- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.461
Cok tatlı bu annesi . Maşallah op bizim yerimizeEmelcim kızının son resmini görünce aaaa dedim ne çok benziyor benim balama. Ama şöyle bir farkla bizimkinin yatarken ve kafa havadayken tipi çok farklı ( yanak farkı) senin kızın yatar hâli benimkinin kalkmış haline benziyor. Bu bizim yatar halimiz.
Cok tatlı pasa , maşallah , rapci bebekcanım uyanmadı ben de hayret ettim öyle sıkıntıya falan gelemezdi benim oğlum bu sabahta 5.30dan 8 e kadar aldım uyudu yine hem de elim üstünde sarıldım sırıta sırıta uyudu. ay bunlar büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar yavvv.valla hep almıcam dıyordum alışmasın diye ama 5.30 da çmış gözlerini kocaman sırıtıyordu :) dayanamadım cazibesine aldım babasıyla aramıza uyudu hemen .
geçtiğimiz 2 hafta durmadı huysuzdu bu hafta maşallahımız var akşam 9 da uyudu.inşallah eski düzenine geri döner.
salonun ortasında 12 lere kadar durdu 2 hafta boyunca. tekrar odasına alıştırmak için babası ilk gece baya uzun durdu yanında konuştular öle uyudu, ertesi gece yine odasında oyaladık.(odası dediğim bizim yatak odamız :) dün gecede yıkadım bugün aşısı var diye yıkadıktn sonra kendi kendine söylene söylene uyudu:).3 gecede alıştı gibi eski düzenine.
babanesi ve dedesiylşe çok mutlu akşam 4 tane kucak valla ondan mutlusu yok.bir kucaktan iniyo ötekine :) tam berkayın istediği şey :)
başta istemiyordum kimseyi ama oğlum çok mutluu. çok şükür bende rahat ettim doğrusu:)
bi de bu aralar gece bile kafasını sağa sola çeviriyor öle içiyor biberonla mamayı habire ağız yakalamaya çalışıyorum. oyunmu yapıyor akşam akşam bilmem :)yanaklar süt içinde kalıyor.sonrradalıyor hemen nasıl uyku anlamadım bir oynuyor bir uyuyor :)Eki Görüntüle 891717
Cok başarılı ve yaraticisin suloz alemsin :))Çok benzettim ben bunları, seninki benimkinin 2 ton koyusuben mi çok benzettim acaba :26:
Paintte yaptım çok amatör oldu ama idare edin selim kendini kucağımda geri geri atarken anca bunu yapabildim.
Eki Görüntüle 891722
Bak sen yaramaza, koyduğumuz yerdede kalmıyorlar artık , yerim ben onuTeşekkür ederim canım. Dün akşam daha koyuydu kırmızılıklar, şimdi yok gibi. Sanırım dün giydirdiğim yeleğinden olduPamuklu olduğuna şüpheliyim... Sürdüm linola kremini, takip edicem devamlı...
Bu arada sabahki manzaram:
Eki Görüntüle 891772
Bizimki gene aştı kendini böle saklanacakmış hey güzel allahım Eki Görüntüle 892211
Himm makarnaya da bayılır zaten
Peki su somon nasil pişirilir ? Hic yapmadım ki
Ben e bebekten biberon fırçası aldım onunla icini fırçalayip sonra kaynatiyorum
Ben parça verip almadım ama bir arkadaşımızdan avent sterilizatör geldi biz emzik kaşık biberon Kayra ile ilgili ne varsa onda steril ediyoruz
Kızlar Ivır zıvır makineler almaya karşıyım normalde ama kızımın odasındaki nem ölçer peteğe ıslak bezler havlular koysam bile %30 larda gösteriyor. Bide ikide birde kuruyan havluları ıslatmayı unutuyorum falan. Sanki yüzü bile kurudu kızımın. Hava nemlendirici alan varmı aranızda ben alıcam sanırım. Hatta arnica nın şu vazoya benzeyen modelini alıcam ama kullanışlımıdır nedir ne değildir fikri olan varmı?
Söylerim tabi kuzuuum sen iste yeter ki
Ö.zen ismim
Babasının kopyası oldu yaaaa acaip çatlıyorum kıskanıyorum
Eski bi resim ama olsun, çocuğun benle alakası yok, ala ala kahverengi göz rengimi almış
Bkz:
Eki Görüntüle 891914
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine.( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.
Bizimki gene aştı kendini böle saklanacakmış hey güzel allahım Eki Görüntüle 892211
İSofiks nedir ilk kez duydum
Canım altındaki güvenlik bazası sadece o 300-400 tl ediyo bide koltukla 700 800 kocam diecek yakında ikinci işe girsem mi die
Kızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine.( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.
