2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaanin bu donemi cabuk gecer cnm ins...bu arada cok hos görünüyosunz ana ogul...kaan in yanaklar tam isirmalik ;-)

Çok teşekkür ederim canım saçımı kestirdim tepeden topuz yapmaktan saçlarım düğümlenmişti artık. Eşime sürpriz yaptım Irak dönüşü :)) bizimkiler tadından yenmio canım şu tracy min kitabını bende aldım ama bi türlü nereden başlayacağımı bilemedim easy bize mimkin diil uymuyo şişt pat bizi sakinleştirmedi kudurttu yatır kaldırı denemedim o yüzden ya ben ayakta sallamaya razıyım uyuyacaksa ama uyumuyor deliriyorum umarım başarılı olursun canım.

Ah işte kız anaları çok tatlı olur eminim inci kız tutusu ile ben çok kokoştum ve işimde bunu kaldırıyordu makyajsız fönsüz ve topuklu olmadan sokağa çıkmazdım ve hep kızım olacağını hayal ederdim onu da süsleyip püsleyecktim ama Allah bana oğlumu verdi iyikide verdi evladın kızı erkeği olmuyor gerçekten hoş benimde kokoşluğumdan eser kalmadı :)))

ayyy çok utandık teşekkür ederiz hepsi çok tatlı ben seviom yetmio yanımda birileri varsa onada gösteriom sizin meleklerin resimlerini hep beraber sevioz ya bizim kız çok iştahsız mama ile beslenio günde birkez 100 150 cc arası anne sütü alıo ama zorla içio bazen ilk ay 1300 2. ay 1400 aldı geçen aydan beri denemediğimiz mama klmadı hepsine aynı muamele çok acıkırsa hepsini içio 3.ay 700 almış dr ii dedi zorlama dedi idrar tahlili yapabiliriz dedi ama ateside huzursuzluğuda yok napıcamı bilemedim buay ek gıdaya geçeriz gibime gelio bakalım bu ay kaç kilo almış sizce hazır kaşık mamaları güvenlimi yoksa evde kendimmi yapmalıyım hangisi daha besleyici olur acaba linola krem bende denicem kızımın yanakları pütür pütür bugün banyodan sonra yanaklarının cildi soyulmuş uff ya nerden geldiyse atrtık rabarba oğluşun çok tatlı ve çok geçmiş olsun zeytinyağı içir ii gelio canım 1 çay kaşığı mamasına ekliodum ben kabız olunca

ya bir onceki mesajimda ek gidaya baslayan anneler icin bi site tavsiye edecegim yazmisim ama sitenin adini vermeyi unutmusum saf gibi... gerci kimse farketmemis ama olsun sitenin adi gurme bebek. google amcaya sorunca cikar heralde. tavsiye ederim inceleyin

sulozcum bu iyi geceler cayini aycanin gaz sancisindan gece 5lere kadar uyumadigi donem kullandik yaklasik 1 ay kadar iyi geldigini dusunuyorum. baska bi doktor karaciger yuku yapar sen ic dedi kendi doktorumuz gunde toplamda100ml icmeli yuk olusturmaz dedi sonra uykusu 12 ye cekilince birakmistik

Kedicikim ya iyiki geldin geri yokluğun belli oluyor valla. Ask olsun kiz ben o an başka birşeye sınır oldum Kizim sana söylüyorum gelinim sen isit hesabı

Evet su an delirmek üzere olan bir parme var

uyumuyo mu İnci kuzum parmecm? hangi yöntemi uygulamaya başladın. sanırım biraz zaman ve sabır gerektirecek :26:

anaa bepanthol den mi bahsediyosun ? el ve yüz kremi çıkan derken kuzum? :26: ben de onu kullanıyorum arada kızarıklık gördüğümde ama işe yarıyor gibi..

ayy kıyamam ya nasıl da telkin etmiş kendini canım benimm :))

hoş geldiniz canım.. geçmiş olsun umarım tamamen atlatırsınız sorunlarınızı..
noel bebeye de bayıldım çook tatlı olmuş bu adam maşallah

Şimdi maç izliyoruzda istanbula nasıl kar yağıyoooo ❄️⛄️❄️

ay evet cücüm biz de izliyoduk o neydi öyle ya dolu gibi yağıyodu mübarek :) maçı da tatil etti hakem bakalım devam edebilecekler mi :)

SUNBAL senin tontişini yerim ben o nasıl bir tatlılıktır maşallah! ayrıca bi tek sende böyle kocaman çıkıyo resimler. nasıl oluyo ki öyle :))

Kızlar geçmişe dönüp alıntılayamadım. Dilemma sen de bebeğin de çok güzelsiniz... Kedicikler oğlun adı gibi o kadar tatlı, güzel ve neşeli ki... Emel kızın minik bir şapşik benim oğlum gibi, nasıl da güzel şaşırmış, bebişim... Fotosu paylaşılan bir bebek daha vardı ama nicki unuttum ne yazık ki.

