2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın çenebaz arkadaşlarım benim.iyi sıhhattesiniz okuduğum kadarıyla.daha kahvaltılar yeni yapılıp kakaolar içiliyormuş.afiyet olsun ve löp löp yağ olmasın inşallah.ben an itibariyle öğle yemeğimi yiyip çayımı içiyorum.hava çok soğuk ve Gemlik'te çok kar var,bende üşüdüm ve yemek işini öne çektim.daha süt falan sağıcam çünkü.sabah şekeri yavrularınızı öpün kafalarından benim yerime.ben löp löp yiyorum valla yemek,hamile kaldığım kilonunda altındayım ve eski halimden daha fitim.umarım midem genişleyip sonradan zıvanadan çıkmam.yemek yemeyi sevmem ve genelde geçiştiririm ama süt olsun diye dikkat ediyorum artık.işe başlayınca sizde fazla olan 1-2 kiloyu verirsiniz merak etmeyin.öpüyorum hepinizi ve tabi şaşkaloz bakışlı yavrularınızıda.şu an evladımı kafasından öpmek için neler verirdim.şu anın kıymetini bilin ;((((((((((((((((((((((((((

Bir şey daha yazacaktım ne yazacaktım diye düşünürken geldin aklıma Parmecim hadi gözün aydın kızın erken uyumuş inşallah daha erken ve sorunsuz uyur.

Kedicik senin adında mı degisik Aaa ne degisik isimli bir topicmisiz yahu anne babalarımız bizden daha yaratıcı imiş :)

Z.um.ray lar, min.n.ur lar alm.i.la lar :))

Emel bu aksam menüde ne var? Merak icindeyim

Akşam menüm aynı canım eşim dün akşam geç geldi yemek yemedi o yüzden bende Ali nazik 'i yapmamıştım bu akşam onu yapacağım bir tek.

Biliyorum ben yazınca kızıyor belki arkadaşlar ama canınız çekmesin sakın. yarın mantı yapmayı planlıyorum ne zamandır canım istiyor . Tabi kızım müsaade ederse

Son düzenleme:
Alıntı yapmama tel izin vermiyor

Kedicik ismin cidden güzelmiş . Memnun oldum :) Burak benzesin babasına ya erkek adam ne de olsa asıl inciyi benzerine babaya ben sınır oluyorum :)) bir de kocasını cok seven kadınların bebisleri babaya benzermiş

Bu arada bende atakent 4. Etapta gelip ö.zen barışın annesi diye bağırmayı düşünüyorum

Emelcim sagol insallah saat dokuzlara çekmeyi basiririz. Darısı tüm uykusuz annelerin basına

ay bunlardan gün geçtikçe dahada şekerleşiyorlar :)))

Kedicik senin adında mı degisik Aaa ne degisik isimli bir topicmisiz yahu anne babalarımız bizden daha yaratıcı imiş :)

Z.um.ray lar, min.n.ur lar alm.i.la lar :))

Benimki o kadar da değişik değil ama diğer isimlere ben de çok şaşırdım :)))
İşin garibi face'te aradım ve bulamadım bu kadar değişik isimler olmalarına rağmen

ayyy yerim ben bu iki suratı çok tatlılar

benim de araştırmak istediğim konu bu
buhar makinası şart yaa sürekli burnu tıkanıyor kızımın
aacaba ne alsak:26:

oyyy dönmüş maşallah kuzuya gözler fal taşı gibi sabah sabah

hakikaten aynı baba kusura bakma ö.zencim
benim kızı da aynı babaya benzetiyolar gözlerini benden almamış ama onlar da baba mavi boncuk

öyle deme canım ama yaa üzülüyorum çalışan anneler için
eski kilona döndüğün için de sevindim canım gözün aydın

kızlar çok kötüyüm bana birden bi haller oldu sağ böbreğim ve idrar yollarımda nasılll bi ağrı var kimsemde yok yavruya bakacak eşim dersen uzakta çalışıo kar kış feci sıcak su torbası koydum ne yapsam ii gelir ki kıvranıorum resmennn((

Ben de buaksam manti yapicsm sanirim ama hazir manti:) sen kendim acicam deme sakın??

Bağır kuzummmmmmm gel valla ne güzel olurrrrrrr :)))))))
Bu arada İncinin gelişmelerini okuyorum ve çok seviniyorum senin adına

Ay evet kabullendim artık :)))))

Ah kuzummmmm Allah sabır versin kıyamam sana...
Benim de 2 ay sonra çekeceğim hasret anları aynen böyle olacak (( Ve muhtemelen emzirmeye bile gelemicem ((

Çok geçmiş olsun canım. Böbrek denince bol su iç denir ama bir arkadaşımda ters etki yapmıştı. Bişey diyemedim

gerçekten çok güzelmiş :)))
bide baba-oğul fotoğrafına maaşallah diyeyim
bizdede öyle canım, babanın kopyası çocuğun bakıcısı gibi duruyorsun diyorlar gıcık oluyorum...ben yaptım onuuuuu

yok canım ya dün biraz atıştırdı sadece. şimdi güneşli hava. tüm yurtta var burda yok ilginç yani.

yalovam naptın sen ya içimi acıttın ama şu yazdığınla. neşeli görünmeye çalışsan da aslında bir tarafının çok buruk olduğunu farkediyorum hep son günlerde. Allah yardımcın olsun canım arkadaşım yaptığın tüm fedakarlıklar Melisinin iyiliği ve geleceği için.. bunu düşün ve üzme kendini fazla lütfen....

çok geçmiş olsun canım
ben ayaklarımdan üşüttüğümde oluyor öyle, senin gibi ayağıma sıcak su torbası koyuyorum. inşallah çabucak iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…