2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi ara konusulmustu ama burada ya elbet bilen olmali ki

Bir ara vardı, kapalı grup olma muhabbetinden dolayı bazı tartışmalar çıkmıştı. Bir de yazmayanları sileceğiz, 100 kişiyle sınırlı grup olacak deniyordu. Forumdan takipleşmeye devam edelim dedik en son. O grup da ne oldu bilemiyorum hala duruyordur belki.

2012&2013 - haziran&temmuz&ağustos anneleri diye bir grup var. bende yeni üye oldum.. dediğin gibi kapalı grup ama hiç bir ekşın yok.. biz mi açsak acaba grup?

emelcmmm canımm kızınn ballı lokumm. çokk tatlııı..

kedicikkkk seninnn bebğindeee çooooook tatlııı maşllhhhh :))

Sağol teyzesi teşekkür ederiz :) ısıracağım ama kıyamıyorum az daha büyüsün o zaman ısıracağım :)

Görümcemin kızının yanında bazen yerim seni diyorum hemen annesine gidip yengene söyle Aycereni yemesin anne diyormuş

Hosgeldin yeniden lepistescim, ne guzel ifade etmissin cekirdek aile icindeki disaridan minik gorunen ama icimizi yiyen sorunlara karsi duygularini. Umarim hersey yoluna girer esinle.

Eki Görüntüle 890191

Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)

Masallah, cok guzelsiniz.

oyun halısı almayı düsünüyorum önerebileceğiniz tecrübeyle sabit bir model var mısöyler misiniz

Ben tiny love gym tekmele ve oyna aldim. Cok memnunum. Oyuncaklarin yarisini cikardim birden sikilmasin diye, sik sik degistiriyorum askidaki oyuncaklari daha seviniyor kizim yeni oyuncak gorunce.

Cok gecmis olsun, lutfen bizid haberdar et gelismelerden.

yavrum ya... emelcim ben bu cici kızımızı kendi kızımı çok benzetiyorum ve bu yüzden ona içim fazla kaynıyor.. Allah nazarlardan saklasın inş.. çooook şirin

Çok sağol canım ben sana demiştim hatırlıyor musun tavşanlı tulumlar da ikisi de ikiz gibiydi :) aynı yerde olsaydık masalı emzirirdim süt kardeş olurdular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…