2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi ara konusulmustu ama burada ya elbet bilen olmali ki

Canım bu ekibin Facebook u yok başka bir ekibin var. Ve burasıyla iyi anıları yok :)) bir ara buraya topluca sakdırmışlardı gereksiz yere. Birçoğu banlandı diye hatırlıyorum. O zamanlar Kızılca kıyamet kopmuştu :) sanırım kimse bahsetmek bile istemiyor :)) haklılar da. Ama kk yı soruyorsan kk nın Facebook sayfası var o ayrı bir şey tabi

Hadi ya ben o kiyamet olayini hatirlayamadim diyorum niye kimse sallamiyo:) e olsa ii olur ama bi sayfa yaww..

Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemen Eki Görüntüle 890981

Emel o ne sirinlik öyle gidisini yerim onun :)

Annemi aradım sizin o tarafta yokmuş tatlım burası daha yuksek hep erken yağar

Hayirdir kiz insallah uçar tabi benim Kizim Tatli teyzelere :)

Şirin Parme teyzesi ama hep ilgi istiyor konuşayım istiyor.
Küsüm ben ona hiç gülmüyor telefonlara

Son düzenleme:

hııı bende evden dışarı çıktığım yok bunalımdayım vallahii burdada sıkışık evler bilirsin daraldıımmm

bu sabah oğluşumla çok geç kalktık sersem gibiydim saçma sapan rüyalar gördüm zaten.. bu gördüğüm en güzel rüyaydı bugün için :) severim tatlı kızını oğlumda tabii

Doğrudur canım netten resimlerine baktım da galiba bu Trabzon hurmasıymış, taze hurma biraz daha değişik galiba ben de tam bilmiyorum türlerini...

hee bir Karadenizli olarak konuya giriyorum çok sevdiğim bir meyvedir bizim orda ağacı var sağolsun eşim her hafta alır pazardan :) ve biz hurma deriz adına

Parmişimmmmm ben yoktum mazeretim var okumadıydım yazdığını :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…