mısöyler misiniz
Canım çoğumuz playgro mutlu çiftlik aldık, ben memnunum tavsiye edebilirim

Altta ismini gordum merak ettim sessiz agustos annesimisin sen de? Bu arada profilin ziyaretcileri de bizim topigin en meraklilari herhalde

Evet sessiz üyeyim maalesef okumaya anca vakit oluyor yazmaya kalksam okadar çok şey var ki

Lütfen bebeklerinizin kilısunu kafaya takmayın benim oğlum 4520 dogdu 1. Ayda 5070 2. Ayda 4850 idi yani nerdeyse doğum kilosunun altına indi bir sürü hastane doktor gezdik ve sonra kilo aldı 6150 oldu ama kusması devam ediyor neden olduğu kesinleşmedi hala pilor stenozu dediler 3 cerrah hemen ameliyat dedi bir prof bekle bunun altında başka sebep olabilir dei ve şu anda 1 haftadır alrjik bebekmaması yiyor ben de sıkı bir diyetteyi ekmek bile yasak

Kusma sorunu azalınca yada tamamen çözülünce ben de aktif olarak yazıarım ama şimdilik zor uyurken bile başını bekliyorum uykusunda bile kusuyor .10 günlükten beri yalnızım eşim de gece 3 te gelip sabah 9 dacgidiyor 2 işte çalışıyor çünkü

Bu forumu okumak kendim için yaptığım tek şey yalnız olmadımı hissediyorum çok faydasını gördüm yazan herkesin ellerine sağlık

Allah hepimizin meleklerine sağlık afiyet versin

Cok gecmis olsun gelişmelerden bizi de haberdar et bir de sıkıldık a daraldikca gel anlat dinleriz biz seni :)

Çok geçmiş olsun Burka .Rabbim tez vakitte şifa versin

PembeTopuk bende Playgro Mutlu Çiftlik Oyun halısı kullanıyorum ve memnunum.

Parmecim bende bu hurmadan olduğunu bilmiyordum :/

Canm cok gecmus olsun....bebegn ek kisa zamnda iyilesr ins bzi takip etmeye devm et snrada sohbetlerimize katil

Geçmiş olsun canım, umarım kısa sürede düzelir durumu bebişin, güzel haberlerini resimlerini paylaşırsın bizimle

Yok artik takmiyorum valla sagdigim ve sut az ciktigi zaman mama bile yaptim saglikli olsun yeter, Allahin gucune gider valla cok sukur

Ayy duygulandim Allah yardimcin olsun canim insallah cozulur kusma sorununuz. İnsan ne uzuluyo okdr yiyir da hepsi gidiyor diye.

Kizlar pisik kremi olarak ne kullaniyorsunuz

ben başta chicco,sonra sudo krem o fena değil ,, nıvea,hametan :) şimdi oksizinc çok süper mesela içinde balık yağı var diğer koruyucuların içine çinkonun esansını koyuyorlarmış ama bu öyle değil desitinde oksizinc ile aynı sayılır .. seç seç beğen arasından yani son kullandığımdan memnun kaldım .

LapA laps kar yağıyor badem camdan kara havliyor ozlemisim bunu :)

nasıl ya burda kar görmedim yada ben farketmedim heralde

Bu arada parmiş inci yi rüyamda gördüm bana bakıp gülüyor tam kucağıma alıcam o kucağıma atlıyor pikaçu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…