- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.321
Rica ederim canım, yardımcı olamadım. Dediğin gibi rahatsız değilse bekleyip yarın götürürsünilgin için çok sagol canım ya.bugünde bekliyeyim artık yapmazsa yarın doktora götürecem.
Kiz mak. Muh. Diye Aradım yine çıkmadın :)
Dayanamadım artık napayim :)
12 de yattı bir ve iki de kalktı yine yatırmayı beceredin yedide uyandı :))
O Mecidiyeköy'de oturan diğer ortak arkadasımızın adiydi :) iyi okunuyorsun bekle bekle
Evet o benim benim :)
Ayy süper darısı bızim kuzuya sağa sola çabalıyor ama henüz başaramadı
Yatar hâliniz çok şeker eminim kalkmış Halide çok güzeldir
Meraba tatlı Surat çok şekersinuyku düzeniniz oturmuş CNm çok sevindim :)
yok mamada vermek zorunda kalıyorum.sütüm yetmiyor.2 haftadır bu sorunu yaşıyoruz
valla cnm aynen öle oldu üst bide zile basmayın kağıdı asılı hem zile basıo kargocu hem kapıyı çalıoBebekler bıraksa sucu kargocu bırakmıyoooo
cnm gözün aydın yavaş yavaş büyüyo minikler:)Yataktaydi sirtusuyken hop dondu..kendide anlamadi noldunu ;-)
cnm dönüncede dönmesemeydi diosun benim kız altını bile zor açtırıo hopp çıplak popiş dönüo bi de ağlıo geri döndüremioruz:))Hmm bizim yatakta yan yatarken desteklesin diye yastık var engel gibi kaldırayım ben onu artık. Zaten ittirip sırtüstü dönüyor ne zamandır. Canı ne tarafa isterse o tarafa yatıyor.
bazen kızımın en minik haliyle koyduğum yerde bütün gün uyumasını özlüyorum ve sonra da pişman oluyorum. ama bu kadar da sosyal olunmaz ki canım yiter ya yiter
Teşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden olduPamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...
Bu arada sabahki manzaram:
Eki Görüntüle 891772
bazen de şaşkın surat oluyor :) böyle surat şaşkın şaşkın bakıyor etrafa .birde uzanırken mızmızlanınca biri kucağına aldımı pis pis sırıtıyor :) zafer benim der gibi bıyık altı gülüyor...
canım o mililupanın gece çayını filan veriyor musun ? onlar benimkini hemen kaka yaptırtıro.
aquline damla o da gaz ilacı hem osuruyor hem sıçıyorr...çatır çatırr.
siz nasıl çıkartmayı beceriyorsunuz bu sütleriaz önce sağdım, ikisinin toplamı anca 110cc çıktı
yok ben bu sağma işini kıvıramıycam arkadaş...desem sütüm az bukadar, ozaman paşamın kilosu bukadar iyi olmaz..offfff sıkıldım
Pompa nöbetinden aybikeye ses ver aybike
03.30 emzirmesinden mine...orda mısın min
Emelcim kızının son resmini görünce aaaa dedim ne çok benziyor benim balama. Ama şöyle bir farkla bizimkinin yatarken ve kafa havadayken tipi çok farklı ( yanak farkı) senin kızın yatar hâli benimkinin kalkmış haline benziyor. Bu bizim yatar halimiz.
canım uyanmadı ben de hayret ettim öyle sıkıntıya falan gelemezdi benim oğlum bu sabahta 5.30dan 8 e kadar aldım uyudu yine hem de elim üstünde sarıldım sırıta sırıta uyudu. ay bunlar büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar yavvv.valla hep almıcam dıyordum alışmasın diye ama 5.30 da çmış gözlerini kocaman sırıtıyordu :) dayanamadım cazibesine aldım babasıyla aramıza uyudu hemen .
geçtiğimiz 2 hafta durmadı huysuzdu bu hafta maşallahımız var akşam 9 da uyudu.inşallah eski düzenine geri döner.
