- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.261
Ayyy cnm cok tatlisin:) aldim ben cevabimi zamaninda bi grup kurulmus ama kavga cikmis konu kapanmis forumdan devam ediliyomus:)
Aaaa ben senin adını Aybike sanıyodum
Mesajı hortlattım kaç gün önce yazmışsın ama çok şaşırdım yazmadan geçemedim canım.
diyorum ya bende yanak hastalığı var yada bu bebişlerin hepsinin yanakları birbirinden tatlı :)))
ah orda olsam ne tatlı öpülür o yanaklar, benim yerime sen öper misin annesi
ahh canım yaa sorma bu sorundan çektiğim kadar başka bişeyden çekmedim inan.. dediğin gibi kıyafetleri hep ıslanıyor günde bazen 6-7 kere değiştiriyorum.. ağız bezi,önlük dayanmıyorsadece o da değil ben de akşam geldiğinde babası da nasibimizi alıyoruz kusmasından.. bir bilsem çok mu geliyor acaba emdiği diye. :26: geçenlerde 2 gün üstüste bir göğsümü sağdım kaç cc çıkacak diye. 150 cc çıktı iki gün de. ve benimki emdiğinde tamamen yumuşatıyor göğsümü. 150 cc içiyorsa çok değil mi? gerçi sonradan asla sabahki kadar dolu olmuyor ama bilmiyorum işte yaaa..
civciv gibi bunlar ya önünden çekmesen benimki sabaha kadar emerben de sürekli teselli ediyorum kendimi atletik yapısı var benim oğlumun diye :))
Çok eşekkür ederim canım.
Pif bakalım nasıl bulucaz kaynağını...
Haha bildigin evin icinde kahkaha attım eşimde Noluyor diyor
O zaman heyecanı gitmesin filmin sonunu anlatmayim :))
Ben de aradım bende :) ama kimseye ulaşamadım o kadar da kolay bulunmuyorsunuz kızlar :)
Cok tatlısınız kızlar tamam ya topigin yarısı biliyor zaten :)
Açıklıyorum ismim Arzu :))
Kedicik ne kadar sevildiğini bil sırf emegin bosa gitmesin diye söyledim
Teşekkür ederim canım. Hep pamuklu giydiriyorum ama daha da dikkat edeyim, belki bana sarıldığında falan benim kıyafetlerim de etkiliyordur bilemedim ki :26:
Bebe yağı mı sürmeli acaba, ya da bepantenin pişik kremi niyetiyle aldığımız ama el ve yüz kremi çıkankremi var, onu mu sürsek?
Sen ne kullanmıştın?
Geçmişi de okuyorum bir yandan, linola önermiş bir doktor. İlk doğduğunda bez alerji yapmıştı linolayı almıştık o zaman. Onu kullanayım ben ilk başta.
Ya önemsememiştim birkaç kere daha olup olup geçiyordu. Herkeste atopik dermatit diye okuyunca neymiş bu diye arattım veeeeeee
PANİK!
Tamam sakinim...
Nemlendir...
Pamuklu giydir...
Linola geçirecek...
Korkma sakin...
:18:
canım kortizon kullanmadan da düzeliyor, sadece zaman alıyor...ben o şiddetli halini 4 günde geçerdim ama hala nemlendircisini bir gün sürmeyi unutsam kuruyor
doktorumuz önemli olan neye alerjisi var onu bulmak dedi ve kimyasallardan başladı denemeye, genelde deterjan ve şampuana alerjisi olurmuş bebeklerin...bizdede o çıktı sanırım. kimyasalları değiştirdin olmadı ise ikinci yüksek ihtimal süt ve süt ürünleri 3. seçenek yumurta
bu arada biodermanın atopik serisi nemlendiricisini ve şampuanını kullanıyorum bide hücre yenileyici olarak madecassol
geçmiş olsun canım, adamı deli ediyor bu dermatit denen şey
Kedicikim ya iyiki geldin geri yokluğun belli oluyor valla. Ask olsun kiz ben o an başka birşeye sınır oldum Kizim sana söylüyorum gelinim sen isit hesabı
Evet su an delirmek üzere olan bir parme var
canım biraz geç oldu cevabım ama ancak gelebildim
biz mustelanın dermatit serisini kullanıyoruz çok iyi geldi
cildi çok kuru benim kızın
sakin canım :) daha sizinki başındaymış ne de olsa :)
kortizonlu kreme gerek kalmadan geçer evelallah
benimkinin alerjisi eski şampuanınaydı galiba çünkü yumurta ve süt olsaydı şimdiye kadar olmazmıydı ?
bu arada kızımı yıkadıktan sonra yüzü kızarıyodu hep artık mustelaya geçtik kızarmıyo
Pompa nöbetinden aybikeye ses ver aybike
Aman masallah diyelim onikide uyumayı başardı :)
My honey Cok teşekkürler bu arada dört saat sürdü tam ama sanırım sonunda oldu yani umuyorum bunları yazarken bile ağlama sesi duyarım diye korkuyorum
yaaa evet bende sana cevap yazdıktan sonra okudum..bu seferde kendimi pek sazan hissettimama napıyım sen öyle diyince kıyamadım sana
Sabahin korunde kimse yok topikte bnm kiz kar sevincinden kalkti heralde dermisim :-D goz yari acik basladim gune ...bi anda bi baktimm eylulll hoppp döndü ay nasi sasrdmmm ve bildgn ayildm resmen. :-D
Sabahin korunde kimse yok topikte bnm kiz kar sevincinden kalkti heralde dermisim :-D goz yari acik basladim gune ...bi anda bi baktimm eylulll hoppp döndü ay nasi sasrdmmm ve bildgn ayildm resmen. :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?