2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.

Kızlar bu atopik dermatitte ciltteki ilk belirti kırmızı kuruluklar mı ?

Ang geçmiş olsun canım.
Ben de bugun oğlumu kontrole çıkardım. Taksiye ulaşamayınca mecbur aracla gittin ama nasıl gittimbana sor. Bu havalarda çok gerilirim. Okuya üflete gittim geldim çok şükür:)
i

Kızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine. ( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.

ayy canım geçmiş olsun neyseki bişeyi yokmuşşşAllah korumuş

Şerefine tatlım Kaan sonunda kendini park etti bende sıcak çikolatamı yıdumluorum

şerefine tatlımm
evde gayet ii canım yaa

Canım ben taş hastasıyım ismi biraz komik oldu ama böbreklerim sürekli taş üretiyor ve yılda 3-4 tane düşürürüm idrar yollarımdaki iltihap bi türlü kurumaz ne çektim be Tübitak'a bile gönderdik taşlarımı analiz için sonuç olarak calsiyum taşı olduklarından hiç bir diyet vermedi doktor su içsen bile yapıcak dedi ama yılların tecrübesi ile şunları tavsiye edebilirim sıcak suyu oturma banyosu böbreklerini geçicek şekilde ayaklarını sıcak tut idrar yolların için maydonoz kaynat iç ve eğer bulabilirsen avakado yaprağını kaynat ilaçsız çözümler bunlar hiç biri işe yaramaz ise diclaron iğne kesin çözümü hamilelikte de doğumdan sonrada vurmuşlardı bana geçmiş olsun Allah acil şifa versin

herkese slmlar. atopik dermatit için alerji testleri yaptırmıştık. koskoca tıp fakültesinde testi yapan makinenin malzemesi bitmiş ve ocaktan sonra alınacakmış. en önemli test sonucumuzu alamadık malesef. ama diğer dört testi normal değerlerde çıkmış. dr. şaşırdı yüksek çıkmalıydı dedi. bi yandan çok sevindim alerjik bünyesi olmadığına (gerçi sonucunu alamadığımız hormon testini de görmem lazım dedi dr) bir yandan da hala neyin alerji yaptığını bulamadığımız için üzgünüm. biz OILATUM bath ve cream kullanıyoruz. öncesinde LİNOLA kullanıyorduk. tabi el mahkum çok arttığında kortizonlu krem. şuanda kızarıklıklarımız gitti bakalım kaç gün çıkmasını engelleyebileceğiz. bir de dr. aptamilin alerjik bünyeli bebekler için olan mamasından verdi bi kutu. deneyin faydasını görürseniz rapor çıkartırız dedi (pahalı bir mamaymış ve devlet karşılıyor anladığım kadarıyla).

kızlar, biberonlarını nasıl temizliyorsunuz. sadece suyla çalkalamak içime sinmiyor. çünkü mama yağlı ve bakteri ürer diye korkuyorum. ee günde 4-5 kez kaynatmak pratik değil. bulaşık deterjanıyla yıkamak ne kadar sağlıklı. bol bol duruluyorum ama bebeğimin buna da alerjisi olabileceğini düşünüyorum. denemediğim bi tek bu kaldı çünkü. siz nasıl temizliyorsunuz biberonlarınızı, fikir verebilir misiniz?

buhar makinesi soranlar olmuş. ben arzum bebe aldım. resmini de ekledim. ben cildi kurumasın diye almıştım ama burun tıkanıklığı sorunumuz da geçti. hatta artık genellikle deniz suyu kullanmadan kendiliğinden çıkıp geliyor mümüklerimiz :) gece lambası özelliği var. en önemlisi de ion özelliği. havayı temizliyormuş. ben onların yalancısıyım.

Bugün işlerinden aradılar. 2014 için tatile çıkmak istediğim tarihleri sordular. Daha çok var ama konusu bile mutlu etti beni. Söyle deli gibi yüzesim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…