- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.181
Dedim bu aybike seni nerde gördü acep
Sonra aradım baktım , maşallah ne kadar tatlısın o foto da öyle , Esin de cok sevimli , İngiliz miydi, bende gencken hayal ederdim bazen yabancı es, hatta zenci bebisleri cok severdim de
Hemen burada da paylaşmalisin, kayra yi da hic görmedik sanırım
Ayrıca cok cok genc görünüyorsun cidden söylüyorum
Ben neden gorememisim ki acaba :s
yok yahu dombalak falan değil, hamile dediğin böyle şirin olur işte :)
ayrıca hastane fotoğraflarınıza bittim, pozlar süper :)))
kızlar hatırlar mısınız geçenlerde bir anne topiğimize yazmıştı Balıkesirden, yardım ricasında bulunmuştu
bugün aradı, 25 Aralıkta doğum yapacaktı ama yaramaz oğlu bekleyememiş daha fazla. çarşamba günü dünyaya gelmiş kilosu sağlığı gayet güzel :)) sizede haber vereyim istedim
Harika hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün hala irtibatta olmana ayrıca sevindim Canim :)
inşallah canım ya...oturma konusu tam bir kabus oldu. yatmak istemiyor, dr destekli oturabiilir dedi ama ben korkuyorum öyle yastıklarla falan
birlikte oturuyoruz ana oğul, bir yere kıpırdatmıyor beni
Face'de Ivy'cim. IG da henuz resmim yok.
Bugun sayende bircogumuz gerek IG de gerek face de de arkadas olduk. Sebep oldugun icin sagol canim
kızlar hatırlar mısınız geçenlerde bir anne topiğimize yazmıştı Balıkesirden, yardım ricasında bulunmuştu
bugün aradı, 25 Aralıkta doğum yapacaktı ama yaramaz oğlu bekleyememiş daha fazla. çarşamba günü dünyaya gelmiş kilosu sağlığı gayet güzel :)) sizede haber vereyim istedim
Ne kadarlık oldu oglusun simdi canım? Erkek bebekler anne kucağından daha geç ayrılırlarmış derler birde :) ne mutlu size... İnşallah hayat boyu hep böyle el ele diz dize olursunuz ehhehe.
Ah anladım. IG da da bekliyoruzz ama :) Ne demek canım, umarim bol bol güzel paylaşımlarımız olur...
Ne güzel bir haber, buradan o anneye yardım eli uzatmış olduğunu anlıyorum ve tebrik ediyorum seni canım. Keşke bende böyle duyarlı olabilsem.
kızlar ben ıg kullanmıyorum daha doğrusu beceremedim henüz
facede eklemek isteyen olursa tc a.l.m.ı.l.a ö.zkan
Doğduğunun 2. Gunu ölen bir ablam var o ayri Abi'm bizim aile icin tam bir trajedidir Canim ya
Doğduğunda ebe elinden düşürüyor yer musamba kayiyor kafası Duvara çarpıyor sakat kalıyor yuruyemiyor cok Zeki ve yakisikliymis anlata anlata bitiremez onu bütün sülale . 12 yadına kadar yaşıyor bir gun bir hastalanıyor anne ben yarın olcem diyor ertesi gun hakka kavuşuyor .
Ondan sonra babam kumar içkiye vermiş kendini sonra beni yapmışlar annem hep der sen doğacaksın sancım geldi kumar masasından alamadık babanı
Neyse gecmis zaman iste gömmüşler kalmış orda . Abim tabi kardeşimiz onun cok etkilenmiş onun ölümü ile iki Sene once yıllar sonra ilk kez bayramda memlekete gittik tüm aile . Abi'm dedi kalkın gidelim Erzincan'a belki buluruz mezarı bulamadık tabi
Kimsesiz bir cocuk mezarı bulduk oturduk dua ettik aglastik
Eki Görüntüle 895402
Boyle bi yatış sekli var mı Allah askına , enlemesine , benim yerimde
Diger kuzuya maşallah , yerinde uyumayı seviyor hep boyle olsun insallah , yoksa yer yatağına geçeceğiz bu gidişle maaile
Evet haklısınız
Merak edip bakiyorum, sonra Az derdim varmis gibi birde onların derdine üzülüyorum , Halime şükrediyorum
Balık burcuyum birde , aman ne çektim bu duygusallıktan öff
Eki Görüntüle 895402
Boyle bi yatış sekli var mı Allah askına , enlemesine , benim yerimde
Diger kuzuya maşallah , yerinde uyumayı seviyor hep boyle olsun insallah , yoksa yer yatağına geçeceğiz bu gidişle maaile
Ben çok üzüldüm bu hikayeye canım. Neler neler yaşanıyor. İşte böyle durumlarda ben de soruyorum kendi kendime şans ve şanssızlık ile alakalı değil mi bu şimdi?? Bazı çocukların başına ne kadar kötü şeyler geliyor, nasıl açıklanabilir bu durum... Annen ne kadar acı çekmiştir kim bilir...
Buyuk oğlunun uyumadina bayıldım ya cok komik:)
Ali'n de tam kuzu Canim benim evinizin sıcaklığı daha buradan hissediliyor :)
Ya parmecim kafamda yatıyor adam ya, saclarım zaten dökülüyor birde o yolmuş oluyor bu sekildeyerine götürüyorum geri geliyor ne yapacağız bilmem
Gecen birde kızım gelmis korktum diye , yatakta dönecek yer yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?