2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki o kadar da değişik değil ama diğer isimlere ben de çok şaşırdım :)))
İşin garibi face'te aradım ve bulamadım bu kadar değişik isimler olmalarına rağmen

Çünkü ben Facebook kullanmıyorum. Diğerlerini bilmem. Ama gizlilik ayarlarından tamamen gizlenebiliyosun diye biliyorum. Mesela abimin adını soyadınıda yazsan mail adresini tam olarakta yazsan çıkmıyor.

Karnına veya beline sıcak kompres yapıpta dindirme ağrını sakın. Aybikenin dediği gibi ayaklarını ısıt zaten idrar yolu böbrek meselesiyse hafifler ağrın. Sağ taraftaki ağrılara dikkat edin. Zira ben apandistinden iltihap kanına karışmış son anda ameliyat olmuş biriyim.

Ne çektim be ağrı eşiğimden :)) apandisti patlatana, bel fıtığını yine patlatana kadar direndim farkında olmadan. Allah'tan nst varda ben zirve yapan sancılarıda hissetmiyordum. Bebişim kakasını yapacaktı az kalsın içerde sancıdan. Sonra bide göğüs uçlarım var onları hissettimde memelerimin ucu parçalanıp yokolana kadar dayandım. Acılarıııın cocuguyum. :))

Ayy ne manzara yaa otur izle bide üstüne yeeeçok şeker ..bu arada ismine bayıldım canım benimde face yok ismimin etkiside büyük bide k.v aç deyip duruyo böürülceler falan hiç uğraşamıcam püff ha bire durudan haberler resimler hiç çekemicemm

günaydın fındıkların fındığıııı güzellerin güzelliyap gitsin beyaa can bu çekiyooo neticedee

büyük bir merakla bekliyoruz canımcım resimde isterizzz hamarat emoşşşşşşşşşş

anam bi atak yaptım kızımı emzirdim evi süpürdüm sildim balkon dahillltoz aldım üstüne banyoyu temizledim ve yettim şimdi duruşu uyutuyorummmmmmmmmm öğleden sonra yemek olayını halledersem süper olcakta acaba ne yapsammmm fikirlerinize ihtiyacım varr

Tabi canım bende çok merak ediyorum nasıl bir şey olacağım acaba :)

Maşallahh ben totomu kaldırmadım daha. bende düşünüyorum ne yapsam diye

Maşallah ben bugün sadece süpürdüm kuaförden gelince ütü yapacağım yarın yapacağım asıl iş :)

Yemek benim canım bezelye istedi aslında yanına da pirinç pilavı ayran, salata vs olabilir.

Maşallah ben bugün sadece süpürdüm kuaförden gelince ütü yapacağım yarın yapacağım asıl iş :)

Yemek benim canım bezelye istedi aslında yanına da pirinç pilavı ayran, salata vs olabilir.
Dünden beri gidicem gidicem gidemedin emelcim. Git gel de görelim seni çok merak ettim yeni imajını, sabırsızlandım

güzel fikir aslında ama ben yazdan bezelye koymadım malum yazın nasıl geçtiiikonservede sevmiyorumpuff aklıma hiç bişiy gelmiyoo

Maşallahh ben totomu kaldırmadım daha. bende düşünüyorum ne yapsam diye

bende şaşırdım kendime dünüş baktım duruşum duruyoo
bende dedim kalk tembellik yapma zaten bi kalkınca gerisi geliyoooo
ne yapsak dünüşş yaa şu yemek olayı tüketti bizikociş olmasa hiç bişey yapmam valla

valla ben hiç yemek modunda değilim bugün
demekki neymiş, bu akşam marketten alınan hazır mantı yeniyormuş

bende seviyorum hazır mantı zaten açıcak ne durumum nede o kadar hamaratlığım var buzlukta var bendemi yapsam hem kolay bol sosluuu şöleee canınız çeksinde sizde yapın

Ben yazdan koydum da kış gelmeden bitti bezelye
Bilmiyorum valla dünüş balık mı aldırsam diyorum kocaya gelirken, bide salata yapsam.
Kızı kayınvalideme bırakıcağım ya o müsait olmayınca erteliyorum bugün inşallah gideceğim :)
Hadi bakalım bekliyoruz canım

Selamlar 2013 yılının en hoş sohbet en güzel gönüllü en düşük çeneli en değişik isimli anacıkları telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapmam zor oluo
Yalova : canım senin yazdıklarını okuyunca kendi mücadelelerim gelio aklıma sana yakın bir iş yapıyordum bende herkes ay başı gelsin maaş alalım ister bize ay yetmez kotalar tutmaz of ben düşününce bunaldım birde melisten ayrı kalmak Allah yardımcın olsun canım.
Kedicik: senin dönen oğlunu döne döne yerim kocamın adı der bida yirim
Suloz: benimkide öle aman dönmek gibi kendim yapabileceğim şelere ne gerek var annem taşısın Dursun Dio
Parme: inşallah incinin uykusu tamamen düzene girer canım
Cucu: sayende benimde canım sıcak çikolata çekti yaw evde vardı umarım tarihi geçmemiştir.
Kaan hala kaka yapmadı zorla oyun halısında oynatmaya çalışıyorum
Eşimde önceki gün Samsun'a gitmişti mahsur kaldı orada dönemiyo uçak seferleri iptal olmuş
Bu arada arkadaşlar nemden bahsetmiş odanın nemi kaç olmalı
Ha bide ben z.u.m.r.a.y.ı kaçırmışım o hangimizdi.

arkadaşlarım selamlar uzun süredir nadirende olsa sizi takip edebiliyordum, paylaşılarınızda mutlaka kendi bebişimde olan durumlara denk gelip rahatlıyordum bunun için size çok teşekkür etmeliyim veee sonunda benım bebeğimde normalleşti :))) çoook çektim çoook ( artık daha sık girip sizinle sohbet etmeyi çok istiyorum beni ve kızımıda aranıza alırmısınız ? :)))

Ben yazdan koydum da kış gelmeden bitti bezelye
Bilmiyorum valla dünüş balık mı aldırsam diyorum kocaya gelirken, bide salata yapsam.

Hadi bakalım bekliyoruz canım

kız balık yapabilirsen süper olur selimede çok faydalı olurben fırınlıyorum çok kolay oluyoo kuzucum hiç kızartma olayına girmiyorummmbide bol rokalı kırmızı soğanlı salataa püff dehşet menü bide şalgam olsa acılı fena olmazz

Annem sağolsun herşeyimi koymuş iki kişilik yapmış hemde kendisine yaparken :)

Konserve bende sevmiyorum

valla canım bileydim sölemezdimmbizdede yoktu ben sıcak kakao yaptım güzeldi olmadı sende öle yap bol sütlüü
o kaçırdığın z.ü.m.r.a.y benimmmmmmmmm

Valla benim daha kahvaltı sofram duruo inat ettim Kaan'ı kucağıma almuycam die yatırdım oyun halısına tepesinde maymunluk yapıom ulan bu kendi kendine oyalansın die değilmiydi bensiz nefes almıo çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…