Merhaba arkadaşlar öğretmen olanlara bir sorum olacak.Üst üste alınan doktor raporları için bize soruşturma açılır mı?
hakkaten min cim ne çekmişsin be
cücüm hey maşşaallahdoping mi aldın naptın kuzum neler yapmışsın öyle ellerine sağlıkk ohh mis oldu evin
ben de ben de mantı açıcam ayy pardon alıcam
ya arkadaş yine girmişsiniz yemek olayına heebalığa bayılırımmmmm! yanında yeşil mercimekli bulgur pilavı çoban salata harika gidiyor şalgam da favori içeceklerimdendir valla kız ne ortak zevklerimiz var ya
ama amaa amaa yalovam ben de seni üzmek için yazmamıştım ki onları :26: sözde teselli etmek içindi ama ters tepmiş. çok kızdım kendime
ehh sonunda cücüm aç tabi yaa kaç kaç nereye kadar kv denfake değilim ben diye video çekme de sonra ama
Ben fake değilim - YouTube
Bende nem makinası almıştım ama hiç kullanmak nasip olmadı. Bir gece kızımın duduaklarının kuru oldugunu farkettim, o makineyi çıkarıp nasıl çalıştığını bulup uğraşmaktansa hemen bir metal kaba su koyup kalorıfer peteğinin üzerine koydum. Baya nemlendirdi odayı, öylede kullanmaya devam ediyorum. Buhar makinesini de yazın kullanırım artık :) bez ıslatmaktansa su dolu kap daha iyi canım.
Kedicik ismin çok hoşmuş gerçekten, gözümün önünde özgüvenli, güzel duruşlu bir kadın belirdi :))) bu noktaları google amcadan kaçmak için mi koyuyorsunuz aralara? bu arada benim kızımda babasının kopyası, bana hiç bir yeri benzemiyor :)
Çok geçmiş olsun canım.
Facebook dan bahsedilmiş, instagram vine falan kullanan yokmu? Orada daha az ifşa oluyoruz :) tam isim kullanmıyoruzda, yuklediğimiz resim ve videolara özel tag lar yaratarak buradan paylaşadabiliriz. Mesela bebeklerinin özel anlarını yakalayan anneler videolarını da böyle paylaşsalar bizle ne güzel olur :)
parmecim, fırça bende de var cnm da işte ben onu bulaşık deterjanıyla fırçalıyorum. sen sadece suyla mı fırçalıyorsun. bu deterjanlar hep zehir ama bana da deterjan kullanmadan temizlenmiyor gibi geliyor
doğumdan önce sterilizatörlere çok sıcak bakmamıştım. o kadar da sterile alışmasın sonra böyle çocuklar en ufak şeyde hastalanıyor diye. ama şimdi düşünüyorum. ben biberonları kaynatmadan önce de deterjanla iyice yıkayıp durulayıp öyle kaynatıyorum. neyse bi de bu olaya el atayım bakalım, belki yavruma dokunan şey budur!
Canım ben de fırça kullanıyorum ama deterjan yerine beyaz sabun kullanıyorum.
tşkler kızlar..
Oooooy geçmiş olsun canım
Mastit yerleşti sana kıyamam(
Korkumdan 25 gün aldım ben toplam
Ücretsizdeyim şimdi
Fa-ke değilmiş oy kezbanım kezbanım yerler o parmağını
Nerden buluyosun böyle şeyleri
Çok teşekkür ederim canım
evet o yüzden
Onun yabancısıyım ben daha yav
parmecim, fırça bende de var cnm da işte ben onu bulaşık deterjanıyla fırçalıyorum. sen sadece suyla mı fırçalıyorsun. bu deterjanlar hep zehir ama bana da deterjan kullanmadan temizlenmiyor gibi geliyor
doğumdan önce sterilizatörlere çok sıcak bakmamıştım. o kadar da sterile alışmasın sonra böyle çocuklar en ufak şeyde hastalanıyor diye. ama şimdi düşünüyorum. ben biberonları kaynatmadan önce de deterjanla iyice yıkayıp durulayıp öyle kaynatıyorum. neyse bi de bu olaya el atayım bakalım, belki yavruma dokunan şey budur!
tşkler kızlar..
Çok sağol canım.
Arada okudum yazdıklarını ama yazamadım. Ama bebeğinin kilosu maşallah iyi ek gıdaya başlamak için hiç acele etme lütfen. Ek gıdaya erken başlamak sonra sonra yıpratıcı oluyor.
Hatun yine kayip :-D arada begenip kacmis :-D EMELBAHANIN MENUDE BUGUB NE VARMISS KIZLARBU ARADA ALINYI YAPAMIYRMM GUZEL DILEKLERINIZZ ICNN COK COK SAOLUNN...EN YAKIN ARKADASM DEDIGM INSANLARDAN AYLARDR HBER YOK :-D SIZ HERKESTEN YAKINSNZZ
Canım teşekkür ederim :)
fake benzer bi hali var mı bilmem ama insana benzer bi hali yok bunun nerden buldun kız
Fa-ke değilmiş oy kezbanım kezbanım yerler o parmağını
Nerden buluyosun böyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?