2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tatlı bu annesi . Maşallah op bizim yerimize mi.n.nur Un nuru olmus tatlı kuzu
Cok tatlı pasa , maşallah , rapci bebek
Cok başarılı ve yaraticisin suloz alemsin :))
Maşallah kuzulara
Bak sen yaramaza, koyduğumuz yerdede kalmıyorlar artık , yerim ben onu
endişelenme canım insallah nemlendirici ile çözersiniz

Himm makarnaya da bayılır zaten

Peki su somon nasil pişirilir ? Hic yapmadım ki

Somon fileto al. Tuz ve karabıber koy. Çok az zeytıntagında somonu uzerı kapalı pişir. Iyıce pirince ve yumusayınca bir çatalla ya da benzeri birşey ile somonu parçala. Küçük küçük olacak. Sonra somonun çokluğuna göre ya 1 kutu ya da yarım kutu krema dok. Biraz da krema ile pişsin ama çok değil. Seviyorsanız dereotu at içine.

Somon tagliatelle ye çok yakışıyor (barillanın var). Somonla pişen tagliatelle yı karıştır.

Ben e bebekten biberon fırçası aldım onunla icini fırçalayip sonra kaynatiyorum

Ben parça verip almadım ama bir arkadaşımızdan avent sterilizatör geldi biz emzik kaşık biberon Kayra ile ilgili ne varsa onda steril ediyoruz

parmecim, fırça bende de var cnm da işte ben onu bulaşık deterjanıyla fırçalıyorum. sen sadece suyla mı fırçalıyorsun. bu deterjanlar hep zehir ama bana da deterjan kullanmadan temizlenmiyor gibi geliyor

doğumdan önce sterilizatörlere çok sıcak bakmamıştım. o kadar da sterile alışmasın sonra böyle çocuklar en ufak şeyde hastalanıyor diye. ama şimdi düşünüyorum. ben biberonları kaynatmadan önce de deterjanla iyice yıkayıp durulayıp öyle kaynatıyorum. neyse bi de bu olaya el atayım bakalım, belki yavruma dokunan şey budur!

tşkler kızlar..

Bende nem makinası almıştım ama hiç kullanmak nasip olmadı. Bir gece kızımın duduaklarının kuru oldugunu farkettim, o makineyi çıkarıp nasıl çalıştığını bulup uğraşmaktansa hemen bir metal kaba su koyup kalorıfer peteğinin üzerine koydum. Baya nemlendirdi odayı, öylede kullanmaya devam ediyorum. Buhar makinesini de yazın kullanırım artık :) bez ıslatmaktansa su dolu kap daha iyi canım.

Kedicik ismin çok hoşmuş gerçekten, gözümün önünde özgüvenli, güzel duruşlu bir kadın belirdi :))) bu noktaları google amcadan kaçmak için mi koyuyorsunuz aralara? bu arada benim kızımda babasının kopyası, bana hiç bir yeri benzemiyor :)

Çok geçmiş olsun canım.

Facebook dan bahsedilmiş, instagram vine falan kullanan yokmu? Orada daha az ifşa oluyoruz :) tam isim kullanmıyoruzda, yuklediğimiz resim ve videolara özel tag lar yaratarak buradan paylaşadabiliriz. Mesela bebeklerinin özel anlarını yakalayan anneler videolarını da böyle paylaşsalar bizle ne güzel olur :)

Hatun yine kayip :-D arada begenip kacmis :-D EMELBAHANIN MENUDE BUGUB NE VARMISS KIZLAR BU ARADA ALINYI YAPAMIYRMM GUZEL DILEKLERINIZZ ICNN COK COK SAOLUNN...EN YAKIN ARKADASM DEDIGM INSANLARDAN AYLARDR HBER YOK :-D SIZ HERKESTEN YAKINSNZZ

Oooooy geçmiş olsun canım
Mastit yerleşti sana kıyamam (

Merhaba arkadaşlar öğretmen olanlara bir sorum olacak.Üst üste alınan doktor raporları için bize soruşturma açılır mı?

Korkumdan 25 gün aldım ben toplam
Ücretsizdeyim şimdi

Fa-ke değilmiş oy kezbanım kezbanım yerler o parmağını
Nerden buluyosun böyle şeyleri

Çok teşekkür ederim canım
evet o yüzden

Onun yabancısıyım ben daha yav

Angy ısır tatlım ısır herşey serbest
Myhoney tarifini kaydettim cnım bende belki bir gün Kaan uslanır bende yaparım
Parme ben giydirmeye meraklıyımda o giyinmeye hevesli değil kavga kıyamet sürekli canım h&m den almıştık tulumu aynı tip kız için olanları var daha tatlı onlar

Anladım canım.Ben 40 günlük hakkımı kullanayım dedim ya umarım bişey olmaz

Canım cevabımı senin alıntının içine yazmışım:)Ben de fırça kullanıyorum ama deterjan yerine beyaz sabun kullanıyorum o da iyi temizliyor oyuncaklşarını falan bile hep sabunla yıkıyorum.

Bi arkadasim da tam tersini soyledi ilk cocugunda 6.ayda baslamisti ek gidaya cok zorlandi yemeyen bi cocugu vardi simdi ikincide 4.ayda basladim ben ek gidaya dedi. Bilemedim.

Hatun yine kayip :-D arada begenip kacmis :-D EMELBAHANIN MENUDE BUGUB NE VARMISS KIZLAR BU ARADA ALINYI YAPAMIYRMM GUZEL DILEKLERINIZZ ICNN COK COK SAOLUNN...EN YAKIN ARKADASM DEDIGM INSANLARDAN AYLARDR HBER YOK :-D SIZ HERKESTEN YAKINSNZZ

Emel mantı açıyor akşama sen daha makarneks yap

Cucum bende menümü değiştirdim. Şinitzel, pilav salata benim de bugünkü menüm

Canım teşekkür ederim :)

fake benzer bi hali var mı bilmem ama insana benzer bi hali yok bunun nerden buldun kız

Fa-ke değilmiş oy kezbanım kezbanım yerler o parmağını
Nerden buluyosun böyle şeyleri

aaa bi aralar çok ünlüydü bu video kızlar.. çok geyiğini yapmışlardı hatta sanal alemde gel beni döv diyor resmen ya kız :))))

Canım ben ayın 15inde ücretsize ayrılsam işlemleri çok uzun sürüyor mu.Bi de kimisi maaş hesaplandığı için yatar faiziyle geri verirsin diyor.Bi bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…