- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.161
Aaaa nerede oturuyorlar acaba?
vallahi okadarını hiç bilmiyorum.. kaan ada adında bir oğlu var 3-4 yaşında.. şimdi 2. ye hamile :)
Ben burada kimseyi tanımıyorum ki canım. Keşke sizlerden biri burada otursaydı
keşke canım.. gerçi istanbulda oturan çook arkadaşımız var.. kim kimle görüştü ki :) ama ben görüşürdüm yani.. keşke yakın olabilseydik seninle.. benimde burda hiç tanıdığım yok.. tek arkadaşım sizsiniz.. tek sizle konuşuyorum..
Dün akşam bir tane taze hurma yedim, gece taş oldu memişler, sabaha kadar tişörtüm ıslanmış ped bile dolmuş
Tavsiye ederim
Canim cok teşekkür ederim cok ihtiyacım olacak :)
geçmişi toparlayamadım kaçırdım
akşam ne var ki???
kipada vardı tadını merak edip sadece 2 tane almıştım
Domates büyüklüğünde, açık turuncu renkte.
Şundan:
Eki Görüntüle 890970
Ya kizlar 2 kez sordum biri cvp verdi de ben mi kacirdim ya da kimse sallamiyo mu? Bu ekibin facebook sayfasi var mi????
ateşlenmiştik bizsabah 4te serin bezler ve ılık banyo sonrası 6 gibi düşmüştü. ertesi gün de 37,5lardaydı, bez dışnda bişey yapmamıza gerek kalmadan düşmüştü.
tek elle yazıyorum shifte basamadım :)
geçmiş olsun canım. hemen ilaç verme istersen.
ateşi yok canım çok şükür sadece ağrısı var gibi ıhhh ıhhh diyor uyumakta dlmakta zorlanıyordu ki işte ağğrı kesici verdim bile onun etkisi ile uyudu umarım birşey olmaz,sağol canım ilgin için
aaa ben Lüleburgaz da yaşıyorum sen nerede yaşıyorsun ?
Benimde eşim Lüleburgazlı ben gelin geldim buraya :)
biz adanada oturuyoruz ben mersinliyim yaz tatilinde 3-4 hafta kalıyoruz burgaz da .. burgazı seviyorum ben güzel ama kv köyde oturuyolar malesefsadece büyük oğlum için ii oluyor köyde oynuyor hep gidince
çok güzelsiniz canım yakıyosunuz ana kızmaşallah sizeee
bende uzun süre kahve kullandıktan sonra karamel yapıca bakamamıştım canım sankiii başka birine bakıyo gibiydimmsarı rengi hem seviyoo ama sen boyatıyım dey,nce istemiyoo niyekinee canımmmmmm:44:
canım ben hm den şunlardan aldım umarım açılır külotlu çorabın üstüne bunları giydiriyorum sıcacık önceden durununda ayakları buzdu bide ayaklarına bakıp bakıp gülüyooo minik fareleree
Product Detail | H&M TR
Parmişimmmmm ben yoktum mazeretim var okumadıydım yazdığını :)))))
geçmişi toparlayamadım kaçırdım
akşam ne var ki???
cevabı buldum aferin bana
uyutma denemesi varmış
canım bencede en doğrusunu yapıyorsun, hemen kortizonlu ilaç kullanmamak lazım
benim dediklerimi yap bakalım belki sizdede hemen işe yarar
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?