- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.281
maşallah tontişe ne kadar tatlı. canım valla hayran kaldım senin hızına. ben sadece buraya yetişemiyorum sen iki topice birden yetişiyorsun tebrikler
geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda geçer kaka probleminiz. Çok tatlısınız.Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
Sabahin korunde kimse yok topikte bnm kiz kar sevincinden kalkti heralde dermisim :-D goz yari acik basladim gune ...bi anda bi baktimm eylulll hoppp döndü ay nasi sasrdmmm ve bildgn ayildm resmen. :-D
Emelcim kızının son resmini görünce aaaa dedim ne çok benziyor benim balama. Ama şöyle bir farkla bizimkinin yatarken ve kafa havadayken tipi çok farklı ( yanak farkı) senin kızın yatar hâli benimkinin kalkmış haline benziyor. Bu bizim yatar halimiz.
Pff ne zor ya.. Koynuna alinca uyanmadi mi masallahh
Cok tatlısınız kızlar tamam ya topigin yarısı biliyor zaten :)
Açıklıyorum ismim Arzu :))
Kedicik ne kadar sevildiğini bil sırf emegin bosa gitmesin diye söyledim
sen diyince merak ettim kendi adımı arattım evet kolay bulunmuyormuş :)
bu arada aynı isimle Urla lı olanda var benim aynı okuldan mezun olanda..bende ismimi az diye bilirdim
kedicik daha önce niye gelmedin sen...çatlattı bizi meraktan, söylemedi..keramet sendeymiş :)
sesiniz çıkmadığına göre uyuduğun ihtimali düşünmek istiyorum ve ikinizede tatlı rüyalı bir gece diliyorum
Aaaaa ismin gokyuzundekinden degil miydiiiii???
Ben sana ölürümmmmmmm
Çok sevdiğim görümcemin adıEşim ona küçük anne dermiş, çok emeği var üstünde.
Sen de çok tatlı küçük bi annesinnnn
takdir ettim kedicim seni, nerden buldunda çıkardın o mesajı :))
daha öncede nickler konuşulurken aybike kardeşimin adı demiştim... birazdan o mesajıda bulursan hiç şaşırmam :)
Ayy süper darısı bızim kuzuya sağa sola çabalıyor ama henüz başaramadıSabahin korunde kimse yok topikte bnm kiz kar sevincinden kalkti heralde dermisim :-D goz yari acik basladim gune ...bi anda bi baktimm eylulll hoppp döndü ay nasi sasrdmmm ve bildgn ayildm resmen. :-D
Yatar hâliniz çok şeker eminim kalkmış Halide çok güzeldirEmelcim kızının son resmini görünce aaaa dedim ne çok benziyor benim balama. Ama şöyle bir farkla bizimkinin yatarken ve kafa havadayken tipi çok farklı ( yanak farkı) senin kızın yatar hâli benimkinin kalkmış haline benziyor. Bu bizim yatar halimiz.
canım uyanmadı ben de hayret ettim öyle sıkıntıya falan gelemezdi benim oğlum bu sabahta 5.30dan 8 e kadar aldım uyudu yine hem de elim üstünde sarıldım sırıta sırıta uyudu. ay bunlar büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar yavvv.valla hep almıcam dıyordum alışmasın diye ama 5.30 da çmış gözlerini kocaman sırıtıyordu :) dayanamadım cazibesine aldım babasıyla aramıza uyudu hemen .
geçtiğimiz 2 hafta durmadı huysuzdu bu hafta maşallahımız var akşam 9 da uyudu.inşallah eski düzenine geri döner.
salonun ortasında 12 lere kadar durdu 2 hafta boyunca. tekrar odasına alıştırmak için babası ilk gece baya uzun durdu yanında konuştular öle uyudu, ertesi gece yine odasında oyaladık.(odası dediğim bizim yatak odamız :) dün gecede yıkadım bugün aşısı var diye yıkadıktn sonra kendi kendine söylene söylene uyudu:).3 gecede alıştı gibi eski düzenine.
babanesi ve dedesiylşe çok mutlu akşam 4 tane kucak valla ondan mutlusu yok.bir kucaktan iniyo ötekine :) tam berkayın istediği şey :)
başta istemiyordum kimseyi ama oğlum çok mutluu. çok şükür bende rahat ettim doğrusu:)
bi de bu aralar gece bile kafasını sağa sola çeviriyor öle içiyor biberonla mamayı habire ağız yakalamaya çalışıyorum. oyunmu yapıyor akşam akşam bilmem :)yanaklar süt içinde kalıyor.sonrradalıyor hemen nasıl uyku anlamadım bir oynuyor bir uyuyor :)Eki Görüntüle 891717
Çok benzettim ben bunları, seninki benimkinin 2 ton koyusuben mi çok benzettim acaba :26:
Paintte yaptım çok amatör oldu ama idare edin selim kendini kucağımda geri geri atarken anca bunu yapabildim.
