2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bizimki pusetine zor sığıyor 6. Ayda 2 numara oto koltuğu almak zorunda kalacağız sanırım pff masraf bitmio

Evet Canim bizde alacağız

Aynen iste avm Dekiler de evdeki gibi iyi olmuyor balık restorantlarinda da Diğer seyler iyi olmuyor zaten artık dışarı çıktığımız da yok
Bir tek somon yiyor alışmış ona Paris'te en azından helal et diye . O da her zaman değil

Valla kızlar üzülün diye yazmadım ama Fındığım yumuşak karnımdan vurdun beni,yazdığını okuyunca zor tuttum kendimi ağlamamak için.günlük koşturmada üzülmeye bile çok vaktin olmuyor yada hep güleryüzlü olmak zorunda olduğumuz için maskelerle geziyoruz ama 2 dakika kendimi dinlediğimde yavrummmm diyorum.sağlık ocaklarındaki bebekleri seviyorum ama insan alışıyor biraz kızlar,çok üzmeyin kendinizi.işe başlayıp düzeni kurana kadar yani takribi 2 hafta zor oluyor sonra alışıyor.Allah sağlık versinde kızlar inanın yoluna giriyor herşey,çok üzmemeye çalışın kendinizi.sevgiyle kucaklıyorum hepiciğnizi

Ayy tipe bak tosbikimmoyuncağı gerçekten çok kocamanmış canımm kız bu kuzucuk tam yemelikk

Hehehehehe sormayın yaaaaa
Bendeki emeğe saygı hastalığı sanırım

Cucu diye fake isimle aç sen de kuzum Söylemeyiz kvne söz

oyy yerim senii
ayy alemsin tmm kız alıyım sizimi kırcam fındıkta aç bi face diodu süreklii fake fake gezerimm k.v den uzak
istediklerimi eklerim zaten beni bilen bilirr

işte hiç yememekten iyidir parmiş kendine yap bence fırınla gitsin emziriyosun yani yemen lazım hem hafifte oluyooo

bu arada somonun soteside çok güzel oluyo canımm

Önce yeni mail adresi al onunla kayıt ol :)

kızlar iyi çarşambalar gene ce eeeee diyip gidicem bi bakıyım dedim çorbayı taşırdım sanırsam hem bebek hem yemek hem net olmuyor ben beceremedim oğumun başında konak oluştu saf zeytinyağı sürdüm olmadı bebeyağı sürdüm olmadı ne kullandınız

Kuzum işin sırrı yağladıktan sonra nazikçe tarayarak veya tırnağınla o kabukları kaldırmak ve temizlemek.

ahh ben biricik damadıma yorum yapmamışımm KURBANEYYYY
YERİM SENİİ BEN DURUYLA YANDAN YANDAN
Canımm biz duruyu yeriz asıl
canım ben bebeyağıyla yumuşatıp tarıyordum 2 krede temizlendi tamamen

Ben kocama gicik kapiyrm parmis o zaman :-D uzaktan yakndan alakasi yok eylulun babayla

Önce yeni mail adresi al onunla kayıt ol :)

Sizi kumpascilar sizi :)

Sakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..

Allah korumus. Cok gecmis olsun.

Ay Angy cok şükür basına birşey gelmemiş cok gecmis olsun

Geçenlerde bağırsak enfeksiyonu olmuştum ve doktor emzirdiğimi biliyordu. Bana Buscopan plus verdi. Sadece bir tane aldım ve geçti ağrılarım. Bu ilaç anneme de kum düşürürken, böbrek ağrısı çekerken de verilmişti. Seni yine de yanlış yönlendirmek istemem ama ben çok dayanılmaz ağrım olursa alıyorum bir tane. Doktor emziren bir anne olarak verdiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…