salonun ortasında 12 lere kadar durdu 2 hafta boyunca. tekrar odasına alıştırmak için babası ilk gece baya uzun durdu yanında konuştular öle uyudu, ertesi gece yine odasında oyaladık.(odası dediğim bizim yatak odamız :) dün gecede yıkadım bugün aşısı var diye yıkadıktn sonra kendi kendine söylene söylene uyudu:).3 gecede alıştı gibi eski düzenine.
babanesi ve dedesiylşe çok mutlu akşam 4 tane kucak valla ondan mutlusu yok.bir kucaktan iniyo ötekine :) tam berkayın istediği şey :)
başta istemiyordum kimseyi ama oğlum çok mutluu. çok şükür bende rahat ettim doğrusu:)
bi de bu aralar gece bile kafasını sağa sola çeviriyor öle içiyor biberonla mamayı habire ağız yakalamaya çalışıyorum. oyunmu yapıyor akşam akşam bilmem :)yanaklar süt içinde kalıyor.sonrradalıyor hemen nasıl uyku anlamadım bir oynuyor bir uyuyor :)Eki Görüntüle 891717
Günaydın güzeller
Sıcak kakao yaptım kendime tatlı yiyemiyom acı acı içiyorum valla olsun kokusu yetiyo çikolata kokuyooo
Kızlar Ivır zıvır makineler almaya karşıyım normalde ama kızımın odasındaki nem ölçer peteğe ıslak bezler havlular koysam bile %30 larda gösteriyor. Bide ikide birde kuruyan havluları ıslatmayı unutuyorum falan. Sanki yüzü bile kurudu kızımın. Hava nemlendirici alan varmı aranızda ben alıcam sanırım. Hatta arnica nın şu vazoya benzeyen modelini alıcam ama kullanışlımıdır nedir ne değildir fikri olan varmı?
Teşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden olduPamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...
Eki Görüntüle 891772
Çok güzel bir manzara değl mi ?
Bende artık sabahları kalktığımda oğlumu yatağında kendi kendine oyalanırken buluyorum. Eskiden ağlardı uyanınca. Şimdi en az 15 dk. onu izliyorum sabahları. Çook güzel oluyor oyunlarını izlemek, çığlıklarını dinlemek
Bugün 5. ayınız dolmuş. Nice aylarını görelim inşallah Barış kuzunun :119:
Rica ederim canım, yardımcı olamadım. Dediğin gibi rahatsız değilse bekleyip yarın götürürsün
rezene çayını verdim dün yapmadı.1 çay kaşıgı zeytin yagı içirttim yapmadı.çokta üstelemek istemiyorum.yok dediğin şeyleri vermedim
Kiz mak. Muh. Diye Aradım yine çıkmadın :)
Dayanamadım artık napayim :)
12 de yattı bir ve iki de kalktı yine yatırmayı beceredin yedide uyandı :))
O Mecidiyeköy'de oturan diğer ortak arkadasımızın adiydi :) iyi okunuyorsun bekle bekle
Evet o benim benim :)
Çok güzel bir manzara değl mi ?
Bende artık sabahları kalktığımda oğlumu yatağında kendi kendine oyalanırken buluyorum. Eskiden ağlardı uyanınca. Şimdi en az 15 dk. onu izliyorum sabahları. Çook güzel oluyor oyunlarını izlemek, çığlıklarını dinlemek
ah ben sana kıyamam okadar uğraştın mı...özelden yazıyorum soyadımıöyle bak
valla ilk gece için gayet başarılı bir sonuç olmuş, hadi bakalım bu gece daha iyi geçer
benimkide kv yüzünden ayakta sallanmadan uyumuyor artık. bende cesaretimi toplayıp bu gece başlasam mı ki
....
