- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.301
Yaaaa kızlarımız aynı gün doğdu benimki anca sağına soluna dönüyor. Onuda nerdeyse doğduğundan beri yapıyor. Benimki hep oyun halısında belki ondan dönmüyordur. Döndüğünde nerdeydi.
Bu sefer gercek :)
Bir de bilisimcisin ha Cık cık hic yakistiramadim :)
Daha ne olcak kiz mülakatmi yapıyoruz burda
Tabi canım o söz konusu olunca çok bile buSıcak çikolata istedi benimde canım ama yoktu bende en yakın tat sıcak kakao yaptım
Kız Selim faktörünü unutuyorsunonu düşününce başarılı puhahaa
ay ne guzel canim ya... bizimkinde hic heves yok tembel teneke :))
gunaydin bu arada
Yataktaydi sirtusuyken hop dondu..kendide anlamadi noldunu ;-)
canım zaten bizim doktorumuzda genelde deterjan yada şampuana oluyor dedi..o yüzden önce onları değiştirip baktık
bu arada bunlar doğuştan olmazmış herzaman, sonradan da vücut reaksiyon gösterebilirmiş..baksana mesela ben doğduğundan beri aynı şampuan aynı deterjanı kullanıyordum 3. ayda başladı
banada bioderma yada mustela kullan dedi, ben neden bilmem biodermayı aldım. dediğin gibi canım her banyodan sonra kızarıyordu, şimdi nemlendiricisini sürüyorum pamuk gibi yanakları :))
Bekli fırçalarsın beni dedim ama kıyamadın dimi yine
Tabi canım o söz konusu olunca çok bile buBende yapayım yaa kahvaltı yapmadım daha ama aşerdim sanki mübarek, nasıl canım istedi
Senin minik papatyanı yerizHadi yapta iki dünüş karşılıklı içelimbenimde minik papatyam uyandı
Teşekkür ederiz teyzeleri.
Senin minik papatyanı yeriz
Yaptım dünüşüm içmeseydim ölcektim sanki
Anne sütü mü alıyor canım sadece ?merhaba kızlar aranızda bana yardımcı olabilecek vardır umarım.kızım 4 gündür kakasını yapmıyor.ondan öncesindede 4 gün yapmamıştı benim yardımımla yapmıştı.ama keyfide yerinde huzursuzda degil.neyapmamı önerirsiniz lütfen cevap yazarsanız sevinirim.
Anne sütü mü alıyor canım sadece ?
Canım anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal diye biliyorum ama mama ile ilgili yanlış yönlendirmeyeyim seni. Sağlık ocağını yada doktorunu arayıp bir danış istersen.yok mamada vermek zorunda kalıyorum.sütüm yetmiyor.2 haftadır bu sorunu yaşıyoruz
hiç canını sıkma kuzum, yüksek ihtimal deterjandır...bide karıştırmıyorsam ivy demişti oyuncaklarını ve senin kıyafetlerini de yıka
ben önce kendi kıyafetimi atladım, hafifliyor ama geçmiyor..sonra aklıma geldi, gerçekten benimkilerde etkiliyormuş.
dalin kullanıyordum, şimdi roxy kullanıyorum. bide yumuşatıcı zaten kullanmıyordum onun yerine 1 yemek kaşığı elma sirkesi
Çok güzel bir manzara değl mi ?Teşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden olduPamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...
Bu arada sabahki manzaram:
Eki Görüntüle 891772
Canım anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal diye biliyorum ama mama ile ilgili yanlış yönlendirmeyeyim seni. Sağlık ocağını yada doktorunu arayıp bir danış istersen.
canım uyanmadı ben de hayret ettim öyle sıkıntıya falan gelemezdi benim oğlum bu sabahta 5.30dan 8 e kadar aldım uyudu yine hem de elim üstünde sarıldım sırıta sırıta uyudu. ay bunlar büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar yavvv.valla hep almıcam dıyordum alışmasın diye ama 5.30 da çmış gözlerini kocaman sırıtıyordu :) dayanamadım cazibesine aldım babasıyla aramıza uyudu hemen .
geçtiğimiz 2 hafta durmadı huysuzdu bu hafta maşallahımız var akşam 9 da uyudu.inşallah eski düzenine geri döner.
salonun ortasında 12 lere kadar durdu 2 hafta boyunca. tekrar odasına alıştırmak için babası ilk gece baya uzun durdu yanında konuştular öle uyudu, ertesi gece yine odasında oyaladık.(odası dediğim bizim yatak odamız :) dün gecede yıkadım bugün aşısı var diye yıkadıktn sonra kendi kendine söylene söylene uyudu:).3 gecede alıştı gibi eski düzenine.
babanesi ve dedesiylşe çok mutlu akşam 4 tane kucak valla ondan mutlusu yok.bir kucaktan iniyo ötekine :) tam berkayın istediği şey :)
başta istemiyordum kimseyi ama oğlum çok mutluu. çok şükür bende rahat ettim doğrusu:)
bi de bu aralar gece bile kafasını sağa sola çeviriyor öle içiyor biberonla mamayı habire ağız yakalamaya çalışıyorum. oyunmu yapıyor akşam akşam bilmem :)yanaklar süt içinde kalıyor.sonrradalıyor hemen nasıl uyku anlamadım bir oynuyor bir uyuyor :)Eki Görüntüle 891717
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?