- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.401
Bu arada bizimki pusetine zor sığıyor 6. Ayda 2 numara oto koltuğu almak zorunda kalacağız sanırım pff masraf bitmio
hım ozaman riske girme dünüşşsorma kız kendini kaç yaşında sanıyo ben bu modeli duruya yapıyomm puhahah
sorma parmiş bende bilmiyom kakao bana neler etti
kız parmişkom benim kocitoda sevmez hemde hiçç ben ayıklarım önüne koyarım sanki zehir bi parça yer hım çok güzel dersonra döner istetir ama ben yapıyom arada kendime valla fırında yapıyom kendime göre ii oluyooo evde batmıyo yada en kötü avm de yiorum my fishte falan
Nezaketen bizimkide arada oyalanıyor hatta dün sabah kendi kendine uyumuş önlüğünüde yüzüne kapamış ben kahvaltı hazırlarken çok mutlu olmuştum ama öğleden sonra azıma sıçtı bir saniye inmedi kucağımdan belimin ağrısı hala geçmedi. Bu arada bizimki boyundan büyük oyuncak istiyoEki Görüntüle 892072
Hehehehehe sormayın yaaaaa
Bendeki emeğe saygı hastalığı sanırım
Cucu diye fake isimle aç sen de kuzumSöylemeyiz kvne söz
Evet Canim bizde alacağız
Aynen iste avm Dekiler de evdeki gibi iyi olmuyor balık restorantlarinda da Diğer seyler iyi olmuyor zaten artık dışarı çıktığımız da yok
Bir tek somon yiyor alışmış ona Paris'te en azından helal et diye . O da her zaman değil
Evet Canim bizde alacağız
Aynen iste avm Dekiler de evdeki gibi iyi olmuyor balık restorantlarinda da Diğer seyler iyi olmuyor zaten artık dışarı çıktığımız da yok
Bir tek somon yiyor alışmış ona Paris'te en azından helal et diye . O da her zaman değil
Ayy tipe bak tosbikimmoyuncağı gerçekten çok kocamanmış canımm kız bu kuzucuk tam yemelikk
oyy yerim senii
ayy alemsintmm kız alıyım sizimi kırcam fındıkta aç bi face diodu süreklii fake fake gezerimm k.v den uzak
istediklerimi eklerim zaten beni bilen bilirr
kızlar iyi çarşambalar gene ce eeeee diyip gidicem bi bakıyım dedim çorbayı taşırdım sanırsam hem bebek hem yemek hem net olmuyor ben beceremedimoğumun başında konak oluştu saf zeytinyağı sürdüm olmadı bebeyağı sürdüm olmadı ne kullandınız
Canımm biz duruyu yeriz asılahh ben biricik damadıma yorum yapmamışımmKURBANEYYYY
YERİM SENİİ BEN DURUYLA YANDAN YANDAN
canım ben bebeyağıyla yumuşatıp tarıyordum 2 krede temizlendi tamamenkızlar iyi çarşambalar gene ce eeeee diyip gidicem bi bakıyım dedim çorbayı taşırdım sanırsam hem bebek hem yemek hem net olmuyor ben beceremedimoğumun başında konak oluştu saf zeytinyağı sürdüm olmadı bebeyağı sürdüm olmadı ne kullandınız
Alıntı yapmama tel izin vermiyor
Kedicik ismin cidden güzelmiş . Memnun oldum :) Burak benzesin babasına ya erkek adam ne de olsa asıl inciyi benzerine babaya ben sınır oluyorum :)) bir de kocasını cok seven kadınların bebisleri babaya benzermiş
Bu arada bende atakent 4. Etapta gelip ö.zen barışın annesi diye bağırmayı düşünüyorum
Emelcim sagol insallah saat dokuzlara çekmeyi basiririz. Darısı tüm uykusuz annelerin basına
Ayy tipe bak tosbikimmoyuncağı gerçekten çok kocamanmış canımm kız bu kuzucuk tam yemelikk
oyy yerim senii
ayy alemsintmm kız alıyım sizimi kırcam fındıkta aç bi face diodu süreklii fake fake gezerimm k.v den uzak
istediklerimi eklerim zaten beni bilen bilirr
Önce yeni mail adresi al onunla kayıt ol :)
Ben kocama gicik kapiyrm parmis o zaman :-D uzaktan yakndan alakasi yok eylulun babayla
Canımm biz duruyu yeriz asıl
canım ben bebeyağıyla yumuşatıp tarıyordum 2 krede temizlendi tamamen
Sizi kumpascilar sizi :)
Sakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..
Sakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..
Canımm biz duruyu yeriz asıl
canım ben bebeyağıyla yumuşatıp tarıyordum 2 krede temizlendi tamamen
Aman laf iste bosver sen kocana asık olmazmisin Canim baksana dedektifcilik bile oynuyorsun :)
kızlar çok kötüyüm bana birden bi haller oldu sağ böbreğim ve idrar yollarımda nasılll bi ağrı var kimsemde yok yavruya bakacak eşim dersen uzakta çalışıo kar kış feci sıcak su torbası koydum ne yapsam ii gelir ki kıvranıorum resmennn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?