hee ben demiştim öyleayrıca isim mevzusunda gayet ayrıcalıklıyım ben topikte çoğunuzun ismini çook önceden biliyordum malumunuz ee olsun o kadar ayrıcalığımız dimi ama doğum habercisi olduk onca zaman. ayyy ne günlerdi bee
Kıskanıyom seni Fundaaaaaaaaa
bu biodermin nelerini aldınız benim oğlumda atopikdermaitit ne kullanmalıyım krem olarak yada şampuan
Kıskanıyom seni Fundaaaaaaaaa
valla cnm aynen öle oldu üst bide zile basmayın kağıdı asılı hem zile basıo kargocu hem kapıyı çalıo
cnm gözün aydın yavaş yavaş büyüyo minikler:)
cnm dönüncede dönmesemeydi diosun benim kız altını bile zor açtırıo hopp çıplak popiş dönüo bi de ağlıo geri döndüremioruz:))
en minik halindede çok ağlıodu benim sıpamda yinede dediğin gibi koyunca uyuyodu bazen bende özlüorum ama şimdide uyanıo başlıo heee heee demeye dil 1 metre dışarda aklım oynuo:)))
yerimm onu ben nasılda dönmüş:))
merhaba kızlar aranızda bana yardımcı olabilecek vardır umarım.kızım 4 gündür kakasını yapmıyor.ondan öncesindede 4 gün yapmamıştı benim yardımımla yapmıştı.ama keyfide yerinde huzursuzda degil.neyapmamı önerirsiniz lütfen cevap yazarsanız sevinirim.
hahaa kedicikim bir topik iletişim sorumlusu kolay yetişmiyor bu zamanda
senin ismin mesela en beğendiğim isimlerden biriydi çok hoşuma gitmişti öğrendiğimde
hoş geldin kedicikimmmözlettin valla
maşallah Barış kuzuma sağlığı yerindeymiş çok şükürçok da tatlı olmuşş büyümüş de abi olmuş resmenn. yerim onun gülüşlerini ayrıca
sana da geçmiş olsun o zaman canımcm.. Arda iyi çok şükür yok bir sorunumuz gezentilik dışında :)
olsun canım fırsatımız olmuyor bazen hiç bişeye yetişemiyoruz gerçekten..
merhaba canım..
çok geçmiş olsun üzüldüm durumunuza.. benim oğlum da çok kusuyor maalesef.. ilk doktorumuz reflü dedi motillium şurup verdi ama daha çok kusturdu bıraktım.. doktor değiştirdik. o 6. aya kadar normal ilaç kullanmayın dedi. sabırla ve umutla geçeceği günü bekliyorum.. size bu tanı nasıl kondu? biraz netten baktım da az önce acaba bizim de sorunumuz bu olabilir mi diye.. ağızdan burundan fışkırır tarzda kusma, sıvı kaybı ve kilo kaybı oluyomuş. bizde bu denli şiddetli değil ve kilo kaybı da olmadı çok şükür ama kilo alımımız az. neyse çok uzattım sanırım.. umarım sorununuza en kısa zamanda çözüm bulursunuz. tekrar geçmiş olsun..
kızçene haksızlık ediyosun emelcim gayet de gülmüş kuzucuk işte :) ayrıca hiç de erkeğe benzemiyooo :) yerim onun ağzını ya maşallah sana tatlımm
ayyy çok güldüm yaa demek pikaçu gibi atlıyodu haAllah iyiliğini versin emi
Maşallah ikinize de bu arada bizde çok kusuyoruz ama öyle fışkırtarak değil doktorumuz normal dedi ama bu yüzden kilo alımımız yavaş gidiyor. Rabbim tez vakitte şifa versin hepsine.Geçmişte takılıp kaldım geçmişi okuyacağım die bi türlü bugüne yetişemiyorum ama ben anladım ben tembelim hızınıza yetişemiyorum hamileykende böleydi hep geçmişi okuyacağım die sohbetlere katılamıyordum. Biliyorsunuz Kaan'ı gastroentroloji uzmanına götürmüştüm abidik bi test istemişti yaptırmadım gaviscon vermişti onu kullandım ve Kaan'a sanki sihirli değnek değdi kusmuyor ve huzurlu gündüz ve gece çok güzel uyuyordu o