2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Funda cım belki çok geç oldu ama ben de bir şeyler yazmak istedim. Bazen ben de böyle hissediyorum, gözlerim doluyor, uykusuzluk, gri hava, hep aynı rutin. Ama geçecek bu günler. Zaten senin de bütün anneler gibi bebeğinin gülümsemesini gördüğünde için umutla doluyordur yaşama karşı...

bugunkü gecmişi okumadan yazayım dedım..okuyunca basedemıyorum :))idilimi uyuttum,kocamda cok yorulmus onuda yatırdımm..sımdı kahvemı yudumlayıp.beyazı seyredıyorum... :))

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Bebeğin daha küçücükken ne kadar zorluk yaşamış, hala da yaşıyor, sen de onunla birlikte. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Kulağa sevimli geliyor tabi de eminim cok zordur biz 45 cm lik badem ile her gece kavga ediyoruz neremize yattığı belli değil diye :)
Tracy bu konuda birşey diyor mı acaba Hehehe :)

TRT deki programda biraz dinledim

Yatağında yatırın , uyuyana kadar basında bekleyin , kendini güvende hissetsin sizi orda bilsin , her uyanıp yanınıza geldiginde sabırla aynen tekrarlayın diyor
Ee imkanı var mı bu şartlar altında

Ay aynen! Benim kız da sürekli ya susuyor, ya tuvalete gidiyor, ya da elinde bir şey tutuyor, ona bakıyor falan:)) Meltem cim o yardımcınızı bana da yollasana:))

Cocuk büyütmek sanatmis gercekten

Kızın da geliyor muydu gelmiyorsa farklı ne yaptın oglun ile kizin buyurken tatlım ?

Ya da bastan hic izin vermemek mı gerekiyor ?

Tecrubelerinden biz de faydalanalım dimi :)

Cocuk büyütmek sanatmis gercekten

Kızın da geliyor muydu gelmiyorsa farklı ne yaptın oglun ile kizin buyurken tatlım ?

Ya da bastan hic izin vermemek mı gerekiyor ?

Tecrubelerinden biz de faydalanalım dimi :)

Tamamen cocuktan kaynaklanıyor bizim durum
Eşim 2 yıl sehir disindaydi o sürede kizimla 2,5 yasına kadar beraber yattığımız halde sonra hic gelmedi yanımıza. Hatta 4 yasına kadar masalla yada ben yanında oturuyordum öyle uyuyordu, kardeşi olunca kendi kendine uyumaya başladı
Ama oglan bana cok düşkün , birde daha uzun süre emzirdim onun da etkisi var sanırım , biz beşikten yatağa geçirme kısmını başaramadık, doğumdan itibaren o yatağa yatsa belki sıkıntı olmazdı ama oda kucuk , emziriyorum diye beşikte ayni odada yattı mecbur

gece gece gözüm gönlüm açıldı :)
diyorum bu Ağustos böceklerinin hepsi birbirinden tatlı :)) e tabi annelerin güzelliğinin katkısı büyük

Canım oturmayı reddebılecek kadar kucuk daha. Benım doktorum kızım daha 3 aylıkken oturmaya calısıyor, kucagında yavas yavas oturtmaya baslayabılırsın demıstı ama ben oturtmadım hiç, şimdide bumbo da değilde kucağimda oturtuyorum çok kısa süreli.

Ben şimdiye kadar anakucağı ve yeni doğan koltuğuyla idare ettim. Etrafı rahat görebildiği için rahattı kızım. Koltuğunun resmini paylaşamıyorum tabletten bir ara eklerim pc den girince.

Evet gelinin pek hoşuna gitmeyecek bu durum ama boşver sen kendini düşün

Bu kuzucuklarda çok minikler daha ama, şimdi bebiş senin yanında yatıyorda onlar yatmasınlar mı :))) bende yatağımda boyle 3-4 kuzucuk istiyorum, amin.

bu oturtma konusunda kafam çok karışık doktorumuz 3 aylık kontrolde artık oturtmaya başla dedi hatta bumboyu tavsiye etti, ama bana çok erken gibi geldi...gerçi böyle diye diye 4 aylık oldu bile

bu oturtma konusunda kafam çok karışık doktorumuz 3 aylık kontrolde artık oturtmaya başla dedi hatta bumboyu tavsiye etti, ama bana çok erken gibi geldi...gerçi böyle diye diye 4 aylık oldu bile

Cok ilginç bu doktorlar bak yine farklı bir düşünce bana saglik ocağı da doktorum da sıkı sıkı tembihledi sakın oturtmaya calisma diye
Üstümde kalmasın soyleyim de ben ciddi sorun yaratabiliyormus

Cok ilginç bu doktorlar bak yine farklı bir düşünce bana saglik ocağı da doktorum da sıkı sıkı tembihledi sakın oturtmaya calisma diye
Üstümde kalmasın soyleyim de ben ciddi sorun yaratabiliyormus

diyorum ya ben harbiden şaşırdım, ne doğru ne yanlış
bi doktor oturmasın gelişimi bozulur diyor
diğeri oturmaya başlasın gelişimi yavaşlar diyor
ben artık ikisinin arası oturur gibi kucağımda tutuyorum, tabi bu sayede kucak manyağı oldu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…