Eki Görüntüle 891722
Günaydın güzeller
Sıcak kakao yaptım kendime tatlı yiyemiyom acı acı içiyorum valla olsun kokusu yetiyo çikolata kokuyooo
Çok benzettim ben bunları, seninki benimkinin 2 ton koyusuben mi çok benzettim acaba :26:
Paintte yaptım çok amatör oldu ama idare edin selim kendini kucağımda geri geri atarken anca bunu yapabildim.
Eki Görüntüle 891722
Günaydın cucum afiyet olsun ben de kahvaltı yapıyorum en saglikli sekli ile su an :)
Saçlara bak güneş gibiEmelcim kızının son resmini görünce aaaa dedim ne çok benziyor benim balama. Ama şöyle bir farkla bizimkinin yatarken ve kafa havadayken tipi çok farklı ( yanak farkı) senin kızın yatar hâli benimkinin kalkmış haline benziyor. Bu bizim yatar halimiz.
Çok tarzsın tatlımm. Maşallah sana.canım uyanmadı ben de hayret ettim öyle sıkıntıya falan gelemezdi benim oğlum bu sabahta 5.30dan 8 e kadar aldım uyudu yine hem de elim üstünde sarıldım sırıta sırıta uyudu. ay bunlar büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar yavvv.valla hep almıcam dıyordum alışmasın diye ama 5.30 da çmış gözlerini kocaman sırıtıyordu :) dayanamadım cazibesine aldım babasıyla aramıza uyudu hemen .
geçtiğimiz 2 hafta durmadı huysuzdu bu hafta maşallahımız var akşam 9 da uyudu.inşallah eski düzenine geri döner.
salonun ortasında 12 lere kadar durdu 2 hafta boyunca. tekrar odasına alıştırmak için babası ilk gece baya uzun durdu yanında konuştular öle uyudu, ertesi gece yine odasında oyaladık.(odası dediğim bizim yatak odamız :) dün gecede yıkadım bugün aşısı var diye yıkadıktn sonra kendi kendine söylene söylene uyudu:).3 gecede alıştı gibi eski düzenine.
babanesi ve dedesiylşe çok mutlu akşam 4 tane kucak valla ondan mutlusu yok.bir kucaktan iniyo ötekine :) tam berkayın istediği şey :)
başta istemiyordum kimseyi ama oğlum çok mutluu. çok şükür bende rahat ettim doğrusu:)
bi de bu aralar gece bile kafasını sağa sola çeviriyor öle içiyor biberonla mamayı habire ağız yakalamaya çalışıyorum. oyunmu yapıyor akşam akşam bilmem :)yanaklar süt içinde kalıyor.sonrradalıyor hemen nasıl uyku anlamadım bir oynuyor bir uyuyor :)Eki Görüntüle 891717
Afiyet olsun dünüşş. Benim canım da sıcak çikolata istedi Sıcak kakao dedin çikolata kokusu dedin ben mix yaptımGünaydın güzeller
Sıcak kakao yaptım kendime tatlı yiyemiyom acı acı içiyorum valla olsun kokusu yetiyo çikolata kokuyooo
:86:Hahaha ay sen ne alem kızsın ya :))
İyi başarmış olur muyum kız hiç. Utanaraktan söylüyorum bilişimciyim ben ve paintte bu resmi yaptımEvet dünüş andırıyorlar valla yine ii başarmışsın kız
İnanıyımmı kız parmiş
İyi başarmış olur muyum kız hiç. Utanaraktan söylüyorum bilişimciyim ben ve paintte bu resmi yaptım
Sıcak çikolata istedi benimde canım ama yoktu bende en yakın tat sıcak kakao yaptımSaçlara bak güneş gibiMaşallah çok tatlı canım
Çok tarzsın tatlımm. Maşallah sana.
Afiyet olsun dünüşş. Benim canım da sıcak çikolata istedi Sıcak kakao dedin çikolata kokusu dedin ben mix yaptım
:86:
İyi başarmış olur muyum kız hiç. Utanaraktan söylüyorum bilişimciyim ben ve paintte bu resmi yaptım
günaydınnn güzellerrr 7 de kalktım ne sucu ne kargocu bırakmadı uyuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?