- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.381
Hadi ben gidiyorum :)
Eslem hoşgeldin
Hoşgeldin canım, alırız tabiki ne demek :)arkadaşlarım selamlar uzun süredir nadirende olsa sizi takip edebiliyordum, paylaşılarınızda mutlaka kendi bebişimde olan durumlara denk gelip rahatlıyordum bunun için size çok teşekkür etmeliyim veee sonunda benım bebeğimde normalleşti :))) çoook çektim çoook( artık daha sık girip sizinle sohbet etmeyi çok istiyorum beni ve kızımıda aranıza alırmısınız ? :)))
Haftada bir kere yapıyorum dünüşüm zaten bizede faydalı. Küçük balık seviyoruz biz, kızartırım o yüzden.kız balık yapabilirsen süper olur selimede çok faydalı olurben fırınlıyorum çok kolay oluyoo kuzucum hiç kızartma olayına girmiyorummm bide bol rokalı kırmızı soğanlı salataa püff dehşet menü bide şalgam olsa acılı fena olmazz
Annem sağolsun herşeyimi koymuş iki kişilik yapmış hemde kendisine yaparken :)
Konserve bende sevmiyorum
Hadi ben gidiyorum :)
Eslem hoşgeldin
kız balık yapabilirsen süper olur selimede çok faydalı olurben fırınlıyorum çok kolay oluyoo kuzucum hiç kızartma olayına girmiyorummm bide bol rokalı kırmızı soğanlı salataa püff dehşet menü bide şalgam olsa acılı fena olmazz
Hoşgeldin canım, alırız tabiki ne demek :)
Haftada bir kere yapıyorum dünüşüm zaten bizede faydalı. Küçük balık seviyoruz biz, kızartırım o yüzden.
Alternatif düşünüyorumm şu facebookta menü falan söylüyorlar oraya baktım da, pırasa, lahana, kereviz, karnbahar hep menüler biz bunları yemiyoruz ki
Emelcim kızının son resmini görünce aaaa dedim ne çok benziyor benim balama. Ama şöyle bir farkla bizimkinin yatarken ve kafa havadayken tipi çok farklı ( yanak farkı) senin kızın yatar hâli benimkinin kalkmış haline benziyor. Bu bizim yatar halimiz.
Bizim eve yakın bi balıkçı var kızartıyo veya tava yapıyor eve yolluyor. Rokalar ve soğanlarda yanında. Balık fiyatları değişken ama kilosunu 5 liradan kızartıyoruz diyorlar. Yakın olduğu için sıcacık geliyor. Yoksa balık yiyeceğimiz yok.
Bu arada sertabın hatırına Gülben'e tahammül ediyorum çooook zor çok.
Valla benim daha kahvaltı sofram duruo inat ettim Kaan'ı kucağıma almuycam die yatırdım oyun halısına tepesinde maymunluk yapıom ulan bu kendi kendine oyalansın die değilmiydi bensiz nefes almıo çocuk
Gunaydnn cnm..telindeki sorun devmmi mesajim gelmedi cnm sanitim sana
anam bi atak yaptım kızımı emzirdim evi süpürdüm sildim balkon dahillltoz aldım üstüne banyoyu temizledim ve yettim şimdi duruşu uyutuyorummmmmmmmmm öğleden sonra yemek olayını halledersem süper olcakta acaba ne yapsammmm fikirlerinize ihtiyacım varr
kız balık yapabilirsen süper olur selimede çok faydalı olurben fırınlıyorum çok kolay oluyoo kuzucum hiç kızartma olayına girmiyorummm bide bol rokalı kırmızı soğanlı salataa püff dehşet menü bide şalgam olsa acılı fena olmazz
evet küçük balık kızartması güzel olur dünüş çıtır çıtıristavrit barbun favorim
ne bilem kuzucum ya yeşil mercimekli bulgur pilavı yap yada sebzeli bulgur pilavı yada tavuklu nohutlu pilav hep pilav geldi aklıma niyeyseeekuru fasulye yapabilirsin hemen sıcak suda ıslanır
hım burdada var öle yerler canım
anam şimdi açtımda tipe bak saça bak çakıl sanmış kendiniii
Ehehe doğru valla canım kendi kendine oyalansın diye de bizim çocuklar normal değil. Bende öyle oturuyorum başına bir o oyuncağı sallıyorum bir öbürünüHakkını yemeyeyim ama şimdi uzanabileceği yükseklikte oyuncak asıyorum arada kendi de oynuyor
Eki Görüntüle 892032
Parmişcim gel ben sana pişiririmNoldu kiz sana birden on kaplan gücüne burunmussun :)
Of demeyin ya kocis yüzünden balığa hasretim cok seviyorum hem de cok ağzına sürmüyor
Aaa kedicik gelmiş :))
Ne oldu tatlım esın zor iyileşti galiba ?
kedicik 150 sayfa geriden geliyor kıyamadığımkuzum bırak geçmişi gel gündeme yaa.
