- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.181
kipada vardı tadını merak edip sadece 2 tane almıştım
Domates büyüklüğünde, açık turuncu renkte.
Şundan:
Eki Görüntüle 890970
geçen sene gebelik testinde kırmızı çift çizgiyi gördüğüm gün bugün :)
Eki Görüntüle 890191
Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
Kitabı okuyamadım inci izin vermedi sadece sist pat kısmını okuyabildim . Ama yararlı olan bilgiler var dogru bazı yönleri Türkiye icin uygun değil ortaya karışık birşey yapacağız artık
İnci bir önceki gece gündüz sıfır uyku uyudu gece ise bir buçuktan sabah sekiz buçuğa kadar uyudu
Dün gece ise 12:30 da uyudu gece 4:30 7:30 da kalktı
Bizim icinde zor sallayarak uyuyor çünkü bu gece sist pat yöntemi ile başlayacağı biz yatir kaldır da inci cok ağlar çünkü
Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemenEki Görüntüle 890981
kuzum bizde de var galiba şu dermatit midir nedir ondan
Bugün baktım pembemsi kırmızımsı kabarıklıklar var boynunda ve yanağında. Netten resimlere baktımO kadar kötü değil ama başlangıç sanırım.
Ne yapmalı bu aşamada acaba? kortizonlu krem falan kullanmadan çözülür mü acaba? Pif
hadi bakalım hayırlısı :))
umarım başarılı oluruz da uyurken fazla üzmezler artık bizi bu kelebekler
gülümsemesi yarım kalmış
maşallah güzel kızımıza çok tatlı
nemli tut canım cildini
biz yeni atlattık o illeti ilerlerse çok kötü oluyo ve o zaman kortizonlu krem olmadan geçmiyormuş aman ilerlemeden müdahale et şekerim
miniğin kıyafetleri pamuklu olsun
güzel bide nemlendirici sür cildine umarım hemen geçer
---------------
bu arada alıntılayamadığım diğer bebeklerde çok tatlılar maşallah hepsine birer nazar boncuğu
oyun halısı almayı düsünüyorum önerebileceğiniz tecrübeyle sabit bir model var mısöyler misiniz
Evet sessiz üyeyim maalesef okumaya anca vakit oluyor yazmaya kalksam okadar çok şey var ki
Lütfen bebeklerinizin kilısunu kafaya takmayın benim oğlum 4520 dogdu 1. Ayda 5070 2. Ayda 4850 idi yani nerdeyse doğum kilosunun altına indi bir sürü hastane doktor gezdik ve sonra kilo aldı 6150 oldu ama kusması devam ediyor neden olduğu kesinleşmedi hala pilor stenozu dediler 3 cerrah hemen ameliyat dedi bir prof bekle bunun altında başka sebep olabilir dei ve şu anda 1 haftadır alrjik bebekmaması yiyor ben de sıkı bir diyetteyi ekmek bile yasak
Kusma sorunu azalınca yada tamamen çözülünce ben de aktif olarak yazıarım ama şimdilik zor uyurken bile başını bekliyorum uykusunda bile kusuyor .10 günlükten beri yalnızım eşim de gece 3 te gelip sabah 9 dacgidiyor 2 işte çalışıyor çünkü
Bu forumu okumak kendim için yaptığım tek şey yalnız olmadımı hissediyorum çok faydasını gördüm yazan herkesin ellerine sağlık
Allah hepimizin meleklerine sağlık afiyet versin
Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemenEki Görüntüle 890981
kuzum bizde de var galiba şu dermatit midir nedir ondan
Bugün baktım pembemsi kırmızımsı kabarıklıklar var boynunda ve yanağında. Netten resimlere baktımO kadar kötü değil ama başlangıç sanırım.
Ne yapmalı bu aşamada acaba? kortizonlu krem falan kullanmadan çözülür mü acaba? Pif
Selam canlarrrr
Çok özledim sizi çoooooooook
İyisinizdir umarım
Geçmişi opkuyayım dedim ama maşallah çenenize yetişilmiyor ki 6456. sayfaya anca gelebildim
Hızlı hızlı bakabilicem mecbuuuuuuuur :)
Kar yağacak diye kontrolümüze 2 gün erken gittik (dün) 600 gr almışız. Doktorumuz 400gr'ı geçtiği sürece hiç sorun yok anne sütü devam dedi. En az 6 ayı tamamyalacağız inşallah. Eğer sütün falan da kesilirse biberon mama alma artık dedi. Kaşık mama önerdi.
Bizim zibidi 4 aylıktan beri ayaklarını tepeye kaldırıp parmaklarını tutuyordu, ayaklarını ağzına götürüyordu. Normalde 6 aylık hareketiymiş genellikle, erken yürüyebilir dedi. Sosyal ve bilişsel gelişimimizi de beğendi, oğlum sohbet etti doktor teyzesiyle. Ek gıdalar için 1 ay daha bekliyoruz dedi.
2. doz rotamızı da olduk geldik evimize. İşte böyle. Bizde başka haber yok. Hazır pcden girmişken resim de atayım, paylaşmayalı çok zaman oldu :)
Dayısına gülerken: Eki Görüntüle 890720
Dışarı çıkma sevinci:Eki Görüntüle 890721
Arabada mutluluk: Eki Görüntüle 890722
çok sağol funda'cım o iyileşir gibide ben hastalandım boğazım şiş baş ağrısı oy oyy arda nasıl tatlım kk sabah açtım hiç okuyamadan şimdi yazabiliyorum inanki hep başka iş çıkıyor :)
Evet sessiz üyeyim maalesef okumaya anca vakit oluyor yazmaya kalksam okadar çok şey var ki
Lütfen bebeklerinizin kilısunu kafaya takmayın benim oğlum 4520 dogdu 1. Ayda 5070 2. Ayda 4850 idi yani nerdeyse doğum kilosunun altına indi bir sürü hastane doktor gezdik ve sonra kilo aldı 6150 oldu ama kusması devam ediyor neden olduğu kesinleşmedi hala pilor stenozu dediler 3 cerrah hemen ameliyat dedi bir prof bekle bunun altında başka sebep olabilir dei ve şu anda 1 haftadır alrjik bebekmaması yiyor ben de sıkı bir diyetteyi ekmek bile yasak
Kusma sorunu azalınca yada tamamen çözülünce ben de aktif olarak yazıarım ama şimdilik zor uyurken bile başını bekliyorum uykusunda bile kusuyor .10 günlükten beri yalnızım eşim de gece 3 te gelip sabah 9 dacgidiyor 2 işte çalışıyor çünkü
Bu forumu okumak kendim için yaptığım tek şey yalnız olmadımı hissediyorum çok faydasını gördüm yazan herkesin ellerine sağlık
Allah hepimizin meleklerine sağlık afiyet versin
ben başta chicco,sonra sudo krem o fena değil ,, nıvea,hametan :) şimdi oksizinc çok süper mesela içinde balık yağı var diğer koruyucuların içine çinkonun esansını koyuyorlarmış ama bu öyle değil desitinde oksizinc ile aynı sayılır .. seç seç beğen arasındanyani son kullandığımdan memnun kaldım .
nasıl ya burda kar görmedim yada ben farketmedim heralde
Bu arada parmiş inci yi rüyamda gördüm bana bakıp gülüyor tam kucağıma alıcam o kucağıma atlıyor pikaçu gibi
Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
Noel bebe ben seni yerim ikinizde çok ii görünüyorsunuz canımGeçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?