mutluluk sarhoşluğu ile günlerimiz geçerken bir baktım çocuk kaka yapmıyor 3-4-5 derken bi gece çıldırdı fitil koyduk yawrum bildiğin kanız olmuş kaka katı taş gibi ağlıcaktım nerdeyse doktora gittik ilacı bıraktık bi kaç kere daha fitil koyduk hala tam düzene girmedi cumadan beri yapmıyor dört gözle bekliyoruz kakasını bu arada ilacı bırakınca huysuzluğumuza huysuzluk katarak yolumuza devam ediyoruz uykusu geldiği an içinden bir canavar çıkıo uyumakta zorlanıyor ayakta sallanmak istemiyor memede uyumak istiyor ama uyuyamadıkça emiyor sonra kusuyor sürekli gezmek istiyor ve oturmak istiyor doktora sordum ne zaman oturtabiliriz die 4. Ayında kucakta oturtabiliriz dedi 4-6 ay destekli oturtailiyoruz dedi bide burda konuşulmuştu daha önce bende doktorumun fikrini paylaşayım demir damlası ile ilgili açıkcası şimdilik önermediğini söyledi yapılan araştırmalar ve testler kanıtlanmış değil dedi 9. Ayda kan tahlili yapıcaz zaten kansızlık olursa be ailede genetik bi durum yoksa bekleyelim sonuç olarak demir ağır metal dedi. Bizden haberler böle bide resim koyalım noel bebe olduk biz teyzeleri Eki Görüntüle 891286
Sağol teyzesi . Böyle tuhaf pozlarını yakalıyorum gülerken yakalamak zor :)Kızlar geçmişe dönüp alıntılayamadım. Dilemma sen de bebeğin de çok güzelsiniz... Kedicikler oğlun adı gibi o kadar tatlı, güzel ve neşeli ki... Emel kızın minik bir şapşik benim oğlum gibi, nasıl da güzel şaşırmış, bebişim... Fotosu paylaşılan bir bebek daha vardı ama nicki unuttum ne yazık ki.
Teşekkür ederiz teyzesi :)Canım ben bildigin örme yün patik giydiriyorum annelerimiz usulü , anca öyle ısınıyor (çorap, tulum üstüne)
Maşallah canım meleğine cok tatlı
Ay her Hali cok tatlı kedicikim, maşallah delikanlı olmus baris kuzu
Gecmis olsun canım , Allah tez vakitte şifa versin insallah
Haksızlık etme canım coook guzel bir kız ki bu, maşallah hem hicte erkeğe benzemiyor
Gecmis olsun canım , insallah kolayca atlatir kuzun
Benimki de 7 Aralık
Cok tatlı bir kelebek bu , maşallah tontis
Cok tatlı Kaan kuzu , maşallah , ikinizde cok hoşsunuz
Gecmis olsun canım , insallah düzelir hiçbir sorunu kalmaz Kaan paşanın
Oy yesin onu teyzesi maşallah ona. evet canım benziyorlar biraz :)Emelcim kızının son resmini görünce aaaa dedim ne çok benziyor benim balama. Ama şöyle bir farkla bizimkinin yatarken ve kafa havadayken tipi çok farklı ( yanak farkı) senin kızın yatar hâli benimkinin kalkmış haline benziyor. Bu bizim yatar halimiz.
Sulozum cidden ne çok benziyorlarmış benim kız daha koyu idi ama yıkana yıkana açıldı :)Çok benzettim ben bunları, seninki benimkinin 2 ton koyusuben mi çok benzettim acaba :26:
Paintte yaptım çok amatör oldu ama idare edin selim kendini kucağımda geri geri atarken anca bunu yapabildim.
Eki Görüntüle 891722
Eki Görüntüle 891772
O zaman senin adını da alalım lütfen :)
Bu arada barışın yüzu ne kadar değişmiş büyümüş masallah daha bir yakışıklı olmuş annesi
hahaa kedicikim bir topik iletişim sorumlusu kolay yetişmiyor bu zamanda
senin ismin mesela en beğendiğim isimlerden biriydi çok hoşuma gitmişti öğrendiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?