- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.101
Darilmam da bu kiloyu 8 kiloya kadar filan guzel emerek aldi. Sutumu aldigi surece yaradi sutum. Simdi yine cogunlukla emmiyor sagip kasikls veriyorum.
çok geçmiş olsun canım.. inşallah kısa sürede iyileşir İlker..
canım öncelikle maşallah Masal kuzuyadoktor ne yapmanı söyledi ben onu merak ettim. sadece üst sınırı geçmiş mi dedi de sen bu kadar endişelendin?
çok çok sevindim canımcımm inşallah böyle devam eder artık
çok güldüm turşusuna parmiş yaa bakalım senin telefon daha neler yumurtlayacak kendi kafasından
hee ben demiştim öyleayrıca isim mevzusunda gayet ayrıcalıklıyım ben topikte çoğunuzun ismini çook önceden biliyordum malumunuz ee olsun o kadar ayrıcalığımız dimi ama doğum habercisi olduk onca zaman. ayyy ne günlerdi bee
Parmişim adı başkaymış bende, kızma bana kızmaKızlar kaçtır hurma hurma diye bunu söyleyip dürüyorum ya :) dinlemiyor musunuz beni diye ben de fırça atıcam simdi :)
Saka bir yana bende marketten iki tane almıştım göğsüm tas olmuştu sonra bayramda istanbula dönerken dayımın yazlığına uğradım bir de ne göreyim bir ağaç apartman kadar üstünde tonla hurma hemen siparişi verdim geçenlerde getirmiş dayım yavaş yavaş iyice olgunlaşıyor her gun bir tane yiyorum sut baya bol yapıyor
Canım çoğumuz playgro mutlu çiftlik aldık, ben memnunum tavsiye edebilirimoyun halısı almayı düsünüyorum önerebileceğiniz tecrübeyle sabit bir model var mısöyler misiniz
Altta ismini gordum merak ettim sessiz agustos annesimisin sen de? Bu arada profilin ziyaretcileri de bizim topigin en meraklilari herhalde
Parmişim adı başkaymış bende, kızma bana kızma
Canım çoğumuz playgro mutlu çiftlik aldık, ben memnunum tavsiye edebilirim
Evet sessiz üyeyim maalesef okumaya anca vakit oluyor yazmaya kalksam okadar çok şey var ki
Lütfen bebeklerinizin kilısunu kafaya takmayın benim oğlum 4520 dogdu 1. Ayda 5070 2. Ayda 4850 idi yani nerdeyse doğum kilosunun altına indi bir sürü hastane doktor gezdik ve sonra kilo aldı 6150 oldu ama kusması devam ediyor neden olduğu kesinleşmedi hala pilor stenozu dediler 3 cerrah hemen ameliyat dedi bir prof bekle bunun altında başka sebep olabilir dei ve şu anda 1 haftadır alrjik bebekmaması yiyor ben de sıkı bir diyetteyi ekmek bile yasak
Kusma sorunu azalınca yada tamamen çözülünce ben de aktif olarak yazıarım ama şimdilik zor uyurken bile başını bekliyorum uykusunda bile kusuyor .10 günlükten beri yalnızım eşim de gece 3 te gelip sabah 9 dacgidiyor 2 işte çalışıyor çünkü
Bu forumu okumak kendim için yaptığım tek şey yalnız olmadımı hissediyorum çok faydasını gördüm yazan herkesin ellerine sağlık
Allah hepimizin meleklerine sağlık afiyet versin
Oo hadi yine iyiyim yırttım fırçadanTamam senin hafifletici sebebin var dogru taze hurmaya aynı Zamanda cennet elması diyorlar :)
Evet sessiz üyeyim maalesef okumaya anca vakit oluyor yazmaya kalksam okadar çok şey var ki
Lütfen bebeklerinizin kilısunu kafaya takmayın benim oğlum 4520 dogdu 1. Ayda 5070 2. Ayda 4850 idi yani nerdeyse doğum kilosunun altına indi bir sürü hastane doktor gezdik ve sonra kilo aldı 6150 oldu ama kusması devam ediyor neden olduğu kesinleşmedi hala pilor stenozu dediler 3 cerrah hemen ameliyat dedi bir prof bekle bunun altında başka sebep olabilir dei ve şu anda 1 haftadır alrjik bebekmaması yiyor ben de sıkı bir diyetteyi ekmek bile yasak
Kusma sorunu azalınca yada tamamen çözülünce ben de aktif olarak yazıarım ama şimdilik zor uyurken bile başını bekliyorum uykusunda bile kusuyor .10 günlükten beri yalnızım eşim de gece 3 te gelip sabah 9 dacgidiyor 2 işte çalışıyor çünkü
Bu forumu okumak kendim için yaptığım tek şey yalnız olmadımı hissediyorum çok faydasını gördüm yazan herkesin ellerine sağlık
Geçmiş olsun canım, umarım kısa sürede düzelir durumu bebişin, güzel haberlerini resimlerini paylaşırsın bizimleEvet sessiz üyeyim maalesef okumaya anca vakit oluyor yazmaya kalksam okadar çok şey var ki
Cnm bebeginin kilosu cok iyi masallah bnm citirik daha 6 kilo bile degildi :-D emmiyosa emmiyo aliyo sutunu ona bak...bnm kizm basndan beri cani isterse emer istemezse emmez hic sorun ypmadim gunde 5 kere sut sagdigm oldu smdide gun icnde muhakkak sagiyrm bosaltamiyo veya emmiyo...memelerm yara ama yapicak bsey yok...takmaman lazm cok fzla kafana takiyosn
canım bilgisi olan olsaydı cevap verirdi diye düşünüyorum. Benim de bilgim yok
Oo hadi yine iyiyim yırttım fırçadan
Canım benimBen sana hic kiyabilir miyim sulozcum :)
Topiginizin en sempatik oğlunun annesi kibarcik guzeller güzeli durumun kayınvalidesi :)
Bi ara konusulmustu ama burada ya elbet bilen olmali ki
Kizlar pisik kremi olarak ne kullaniyorsunuz
LapA laps kar yağıyor badem camdan kara havliyor ozlemisim bunu :)
Emelcigim ay bir de açıklama yapıyorsun :) cok tatlısin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?