2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah tontişe ne kadar tatlı. canım valla hayran kaldım senin hızına. ben sadece buraya yetişemiyorum sen iki topice birden yetişiyorsun tebrikler
geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda geçer kaka probleminiz. Çok tatlısınız.
Sabahin korunde kimse yok topikte bnm kiz kar sevincinden kalkti heralde dermisim :-D goz yari acik basladim gune ...bi anda bi baktimm eylulll hoppp döndü ay nasi sasrdmmm ve bildgn ayildm resmen. :-D

Bende dün gece rüyamda gördüm canım Selim dönüyordu. Zaten bu gidişle anca rüyamda görebileceğim. Hiç çaba yok adamda. Tabi birde sırt üstü yatmıyor ki dönsün. Kucakta dönemeyeceğine göre çok beklicez daha

onlar ne güzel gözler öyle, bakışlarını yerim :) Allahım nazarlardan saklasın korusun

Pff ne zor ya.. Koynuna alinca uyanmadi mi masallahh

canım uyanmadı ben de hayret ettim öyle sıkıntıya falan gelemezdi benim oğlum bu sabahta 5.30dan 8 e kadar aldım uyudu yine hem de elim üstünde sarıldım sırıta sırıta uyudu. ay bunlar büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar yavvv.valla hep almıcam dıyordum alışmasın diye ama 5.30 da çmış gözlerini kocaman sırıtıyordu :) dayanamadım cazibesine aldım babasıyla aramıza uyudu hemen .
geçtiğimiz 2 hafta durmadı huysuzdu bu hafta maşallahımız var akşam 9 da uyudu.inşallah eski düzenine geri döner.

salonun ortasında 12 lere kadar durdu 2 hafta boyunca. tekrar odasına alıştırmak için babası ilk gece baya uzun durdu yanında konuştular öle uyudu, ertesi gece yine odasında oyaladık.(odası dediğim bizim yatak odamız :) dün gecede yıkadım bugün aşısı var diye yıkadıktn sonra kendi kendine söylene söylene uyudu:).3 gecede alıştı gibi eski düzenine.

babanesi ve dedesiylşe çok mutlu akşam 4 tane kucak valla ondan mutlusu yok.bir kucaktan iniyo ötekine :) tam berkayın istediği şey :)
başta istemiyordum kimseyi ama oğlum çok mutluu. çok şükür bende rahat ettim doğrusu:)

bi de bu aralar gece bile kafasını sağa sola çeviriyor öle içiyor biberonla mamayı habire ağız yakalamaya çalışıyorum. oyunmu yapıyor akşam akşam bilmem :)yanaklar süt içinde kalıyor.sonrradalıyor hemen nasıl uyku anlamadım bir oynuyor bir uyuyor :)

Cok tatlısınız kızlar tamam ya topigin yarısı biliyor zaten :)

Açıklıyorum ismim Arzu :))

Kedicik ne kadar sevildiğini bil sırf emegin bosa gitmesin diye söyledim

Ben sana ölürümmmmmmm
Çok sevdiğim görümcemin adı Eşim ona küçük anne dermiş, çok emeği var üstünde.
Sen de çok tatlı küçük bi annesinnnn

sen diyince merak ettim kendi adımı arattım evet kolay bulunmuyormuş :)
bu arada aynı isimle Urla lı olanda var benim aynı okuldan mezun olanda..bende ismimi az diye bilirdim

Kiz mak. Muh. Diye Aradım yine çıkmadın :)

kedicik daha önce niye gelmedin sen...çatlattı bizi meraktan, söylemedi..keramet sendeymiş :)

Dayanamadım artık napayim :)

sesiniz çıkmadığına göre uyuduğun ihtimali düşünmek istiyorum ve ikinizede tatlı rüyalı bir gece diliyorum

12 de yattı bir ve iki de kalktı yine yatırmayı beceredin yedide uyandı :))

Aaaaa ismin gokyuzundekinden degil miydiiiii???

O Mecidiyeköy'de oturan diğer ortak arkadasımızın adiydi :) iyi okunuyorsun bekle bekle

Ben sana ölürümmmmmmm
Çok sevdiğim görümcemin adı Eşim ona küçük anne dermiş, çok emeği var üstünde.
Sen de çok tatlı küçük bi annesinnnn

Evet o benim benim :)

Sabahin korunde kimse yok topikte bnm kiz kar sevincinden kalkti heralde dermisim :-D goz yari acik basladim gune ...bi anda bi baktimm eylulll hoppp döndü ay nasi sasrdmmm ve bildgn ayildm resmen. :-D
Ayy süper darısı bızim kuzuya sağa sola çabalıyor ama henüz başaramadı
Yatar hâliniz çok şeker eminim kalkmış Halide çok güzeldir

Meraba tatlı Surat çok şekersin uyku düzeniniz oturmuş CNm çok sevindim :)

Çok benzettim ben bunları, seninki benimkinin 2 ton koyusu ben mi çok benzettim acaba :26:
Paintte yaptım çok amatör oldu ama idare edin selim kendini kucağımda geri geri atarken anca bunu yapabildim.

Günaydın güzeller
Sıcak kakao yaptım kendime tatlı yiyemiyom acı acı içiyorum valla olsun kokusu yetiyo çikolata kokuyooo

Saçlara bak güneş gibi Maşallah çok tatlı canım
Çok tarzsın tatlımm. Maşallah sana.
Günaydın güzeller
Sıcak kakao yaptım kendime tatlı yiyemiyom acı acı içiyorum valla olsun kokusu yetiyo çikolata kokuyooo
Afiyet olsun dünüşş. Benim canım da sıcak çikolata istedi Sıcak kakao dedin çikolata kokusu dedin ben mix yaptım
Hahaha ay sen ne alem kızsın ya :))
:86:

Sıcak çikolata istedi benimde canım ama yoktu bende en yakın tat sıcak kakao yaptım
İyi başarmış olur muyum kız hiç. Utanaraktan söylüyorum bilişimciyim ben ve paintte bu resmi yaptım

Kız Selim faktörünü unutuyorsun onu düşününce başarılı puhahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…