- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.361
Benimki o kadar da değişik değil ama diğer isimlere ben de çok şaşırdım :)))
İşin garibi face'te aradım ve bulamadım bu kadar değişik isimler olmalarına rağmen
kızlar çok kötüyüm bana birden bi haller oldu sağ böbreğim ve idrar yollarımda nasılll bi ağrı var kimsemde yok yavruya bakacak eşim dersen uzakta çalışıo kar kış feci sıcak su torbası koydum ne yapsam ii gelir ki kıvranıorum resmennn((
Ayy ne manzara yaa otur izle bide üstüne yeeeTeşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden olduPamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...
Bu arada sabahki manzaram:
Eki Görüntüle 891772
günaydın yavrular
benim oğlum iyice alarm belledi kendiniher sabah aynı saatte uyanmayı nasıl beceriyor hayret ediyorum.. sabah 06:00 dedin mi kurulu saatimiz çalıyor ciyak ciyak erken uyumayı beceremeyen anası da bu sayede kan çanağı gözlerle dolanıyor ortalıkta az önce emerken uyudu ben yine buradayım yok akıllanmicam ben sanırım
canım sadece sabah o kadar çıkıyor. günün geri kalanında o kadar dolmuyor asla benimkiler de :/
ay çok tatlısınız güldüm baya
oyy Berra kuzu çok tatlısın sen Allah esirgesin seni
vaayy Berkay beyy çok şekiliz adamımmtipini severim senin!
günaydın cücülerin cücüsüüüafiyet olsun bebekim benim de canım istedi valla. zaten ne gevşek bi canım var ya gördüğü duyduğu her şeyi istiyo yüzsüz
yaa ben de bu konuda fikir alacaktım bugün sizden.. aynı şekilde bizim de odada hava çok kuru oluyor. gece burnumuzun tıkanıklığıyla uyanıp ağllıyoruz bazenpeteğe ıslak havlu falan kar etmiyor.. kullanan varsa bu hava nemlendiricileri memnunlar mı ve ne marka kullanıyolar. bi fikir verin canlar
sabah şekeriimmmmmçok tatlı oluyo bu veletler sabahları yaa o uykulu halimle bile yememek için zor tutuyorum kendimi
Bu arada ben bir tek Aybike yi arattım ama bulamadım :)
Bugün kuaföre gideceğim saçlar değişecek bakalım yakışacak mı?
Herkes kardan bahsediyor bizim burada güneş var çok soğuk da değil hava :)
Funda'cım Tekirdağ'da kar var mı ?
Tabi canım bende çok merak ediyorum nasıl bir şey olacağım acaba :)Ayy ne manzara yaa otur izle bide üstüne yeeeçok şeker ..bu arada ismine bayıldım canım benimde face yok ismimin etkiside büyük bide k.v aç deyip duruyo böürülceler falan hiç uğraşamıcam püff ha bire durudan haberler resimler hiç çekemicemm
günaydın fındıkların fındığıııı güzellerin güzelliyap gitsin beyaa can bu çekiyooo neticedee
büyük bir merakla bekliyoruz canımcım resimde isterizzz hamarat emoşşşşşşşşşş
Maşallahh ben totomu kaldırmadım daha. bende düşünüyorum ne yapsam diyeanam bi atak yaptım kızımı emzirdim evi süpürdüm sildim balkon dahillltoz aldım üstüne banyoyu temizledim ve yettim şimdi duruşu uyutuyorummmmmmmmmm öğleden sonra yemek olayını halledersem süper olcakta acaba ne yapsammmm fikirlerinize ihtiyacım varr
anam bi atak yaptım kızımı emzirdim evi süpürdüm sildim balkon dahillltoz aldım üstüne banyoyu temizledim ve yettim şimdi duruşu uyutuyorummmmmmmmmm öğleden sonra yemek olayını halledersem süper olcakta acaba ne yapsammmm fikirlerinize ihtiyacım varr
Maşallahh ben totomu kaldırmadım daha. bende düşünüyorum ne yapsam diye
Dünden beri gidicem gidicem gidemedin emelcim. Git gel de görelim seni çok merak ettim yeni imajını, sabırsızlandımMaşallah ben bugün sadece süpürdüm kuaförden gelince ütü yapacağım yarın yapacağım asıl iş :)
Yemek benim canım bezelye istedi aslında yanına da pirinç pilavı ayran, salata vs olabilir.
Maşallah ben bugün sadece süpürdüm kuaförden gelince ütü yapacağım yarın yapacağım asıl iş :)
Yemek benim canım bezelye istedi aslında yanına da pirinç pilavı ayran, salata vs olabilir.
Maşallahh ben totomu kaldırmadım daha. bende düşünüyorum ne yapsam diye
Dünden beri gidicem gidicem gidemedin emelcim. Git gel de görelim seni çok merak ettim yeni imajını, sabırsızlandım
Ben yazdan koydum da kış gelmeden bitti bezelyegüzel fikir aslında ama ben yazdan bezelye koymadım malum yazın nasıl geçtiiikonservede sevmiyorumpuff aklıma hiç bişiy gelmiyoo
bende şaşırdım kendime dünüş baktım duruşum duruyoo
bende dedim kalk tembellik yapma zaten bi kalkınca gerisi geliyoooo
ne yapsak dünüşş yaa şu yemek olayı tüketti bizikociş olmasa hiç bişey yapmam valla
Hadi bakalım bekliyoruz canımKızı kayınvalideme bırakıcağım ya o müsait olmayınca erteliyorum bugün inşallah gideceğim :)
Ben yazdan koydum da kış gelmeden bitti bezelye
Bilmiyorum valla dünüş balık mı aldırsam diyorum kocaya gelirken, bide salata yapsam.
Hadi bakalım bekliyoruz canım
güzel fikir aslında ama ben yazdan bezelye koymadım malum yazın nasıl geçtiiikonservede sevmiyorumpuff aklıma hiç bişiy gelmiyoo
bende şaşırdım kendime dünüş baktım duruşum duruyoo
bende dedim kalk tembellik yapma zaten bi kalkınca gerisi geliyoooo
ne yapsak dünüşş yaa şu yemek olayı tüketti bizikociş olmasa hiç bişey yapmam valla
Selamlar 2013 yılının en hoş sohbet en güzel gönüllü en düşük çeneli en değişik isimli anacıkları telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapmam zor oluo
Yalova : canım senin yazdıklarını okuyunca kendi mücadelelerim gelio aklıma sana yakın bir iş yapıyordum bende herkes ay başı gelsin maaş alalım ister bize ay yetmez kotalar tutmaz of ben düşününce bunaldım birde melisten ayrı kalmak Allah yardımcın olsun canım.
Kedicik: senin dönen oğlunu döne döne yerim kocamın adı der bida yirim
Suloz: benimkide öle aman dönmek gibi kendim yapabileceğim şelere ne gerek var annem taşısın Dursun Dio
Parme: inşallah incinin uykusu tamamen düzene girer canım
Cucu: sayende benimde canım sıcak çikolata çekti yaw evde vardı umarım tarihi geçmemiştir.
Kaan hala kaka yapmadı zorla oyun halısında oynatmaya çalışıyorum
Eşimde önceki gün Samsun'a gitmişti mahsur kaldı orada dönemiyo uçak seferleri iptal olmuş
Bu arada arkadaşlar nemden bahsetmiş odanın nemi kaç olmalı
Ha bide ben z.u.m.r.a.y.ı kaçırmışım o hangimizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?