2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaa nasılda bilmiş ne benim ilgimi çeker, aklına gelmişim:)
çok teşekkür ettim hemen bakıyorum

dedim ama link açılmıyor
mesaj atabilir misin canım sana zahmet

Son düzenleme:

Ben takip ediyorum diye görünüyor seni :))
Siz hala benim resimleri göremiyor musunuz ?

geçmişi hala bitiremedim, açlıktan ölüyorum...
yemeğe gidiyorum kızlar, rica edicem biraz az konuşunda 23.00 emzirmesinde yakalıyayım sizi

Sayenizde tee ne zaman yükleyip hiçbişi
Anlamadığım instagramı keşfetmiş oldum
Ben de bulabildiğim birkaçınıza istek yolladım
Ayse_... die devam eden kullanıcı benim :34/
Ben takip ediyorum diye görünüyor seni :))
Siz hala benim resimleri göremiyor musunuz ?

Ben görebiliom

Bu aksam neden muhabbet yok kizlar? Herkes instagrama mi takildi bakiyim? Ben hic indirmedim instagrami. Burdan koparsak cok uzulurum

Yok ya ordan sohbet edilmiyor ki sadece benim gibi resim yukleyemeyenler icin iyi orası telden yapamıyordum ya o bakımdan

Oh iyi o zaman demekki herrkesin isi var :)

Yok canım isleri var heralde , orda muhabbet yok
Bende tek gözüm kapalı " bir derdim var " köşesinde takılıyorum öylesine
Niye uyumuyosam deli miyim neyim

Kiz takilma oraya gece kabus gorursun psikolojin bozulur :)) ben hamileyken bakmistim basim agridi sinirden ahahahah hadi yat uyu azicik

Selamlar, bebişinde egzama olan anneler kaşıntı için kullandığınız rahatlatacak bi krem tavsiye edebilir misiniz? Dr bize kortizonlu ilaç verdi kızarıklık için (5 gün kullandık kortizon olduğu için) ama kaşıntı için kullandığım krem yok
Bu arada krem araştırırken şu konuyu buldum belki ilginizi çeker.

http://www.kadinlarkulubu.com/immun...79828-kizim-atopik-dermatiti-nasil-yendi.html

Oh iyi o zaman demekki herrkesin isi var :)

Kiz takilma oraya gece kabus gorursun psikolojin bozulur :)) ben hamileyken bakmistim basim agridi sinirden ahahahah hadi yat uyu azicik

Gunebakan haklı bosver derdi tasayı :) ya dinlen uyu ya da keyiflen sekerim :)

Evet haklısınız
Merak edip bakiyorum, sonra Az derdim varmis gibi birde onların derdine üzülüyorum , Halime şükrediyorum
Balık burcuyum birde , aman ne çektim bu duygusallıktan öff

Dedim bu aybike seni nerde gördü acep
Sonra aradım baktım , maşallah ne kadar tatlısın o foto da öyle , Esin de cok sevimli , İngiliz miydi, bende gencken hayal ederdim bazen yabancı es, hatta zenci bebisleri cok severdim de
Hemen burada da paylaşmalisin, kayra yi da hic görmedik sanırım
Ayrıca cok cok genc görünüyorsun cidden söylüyorum

çok önemli bir konuyu hatırlatmışsın canım...
aldığımız ürünlere güvenlik açısından dikkat ediyoruz ancak fiziksel ve zihinsel gelişim kullanım süreside çok önemli

Belki daha sonra oturmak ister annesi, bazı bebekler annelerinin kollarından inip bağımsız oturmaya hemen geçmeyebilir.

inşallah canım ya...oturma konusu tam bir kabus oldu. yatmak istemiyor, dr destekli oturabiilir dedi ama ben korkuyorum öyle yastıklarla falan
birlikte oturuyoruz ana oğul, bir yere kıpırdatmıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…