2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım, alırız tabiki ne demek :)
Haftada bir kere yapıyorum dünüşüm zaten bizede faydalı. Küçük balık seviyoruz biz, kızartırım o yüzden.
Alternatif düşünüyorumm şu facebookta menü falan söylüyorlar oraya baktım da, pırasa, lahana, kereviz, karnbahar hep menüler biz bunları yemiyoruz ki

Annem sağolsun herşeyimi koymuş iki kişilik yapmış hemde kendisine yaparken :)

Konserve bende sevmiyorum

biz aynı şehirde değiliz annişimleo yüzden yapamadı yaptıkları hep kavanozluk babamla yapmışlar canlarım ya közlenmiş patlıcandan biberden domatese meyve sularına kadarr

Hadi ben gidiyorum :)

Eslem hoşgeldin

haydinn gülü gülü tatlışşşşşş

Bizim eve yakın bi balıkçı var kızartıyo veya tava yapıyor eve yolluyor. Rokalar ve soğanlarda yanında. Balık fiyatları değişken ama kilosunu 5 liradan kızartıyoruz diyorlar. Yakın olduğu için sıcacık geliyor. Yoksa balık yiyeceğimiz yok.

Bu arada sertabın hatırına Gülben'e tahammül ediyorum çooook zor çok.

evet küçük balık kızartması güzel olur dünüş çıtır çıtır istavrit barbun favorim
ne bilem kuzucum ya yeşil mercimekli bulgur pilavı yap yada sebzeli bulgur pilavı yada tavuklu nohutlu pilav hep pilav geldi aklıma niyeyseeekuru fasulye yapabilirsin hemen sıcak suda ıslanır

O burun, gözler, kaşlar, bu nasıl bir güzellik! Maşallah kızına annesi...

hım burdada var öle yerler canım
anam şimdi açtımda tipe bak saça bak çakıl sanmış kendiniii

Valla benim daha kahvaltı sofram duruo inat ettim Kaan'ı kucağıma almuycam die yatırdım oyun halısına tepesinde maymunluk yapıom ulan bu kendi kendine oyalansın die değilmiydi bensiz nefes almıo çocuk

Ehehe doğru valla canım kendi kendine oyalansın diye de bizim çocuklar normal değil. Bende öyle oturuyorum başına bir o oyuncağı sallıyorum bir öbürünü Hakkını yemeyeyim ama şimdi uzanabileceği yükseklikte oyuncak asıyorum arada kendi de oynuyor

Noldu kiz sana birden on kaplan gücüne burunmussun :)

Of demeyin ya kocis yüzünden balığa hasretim cok seviyorum hem de cok ağzına sürmüyor

hım burdada var öle yerler canım
anam şimdi açtımda tipe bak saça bak çakıl sanmış kendiniii

Akşamdan ıslatmadan hiç kuru yapmadım ki kesin eritirim ben onları
Hahaha valla aynı çakıl olmuş Birde o komsept ne ya samanlık gibi

Nezaketen bizimkide arada oyalanıyor hatta dün sabah kendi kendine uyumuş önlüğünüde yüzüne kapamış ben kahvaltı hazırlarken çok mutlu olmuştum ama öğleden sonra azıma sıçtı bir saniye inmedi kucağımdan belimin ağrısı hala geçmedi. Bu arada bizimki boyundan büyük oyuncak istiyo

Aaa kedicik gelmiş :))

Ne oldu tatlım esın zor iyileşti galiba ?

kedicik 150 sayfa geriden geliyor kıyamadığım kuzum bırak geçmişi gel gündeme yaa.

geçmiş geçmiştirr canım ya gel günümüzü yaşayalım
ziraaa bize yetişmen çok ozor bu çenee

Hehehehehe sormayın yaaaaa
Bendeki emeğe saygı hastalığı sanırım

Cucu diye fake isimle aç sen de kuzum Söylemeyiz kvne söz

Ayy gerçekten boyundan büyükk çok tatlı ama
Valla artık kucakta taşınmıyorlar cidden canım, bende mümkün olduğunca yerde oyalamaya çalışıyorum çok zor artık taşımak

Akşamdan ıslatmadan hiç kuru yapmadım ki kesin eritirim ben onları
Hahaha valla aynı çakıl olmuş Birde o komsept ne ya samanlık gibi

hım ozaman riske girme dünüşşsorma kız kendini kaç yaşında sanıyo ben bu modeli duruya yapıyomm puhahah

Noldu kiz sana birden on kaplan gücüne burunmussun :)

Of demeyin ya kocis yüzünden balığa hasretim cok seviyorum hem de cok ağzına sürmüyor

sorma parmiş bende bilmiyom kakao bana neler etti
kız parmişkom benim kocitoda sevmez hemde hiçç ben ayıklarım önüne koyarım sanki zehir bi parça yer hım çok güzel der sonra döner istetir ama ben yapıyom arada kendime valla fırında yapıyom kendime göre ii oluyooo evde batmıyoyada en kötü avm de yiorum my fishte falan

Çok tatlısın sen ya, tipini yerim:))

Sabah şekeri seni! Aynı benim sabahki manzarama benziyor, özellikle onu ordan almayı geciktirirsem:))

Funda cım senin sabah halin aynı benim halim. Benimki de gece 3 kere kalktıktan sonra bir de her sabah saat 7 de kalkıyor. Biraz daha uyusun diye her şeyi yapıyorum ama yok. Tekrar uyuması 1.5,2 saati buluyor. Bir de biz geç yatınca, olanlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…