2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok eşekkür ederim canım.
Pif bakalım nasıl bulucaz kaynağını...

kilo almamasından ziyade aç kalması beni üzüyo birden iştahı kesildi onu belirtmek istedim hatta ek gıda konusundada bişiler sormuştum :26:
teşekkür ederiz

Kedicikim geçmişi okuma azmine hayran kaldım şekerimm az kaldı ha gayret kuzum

ben de yatıyorum canlar.. hepinize huzurlu geceler diliyorum meleklerinizle beraber

bu da iyi geceler öpücüğünüz

6570. sayfada artık esnemekten ağzımı yırtacam
Ama en heyecanlı yerinde kaldım; acaba parme gerçek ismini söyledi mi? az sonraaaaaaaa

Öpüyorum hepinizi

Bu arada itiraf ediyorum ismini yazanların hepsini face'te aradım

Ivy: yapıyorum canım ekstra olarak doktor tavsiyesi ile biogaia damla veriyorum yararlı bağırsak bakterisi ve günde bir kaşık zeytinyağı bekliyorum ki yapsın ama yok inşallah en kısa sürede şuan bizim için altın değerinde
Angy : çok sağol tatlım eylüşle sizde çok güzeliniz maşallah
Günebakan : ye teyzesi ye şapkasınıda ye yanaklarını da ye zaten bir Kaan'ın yanaklar iki benim memeler yer çekimine yenik düştü
Funda: teşekkür ederiz canım bu bebişlerin tatlı olmayanı yok maşallah
Herasera : :)) sen çok tatlı bi insansın ya bu arada paylaştıysan kaçırdım belki ama seni çok merak ediyorum
Meltem: çok teşekkür ederim canım içimi ısıtıyorsun
Eğer atladığım varsa nolur affedin hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Haha bildigin evin icinde kahkaha attım eşimde Noluyor diyor

O zaman heyecanı gitmesin filmin sonunu anlatmayim :))

Ben de aradım bende :) ama kimseye ulaşamadım o kadar da kolay bulunmuyorsunuz kızlar :)

kavacık gittiğim hastaneydi canım.. çok iyi hatırladın kavacığı.. ben sancaktepe de oturuyorum.. kartalın üstünde.. her zaman al bebişi gel.. beklerim :)

Sancaktepe daha iyiymiş canım daha yakın havalar ısınsın inşallah geliriz henüz Kaanla başbaşa yolculuk yapamıyoruz yırtıo kendini arkada baharda daha büyümüş olur laftan sözden anlar inşallah en büyük hayalimdi bebeğimi otokoltuğıuna bağlayıp fink fink gezmek ama kazın ayağı öle değilmiş evden çıkana kadar kn ter içinde kalıyorum hep yaygara hep yaygara

Canım teşekkür ederim... Kızımın ve oğlumun fotoğraflarını paylaştım ama benim oğlumla uygun bir fotoğrafımı bulamadım. Bu nedenle paylaşamadım. Aslında klasörlerde arasam bulabilirim ama burayı okumaya anca yetişiyorum, fotoğraflara sıra gelmedi. Ama daha önce de yazdığım gibi önce ve sonra ( hamilelik:)) diye paylaşmayı düşünüyorum bakalım:))

Sonraki 3 sayfada da yazmamışsın

Ay uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Of
Yatayım artık azad edin beni

Bende merak ettim söylemiş mi :)) hazıra kon mode:))

Cok tatlısınız kızlar tamam ya topigin yarısı biliyor zaten :)

Açıklıyorum ismim Arzu :))

Kedicik ne kadar sevildiğini bil sırf emegin bosa gitmesin diye söyledim

Kızın ve oğlunu görmüştüm canım çok tatlılar eminim anneleride çok güzel hamileliğimin son bir ayında evrim geçirdim ben 8 ayda 7-8 kilo aldım son bir ayda da o kadar aldım ve inanılmaz şiştim ilk 8 ayımı gönül rahatlığı ile paylaşabilirim ama sonrasını asla merakla bekliyorum canım umarım kaçırmam

Çok şükür yetiştim size canlar.oku oku sabah olacaktı nerdeyse.öncelikle herkese güzel duaları için teşekkür ederim,çok şükür kazasız belasız tamamlayıp yolculuğu kabuştum Melis'ime,hepinizin yerinede kokladım.şîmdi sizlerde benim için yavrularınza eğilin ve gıdılarından derince koklayın.fotoğraflarıyla bizi mest eden yavrular,Allah sizi hep mutlu rtsin ve hep güzel günler görsünler.hepimizin yavruları hep çok mutlu olsunlar.şu an itibariyle Yalova'da feci kar yağıyor ve yarın yine seyahat.hava feci sopuk,kombi deli gibi yanıyor ama içerisi çok sıcak değil,en üst katta oturmanın dezavantajı işte.yavrumu üşütmesek yetecek.Nisanbu,canım ben 3 haftadır çalışıyorum ve beslenme işini şöyle halkediyorum.sabah eğer tam emmemişse sağıp biberona kıyup veriyorum,en geç 1 saat sınra içiyormuş.gün içinde 2 kere sağıyorum,öplen 1 gibi ve akşam 4:30-5 arası.sağdığım sütler ertesi günün gıdası oluyor yavruma.Fundam,Rabarba ve Burka,inşallah meleklerinizin kusmaları düzelir,rahatlar çocuklarda sizlerde.hepinizi çok seviyorum,yavrum uyandı,yazacaklarım yarım kaldı.yine kimseye ayrı ayrı yorum yapamadım kusuruma bakmayın canlarım,çalışmaya başlayınca ancak anlarsınız beni.kesicikim hoşgeldin ve ben emzirmeye kalkar.gözüm üzerinizde,abarmayın çene olayında valla yetişçem diye yatakta tek gözüm kapalı okuyorum.öpüyorum hepinizi.iyi geceler canım arkadaşlarım

Son düzenleme:

diyorum ya bende yanak hastalığı var yada bu bebişlerin hepsinin yanakları birbirinden tatlı :)))
ah orda olsam ne tatlı öpülür o yanaklar, benim yerime sen öper misin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…