- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.141
Hadi ya ben o kiyamet olayini hatirlayamadim diyorum niye kimse sallamiyo:) e olsa ii olur ama bi sayfa yaww..
Bi ara konusulmustu ama burada ya elbet bilen olmali ki
Senin tatile gittgn donemlerdi sanirimm
Cok tatli bi kiz olmus..bnmkide gulmuyo resm cekerken...masallah minnosuna..
Bir ara vardı, kapalı grup olma muhabbetinden dolayı bazı tartışmalar çıkmıştı. Bir de yazmayanları sileceğiz, 100 kişiyle sınırlı grup olacak deniyordu. Forumdan takipleşmeye devam edelim dedik en son. O grup da ne oldu bilemiyorum hala duruyordur belki.
Bir ara vardı, kapalı grup olma muhabbetinden dolayı bazı tartışmalar çıkmıştı. Bir de yazmayanları sileceğiz, 100 kişiyle sınırlı grup olacak deniyordu. Forumdan takipleşmeye devam edelim dedik en son. O grup da ne oldu bilemiyorum hala duruyordur belki.
emelcmmm canımm kızınn ballı lokumm. çokk tatlııı..
kedicikkkk seninnn bebğindeee çooooook tatlııı maşllhhhh :))
2012&2013 - haziran&temmuz&ağustos anneleri diye bir grup var. bende yeni üye oldum.. dediğin gibi kapalı grup ama hiç bir ekşın yok.. biz mi açsak acaba grup?
Kızlar uzun zaman oldu okuyamıyorum yetişemiyorum kimbilir neler oldu nelermeraktayım
bu hafta işe başlayalı 3. Haftam ilk hafta ağlaya ağlaya işe gittim. Insan herşeye alışıyor zamanla ilk iki hafta annem baktı küçük meleğime tüm gününü ağlayarak mzımızlanarak geçirmiş yavrum geceleri de uyuma saatimiz değişti geç yatar oldu kuzum o kadar hzurusuzlanınca doktora götürdüm idrar thlili ultrason falan yapıldu çok şükür herşey temizdi.bu hafta babanemiz bakıyor.ne annem ne babanesi ben bakmak isityorum yavruma ama napalım mecburuz çok şüküğr ki gözüm arkada değil.gündüzleri sallayarak uyutuyorlar bebeğimi ikisinede dedim ama dinlemiyorlar. Napalım ona da yapacak bişey yok bakıcıya bıraksam o da salalrdı eminimkio yüzden artık geceleride sallıyoruz uyusn diye .valla bu büyükler herbişeyi bildiklerini sanıyorlar ama yavruma benim gibi bakamadıkları gerçek. Yine de sağolsunlar benim oğluşum sürekli ilgi isteyn yorucu bişr bebek o yaşta çocuk bakmak kolay değil.yavrum artık yatağında da yatmıyor anakucağında yatıyor huyu değişti eşek sıpamaın .artık idare ediyorum aslında düşündükçe sinirlencek çok şey bulunur da :)ben de kendimi yıpratmak istemiyorum. Hem düşünüyorum ben de torunuma baksam bir de laf etseler gücüme giderdi.
Doktorum bebeğimin gittiğimi farkedebilecğini bocaladığını söyledi artık anne yanıdna yatmayıda öğrenecek bu aylar hep kritik aylardır çocuklar memeyi bırakabilri vs dedi. Zaten bizimki hiç meme almadığından öyle sorunumuz olmadı :)
ama bu üç haftada sütüm çok azaldı sabahalrı 240 cc sağdığım sütüm 80 cc ye düştü yetmiyor kuzuma mecbur mama kullanıyoruz.
Doktor sadece anne sütü almıyorsa ek besine geçelim dedi. öğlenleri 2 kaşıkla başladığım muhallebi yarım su abrdağı olarak devam ediyor.geçen ay 1500 kilo almıştık bu ay 300 gr artmış sadece olsun sağlıklı olsunda kilo önemli değil.
Aşılarımızı yaptırmak için sağlık ocağına gitmiştik sağlık ocagı grev sebebiyle kapalıydı yaptıramadık bu haftaya kaldı.babanemiz götürücek söyledim ona ağlayınca öp kokla yavrumu dedim o da geldi sarıldı bana sen böyle şeyleri düşünüp kendini üzme dedi sarılırım tabi dedi. Kayınvalidem yaradılış itibariyle soğuk mizaçlı biridir. Diğer torunalrına kızınınkilere bile böyle sevgi dolu baktığı görmedim. Benim hoşuma gidiyor oğluma düşkün olması gözüm arkada değil . Babanelik onu iyi biri yaptı sanırım. Ona da oyalanma oluyor herşeyi kafasına takıyordu biraz kafası dağılır. Akşamdan yemek yapıcaktım oturttu beni yaptırtmadı. şaşkınlık içerisindeyim doğrusu. Aman allah ım neler oluyor :))
bu arada halvetide yeni yaptık yani oğlum 4 aylık olunca :) yavrumu çok seviyorum o benim canım ancak eşim bu aralar beni sanrırm bir kadından çok çocuğunun annesi olarak görüyor bir güzel söz bir ilgi yok bu beni çok mutsuz ediyor ben sadece duygusallıkla beslenebilen bir kadınım.