geçmiş geçmiştirr canım ya gel günümüzü yaşayalım
ziraaa bize yetişmen çok ozor bu çenee
Ayy ne manzara yaa otur izle bide üstüne yeeeçok şeker ..bu arada ismine bayıldım canım benimde face yok ismimin etkiside büyük bide k.v aç deyip duruyo böürülceler falan hiç uğraşamıcam püff ha bire durudan haberler resimler hiç çekemicemm
günaydın fındıkların fındığıııı güzellerin güzelliyap gitsin beyaa can bu çekiyooo neticedee
büyük bir merakla bekliyoruz canımcım resimde isterizzz hamarat emoşşşşşşşşşş
Ayy gerçekten boyundan büyükk çok tatlı amaNezaketen bizimkide arada oyalanıyor hatta dün sabah kendi kendine uyumuş önlüğünüde yüzüne kapamış ben kahvaltı hazırlarken çok mutlu olmuştum ama öğleden sonra azıma sıçtı bir saniye inmedi kucağımdan belimin ağrısı hala geçmedi. Bu arada bizimki boyundan büyük oyuncak istiyoEki Görüntüle 892072
Parmişcim gel ben sana pişiririm
Ehehe doğru valla canım kendi kendine oyalansın diye de bizim çocuklar normal değil. Bende öyle oturuyorum başına bir o oyuncağı sallıyorum bir öbürünüHakkını yemeyeyim ama şimdi uzanabileceği yükseklikte oyuncak asıyorum arada kendi de oynuyor
Eki Görüntüle 892032
Akşamdan ıslatmadan hiç kuru yapmadım ki kesin eritirim ben onları
Hahaha valla aynı çakıl olmuşBirde o komsept ne ya samanlık gibi
Noldu kiz sana birden on kaplan gücüne burunmussun :)
Of demeyin ya kocis yüzünden balığa hasretim cok seviyorum hem de cok ağzına sürmüyor
Çok tatlısın sen ya, tipini yerim:))canım uyanmadı ben de hayret ettim öyle sıkıntıya falan gelemezdi benim oğlum bu sabahta 5.30dan 8 e kadar aldım uyudu yine hem de elim üstünde sarıldım sırıta sırıta uyudu. ay bunlar büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar yavvv.valla hep almıcam dıyordum alışmasın diye ama 5.30 da çmış gözlerini kocaman sırıtıyordu :) dayanamadım cazibesine aldım babasıyla aramıza uyudu hemen .
geçtiğimiz 2 hafta durmadı huysuzdu bu hafta maşallahımız var akşam 9 da uyudu.inşallah eski düzenine geri döner.
salonun ortasında 12 lere kadar durdu 2 hafta boyunca. tekrar odasına alıştırmak için babası ilk gece baya uzun durdu yanında konuştular öle uyudu, ertesi gece yine odasında oyaladık.(odası dediğim bizim yatak odamız :) dün gecede yıkadım bugün aşısı var diye yıkadıktn sonra kendi kendine söylene söylene uyudu:).3 gecede alıştı gibi eski düzenine.
babanesi ve dedesiylşe çok mutlu akşam 4 tane kucak valla ondan mutlusu yok.bir kucaktan iniyo ötekine :) tam berkayın istediği şey :)
başta istemiyordum kimseyi ama oğlum çok mutluu. çok şükür bende rahat ettim doğrusu:)
bi de bu aralar gece bile kafasını sağa sola çeviriyor öle içiyor biberonla mamayı habire ağız yakalamaya çalışıyorum. oyunmu yapıyor akşam akşam bilmem :)yanaklar süt içinde kalıyor.sonrradalıyor hemen nasıl uyku anlamadım bir oynuyor bir uyuyor :)Eki Görüntüle 891717
Sabah şekeri seni! Aynı benim sabahki manzarama benziyor, özellikle onu ordan almayı geciktirirsem:))Teşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden olduPamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...
Bu arada sabahki manzaram:
Eki Görüntüle 891772
Funda cım senin sabah halin aynı benim halim. Benimki de gece 3 kere kalktıktan sonra bir de her sabah saat 7 de kalkıyor. Biraz daha uyusun diye her şeyi yapıyorum ama yok. Tekrar uyuması 1.5,2 saati buluyor. Bir de biz geç yatınca, olanlar oluyor.günaydın yavrular
benim oğlum iyice alarm belledi kendiniher sabah aynı saatte uyanmayı nasıl beceriyor hayret ediyorum.. sabah 06:00 dedin mi kurulu saatimiz çalıyor ciyak ciyak erken uyumayı beceremeyen anası da bu sayede kan çanağı gözlerle dolanıyor ortalıkta az önce emerken uyudu ben yine buradayım yok akıllanmicam ben sanırım
canım sadece sabah o kadar çıkıyor. günün geri kalanında o kadar dolmuyor asla benimkiler de :/
ay çok tatlısınız güldüm baya
oyy Berra kuzu çok tatlısın sen Allah esirgesin seni
vaayy Berkay beyy çok şekiliz adamımmtipini severim senin!
günaydın cücülerin cücüsüüüafiyet olsun bebekim benim de canım istedi valla. zaten ne gevşek bi canım var ya gördüğü duyduğu her şeyi istiyo yüzsüz
yaa ben de bu konuda fikir alacaktım bugün sizden.. aynı şekilde bizim de odada hava çok kuru oluyor. gece burnumuzun tıkanıklığıyla uyanıp ağllıyoruz bazenpeteğe ıslak havlu falan kar etmiyor.. kullanan varsa bu hava nemlendiricileri memnunlar mı ve ne marka kullanıyolar. bi fikir verin canlar
sabah şekeriimmmmmçok tatlı oluyo bu veletler sabahları yaa o uykulu halimle bile yememek için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?