- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.121
Allaah yerler o dudakları yanakları.. Şaşal şapşal bakmış bir de. Maşallah emelcim pek güzelBen kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemenEki Görüntüle 890981
Bi ara konusulmustu ama burada ya elbet bilen olmali ki
Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemenEki Görüntüle 890981
Allaah yerler o dudakları yanakları.. Şaşal şapşal bakmış bir de. Maşallah emelcim pek güzel
valla emelcim kıza benziyo mu bilmem de selime çok benzettim. Bak müsait bi zamanda ispatlıcam bunu resimlerleSorma canım ya gülüyordu tam çekecektim böyle çıktı :) benziyor mu kıza herkes erkek mi diyor :/
Ehehe aynen :)) cok tatliymis masallah ona:)
Canım bu ekibin Facebook u yok başka bir ekibin var. Ve burasıyla iyi anıları yok :)) bir ara buraya topluca sakdırmışlardı gereksiz yere. Birçoğu banlandı diye hatırlıyorum. O zamanlar Kızılca kıyamet kopmuştu :) sanırım kimse bahsetmek bile istemiyor :)) haklılar da. Ama kk yı soruyorsan kk nın Facebook sayfası var o ayrı bir şey tabi
valla emelcim kıza benziyo mu bilmem de selime çok benzettim. Bak müsait bi zamanda ispatlıcam bunu resimlerleUyandı şimdi benimki
Sorma canım ya gülüyordu tam çekecektim böyle çıktı :) benziyor mu kıza herkes erkek mi diyor :/
Tamam tatlım teşekkür ederim. Bizim burda cennet elması bu
Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemenEki Görüntüle 890981
ben başta chicco,sonra sudo krem o fena değil ,, nıvea,hametan :) şimdi oksizinc çok süper mesela içinde balık yağı var diğer koruyucuların içine çinkonun esansını koyuyorlarmış ama bu öyle değil desitinde oksizinc ile aynı sayılır .. seç seç beğen arasındanyani son kullandığımdan memnun kaldım .
nasıl ya burda kar görmedim yada ben farketmedim heralde
Bu arada parmiş inci yi rüyamda gördüm bana bakıp gülüyor tam kucağıma alıcam o kucağıma atlıyor pikaçu gibi
Emel o ne sirinlik öyle gidisini yerim onun :)
Annemi aradım sizin o tarafta yokmuş tatlım burası daha yuksek hep erken yağar
Hayirdir kiz insallah uçar tabi benim Kizim Tatli teyzelere :)
ağzını yerim ben onun gülüyorya annesi :) maşallah
Şirin Parme teyzesi ama hep ilgi istiyor konuşayım istiyor.
Küsüm ben ona hiç gülmüyor telefonlara
Emel o ne sirinlik öyle gidisini yerim onun :)
Annemi aradım sizin o tarafta yokmuş tatlım burası daha yuksek hep erken yağar
Hayirdir kiz insallah uçar tabi benim Kizim Tatli teyzelere :)
Doğrudur canım netten resimlerine baktım da galiba bu Trabzon hurmasıymış, taze hurma biraz daha değişik galiba ben de tam bilmiyorum türlerini...
BEnim ki de öyle bosver bize gülüyor ya :)
Elimde tel bekliyorum belki yakalarım diye :)
Kızlar kaçtır hurma hurma diye bunu söyleyip dürüyorum ya :) dinlemiyor musunuz beni diye ben de fırça atıcam simdi :)
Saka bir yana bende marketten iki tane almıştım göğsüm tas olmuştu sonra bayramda istanbula dönerken dayımın yazlığına uğradım bir de ne göreyim bir ağaç apartman kadar üstünde tonla hurma hemen siparişi verdim geçenlerde getirmiş dayım yavaş yavaş iyice olgunlaşıyor her gun bir tane yiyorum sut baya bol yapıyor
Gülmesede çok tatlıııı emel ya şekerlemeyarın yemek derdin olmıcak valla süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?