- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.241
canım kortizon kullanmadan da düzeliyor, sadece zaman alıyor...ben o şiddetli halini 4 günde geçerdim ama hala nemlendircisini bir gün sürmeyi unutsam kuruyor
doktorumuz önemli olan neye alerjisi var onu bulmak dedi ve kimyasallardan başladı denemeye, genelde deterjan ve şampuana alerjisi olurmuş bebeklerin...bizdede o çıktı sanırım. kimyasalları değiştirdin olmadı ise ikinci yüksek ihtimal süt ve süt ürünleri 3. seçenek yumurta
bu arada biodermanın atopik serisi nemlendiricisini ve şampuanını kullanıyorum bide hücre yenileyici olarak madecassol
geçmiş olsun canım, adamı deli ediyor bu dermatit denen şey
kilo almamasından ziyade aç kalması beni üzüyo birden iştahı kesildi onu belirtmek istedim hatta ek gıda konusundada bişiler sormuştum :26:Çok geçmiş olsun canım. Kaan yüzünde Noel babanın olgunluğunu ve bilgeliğini taşıyor bence, akıllı bıdık:)) Sen de Rönesans dönemi tablolarındaki kadınlar gibi çıkmışsın, yüzün, bakışın başka bir zamandan.
İstanbul Bahçeşehir tarafına hala kar gelmedi Parme cim...
Helenas ben fark ettim aslında ama oğlumla uğraşırken unuttum, yoksa yazacaktım sana.
Sunbal bebişin pek güzel, pek tombiş. Ama lütfen 1500, 1200, 700 alırken bırakın kiloyla ilgili yakınmaları arkadaşlar, ayıp ediyorsunuz:))
teşekkür ederizCanım ben bildigin örme yün patik giydiriyorum annelerimiz usulü , anca öyle ısınıyor (çorap, tulum üstüne)
Maşallah canım meleğine cok tatlı
Ay her Hali cok tatlı kedicikim, maşallah delikanlı olmus baris kuzu
Gecmis olsun canım , Allah tez vakitte şifa versin insallah
Haksızlık etme canım coook guzel bir kız ki bu, maşallah hem hicte erkeğe benzemiyor
Gecmis olsun canım , insallah kolayca atlatir kuzun
Benimki de 7 Aralık
Cok tatlı bir kelebek bu , maşallah tontis
Cok tatlı Kaan kuzu , maşallah , ikinizde cok hoşsunuz
Gecmis olsun canım , insallah düzelir hiçbir sorunu kalmaz Kaan paşanın
6570. sayfada artık esnemekten ağzımı yırtacam
Ama en heyecanlı yerinde kaldım; acaba parme gerçek ismini söyledi mi? az sonraaaaaaaa
Öpüyorum hepinizi
Bu arada itiraf ediyorum ismini yazanların hepsini face'te aradım
Hey Med'cim benim haberim yok, neler dönmüş kız buralarda:)) Yalan Rüzgarı gibin:))
kavacık gittiğim hastaneydi canım.. çok iyi hatırladın kavacığı.. ben sancaktepe de oturuyorum.. kartalın üstünde.. her zaman al bebişi gel.. beklerim :)
Ivy: yapıyorum canım ekstra olarak doktor tavsiyesi ile biogaia damla veriyorum yararlı bağırsak bakterisi ve günde bir kaşık zeytinyağı bekliyorum ki yapsın ama yok inşallah en kısa sürede şuan bizim için altın değerinde
Angy : çok sağol tatlım eylüşle sizde çok güzeliniz maşallah
Günebakan : ye teyzesi ye şapkasınıda ye yanaklarını da ye zaten bir Kaan'ın yanaklar iki benim memeler yer çekimine yenik düştü
Funda: teşekkür ederiz canım bu bebişlerin tatlı olmayanı yok maşallah
Herasera : :)) sen çok tatlı bi insansın ya bu arada paylaştıysan kaçırdım belki ama seni çok merak ediyorum
Meltem: çok teşekkür ederim canım içimi ısıtıyorsun
Eğer atladığım varsa nolur affedin hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
6570. sayfada artık esnemekten ağzımı yırtacam
Ama en heyecanlı yerinde kaldım; acaba parme gerçek ismini söyledi mi? az sonraaaaaaaa
Öpüyorum hepinizi
Bu arada itiraf ediyorum ismini yazanların hepsini face'te aradım
Sonraki 3 sayfada da yazmamışsın
Ay uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Of
Yatayım artık azad edin beni
Bende merak ettim söylemiş mi :)) hazıra kon mode:))
Canım teşekkür ederim... Kızımın ve oğlumun fotoğraflarını paylaştım ama benim oğlumla uygun bir fotoğrafımı bulamadım. Bu nedenle paylaşamadım. Aslında klasörlerde arasam bulabilirim ama burayı okumaya anca yetişiyorum, fotoğraflara sıra gelmedi. Ama daha önce de yazdığım gibi önce ve sonra ( hamilelik:)) diye paylaşmayı düşünüyorum bakalım:))
Cok tatlısınız kızlar tamam ya topigin yarısı biliyor zaten :)
Açıklıyorum ismim Arzu :))
Kedicik ne kadar sevildiğini bil sırf emegin bosa gitmesin diye söyledim
Sende çok tatlısın parmiş arzu :) inci nabtı uyudumu
Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
Şimdi maç izliyoruzda istanbula nasıl kar yağıyoooo❄️⛄️❄️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?