- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.441
herkese slmlar. atopik dermatit için alerji testleri yaptırmıştık. koskoca tıp fakültesinde testi yapan makinenin malzemesi bitmiş ve ocaktan sonra alınacakmış. en önemli test sonucumuzu alamadık malesef. ama diğer dört testi normal değerlerde çıkmış. dr. şaşırdı yüksek çıkmalıydı dedi. bi yandan çok sevindim alerjik bünyesi olmadığına (gerçi sonucunu alamadığımız hormon testini de görmem lazım dedi dr) bir yandan da hala neyin alerji yaptığını bulamadığımız için üzgünüm. biz OILATUM bath ve cream kullanıyoruz. öncesinde LİNOLA kullanıyorduk. tabi el mahkum çok arttığında kortizonlu krem. şuanda kızarıklıklarımız gitti bakalım kaç gün çıkmasını engelleyebileceğiz. bir de dr. aptamilin alerjik bünyeli bebekler için olan mamasından verdi bi kutu. deneyin faydasını görürseniz rapor çıkartırız dedi (pahalı bir mamaymış ve devlet karşılıyor anladığım kadarıyla).
kızlar, biberonlarını nasıl temizliyorsunuz. sadece suyla çalkalamak içime sinmiyor. çünkü mama yağlı ve bakteri ürer diye korkuyorum. ee günde 4-5 kez kaynatmak pratik değil. bulaşık deterjanıyla yıkamak ne kadar sağlıklı. bol bol duruluyorum ama bebeğimin buna da alerjisi olabileceğini düşünüyorum. denemediğim bi tek bu kaldı çünkü. siz nasıl temizliyorsunuz biberonlarınızı, fikir verebilir misiniz?
buhar makinesi soranlar olmuş. ben arzum bebe aldım. resmini de ekledim. ben cildi kurumasın diye almıştım ama burun tıkanıklığı sorunumuz da geçti. hatta artık genellikle deniz suyu kullanmadan kendiliğinden çıkıp geliyor mümüklerimiz :) gece lambası özelliği var. en önemlisi de ion özelliği. havayı temizliyormuş. ben onların yalancısıyım.Eki Görüntüle 892183
Sakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..
Hafta sonu ebebeke gittik ama Esım baktı daha cok yalnız satıcı esime dr onayı olmadan almayın sakın demiş
Cybrex, concord, kraft falan vardı sanırım bilmiyorum ki hangisi iyi
İyice araştırmak lazım
herkese slmlar. atopik dermatit için alerji testleri yaptırmıştık. koskoca tıp fakültesinde testi yapan makinenin malzemesi bitmiş ve ocaktan sonra alınacakmış. en önemli test sonucumuzu alamadık malesef. ama diğer dört testi normal değerlerde çıkmış. dr. şaşırdı yüksek çıkmalıydı dedi. bi yandan çok sevindim alerjik bünyesi olmadığına (gerçi sonucunu alamadığımız hormon testini de görmem lazım dedi dr) bir yandan da hala neyin alerji yaptığını bulamadığımız için üzgünüm. biz OILATUM bath ve cream kullanıyoruz. öncesinde LİNOLA kullanıyorduk. tabi el mahkum çok arttığında kortizonlu krem. şuanda kızarıklıklarımız gitti bakalım kaç gün çıkmasını engelleyebileceğiz. bir de dr. aptamilin alerjik bünyeli bebekler için olan mamasından verdi bi kutu. deneyin faydasını görürseniz rapor çıkartırız dedi (pahalı bir mamaymış ve devlet karşılıyor anladığım kadarıyla).
kızlar, biberonlarını nasıl temizliyorsunuz. sadece suyla çalkalamak içime sinmiyor. çünkü mama yağlı ve bakteri ürer diye korkuyorum. ee günde 4-5 kez kaynatmak pratik değil. bulaşık deterjanıyla yıkamak ne kadar sağlıklı. bol bol duruluyorum ama bebeğimin buna da alerjisi olabileceğini düşünüyorum. denemediğim bi tek bu kaldı çünkü. siz nasıl temizliyorsunuz biberonlarınızı, fikir verebilir misiniz?
buhar makinesi soranlar olmuş. ben arzum bebe aldım. resmini de ekledim. ben cildi kurumasın diye almıştım ama burun tıkanıklığı sorunumuz da geçti. hatta artık genellikle deniz suyu kullanmadan kendiliğinden çıkıp geliyor mümüklerimiz :) gece lambası özelliği var. en önemlisi de ion özelliği. havayı temizliyormuş. ben onların yalancısıyım.Eki Görüntüle 892183
Hangi ayda oturabileceği konusundan dolayımı öle dedi ki ben bi ara bakmıştım 900 liralık bişi önermişti e bebekte ki satıcı çok pahalı geldi bana ama konu çocuk olunca insan kararsız kalıo 900 lirayada var 90 liraya da bu kadar fark olmamalı fiyatlarda belli bi standart belirlenmeli üreticilere ve daha çok denetlenmeli çocuklarımıza aldığımız şeylerle belki bilmeden onlara zarar veriyoruz pff
Kızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine.( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.
