2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim cok saol, guzellik bakan gozdedir diyip korler adaslar birbirini agirlar diyeyim.

Bir grup arkadasim Baby shower partisi yapmislardi sogolsunlar. Resim ordan tabi sac yapili makyaj falan bayagi bir degisim var o fotoda :)

Evet Ingiiz canim. Tamam paylasacagim. Iltifatlar icin tesekkurler.

kızlar hatırlar mısınız geçenlerde bir anne topiğimize yazmıştı Balıkesirden, yardım ricasında bulunmuştu

bugün aradı, 25 Aralıkta doğum yapacaktı ama yaramaz oğlu bekleyememiş daha fazla. çarşamba günü dünyaya gelmiş kilosu sağlığı gayet güzel :)) sizede haber vereyim istedim

Harika hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün hala irtibatta olmana ayrıca sevindim Canim :)

inşallah canım ya...oturma konusu tam bir kabus oldu. yatmak istemiyor, dr destekli oturabiilir dedi ama ben korkuyorum öyle yastıklarla falan
birlikte oturuyoruz ana oğul, bir yere kıpırdatmıyor beni

Ne kadarlık oldu oglusun simdi canım? Erkek bebekler anne kucağından daha geç ayrılırlarmış derler birde :) ne mutlu size... İnşallah hayat boyu hep böyle el ele diz dize olursunuz ehhehe.

Face'de Ivy'cim. IG da henuz resmim yok.

Bugun sayende bircogumuz gerek IG de gerek face de de arkadas olduk. Sebep oldugun icin sagol canim

Ah anladım. IG da da bekliyoruzz ama :) Ne demek canım, umarim bol bol güzel paylaşımlarımız olur...

Ne güzel bir haber, buradan o anneye yardım eli uzatmış olduğunu anlıyorum ve tebrik ediyorum seni canım. Keşke bende böyle duyarlı olabilsem.

ay kocam filmin devamını izlemek için beni bekliyordu, paşamı emziriyorum diye çıktım odaya adamı unuttum
hadi ben kaçayımda şu filmi bitirelim romantik romantik

4 gün sonra 4 aylık oluyor canım, aslında şikayet edincede üzülüyorum anne hiç yavrusundan sıkılır mı diye ama şu oturma konusu yüzünden artık tuvalete bile gidemez oldum, sürekli yattığı yerde birşeylerle oyalamam gerekiyor. dileğine aminnnn diyorum ama bu gelecekte gelinimin hiç hoşuna gitmeyecek, düşünsene kocası anasının dizinin dibinde :)))

yok canım öyle deme, duyarlı olmamak değil...hepimiz bir sürü şeyle uğraşıyoruz ve koşuştururken bazı şeyleri gözden kaçırabiliyoruz. eminim benim göremediğim ama senin gördüğün neler vardır

Boyle bi yatış sekli var mı Allah askına , enlemesine , benim yerimde

Diger kuzuya maşallah , yerinde uyumayı seviyor hep boyle olsun insallah , yoksa yer yatağına geçeceğiz bu gidişle maaile

Eklentiler

• $image.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 26
Ben çok üzüldüm bu hikayeye canım. Neler neler yaşanıyor. İşte böyle durumlarda ben de soruyorum kendi kendime şans ve şanssızlık ile alakalı değil mi bu şimdi?? Bazı çocukların başına ne kadar kötü şeyler geliyor, nasıl açıklanabilir bu durum... Annen ne kadar acı çekmiştir kim bilir...

Buyuk oğlunun uyumadina bayıldım ya cok komik:)

Ali'n de tam kuzu Canim benim evinizin sıcaklığı daha buradan hissediliyor :)

Evet haklısınız
Merak edip bakiyorum, sonra Az derdim varmis gibi birde onların derdine üzülüyorum , Halime şükrediyorum
Balık burcuyum birde , aman ne çektim bu duygusallıktan öff

Hele bide balik burcusun hic takilma oralara hep vasfiye teyzeler dolusmus insanin yasam enerjisini cekiyolar :)
Ben bu kuzulari yerim ya masallah!!!

Üzülme ya bilsem anlatmazdim lafı geldi döküldüm iste

Kader mı şans mı yaşıyor herkes kendine düşeni iste . Annem cok acı çekmiş tabi ici titriyor anlatırken belli bir de gülümsüyor guzel anilarla anıyor cogu zaman merak etme .

Hadi kapayalım bu konuyu bosverin arkadaslar .

Buyuk oğlunun uyumadina bayıldım ya cok komik:)

Ali'n de tam kuzu Canim benim evinizin sıcaklığı daha buradan hissediliyor :)

Ya parmecim kafamda yatıyor adam ya, saclarım zaten dökülüyor birde o yolmuş oluyor bu sekilde yerine götürüyorum geri geliyor ne yapacağız bilmem
Gecen birde kızım gelmis korktum diye , yatakta dönecek yer yoktu

Kulağa sevimli geliyor tabi de eminim cok zordur biz 45 cm lik badem ile her gece kavga ediyoruz neremize yattığı belli değil diye :)
Tracy bu konuda birşey diyor mı acaba Hehehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…