2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

parmecim:))

ben bu hurmayi hani iftar actigimiz medine tunus hurmalari sanip yaklasik 1 ay yedim. esime kosa kosa aldirtmistim hurma sut arttiriyomus diye:)) kedicik sagolsun aydinlatti. suloz gibi bende cennet elmasi diye biliyorum adini.

HEhe o kuru erik kuru kayısı gibi kuru hurma bu dedigimiz taze hurma

Zaten hurma cennetin meyvası değil mı o bakımdan mecazi Mürsel sanatı yapmışlar :))

Hmmm oyuncak hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun...

Oyyyy büyümüş di mi :))) Koca kafalı oğlum benim Uyuyo ya, özledim

Amaaaaa çok teşekkür ederim çok cici yazmışsın

Çok sağol canım kurcala bakalım belki tanıdık çıkarız çıkmasakta tanışırız canım kavacıktaydın galiba çok uzak değiliz arabaya yarım saat

kavacık gittiğim hastaneydi canım.. çok iyi hatırladın kavacığı.. ben sancaktepe de oturuyorum.. kartalın üstünde.. her zaman al bebişi gel.. beklerim :)

Funda cım, benim oğlum da kusuyor canım ama fışkırır tarzda değil. Doktor ilaç vermedi, 6. aya kadar normal eğer kilo alıyorsa dedi. Aynı sana söylenen gibi. Giydikleri hep ıslak, benim üzerime de kusuyor. Belki sürekli emziriyorum, emzirmeye çalışıyorum, belki fazla geliyordur. Çok kilo alamıyorlar ya, belki kapasiteleri bu kadardır. Canlarım ya konuşamıyorlar ki, söylesinler doydum anne diye:))

Bence bebeginden kilosu gayet Iyi canim masallah bosuna endise ediyosun bence dr ii demis zaten :44:
canım kilo olayından ziyade aç kalmasına içim elvermio ben zayıf çıtır kızlardan olsun istiyom ben çocukluğumdan beri kiloluydum kilo derdini çokkk ii bilirim kızım benim gibi olmasını hiçççç istemem ama anne yüreği mama içmeyince kötü oluyom
teşekkür ederiz

valla bende anlamıyom bende sizin gibi küçük yapamıyom koccaman çıkıo hep acba yüklediğim site yüzündenmi www.hizliresim.com ay tesekkür etmeyi unutuyoduk nerdeyse çok teskkür ederiz

Son düzenleme:

hahaaa iyiymiş ben de dedim kremde bi sorun mu var acaba da öyle dedi kedicik siz kullanırsınız onu da canım nolacak :))

Aaaa ben senin adını Aybike sanıyodum
Mesajı hortlattım kaç gün önce yazmışsın ama çok şaşırdım yazmadan geçemedim canım.

ahh canım yaa sorma bu sorundan çektiğim kadar başka bişeyden çekmedim inan.. dediğin gibi kıyafetleri hep ıslanıyor günde bazen 6-7 kere değiştiriyorum.. ağız bezi,önlük dayanmıyor sadece o da değil ben de akşam geldiğinde babası da nasibimizi alıyoruz kusmasından.. bir bilsem çok mu geliyor acaba emdiği diye. :26: geçenlerde 2 gün üstüste bir göğsümü sağdım kaç cc çıkacak diye. 150 cc çıktı iki gün de. ve benimki emdiğinde tamamen yumuşatıyor göğsümü. 150 cc içiyorsa çok değil mi? gerçi sonradan asla sabahki kadar dolu olmuyor ama bilmiyorum işte yaaa..
civciv gibi bunlar ya önünden çekmesen benimki sabaha kadar emer ben de sürekli teselli ediyorum kendimi atletik yapısı var benim oğlumun diye :))

Çok geçmiş olsun canım. Kaan yüzünde Noel babanın olgunluğunu ve bilgeliğini taşıyor bence, akıllı bıdık:)) Sen de Rönesans dönemi tablolarındaki kadınlar gibi çıkmışsın, yüzün, bakışın başka bir zamandan.

Hala mı kar gelmedi ? Burası bembeyaz
İstanbul Bahçeşehir tarafına hala kar gelmedi Parme cim...

Helenas ben fark ettim aslında ama oğlumla uğraşırken unuttum, yoksa yazacaktım sana.
Sunbal bebişin pek güzel, pek tombiş. Ama lütfen 1500, 1200, 700 alırken bırakın kiloyla ilgili yakınmaları arkadaşlar, ayıp ediyorsunuz:))

Son düzenleme:

Valla garip sehir iste bir yerde kardan mac tatil olur diğer yere uğramaz bile :)

Canım ben bildigin örme yün patik giydiriyorum annelerimiz usulü , anca öyle ısınıyor (çorap, tulum üstüne)
Maşallah canım meleğine cok tatlı
Ay her Hali cok tatlı kedicikim, maşallah delikanlı olmus baris kuzu
Gecmis olsun canım , Allah tez vakitte şifa versin insallah
Ben kızımın gülerken fotosunu çekemiyorum ya telefonu görünce surat ciddileşiyor hemen Eki Görüntüle 890981
Haksızlık etme canım coook guzel bir kız ki bu, maşallah hem hicte erkeğe benzemiyor
Gecmis olsun canım , insallah kolayca atlatir kuzun
Yazmadan geçemedim, ben de 6 aralıkta görmüştüm
Benimki de 7 Aralık
Cok tatlı bir kelebek bu , maşallah tontis
Cok tatlı Kaan kuzu , maşallah , ikinizde cok hoşsunuz
Gecmis olsun canım , insallah düzelir hiçbir sorunu kalmaz Kaan paşanın

canım sanırım dediğin gibi büyüme atağı...ben 10 gündür aynı şekilde uğraşıyorum. işin kötüsü bazı bebeklerde 3 günken bazılarında 15 günü bulurmuş
anlamadın en güzel yolu bu günlerde bebeğin daha önce hiç yapmadığı yeni şeyler var mı? her atakta yeni birşeyler öğrenir ve bunlar pat diye çıkarmış ortaya

canım kortizon kullanmadan da düzeliyor, sadece zaman alıyor...ben o şiddetli halini 4 günde geçerdim ama hala nemlendircisini bir gün sürmeyi unutsam kuruyor
doktorumuz önemli olan neye alerjisi var onu bulmak dedi ve kimyasallardan başladı denemeye, genelde deterjan ve şampuana alerjisi olurmuş bebeklerin...bizdede o çıktı sanırım. kimyasalları değiştirdin olmadı ise ikinci yüksek ihtimal süt ve süt ürünleri 3. seçenek yumurta
bu arada biodermanın atopik serisi nemlendiricisini ve şampuanını kullanıyorum bide hücre yenileyici olarak madecassol
geçmiş olsun canım, adamı deli ediyor bu dermatit denen şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…