Hangi ayda oturabileceği konusundan dolayımı öle dedi ki ben bi ara bakmıştım 900 liralık bişi önermişti e bebekte ki satıcı çok pahalı geldi bana ama konu çocuk olunca insan kararsız kalıo 900 lirayada var 90 liraya da bu kadar fark olmamalı fiyatlarda belli bi standart belirlenmeli üreticilere ve daha çok denetlenmeli çocuklarımıza aldığımız şeylerle belki bilmeden onlara zarar veriyoruz pff
Bi geldi mi hersey ustuste gelir zatenbununla da gecmis olsun
Karnına veya beline sıcak kompres yapıpta dindirme ağrını sakın. Aybikenin dediği gibi ayaklarını ısıt zaten idrar yolu böbrek meselesiyse hafifler ağrın. Sağ taraftaki ağrılara dikkat edin. Zira ben apandistinden iltihap kanına karışmış son anda ameliyat olmuş biriyim.
Ne çektim be ağrı eşiğimden :)) apandisti patlatana, bel fıtığını yine patlatana kadar direndim farkında olmadan. Allah'tan nst varda ben zirve yapan sancılarıda hissetmiyordum. Bebişim kakasını yapacaktı az kalsın içerde sancıdan. Sonra bide göğüs uçlarım var onları hissettimde memelerimin ucu parçalanıp yokolana kadar dayandım. Acılarıııın cocuguyum. :))
anam bi atak yaptım kızımı emzirdim evi süpürdüm sildim balkon dahillltoz aldım üstüne banyoyu temizledim ve yettim şimdi duruşu uyutuyorummmmmmmmmm öğleden sonra yemek olayını halledersem süper olcakta acaba ne yapsammmm fikirlerinize ihtiyacım varr
valla ben hiç yemek modunda değilim bugün
demekki neymiş, bu akşam marketten alınan hazır mantı yeniyormuş
kız balık yapabilirsen süper olur selimede çok faydalı olurben fırınlıyorum çok kolay oluyoo kuzucum hiç kızartma olayına girmiyorummm bide bol rokalı kırmızı soğanlı salataa püff dehşet menü bide şalgam olsa acılı fena olmazz
Valla kızlar üzülün diye yazmadım ama Fındığım yumuşak karnımdan vurdun beni,yazdığını okuyunca zor tuttum kendimi ağlamamak için.günlük koşturmada üzülmeye bile çok vaktin olmuyor yada hep güleryüzlü olmak zorunda olduğumuz için maskelerle geziyoruz ama 2 dakika kendimi dinlediğimde yavrummmm diyorum.sağlık ocaklarındaki bebekleri seviyorum ama insan alışıyor biraz kızlar,çok üzmeyin kendinizi.işe başlayıp düzeni kurana kadar yani takribi 2 hafta zor oluyor sonra alışıyor.Allah sağlık versinde kızlar inanın yoluna giriyor herşey,çok üzmemeye çalışın kendinizi.sevgiyle kucaklıyorum hepiciğnizi
Ayy tipe bak tosbikimmoyuncağı gerçekten çok kocamanmış canımm kız bu kuzucuk tam yemelikk
oyy yerim senii
ayy alemsintmm kız alıyım sizimi kırcam fındıkta aç bi face diodu süreklii fake fake gezerimm k.v den uzak
istediklerimi eklerim zaten beni bilen bilirr
Aynen sonu yok iste ucuzu sağlıksız geliyor pahalısı kaziklaniyor muyum dıyorsun
Arabasını alırken de böyle sınır olmuştum
Oturması ile ilgili evet
Benimnacizane tavsiyem uzun uzun deneyerek almak. Her çocukher koltukta rahat edemiyor malesef. Bazıları dar bazıları geniş oluyor. Benimkullandığım chicco. Fena değil ama şimdi yeni alacak olsam isofiksli alırdım daha güvenli ama fiyatlarıyüksek. Kampanya takip edip isofiksli olanlara bakın bence.
Ben kocama gicik kapiyrm parmis o zaman :-D uzaktan yakndan alakasi yok eylulun babayla
Sakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..
Benimnacizane tavsiyem uzun uzun deneyerek almak. Her çocukher koltukta rahat edemiyor malesef. Bazıları dar bazıları geniş oluyor. Benimkullandığım chicco. Fena değil ama şimdi yeni alacak olsam isofiksli alırdım daha güvenli ama fiyatlarıyüksek. Kampanya takip edip isofiksli olanlara bakın bence.
Canım teşekkür ederim :)Canım senin tatlış Selim'in yüzüne bakan annesine hiç çektirmiyor sanır. O kadar şirin ve tatlı...
fake benzer bi hali var mı bilmem ama insana benzer bi hali yok bunun nerden buldun kızehh sonunda cücüm aç tabi yaa kaç kaç nereye kadar kv denfake değilim ben diye video çekme de sonra ama
Ben fake değilim - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?