- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.201
Aybike Atahan'in on ismi Bleda mi? NE demek?
Eki Görüntüle 895402
Boyle bi yatış sekli var mı Allah askına , enlemesine , benim yerimde
Diger kuzuya maşallah , yerinde uyumayı seviyor hep boyle olsun insallah , yoksa yer yatağına geçeceğiz bu gidişle maaile
günaydın kızlar..
bu aralar kendimi hem bedensel hem de ruhsal olarak çok yorgun hissediyorum :/ hayat enerjim yok sanki ya..oğlumla oynaşırken falan gayet iyiyim de mesela ağladığında çok sabırsız davranıyorum ve geriliyorum hemen.. eşim de bu aralar işten dolayı çok yoruluyor akşam 9 buçuk 10 dedin mi sızmış oluyor.. anlıyorum onu asla kızmıyorum ama işte ben kişisel tatminden mahrum kalıyorum son günlerde.. benim de erkenden uyuyasım geliyor ama işte kendimle kalmak için başka zamanım olmadığından Arda uyuduktan ve işlerimi hallettikten sonra oturuyorum öyle tv izliyorum ya da pc ye bakıyorum.. geçici bir dönem oldugunu biliyorum ama işte.. içimi dökmek istedim.. çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten.. bir de şu kış varyaa kış... iyice bunaalıma sokuyor insanı..
Arda uyandı dönerim sonra yine.......
Parme'cim sen de bayagi becerikliymissin yaaa. Dolma falan. Aksama sendeyim :) Emel'e gider gibi otogardan 3 numarali dolmusa binmeme de gerek yok. Maksimum 10 dk.
Afiyet olsun
hoşgeldin canım :) Allah poyraz beye uzun ömür versin
Çocuk cerrahı muayenede olmadığını söylesedi ultrasonda var çıktı, hergün ultrasona geliceksiniz 1 mlilim bile artış olsa ameliyata alırız dediler.
4. Gün 0.5 milim artış var ameliyat dediler ama benim içimden bir ses ameliyatın çözüm olmadığını söylüyordu bütün sorumluluk bana ait diyerek ameliyatı redettim. araya tanıdık vs koyarak bir doçente gittik o da ameliyat dedi ama çok ısrar etmiyorum sizi birde profesor nüvit hoca görsün diye randevu alamadığım profesöre kendi bizzat bizi götürdü. Nüvit hoca ultrason kağıtlarına bakmadan önce ozanı muayene etti ultrasona güvenmiyorum ben o kağıtları değil bebeği esas alırım dedi ve aynı benim hissettiğim gibi ameliyatın çözüm olmadığını pilor kalınlaşması olduğunu ama bunun altında başk sebep olduğunu söyledi. Kitapta yazanla gerçek hayatta olan farklıdır ve her bebeğin durumu kendine hastır 3gün sonra tekrar gelin eğer bu 3 günde kilo alamazsa yine ameliyat dedi ve 3 gün sonra 40 gram aldığı için ameliyattan kurtulduk. Ama çıkarken nüvit hoca bu çokzor bir durum gün gelicek keşke ameliyat olsaydı diyceksin dedi ve haklı çıktı bazen diyorum keşke ameliyatla düzelseydi diye.Burda birkaç satırla yazdığım o günlerin ne kadar zor geçtiğini tahmin edebiliyorsunuzdur.
