- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.161
Aybike'cim
Takip ettigim bir blog vardi ayni zamanda blogun sahibinin face de de grubu var onu da takip ediyorum.
Ayni kisi Giderek artan alerji, egzama, süt alerjisi gibi konularda bilgi ve tecrübe paylaşımını kolaylaştırmak için BYBO - Alerji grubunu kurmus. Amac hazır gıda/ kimyasallardan uzak, bebeklerin bağışıklığını güçlendirecek önerilerin paylaşilabilecegi bir ortamı yaratmak. Henüz grup çok yeniymis.
Ilgini cekecegini dusundum
https://www...................../BYBOAlerji/
Ya canım , kızım 1. Sinif ya ödev yapmak sıkıntı , etrafı seyrediyor dikkatini toplamıyor , deliriyorum bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum
Oglan desen bensiz hicbisey yapmıyor, wc ye bile illa ben götüreceğim , yardımcımız yalvarıyor gel ben götüreyim diye , yok , herseyi anne yapsın
Bebek zaten bana bağımlı , Allah'tan kucakta gezme islerini ve ev isleri vs kadın hallediyor gündüz
Ne biliyim iste , şikayet etmiyorum ama 3 e bölündüm resmen , herkes anne diyotam ucu ucuna yeterken extra bi sorun çıkarsa yetişemiyorum
İse başlayınca ne olacak hic bilmiyorum :2:
Ama cok tatlı biriydi foto daki
Ozaman tez elden senin foto nu da isterizzz
Amanin , hemen kan testi yaptir canım ya
Allah kolaylık versin , en korktuğum şey su aralarr
Ben gönderdimmm
Parmecim profilin gizli oldugu icin direk takip edemiyorum , istek gönderdim , ama onay vermen gerekiyor
Oyy tatlısim benim , tosun pasa yerler seni
Bizde o yakışıklıyi öperiz maşallah ona annesi , öp yerimize
Canım foto ve video paylaşmak icin , Facebook kadar kapsamlı degil
Maşallah annesi , coook yakışıklı , tatlı bir oglan bu , nazar değmesin
Ben takip ediyorum diye görünüyor seni :))
Siz hala benim resimleri göremiyor musunuz ?
Ben takip ediyorum diye görünüyor seni :))
Siz hala benim resimleri göremiyor musunuz ?
Tamam canım olmus simdi , gördüm kuzuyu
Bazı arkadaşların ismi var nick yok , bebis resmi varsa kabul ediyorum :))
Bu aksam neden muhabbet yok kizlar? Herkes instagrama mi takildi bakiyim? Ben hic indirmedim instagrami. Burdan koparsak cok uzulurum
Bu aksam neden muhabbet yok kizlar? Herkes instagrama mi takildi bakiyim? Ben hic indirmedim instagrami. Burdan koparsak cok uzulurum
Yok ya ordan sohbet edilmiyor ki sadece benim gibi resim yukleyemeyenler icin iyi orası telden yapamıyordum ya o bakımdan
Yok canım isleri var heralde , orda muhabbet yok
Bende tek gözüm kapalı " bir derdim var " köşesinde takılıyorum öylesine
Niye uyumuyosam deli miyim neyim
Yok canım isleri var heralde , orda muhabbet yok
Bende tek gözüm kapalı " bir derdim var " köşesinde takılıyorum öylesine
Niye uyumuyosam deli miyim neyim
Oh iyi o zaman demekki herrkesin isi var :)
Kiz takilma oraya gece kabus gorursun psikolojin bozulur :)) ben hamileyken bakmistim basim agridi sinirden ahahahah hadi yat uyu azicik
Gunebakan haklı bosver derdi tasayı :) ya dinlen uyu ya da keyiflen sekerim :)
Benzer bır hıkaye bende duymustum canım, bır yakınımın komsunun basına gelmiş maalesef. Ama burada paylaşmamıştım hem olayı birinci ağızdan duymadım hemde biz aldık kullanıyoruz hiçre bişey olmadı v.s tepkileriyle topic i mesgul etmeyim dedim :) Cocuklar ıcın uretılen her urun tam guvenılır degıl bence, mutlaka kullanım surelerınede dıkkat etmek lazım. Bir oto koltugu kullanım sureside çoook önemliymiş, felç geçiren bir bebek haberi okudum abd de. Allah korusun yavrularımızı...arkadaşınada allah sabır versin umarım biran önce düzelir bebeği.
Bende varım cnm, özelden yazmıştım sana nick imi.
Videonun istediğiniz bölümlerinden 15 sn lik derleme yapıyorsunuz. Video paylaşım sitesi degil IG ama kısa videolara format yapmışlar.
Coook gecmiş olsun yeniden...
ay sen ne tatlı hamileymişin öyle :)))
faceden istek gönderdim bu arada canım
saol canim en dombalagindan :)
Belki daha sonra oturmak ister annesi, bazı bebekler annelerinin kollarından inip bağımsız oturmaya hemen geçmeyebilir.
saol canim en dombalagindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?