2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben e bebekten biberon fırçası aldım onunla icini fırçalayip sonra kaynatiyorum

geçmişler olsun allah esirgemiş size bağışlamış

Hangi ayda oturabileceği konusundan dolayımı öle dedi ki ben bi ara bakmıştım 900 liralık bişi önermişti e bebekte ki satıcı çok pahalı geldi bana ama konu çocuk olunca insan kararsız kalıo 900 lirayada var 90 liraya da bu kadar fark olmamalı fiyatlarda belli bi standart belirlenmeli üreticilere ve daha çok denetlenmeli çocuklarımıza aldığımız şeylerle belki bilmeden onlara zarar veriyoruz pff

Merhaba arkadaşlar öğretmen olanlara bir sorum olacak.Üst üste alınan doktor raporları için bize soruşturma açılır mı?

Ben parça verip almadım ama bir arkadaşımızdan avent sterilizatör geldi biz emzik kaşık biberon Kayra ile ilgili ne varsa onda steril ediyoruz

Aynen sonu yok iste ucuzu sağlıksız geliyor pahalısı kaziklaniyor muyum dıyorsun
Arabasını alırken de böyle sınır olmuştum

Oturması ile ilgili evet

Bi geldi mi hersey ustuste gelir zaten bununla da gecmis olsun

Benimnacizane tavsiyem uzun uzun deneyerek almak. Her çocukher koltukta rahat edemiyor malesef. Bazıları dar bazıları geniş oluyor. Benimkullandığım chicco. Fena değil ama şimdi yeni alacak olsam isofiksli alırdım daha güvenli ama fiyatlarıyüksek. Kampanya takip edip isofiksli olanlara bakın bence.

hakkaten min cim ne çekmişsin be

cücüm hey maşşaallah doping mi aldın naptın kuzum neler yapmışsın öyle ellerine sağlıkk ohh mis oldu evin

valla ben hiç yemek modunda değilim bugün
demekki neymiş, bu akşam marketten alınan hazır mantı yeniyormuş

ben de ben de mantı açıcam ayy pardon alıcam

ya arkadaş yine girmişsiniz yemek olayına hee balığa bayılırımmmmm! yanında yeşil mercimekli bulgur pilavı çoban salata harika gidiyor şalgam da favori içeceklerimdendir valla kız ne ortak zevklerimiz var ya

ama amaa amaa yalovam ben de seni üzmek için yazmamıştım ki onları :26: sözde teselli etmek içindi ama ters tepmiş. çok kızdım kendime

ehh sonunda cücüm aç tabi yaa kaç kaç nereye kadar kv den fake değilim ben diye video çekme de sonra ama

Ben fake değilim - YouTube

Aynen sonu yok iste ucuzu sağlıksız geliyor pahalısı kaziklaniyor muyum dıyorsun
Arabasını alırken de böyle sınır olmuştum

Oturması ile ilgili evet

Artık aldığım bişeyden pişman olmak istemiyorum dediğin gibi denemek lazım zaten benim oğlan huylu hiç bir şeyden memnun olmuyor sağol canım

kızlar pek fazla dahıl olamıyorum sohbetınıze herkes ısımlerini yazmıs bende kusur kalmayayım barı v.i.l.d.a.n ısmım :)ben pek begenmıyorum. bu arada aksam kı menuler offf balık demıssnz hergun yesem bıkmam canım cektı walla ama bnm esım vardıyalı calısıyo bu hafta 4 12 gidiyo tek basıma yemek yapmak ıstemıyo cnm pızzamı sıparıs etsem bende napsam mantıda cok güzelmiş sanırım acıktım

Ben kocama gicik kapiyrm parmis o zaman :-D uzaktan yakndan alakasi yok eylulun babayla

Yok be biz yavrumuzu kendimize benzetemediğimiz için böyle avunuyoruz işte napçan

Çooook büyük geçmiş olsun

İSofiks nedir ilk kez duydum

canım çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış :/ çok tehlikeli ya ben çok korkarım karlı buzlu havada yoldan yürümek bile istemem valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…