Bunu Allah korusun eğer size de bir konuda ameliyat derlerse hemen kabul etmeyin hem iç sesinize hem de başka doktorlara danışın demek için bu kadar ayrıntılı yazdım. Sağlık konusunda tekbir sebep sonuç yok kesin olarak çözüm olduğuna emin olmadıkça ameliyat çok büyük risk. ( anestezi , hastane mikrobu, enfeksiyon vb)
Ameliyattan kurtulduk ama kusmamız ve doktor hastane olaylarımız devam ediyor
Onları da yarın yazarım
Çoklu alıntı yapmayı biri yazabilir mi ben bulamadım nasıl yapıldığını
Kulağa sevimli geliyor tabi de eminim cok zordur biz 45 cm lik badem ile her gece kavga ediyoruz neremize yattığı belli değil diye :)
Tracy bu konuda birşey diyor mı acaba Hehehe :)
Ya canım , kızım 1. Sinif ya ödev yapmak sıkıntı , etrafı seyrediyor dikkatini toplamıyor , deliriyorum bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum
Oglan desen bensiz hicbisey yapmıyor, wc ye bile illa ben götüreceğim , yardımcımız yalvarıyor gel ben götüreyim diye , yok , herseyi anne yapsın
Bebek zaten bana bağımlı , Allah'tan kucakta gezme islerini ve ev isleri vs kadın hallediyor gündüz
Ne biliyim iste , şikayet etmiyorum ama 3 e bölündüm resmen , herkes anne diyotam ucu ucuna yeterken extra bi sorun çıkarsa yetişemiyorum
İse başlayınca ne olacak hic bilmiyorum :2:
Ama cok tatlı biriydi foto daki
Ozaman tez elden senin foto nu da isterizzz
Amanin , hemen kan testi yaptir canım ya
Allah kolaylık versin , en korktuğum şey su aralarr
Ben gönderdimmm
Parmecim profilin gizli oldugu icin direk takip edemiyorum , istek gönderdim , ama onay vermen gerekiyor
Oyy tatlısim benim , tosun pasa yerler seni
Bizde o yakışıklıyi öperiz maşallah ona annesi , öp yerimize
Canım foto ve video paylaşmak icin , Facebook kadar kapsamlı degil
Maşallah annesi , coook yakışıklı , tatlı bir oglan bu , nazar değmesin
TRT deki programda biraz dinledim
Yatağında yatırın , uyuyana kadar basında bekleyin , kendini güvende hissetsin sizi orda bilsin , her uyanıp yanınıza geldiginde sabırla aynen tekrarlayın diyor
Ee imkanı var mı bu şartlar altında
Evet haklısınız
Merak edip bakiyorum, sonra Az derdim varmis gibi birde onların derdine üzülüyorum , Halime şükrediyorum
Balık burcuyum birde , aman ne çektim bu duygusallıktan öff
Cocuk büyütmek sanatmis gercekten
Kızın da geliyor muydu gelmiyorsa farklı ne yaptın oglun ile kizin buyurken tatlım ?
Ya da bastan hic izin vermemek mı gerekiyor ?
Tecrubelerinden biz de faydalanalım dimi :)
4 gün sonra 4 aylık oluyor canım, aslında şikayet edincede üzülüyorum anne hiç yavrusundan sıkılır mı diye ama şu oturma konusu yüzünden artık tuvalete bile gidemez oldum, sürekli yattığı yerde birşeylerle oyalamam gerekiyor. dileğine aminnnn diyorum ama bu gelecekte gelinimin hiç hoşuna gitmeyecek, düşünsene kocası anasının dizinin dibinde :)))
yok canım öyle deme, duyarlı olmamak değil...hepimiz bir sürü şeyle uğraşıyoruz ve koşuştururken bazı şeyleri gözden kaçırabiliyoruz. eminim benim göremediğim ama senin gördüğün neler vardır
Eki Görüntüle 895402
Boyle bi yatış sekli var mı Allah askına , enlemesine , benim yerimde
Diger kuzuya maşallah , yerinde uyumayı seviyor hep boyle olsun insallah , yoksa yer yatağına geçeceğiz bu gidişle maaile
Canım oturmayı reddebılecek kadar kucuk daha. Benım doktorum kızım daha 3 aylıkken oturmaya calısıyor, kucagında yavas yavas oturtmaya baslayabılırsın demıstı ama ben oturtmadım hiç, şimdide bumbo da değilde kucağimda oturtuyorum çok kısa süreli.
Ben şimdiye kadar anakucağı ve yeni doğan koltuğuyla idare ettim. Etrafı rahat görebildiği için rahattı kızım. Koltuğunun resmini paylaşamıyorum tabletten bir ara eklerim pc den girince.
Evet gelinin pek hoşuna gitmeyecek bu durum ama boşver sen kendini düşün
Bu kuzucuklarda çok minikler daha ama, şimdi bebiş senin yanında yatıyorda onlar yatmasınlar mı :))) bende yatağımda boyle 3-4 kuzucuk istiyorum, amin.
bu oturtma konusunda kafam çok karışıkdoktorumuz 3 aylık kontrolde artık oturtmaya başla dedi hatta bumboyu tavsiye etti, ama bana çok erken gibi geldi...gerçi böyle diye diye 4 aylık oldu bile
Cok ilginç bu doktorlar bak yine farklı bir düşünce bana saglik ocağı da doktorum da sıkı sıkı tembihledi sakın oturtmaya calisma diye
Üstümde kalmasın soyleyim de ben ciddi sorun yaratabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?