Hey Med'cim benim haberim yok, neler dönmüş kız buralarda:)) Yalan Rüzgarı gibin:))

Bakalim findigim Bizde buyuk bir merakla bekliyoRuz kocito tv icine giricek

Kedicik baris cok buyumus ve degismis gibi geldi bana masallah pasaya:)

Dilemma siz de anne kiz cok guzelsiniz
Alinntilarda gordum de sizinkileri

Canim cok guzel bir kizin var masallah ona tam yemelik

Şimdi maç izliyoruzda istanbula nasıl kar yağıyoooo ❄️⛄️❄️

Aynen ya karin canlisini goremiyoruz canli yayinda izleyeyim bari dedim ama hakem ara verdi hain hakem burda cok fena ruzgar var ucuyo ortalik

parmecim:))

ben bu hurmayi hani iftar actigimiz medine tunus hurmalari sanip yaklasik 1 ay yedim. esime kosa kosa aldirtmistim hurma sut arttiriyomus diye:)) kedicik sagolsun aydinlatti. suloz gibi bende cennet elmasi diye biliyorum adini.

Bence bebeginden kilosu gayet Iyi canim masallah bosuna endise ediyosun bence dr ii demis zaten :44:

Sakin canım:) sen bebeginin cildiyle irtibatta olan kumaşlara, oyuncaklara falan dikkat et. Bu yavrucuklar daha ueni hellooo dediler dünyaya, bilemiyoruzki ciltleri alerjik mi, hassas mı... En iyisi tedbirli olmak en baştan. Birde artık herşeyi ağızlarına götürüyorlar, senin oğlun çooktan başlamıştır, kollarını falanda emerler o yüzden kıyafetlerinde %100 pamuklu olmasına dikkate deceğiz her zaman. Dili şişen ve nedeni bulunamayan bir bebeğin biberon, kaşık veya yediklerinden değilde giydiği kıyafetin kumaşına alerjik reaksiyon gösterdiğini duymuştum. Benim cildimde cok hassastır, seninde oyleyse bebeklerimize 2 defa dikkat edecegiz demekki.

Canım surekli zeytinyağıyla karnına, ayak altlarına masaj yapıp, poposunuda surekli yağladığında da yapamıyor mu Kaancık? 3-4 gunden sonra cok agrılı oluyordur o kakayı cıkarmak, yavrum insşallah biran önce alışır yeni boşaltım dongusune.

Site cok faydalı ve guvenilir görünüyor, teşekkürler paylaşımın için.

Findik

Sist pat deniyorum ama henüz sakinlestirip yatağa geçiremedik surekli ağlıyor
Dokuzda yatağında uyudu aslında sist derken ama in dk sonra uyandı ve hep agladi sist pat yapamadık :)

Simdi acikti emuyor daha sakın bakalım gece uzun

Dur bakalim CNm simdi karar cikar hakemlerde bi cikmiyo bi iceri giriyor anam yarina kalmis
Iste o stadin dibi benim evim :)

Stadin karsisibdaki sitelerdemisin CNm

Rabarbaa seni nasil atlamisim canim ya kaan cok tatli gorunuyor sapkasini yesinler onun yanaklarindan bahsetmek bile istemiyorum dislerim kamasti :) insallah kabizligini biran once atlatir

Fundacım krem olayı şöyle gelişti; eşime dedim ki bepantol pişik kremimiz bittiydi hazır eczanenin önündeyiz alalım da bulunsun. Eşim de canım benim, bepantol krem istiyorum demiş, el ve yüz kremi vermişler evde fark etik pişik kremi olmadığını :) Kaç çeşit krem yapıyo bunlar ki diye sinirleniyo bi de Bitanem benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…