2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 5. ayınız dolmuş. Nice aylarını görelim inşallah Barış kuzunun :119:

ilgin için çok sagol canım ya.bugünde bekliyeyim artık yapmazsa yarın doktora götürecem.
Rica ederim canım, yardımcı olamadım. Dediğin gibi rahatsız değilse bekleyip yarın götürürsün

Ewt bi emzirme cabasi bi foruum okuma cabasi )))

bazen de şaşkın surat oluyor :) böyle surat şaşkın şaşkın bakıyor etrafa .birde uzanırken mızmızlanınca biri kucağına aldımı pis pis sırıtıyor :) zafer benim der gibi bıyık altı gülüyor...

yok mamada vermek zorunda kalıyorum.sütüm yetmiyor.2 haftadır bu sorunu yaşıyoruz

canım o mililupanın gece çayını filan veriyor musun ? onlar benimkini hemen kaka yaptırtıro.
aquline damla o da gaz ilacı hem osuruyor hem sıçıyorr...çatır çatırr.

Bebekler bıraksa sucu kargocu bırakmıyoooo
valla cnm aynen öle oldu üst bide zile basmayın kağıdı asılı hem zile basıo kargocu hem kapıyı çalıo
Yataktaydi sirtusuyken hop dondu..kendide anlamadi noldunu ;-)
cnm gözün aydın yavaş yavaş büyüyo minikler:)
Hmm bizim yatakta yan yatarken desteklesin diye yastık var engel gibi kaldırayım ben onu artık. Zaten ittirip sırtüstü dönüyor ne zamandır. Canı ne tarafa isterse o tarafa yatıyor.
cnm dönüncede dönmesemeydi diosun benim kız altını bile zor açtırıo hopp çıplak popiş dönüo bi de ağlıo geri döndüremioruz:))
bazen kızımın en minik haliyle koyduğum yerde bütün gün uyumasını özlüyorum ve sonra da pişman oluyorum. ama bu kadar da sosyal olunmaz ki canım yiter ya yiter

en minik halindede çok ağlıodu benim sıpamda yinede dediğin gibi koyunca uyuyodu bazen bende özlüorum ama şimdide uyanıo başlıo heee heee demeye dil 1 metre dışarda aklım oynuo:)))

yerimm onu ben nasılda dönmüş:))

rezene çayını verdim dün yapmadı.1 çay kaşıgı zeytin yagı içirttim yapmadı.çokta üstelemek istemiyorum.yok dediğin şeyleri vermedim

günaydın yavrular
benim oğlum iyice alarm belledi kendini her sabah aynı saatte uyanmayı nasıl beceriyor hayret ediyorum.. sabah 06:00 dedin mi kurulu saatimiz çalıyor ciyak ciyak erken uyumayı beceremeyen anası da bu sayede kan çanağı gözlerle dolanıyor ortalıkta az önce emerken uyudu ben yine buradayım yok akıllanmicam ben sanırım

canım sadece sabah o kadar çıkıyor. günün geri kalanında o kadar dolmuyor asla benimkiler de :/

Pompa nöbetinden aybikeye ses ver aybike

03.30 emzirmesinden mine...orda mısın min

ay çok tatlısınız güldüm baya

oyy Berra kuzu çok tatlısın sen Allah esirgesin seni

vaayy Berkay beyy çok şekiliz adamımm tipini severim senin!

Günaydın güzeller
Sıcak kakao yaptım kendime tatlı yiyemiyom acı acı içiyorum valla olsun kokusu yetiyo çikolata kokuyooo

günaydın cücülerin cücüsüüü afiyet olsun bebekim benim de canım istedi valla. zaten ne gevşek bi canım var ya gördüğü duyduğu her şeyi istiyo yüzsüz

yaa ben de bu konuda fikir alacaktım bugün sizden.. aynı şekilde bizim de odada hava çok kuru oluyor. gece burnumuzun tıkanıklığıyla uyanıp ağllıyoruz bazen peteğe ıslak havlu falan kar etmiyor.. kullanan varsa bu hava nemlendiricileri memnunlar mı ve ne marka kullanıyolar. bi fikir verin canlar

sabah şekeriimmmmm çok tatlı oluyo bu veletler sabahları yaa o uykulu halimle bile yememek için zor tutuyorum kendimi

