2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu uyku olayı zor gerçeketen bi haftadır uğrasıom bakalım ne zaman ağlamadan uyuyacak yatırdıktan sonra ağlarsa 5bdak sonra gidiyom bida ağlarsa 10 dak öle devam ediyo ağlamakta değil bizimki mızrdanma beni istiyo yanına neyseki bugün 5 dak olmadan kendisi uyudu hyırısıyla alışır inş

hadi bakalım hayırlısı :))
umarım başarılı oluruz da uyurken fazla üzmezler artık bizi bu kelebekler

Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemen Eki Görüntüle 890981

gülümsemesi yarım kalmış
maşallah güzel kızımıza çok tatlı

nemli tut canım cildini
biz yeni atlattık o illeti ilerlerse çok kötü oluyo ve o zaman kortizonlu krem olmadan geçmiyormuş aman ilerlemeden müdahale et şekerim
miniğin kıyafetleri pamuklu olsun
güzel bide nemlendirici sür cildine umarım hemen geçer
---------------
bu arada alıntılayamadığım diğer bebeklerde çok tatlılar maşallah hepsine birer nazar boncuğu

Teşekkür ederim canım. Hep pamuklu giydiriyorum ama daha da dikkat edeyim, belki bana sarıldığında falan benim kıyafetlerim de etkiliyordur bilemedim ki :26:
Bebe yağı mı sürmeli acaba, ya da bepantenin pişik kremi niyetiyle aldığımız ama el ve yüz kremi çıkan kremi var, onu mu sürsek?
Sen ne kullanmıştın?

oyun halısı almayı düsünüyorum önerebileceğiniz tecrübeyle sabit bir model var mısöyler misiniz

Bende farkli oyun halisi var sadece sanirim canim :) bondigo arkadaslarim oyun halisi ben memnunum kizim baya egleniyor ozellikle titresimli baliga bayiliyor.

Canim cok geccmiss olsun. Insallah atlatirsiniz sorunlari. Arada gelismeleri paylasirsan seviniriz. Burda hepimiz birbirimizin derdine ortagiz

Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemen Eki Görüntüle 890981

Bu surat cok tatli ama annesi bosver gulmesin :)

Canim kesinlikle suan kullanma kortizonlu krem. Sen zaten doktora danismadan bisey yapmazsin da ben soyliyim dedim. Ilk is olarak atopik bebekleere ozel nemlendiricilerden alip surmeye basla. Kizarikliik ilk asama zaten.

Geçmişi de okuyorum bir yandan, linola önermiş bir doktor. İlk doğduğunda bez alerji yapmıştı linolayı almıştık o zaman. Onu kullanayım ben ilk başta.
Ya önemsememiştim birkaç kere daha olup olup geçiyordu. Herkeste atopik dermatit diye okuyunca neymiş bu diye arattım veeeeeee

PANİK!

Tamam sakinim...

Nemlendir...

Pamuklu giydir...

Linola geçirecek...

Korkma sakin...

:18:

hoş geldin kedicikimmm özlettin valla
maşallah Barış kuzuma sağlığı yerindeymiş çok şükür çok da tatlı olmuşş büyümüş de abi olmuş resmenn. yerim onun gülüşlerini ayrıca

sana da geçmiş olsun o zaman canımcm.. Arda iyi çok şükür yok bir sorunumuz gezentilik dışında :)
olsun canım fırsatımız olmuyor bazen hiç bişeye yetişemiyoruz gerçekten..

merhaba canım..
çok geçmiş olsun üzüldüm durumunuza.. benim oğlum da çok kusuyor maalesef.. ilk doktorumuz reflü dedi motillium şurup verdi ama daha çok kusturdu bıraktım.. doktor değiştirdik. o 6. aya kadar normal ilaç kullanmayın dedi. sabırla ve umutla geçeceği günü bekliyorum.. size bu tanı nasıl kondu? biraz netten baktım da az önce acaba bizim de sorunumuz bu olabilir mi diye.. ağızdan burundan fışkırır tarzda kusma, sıvı kaybı ve kilo kaybı oluyomuş. bizde bu denli şiddetli değil ve kilo kaybı da olmadı çok şükür ama kilo alımımız az. neyse çok uzattım sanırım.. umarım sorununuza en kısa zamanda çözüm bulursunuz. tekrar geçmiş olsun..

kızçene haksızlık ediyosun emelcim gayet de gülmüş kuzucuk işte :) ayrıca hiç de erkeğe benzemiyooo :) yerim onun ağzını ya maşallah sana tatlımm

ayyy çok güldüm yaa demek pikaçu gibi atlıyodu ha Allah iyiliğini versin emi

iyiakşamlaar herkeseeeeeeee

neler yapıosunuz çok merak ediyorum ama giremiyorum kayınwalidemler geldi...

4 ay aşımızı olduk..sağlık ocağı değilde özeldeki doktorumuzz ek gıdaya tadımlık geçebilirsiniz dedi o gün cam rendede armut werdm karnını bozdu

bgn kendi mayaladığımız yoğurttan werdm 3-4 kaşık...pek sewmeddi ama tadına baktı işte....

sizlerden nbr inş. bakabilirim geçmişee...

bu arada boyu 1cm uzamış ama normalin üstünde olduğundan ii dedi 7.5 kilo 69 cm olmuşuzz maşallah oğluşuma

kilosu az olsaydı kaşık mama önercektm dedi

Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri

Oy oy ama bu kadar yakışıklı Tatli olunmaz ki insanın ağzı sulanıyor :) sende cok güzelsin ayrıca daha farklı görünüyorsun daha önceki resimlerden bir degisiklik mı yaptın . Ayrıca cok gecmis olsun

Bir de ben de yilbasi icin yilbasi tutusu yapmayı planlıyorum :)

Noel bebe ben seni yerim ikinizde çok ii görünüyorsunuz canım
:) geçmiş olsun CNm ya umarım en kısa zamanda iyileşir huzurlu mutlu olur

maşallah noel bebemize çok tatlı annesi.. seni de nedense gözüm çok fena ısırdı canım.. ama bilemedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…