2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa ben senin adını Aybike sanıyodum
Mesajı hortlattım kaç gün önce yazmışsın ama çok şaşırdım yazmadan geçemedim canım.

takdir ettim kedicim seni, nerden buldunda çıkardın o mesajı :))
daha öncede nickler konuşulurken aybike kardeşimin adı demiştim... birazdan o mesajıda bulursan hiç şaşırmam :)

siz nasıl çıkartmayı beceriyorsunuz bu sütleri az önce sağdım, ikisinin toplamı anca 110cc çıktı
yok ben bu sağma işini kıvıramıycam arkadaş...desem sütüm az bukadar, ozaman paşamın kilosu bukadar iyi olmaz..offfff sıkıldım

Çok eşekkür ederim canım.
Pif bakalım nasıl bulucaz kaynağını...

hiç canını sıkma kuzum, yüksek ihtimal deterjandır...bide karıştırmıyorsam ivy demişti oyuncaklarını ve senin kıyafetlerini de yıka
ben önce kendi kıyafetimi atladım, hafifliyor ama geçmiyor..sonra aklıma geldi, gerçekten benimkilerde etkiliyormuş.
dalin kullanıyordum, şimdi roxy kullanıyorum. bide yumuşatıcı zaten kullanmıyordum onun yerine 1 yemek kaşığı elma sirkesi

Haha bildigin evin icinde kahkaha attım eşimde Noluyor diyor

O zaman heyecanı gitmesin filmin sonunu anlatmayim :))

Ben de aradım bende :) ama kimseye ulaşamadım o kadar da kolay bulunmuyorsunuz kızlar :)

sen diyince merak ettim kendi adımı arattım evet kolay bulunmuyormuş :)
bu arada aynı isimle Urla lı olanda var benim aynı okuldan mezun olanda..bende ismimi az diye bilirdim

canım biraz geç oldu cevabım ama ancak gelebildim
biz mustelanın dermatit serisini kullanıyoruz çok iyi geldi
cildi çok kuru benim kızın

sakin canım :) daha sizinki başındaymış ne de olsa :)
kortizonlu kreme gerek kalmadan geçer evelallah

benimkinin alerjisi eski şampuanınaydı galiba çünkü yumurta ve süt olsaydı şimdiye kadar olmazmıydı ?
bu arada kızımı yıkadıktan sonra yüzü kızarıyodu hep artık mustelaya geçtik kızarmıyo

Kedicikim ya iyiki geldin geri yokluğun belli oluyor valla. Ask olsun kiz ben o an başka birşeye sınır oldum Kizim sana söylüyorum gelinim sen isit hesabı

Evet su an delirmek üzere olan bir parme var

sesiniz çıkmadığına göre uyuduğun ihtimali düşünmek istiyorum ve ikinizede tatlı rüyalı bir gece diliyorum

canım zaten bizim doktorumuzda genelde deterjan yada şampuana oluyor dedi..o yüzden önce onları değiştirip baktık
bu arada bunlar doğuştan olmazmış herzaman, sonradan da vücut reaksiyon gösterebilirmiş..baksana mesela ben doğduğundan beri aynı şampuan aynı deterjanı kullanıyordum 3. ayda başladı
banada bioderma yada mustela kullan dedi, ben neden bilmem biodermayı aldım. dediğin gibi canım her banyodan sonra kızarıyordu, şimdi nemlendiricisini sürüyorum pamuk gibi yanakları :))

Sabahin korunde kimse yok topikte bnm kiz kar sevincinden kalkti heralde dermisim :-D goz yari acik basladim gune ...bi anda bi baktimm eylulll hoppp döndü ay nasi sasrdmmm ve bildgn ayildm resmen. :-D

ay ne guzel canim ya... bizimkinde hic heves yok tembel teneke :))
gunaydin bu arada
Sabahin korunde kimse yok topikte bnm kiz kar sevincinden kalkti heralde dermisim :-D goz yari acik basladim gune ...bi anda bi baktimm eylulll hoppp döndü ay nasi sasrdmmm ve bildgn ayildm resmen. :-D

Yaaaa kızlarımız aynı gün doğdu benimki anca sağına soluna dönüyor. Onuda nerdeyse doğduğundan beri yapıyor. Benimki hep oyun halısında belki ondan dönmüyordur. Döndüğünde nerdeydi.

Emelcim kızının son resmini görünce aaaa dedim ne çok benziyor benim balama. Ama şöyle bir farkla bizimkinin yatarken ve kafa havadayken tipi çok farklı ( yanak farkı) senin kızın yatar hâli benimkinin kalkmış haline benziyor. Bu bizim yatar halimiz.

Eklentiler

• $image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…