Bugün 5. ayınız dolmuş. Nice aylarını görelim inşallah Barış kuzunun :119:

Rica ederim canım, yardımcı olamadım. Dediğin gibi rahatsız değilse bekleyip yarın götürürsün

Ayyy evet sormayın çok tatlı bunlarrrr
Oğluşum dönüyodu dönmesine ama ters dönmüş kaplumbağa gibikendini yan çevirmeye bu sabah itibarıyla başlamış bulunuyor Bu da 5. ay hatıramız olsun

rezene çayını verdim dün yapmadı.1 çay kaşıgı zeytin yagı içirttim yapmadı.çokta üstelemek istemiyorum.yok dediğin şeyleri vermedim

canım eğer birini alıcaksan aquline damla al 1 çay kaşığı ver.
onu mamanın içine katıp verirsen daha rahat edersin. 1 çay kaşiğı 20 damlaya denk geliyor.
günde 3 defa verebilrisin.

ah ben sana kıyamam okadar uğraştın mı...özelden yazıyorum soyadımı öyle bak

valla ilk gece için gayet başarılı bir sonuç olmuş, hadi bakalım bu gece daha iyi geçer
benimkide kv yüzünden ayakta sallanmadan uyumuyor artık. bende cesaretimi toplayıp bu gece başlasam mı ki

Ne kadar erken o kadar iyi .

Aa gönderdin mı ütüm bitsin bakiyim :)

Zaten bi süredir zorlanıyorum altını değiştirirken. Kafasının arkasındaki yastığa falan bakmaya çalışıyor ayaklarını basıp pipoyu kaldırıyor. Yan dönüyor v.s.

canım benimkide 1 aydır 4-5 günde bir yapıyor...keyfi yerindeyse sorun yoktur endişe etme, ama yinede doktoruna danış istersen ben seni yanıltmayayım

pardon canım ben okurken anne sütü diye düşündüm ama mama da veriyormuşsun, ozaman bilemiyorum çünkü ben anne sütü veriyorum

Son düzenleme:

Canım babasına benziyor ama bana da benziyor biraz :) ama pembe bile giyse erkek mi diyorlar . hatta bugün klimacılar geldi kızımın üzerince mor tulumu var erkek mi kız mı dedi adam kız dedim :)

Maşallah ikinize de bu arada bizde çok kusuyoruz ama öyle fışkırtarak değil doktorumuz normal dedi ama bu yüzden kilo alımımız yavaş gidiyor. Rabbim tez vakitte şifa versin hepsine.

Sağol teyzesi . Böyle tuhaf pozlarını yakalıyorum gülerken yakalamak zor :)

Teşekkür ederiz teyzesi :)

Oy yesin onu teyzesi maşallah ona. evet canım benziyorlar biraz :)

Sulozum cidden ne çok benziyorlarmış benim kız daha koyu idi ama yıkana yıkana açıldı :)

oyy yerim seni Barış kuzusu:) bende kızımı gece yatırdığım gibi bulamıyorum ya Barış gibi buluyorum yada çapraz yatmış buluyorum nasıl beceriyor anlamıyorum.

Bu arada ben bir tek Aybike yi arattım ama bulamadım :)

Bugün kuaföre gideceğim saçlar değişecek bakalım yakışacak mı?

Herkes kardan bahsediyor bizim burada güneş var çok soğuk da değil hava :)
Funda'cım Tekirdağ'da kar var mı ?

O zaman senin adını da alalım lütfen :)

Bu arada barışın yüzu ne kadar değişmiş büyümüş masallah daha bir yakışıklı olmuş annesi

Söylerim tabi kuzuuum sen iste yeter ki
Ö.zen ismim

Babasının kopyası oldu yaaaa acaip çatlıyorum kıskanıyorum
Eski bi resim ama olsun, çocuğun benle alakası yok, ala ala kahverengi göz rengimi almış
Bkz:

hahaa kedicikim bir topik iletişim sorumlusu kolay yetişmiyor bu zamanda

senin ismin mesela en beğendiğim isimlerden biriydi çok hoşuma gitmişti öğrendiğimde

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…