- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.341
Bu arada ben bir tek Aybike yi arattım ama bulamadım :)
Bugün kuaföre gideceğim saçlar değişecek bakalım yakışacak mı?
Herkes kardan bahsediyor bizim burada güneş var çok soğuk da değil hava :)
Funda'cım Tekirdağ'da kar var mı ?
Emel bu aksam menüde ne var? Merak icindeyim
Teşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden olduPamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...
Bu arada sabahki manzaram:
Eki Görüntüle 891772
Kedicik senin adında mı degisik Aaa ne degisik isimli bir topicmisiz yahu anne babalarımız bizden daha yaratıcı imiş :)
Z.um.ray lar, min.n.ur lar alm.i.la lar :))
Çok benzettim ben bunları, seninki benimkinin 2 ton koyusuben mi çok benzettim acaba :26:
Paintte yaptım çok amatör oldu ama idare edin selim kendini kucağımda geri geri atarken anca bunu yapabildim.
Eki Görüntüle 891722
Kızlar Ivır zıvır makineler almaya karşıyım normalde ama kızımın odasındaki nem ölçer peteğe ıslak bezler havlular koysam bile %30 larda gösteriyor. Bide ikide birde kuruyan havluları ıslatmayı unutuyorum falan. Sanki yüzü bile kurudu kızımın. Hava nemlendirici alan varmı aranızda ben alıcam sanırım. Hatta arnica nın şu vazoya benzeyen modelini alıcam ama kullanışlımıdır nedir ne değildir fikri olan varmı?
Teşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden olduPamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...
Bu arada sabahki manzaram:
Eki Görüntüle 891772
Söylerim tabi kuzuuum sen iste yeter ki
Ö.zen ismim
Babasının kopyası oldu yaaaa acaip çatlıyorum kıskanıyorum
Eski bi resim ama olsun, çocuğun benle alakası yok, ala ala kahverengi göz rengimi almış
Bkz:
Eki Görüntüle 891914
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tünaydın çenebaz arkadaşlarım benim.iyi sıhhattesiniz okuduğum kadarıyla.daha kahvaltılar yeni yapılıp kakaolar içiliyormuş.afiyet olsun ve löp löp yağ olmasın inşallah.ben an itibariyle öğle yemeğimi yiyip çayımı içiyorum.hava çok soğuk ve Gemlik'te çok kar var,bende üşüdüm ve yemek işini öne çektim.daha süt falan sağıcam çünkü.sabah şekeri yavrularınızı öpün kafalarından benim yerime.ben löp löp yiyorum valla yemek,hamile kaldığım kilonunda altındayım ve eski halimden daha fitim.umarım midem genişleyip sonradan zıvanadan çıkmam.yemek yemeyi sevmem ve genelde geçiştiririm ama süt olsun diye dikkat ediyorum artık.işe başlayınca sizde fazla olan 1-2 kiloyu verirsiniz merak etmeyin.öpüyorum hepinizi ve tabi şaşkaloz bakışlı yavrularınızıda.şu an evladımı kafasından öpmek için neler verirdim.şu anın kıymetini bilin ;((((((((((((((((((((((((((
Akşam menüm aynı canım eşim dün akşam geç geldi yemek yemedi o yüzden bende Ali nazik 'i yapmamıştım bu akşam onu yapacağım bir tek.
Biliyorum ben yazınca kızıyor belki arkadaşlar ama canınız çekmesin sakın. yarın mantı yapmayı planlıyorum ne zamandır canım istiyor . Tabi kızım müsaade ederse
Alıntı yapmama tel izin vermiyor
Kedicik ismin cidden güzelmiş . Memnun oldum :) Burak benzesin babasına ya erkek adam ne de olsa asıl inciyi benzerine babaya ben sınır oluyorum :)) bir de kocasını cok seven kadınların bebisleri babaya benzermiş
Bu arada bende atakent 4. Etapta gelip ö.zen barışın annesi diye bağırmayı düşünüyorum
Emelcim sagol insallah saat dokuzlara çekmeyi basiririz. Darısı tüm uykusuz annelerin basına
ayyy yerim ben bu iki suratıçok tatlılar
benim de araştırmak istediğim konu bu
buhar makinası şart yaa sürekli burnu tıkanıyor kızımın
aacaba ne alsak:26:
oyyy dönmüş maşallah kuzuyagözler fal taşı gibi sabah sabah
hakikaten aynı baba kusura bakma ö.zencim
benim kızı da aynı babaya benzetiyolar gözlerini benden almamış ama onlar da baba mavi boncuk
öyle deme canım ama yaa üzülüyorum çalışan anneler için
eski kilona döndüğün için de sevindim canım gözün aydın
Tünaydın çenebaz arkadaşlarım benim.iyi sıhhattesiniz okuduğum kadarıyla.daha kahvaltılar yeni yapılıp kakaolar içiliyormuş.afiyet olsun ve löp löp yağ olmasın inşallah.ben an itibariyle öğle yemeğimi yiyip çayımı içiyorum.hava çok soğuk ve Gemlik'te çok kar var,bende üşüdüm ve yemek işini öne çektim.daha süt falan sağıcam çünkü.sabah şekeri yavrularınızı öpün kafalarından benim yerime.ben löp löp yiyorum valla yemek,hamile kaldığım kilonunda altındayım ve eski halimden daha fitim.umarım midem genişleyip sonradan zıvanadan çıkmam.yemek yemeyi sevmem ve genelde geçiştiririm ama süt olsun diye dikkat ediyorum artık.işe başlayınca sizde fazla olan 1-2 kiloyu verirsiniz merak etmeyin.öpüyorum hepinizi ve tabi şaşkaloz bakışlı yavrularınızıda.şu an evladımı kafasından öpmek için neler verirdim.şu anın kıymetini bilin ;((((((((((((((((((((((((((
kızlar çok kötüyüm bana birden bi haller oldu sağ böbreğim ve idrar yollarımda nasılll bi ağrı var kimsemde yok yavruya bakacak eşim dersen uzakta çalışıo kar kış feci sıcak su torbası koydum ne yapsam ii gelir ki kıvranıorum resmennn((
Ö.zen ismim
Eski bi resim ama olsun, çocuğun benle alakası yok, ala ala kahverengi göz rengimi almış
Bkz:
Eki Görüntüle 891914
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben de buaksam manti yapicsm sanirim ama hazir manti:) sen kendim acicam deme sakın??
Bu arada ben bir tek Aybike yi arattım ama bulamadım :)
Bugün kuaföre gideceğim saçlar değişecek bakalım yakışacak mı?
Herkes kardan bahsediyor bizim burada güneş var çok soğuk da değil hava :)
Funda'cım Tekirdağ'da kar var mı ?
Ö.zen ismim
Bkz:
Eki Görüntüle 891914
yerim senin utanmanı pisiciğimmmm
kızlar çok kötüyüm bana birden bi haller oldu sağ böbreğim ve idrar yollarımda nasılll bi ağrı var kimsemde yok yavruya bakacak eşim dersen uzakta çalışıo kar kış feci sıcak su torbası koydum ne yapsam ii gelir ki kıvranıorum resmennn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?