- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.201
Kaanin bu donemi cabuk gecer cnm ins...bu arada cok hos görünüyosunz ana ogul...kaan in yanaklar tam isirmalik ;-)Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
Oy oy ama bu kadar yakışıklı Tatli olunmaz ki insanın ağzı sulanıyor :) sende cok güzelsin ayrıca daha farklı görünüyorsun daha önceki resimlerden bir degisiklik mı yaptın . Ayrıca cok gecmis olsun
Bir de ben de yilbasi icin yilbasi tutusu yapmayı planlıyorum :)
Kedicikim ya iyiki geldin geri yokluğun belli oluyor valla. Ask olsun kiz ben o an başka birşeye sınır oldum Kizim sana söylüyorum gelinim sen isit hesabı
Evet su an delirmek üzere olan bir parme var
Teşekkür ederim canım. Hep pamuklu giydiriyorum ama daha da dikkat edeyim, belki bana sarıldığında falan benim kıyafetlerim de etkiliyordur bilemedim ki :26:
Bebe yağı mı sürmeli acaba, ya da bepantenin pişik kremi niyetiyle aldığımız ama el ve yüz kremi çıkankremi var, onu mu sürsek?
Sen ne kullanmıştın?
Geçmişi de okuyorum bir yandan, linola önermiş bir doktor. İlk doğduğunda bez alerji yapmıştı linolayı almıştık o zaman. Onu kullanayım ben ilk başta.
Ya önemsememiştim birkaç kere daha olup olup geçiyordu. Herkeste atopik dermatit diye okuyunca neymiş bu diye arattım veeeeeee
PANİK!
Tamam sakinim...
Nemlendir...
Pamuklu giydir...
Linola geçirecek...
Korkma sakin...
:18:
Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
Şimdi maç izliyoruzda istanbula nasıl kar yağıyoooo❄️⛄️❄️
Canım bu ekibin Facebook u yok başka bir ekibin var. Ve burasıyla iyi anıları yok :)) bir ara buraya topluca sakdırmışlardı gereksiz yere. Birçoğu banlandı diye hatırlıyorum. O zamanlar Kızılca kıyamet kopmuştu :) sanırım kimse bahsetmek bile istemiyor :)) haklılar da. Ama kk yı soruyorsan kk nın Facebook sayfası var o ayrı bir şey tabi
Bakalim findigim Bizde buyuk bir merakla bekliyoRuzuyumuyo mu İnci kuzum parmecm? hangi yöntemi uygulamaya başladın. sanırım biraz zaman ve sabır gerektirecek :26:
anaa bepanthol den mi bahsediyosun ? el ve yüz kremi çıkan derken kuzum? :26: ben de onu kullanıyorum arada kızarıklık gördüğümde ama işe yarıyor gibi..
ayy kıyamam ya nasıl da telkin etmiş kendini canım benimm:))
hoş geldiniz canım.. geçmiş olsun umarım tamamen atlatırsınız sorunlarınızı..