Sanki 30 yıllık evli adam gibi muhabbet yok ilgi alaka yok. Bu aralar taşınma telaşımız falan var biraz ona yoruyorum ama eğer taşındıktaan sonrada böyle olmaya devam ederse sanrırım ben de onu aşık olduğum erkekten ziyade çocuğumun babası olarak görmeye başlıcam.ben duyusallıkla beslenemzsem ben de besleyemem vazifemi yapar işime bakarım tek taraflı olmaz bu işler.ben onun annesi değilim ki bir öpücükle kandrısın karısıyım sonuçta.tamam kötü biri diyemem ama evlilik için gerekli yani aşkk için gerkli şeyleri istiyorum ben ...heyecanlanmak istiyorum :)
bana sinemaya gidelim diyor başbaşa kalalım gözgöze bakalım dese bunu anlarım bu bzii ilşkimizi besler ancak sinemada karanlık karanlık film izlemek bana göre değil.
Birde ben olmaz deyince babasına demezmi 'eşim benle sinemeya gelmiyor baba gel ikimiz gidelim' yani kprim de ben karım olmadan gitmem dedi. 60 yaşında adam düşünüyor bunu benim kocam düşünmüyor.
şimdilik benden haberler bu kadar umarım herkesin sağlığı sıhati huzuru yerindedir.hepinizi yavrularınızla birlikte öpüyorum ...
Eki Görüntüle 890191
Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
oyun halısı almayı düsünüyorum önerebileceğiniz tecrübeyle sabit bir model var mısöyler misiniz
Evet sessiz üyeyim maalesef okumaya anca vakit oluyor yazmaya kalksam okadar çok şey var ki
Lütfen bebeklerinizin kilısunu kafaya takmayın benim oğlum 4520 dogdu 1. Ayda 5070 2. Ayda 4850 idi yani nerdeyse doğum kilosunun altına indi bir sürü hastane doktor gezdik ve sonra kilo aldı 6150 oldu ama kusması devam ediyor neden olduğu kesinleşmedi hala pilor stenozu dediler 3 cerrah hemen ameliyat dedi bir prof bekle bunun altında başka sebep olabilir dei ve şu anda 1 haftadır alrjik bebekmaması yiyor ben de sıkı bir diyetteyi ekmek bile yasak
Kusma sorunu azalınca yada tamamen çözülünce ben de aktif olarak yazıarım ama şimdilik zor uyurken bile başını bekliyorum uykusunda bile kusuyor .10 günlükten beri yalnızım eşim de gece 3 te gelip sabah 9 dacgidiyor 2 işte çalışıyor çünkü
Bu forumu okumak kendim için yaptığım tek şey yalnız olmadımı hissediyorum çok faydasını gördüm yazan herkesin ellerine sağlık
Allah hepimizin meleklerine sağlık afiyet versin
Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemenEki Görüntüle 890981
Cnm bnm face im yok..bde burdaki tqdi verecegink sanmiyorum ben...
yavrum ya... emelcim ben bu cici kızımızı kendi kızımı çok benzetiyorum ve bu yüzden ona içim fazla kaynıyor.. Allah nazarlardan saklasın inş.. çooook şirin
Allah iyiliğini versin cücüşşkız adaya falan gitmiyorum burgaz derken lüleburgazdan bahsediyodum yirim seni ya
hahaa ben de bir yemek yapıyorum 2 gün yiyoruz valla
buraya da gelmesi an meselesi demek parmişim ist.da başladığına görebekliyoruz bakalımm
Çok sağol canım ben sana demiştim hatırlıyor musun tavşanlı tulumlar da ikisi de ikiz gibiydi :) aynı yerde olsaydık masalı emzirirdim süt kardeş olurdular :)
benim eşim de lüleburgazlı
kalbinden geçirmen yeter canım benim.. saol :) evet hatırlıyorum
aaa ben Lüleburgaz da yaşıyorum sen nerede yaşıyorsun ?
Benimde eşim Lüleburgazlı ben gelin geldim buraya :)
benim bir arkadaşımda lüleburgazda gelin :) soyadıları özel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?