2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sefer gercek :)

Bir de bilisimcisin ha Cık cık hic yakistiramadim :)

Daha ne olcak kiz mülakatmi yapıyoruz burda
Bekli fırçalarsın beni dedim ama kıyamadın dimi yine
Sıcak çikolata istedi benimde canım ama yoktu bende en yakın tat sıcak kakao yaptım

Kız Selim faktörünü unutuyorsun onu düşününce başarılı puhahaa
Tabi canım o söz konusu olunca çok bile bu Bende yapayım yaa kahvaltı yapmadım daha ama aşerdim sanki mübarek, nasıl canım istedi

bazen kızımın en minik haliyle koyduğum yerde bütün gün uyumasını özlüyorum ve sonra da pişman oluyorum. ama bu kadar da sosyal olunmaz ki canım yiter ya yiter

bu biodermin nelerini aldınız benim oğlumda atopikdermaitit ne kullanmalıyım krem olarak yada şampuan

Bekli fırçalarsın beni dedim ama kıyamadın dimi yine

Tabi canım o söz konusu olunca çok bile bu Bende yapayım yaa kahvaltı yapmadım daha ama aşerdim sanki mübarek, nasıl canım istedi

Hadi yapta iki dünüş karşılıklı içelim benimde minik papatyam uyandı

merhaba kızlar aranızda bana yardımcı olabilecek vardır umarım.kızım 4 gündür kakasını yapmıyor.ondan öncesindede 4 gün yapmamıştı benim yardımımla yapmıştı.ama keyfide yerinde huzursuzda degil.neyapmamı önerirsiniz lütfen cevap yazarsanız sevinirim.

Kızlar Ivır zıvır makineler almaya karşıyım normalde ama kızımın odasındaki nem ölçer peteğe ıslak bezler havlular koysam bile %30 larda gösteriyor. Bide ikide birde kuruyan havluları ıslatmayı unutuyorum falan. Sanki yüzü bile kurudu kızımın. Hava nemlendirici alan varmı aranızda ben alıcam sanırım. Hatta arnica nın şu vazoya benzeyen modelini alıcam ama kullanışlımıdır nedir ne değildir fikri olan varmı?

Anne sütü mü alıyor canım sadece ?

Teşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden oldu Pamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...

Bu arada sabahki manzaram:

Çok güzel bir manzara değl mi ?
Bende artık sabahları kalktığımda oğlumu yatağında kendi kendine oyalanırken buluyorum. Eskiden ağlardı uyanınca. Şimdi en az 15 dk. onu izliyorum sabahları. Çook güzel oluyor oyunlarını izlemek, çığlıklarını dinlemek

Canım anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal diye biliyorum ama mama ile ilgili yanlış yönlendirmeyeyim seni. Sağlık ocağını yada doktorunu arayıp bir danış istersen.

ilgin için çok sagol canım ya.bugünde bekliyeyim artık yapmazsa yarın doktora götürecem.

Oyy masallah ona:) ben de annemlerin gelmesini dort gozle bekliyorum bi o kucak bu bu kucak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…