noel bebeye de bayıldım çook tatlı olmuş bu adam maşallah
ay evet cücüm biz de izliyoduk o neydi öyle ya dolu gibi yağıyodu mübarek:) maçı da tatil etti hakem bakalım devam edebilecekler mi :)
SUNBAL senin tontişini yerim ben o nasıl bir tatlılıktır maşallah!ayrıca bi tek sende böyle kocaman çıkıyo resimler. nasıl oluyo ki öyle :))
Şimdi maç izliyoruzda istanbula nasıl kar yağıyoooo❄️⛄️❄️
Saha bembeyaz oldu çizgiler kayboldu maça 20 dk ara
ayyy çok utandık teşekkür ederiz hepsi çok tatlı ben seviom yetmio yanımda birileri varsa onada gösteriom sizin meleklerin resimlerini hep beraber seviozya bizim kız çok iştahsız mama ile beslenio günde birkez 100 150 cc arası anne sütü alıo ama zorla içio bazen ilk ay 1300 2. ay 1400 aldı geçen aydan beri denemediğimiz mama klmadı hepsine aynı muamele çok acıkırsa hepsini içio 3.ay 700 almış dr ii dedi zorlama dedi idrar tahlili yapabiliriz dedi ama ateside huzursuzluğuda yok napıcamı bilemedim buay ek gıdaya geçeriz gibime gelio bakalım bu ay kaç kilo almış sizce hazır kaşık mamaları güvenlimi yoksa evde kendimmi yapmalıyım hangisi daha besleyici olur acaba linola krem bende denicem kızımın yanakları pütür pütür bugün banyodan sonra yanaklarının cildi soyulmuş uff ya nerden geldiyse atrtık rabarba oğluşun çok tatlı ve çok geçmiş olsun zeytinyağı içir ii gelio canım 1 çay kaşığı mamasına ekliodum ben kabız olunca
Noel bebe ben seni yerim ikinizde çok ii görünüyorsunuz canım
:) geçmiş olsun CNm ya umarım en kısa zamanda iyileşir huzurlu mutlu olur
Geçmişi de okuyorum bir yandan, linola önermiş bir doktor. İlk doğduğunda bez alerji yapmıştı linolayı almıştık o zaman. Onu kullanayım ben ilk başta.
Ya önemsememiştim birkaç kere daha olup olup geçiyordu. Herkeste atopik dermatit diye okuyunca neymiş bu diye arattım veeeeeee
PANİK!
Tamam sakinim...
Nemlendir...
Pamuklu giydir...
Linola geçirecek...
Korkma sakin...
:18:
Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
ya bir onceki mesajimda ek gidaya baslayan anneler icin bi site tavsiye edecegim yazmisim ama sitenin adini vermeyi unutmusum saf gibi... gerci kimse farketmemis ama olsun sitenin adi gurme bebek. google amcaya sorunca cikar heralde. tavsiye ederim inceleyin
sulozcum bu iyi geceler cayini aycanin gaz sancisindan gece 5lere kadar uyumadigi donem kullandik yaklasik 1 ay kadar iyi geldigini dusunuyorum. baska bi doktor karaciger yuku yapar sen ic dedi kendi doktorumuz gunde toplamda100ml icmeli yuk olusturmaz dedi sonra uykusu 12 ye cekilince birakmistik
Dur bakalim CNm simdi karar cikar hakemlerde bi cikmiyo bi iceri giriyorKedicik baris cok buyumus ve degismis gibi geldi bana masallah pasaya:)
Dilemma siz de anne kiz cok guzelsiniz
Alinntilarda gordum de sizinkileri
Canim cok guzel bir kizin var masallah ona tam yemelik
Aynen ya karin canlisini goremiyoruz canli yayinda izleyeyim bari dedim ama hakem ara verdi hain hakemburda cok fena ruzgar var ucuyo ortalik
Iste o stadin dibi benim evim :)
Dur bakalim CNm simdi karar cikar hakemlerde bi cikmiyo bi iceri giriyoranam yarina kalmis
Stadin karsisibdaki sitelerdemisin CNm
uyumuyo mu İnci kuzum parmecm? hangi yöntemi uygulamaya başladın. sanırım biraz zaman ve sabır gerektirecek :26:
anaa bepanthol den mi bahsediyosun ? el ve yüz kremi çıkan derken kuzum? :26: ben de onu kullanıyorum arada kızarıklık gördüğümde ama işe yarıyor gibi..
ayy kıyamam ya nasıl da telkin etmiş kendini canım benimm:))
hoş geldiniz canım.. geçmiş olsun umarım tamamen atlatırsınız sorunlarınızı..
noel bebeye de bayıldım çook tatlı olmuş bu adam maşallah
ay evet cücüm biz de izliyoduk o neydi öyle ya dolu gibi yağıyodu mübarek:) maçı da tatil etti hakem bakalım devam edebilecekler mi :)
SUNBAL senin tontişini yerim ben o nasıl bir tatlılıktır maşallah!ayrıca bi tek sende böyle kocaman çıkıyo resimler. nasıl oluyo ki öyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?