2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben burada kimseyi tanımıyorum ki canım. Keşke sizlerden biri burada otursaydı

keşke canım.. gerçi istanbulda oturan çook arkadaşımız var.. kim kimle görüştü ki :) ama ben görüşürdüm yani.. keşke yakın olabilseydik seninle.. benimde burda hiç tanıdığım yok.. tek arkadaşım sizsiniz.. tek sizle konuşuyorum..

Ooo ben İstanbulda olsam kesin görüşürdüm görüşmek isteyenlerle :) Ama buradan kimse yok galiba

herkese iyi akşamlar,
kızlar neredeyse 10 gündür falan giremiyorum desem yeridir çünkü oğlum gündüzleri emmek istemiyor sırtı yere gelsin istemiyor memeye geldiğinde çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor ve beni itiyor,yani hiç fırsatım olmuyor bugün de 4. ay aşılarımızı olduk ve sabahtan beri keyfi yok yavrumun,halsiz ,huzursuz 40 dk önce ağrı kesici verdim sürekli ıhhh ıhhh diyor bebeğim ,içim gitti yavruma zoraki şimdi ağrı kesici rahatlattı sanırım uykuya daldı inş uyur da dinlenir rahatlar .siz nasıl geçirdiniz bu aşı gününü arklar?

Son düzenleme:
ateşlenmiştik biz sabah 4te serin bezler ve ılık banyo sonrası 6 gibi düşmüştü. ertesi gün de 37,5lardaydı, bez dışnda bişey yapmamıza gerek kalmadan düşmüştü.

tek elle yazıyorum shifte basamadım :)

geçmiş olsun canım. hemen ilaç verme istersen.

ateşi yok canım çok şükür sadece ağrısı var gibi ıhhh ıhhh diyor uyumakta dlmakta zorlanıyordu ki işte ağğrı kesici verdim bile onun etkisi ile uyudu umarım birşey olmaz,sağol canım ilgin için

Biz ateşlenmedik ve bir sıkıntısı yoktu çok şükür sadece aşıdan gelince uyudu sonrasında her günkü gibiydi :)

Son düzenleme:
ben de üşütmüşüm soğuk algınlığı var grip oluyorum bir de bugün tetanozun 3. dozunu vurdular elim kolum kalkmıyor kızlar oğlum uyurken ben de uyuyayım da belki gece aşıdan dolayı nöbet falan tutmam gerekir allah hepimize kolaylık versin öpüldünüz kızlr

aaa ben Lüleburgaz da yaşıyorum sen nerede yaşıyorsun ?
Benimde eşim Lüleburgazlı ben gelin geldim buraya :)

biz adanada oturuyoruz ben mersinliyim yaz tatilinde 3-4 hafta kalıyoruz burgaz da .. burgazı seviyorum ben güzel ama kv köyde oturuyolar malesef sadece büyük oğlum için ii oluyor köyde oynuyor hep gidince

Kizlar sanirim biz buyume atagi seysinden geciriyoruz :) sabahtan beri miz miz bir memnuniyetsizliktir gidiyo. Uyumak istemez emmek istemez oynamak istemez abow neymis bu boyle ya. Insallah hasta falan degildir de dusundugum gibidir. Haftamiz uyuyormu ki buyume atagina bilen var mi? Ilk kez basima geliyo hic boyle yapmamisti daha once... neyse ben biraz gecmis okumaya calisayim uyutabilmisken :)

Teşekkür ederim cnm ..
Ona benzer bi patik denedim ama işe yaramadı gerçi bir beden büyüktü.. Çok canımı sıkıyo bu mesele ya bi sıcak olsa ayakları.. Şimdi bile iki kay battaniyeyle sarılı yatıyo oyuncaklara bakıyo yavrum.. Bacaklarını rahat hareket ettiremiyo battaniye yüzünden:/

Parmişimmmmm ben yoktum mazeretim var okumadıydım yazdığını :)))))

Kedicikim ya iyiki geldin geri yokluğun belli oluyor valla. Ask olsun kiz ben o an başka birşeye sınır oldum Kizim sana söylüyorum gelinim sen isit hesabı

geçmişi toparlayamadım kaçırdım
akşam ne var ki???

cevabı buldum aferin bana
uyutma denemesi varmış

Evet su an delirmek üzere olan bir parme var

canım bencede en doğrusunu yapıyorsun, hemen kortizonlu ilaç kullanmamak lazım
benim dediklerimi yap bakalım belki sizdede hemen işe yarar
geçmiş olsun

kuzum bizde de var galiba şu dermatit midir nedir ondan
Bugün baktım pembemsi kırmızımsı kabarıklıklar var boynunda ve yanağında. Netten resimlere baktım O kadar kötü değil ama başlangıç sanırım.
Ne yapmalı bu aşamada acaba? kortizonlu krem falan kullanmadan çözülür mü acaba? Pif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…