2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi akşamlar....
bende ağustos annesiyim allah ın izniyle....tüp bebekle hamile kaldım daha öncenden kendiliğnden 3 gebeliğim oldu
1 kimyasal 1 dış gebeliğim 1 bebeğimde 9 haftalıkken karnımda öldü maalesef
şimdi tüp bebekle hamile kaldım çok şükür kalp atışlarınıda duyduk inşallah beraber sorunsuz sağlıklı hamilelik geçiririz....

Sana kesinlikle katiliyorum.Embriyonun henüz görülmediği ve kalp atışlarının duyulmadigi erken gebelikte olabilecek riskleri takip etmek icin ama degerler riskli gözükürse zaten ilerleyen haftalarda ultrasonla incelemek icin bekletiyorlar ve haftası geldiginde yaşayıp yaşamadığını ,embriyo varmı bos mü kalbi atıyormu ? Görüyorsun ayrıca Kese gözüküyorsa zaten dis gebelik olamaz ne bileyim ya. Ustelik kisiden kisiye degiskenlikleri cok yuksek .cihazdan cihazada fark eder .Açıkcası bende varolan takıntılarıma yenilerini eklememek icin ne kızımda nede şimdi kan testi yaptırmadım ,doktorum da istemedi.

bana acil yardım gerek kızlar. göğüslerimin ağrısından öleceğim. uçları felaket acıyor koparıyorlar sanki. ara ara geliyor geçiyor bu durum. ama geldiği zamanlar canımı alıyor sanki kasılıp kalıyorum ağlıyorum. var mı bu derdime iyi gelecek bir çözüm????

cnm duş al çok sıcak olmasın iyi gelir inşallah

aminnnnnnnnnnnnnn gözümüz aydın

cnm burda bi arkads badem yagi ile masaj yaptgini yazmisttiii
ins gecerr cok surmuyrr cnm dokuz ay oyle gecmz merak etme
ben birde emzryrm kizimi
bi de bnm halimi dusuun
her aldgndacanm yernden oynuyrr sankiiii

arkdslarrrr midesi bulannarkdaslar
neden dr unuzdan bulanti hapi istemiyrsnuz
faydasini gorursunuz
hem de dgru dzgn yemek yemis olursunuz

evet cnm değerim artmadı diye öle dedi..arttı ama az arttı şuanda 2000 lerde olması lazımdı..ya dış gebelik ya da sağlık ocağı hastane farklı olo...ama bu kdrda fark edermi yaaa

Cihazlar arasında farklılık olabiliyor tabiki , üstelik birisi saglik ocağının cihaziymis ki hiç güvenme bebeğini de strese sokma , Pazartesi aynı cihazla tekrarlatirsin.

kızlar moralim çok bozuk... yine lekelenmem oldu sabah...... ((... nolur dua edin...

dualarımız seninle canım ama panik olma lekelenmeleri olup da sağlıkla doğum yapan arkadaşlarım var. sen kendin yorma ve strese de girme uzan dinlen ve en önemlisi moralini yüksek tut

göbüşlerine kelebek konan kızlar hepinize iy pazarlar diliyorum ama kalkın artık bebişler acıkmıştır güzelce bir pazar kahvaltısı yapın. bugün benim misafirlerim gelecek onun stresiyle uyuyamadım sizler neler yapıyorsunuz bakalım

dualarımız seninle canım ama panik olma lekelenmeleri olup da sağlıkla doğum yapan arkadaşlarım var. sen kendin yorma ve strese de girme uzan dinlen ve en önemlisi moralini yüksek tut

teşekkür ederim canım, hemen yattım zaten.. hergün coraspin ve progestan alıyorum yetersiz mi geliyor acaba...

vallaa benmkide takip etmiyor normlde ama ben dayanamadım sağlık ocanda test yaptırdım sonra kan aldılr..ama ben kendi dokotruma gdince ordada kan aldılr hemn ..sonuç öle çıknca tuaf oldukk..benmkide kana bakıyor sonrada aradan 10 gn sonra çağırıyor normlde..
cnm aynı yerde testi tekrarlaman çok önemli ağlayıp kendinide bebeğide strese sokma bu daha kötü bol bol dua et hayırlısıyla bebişin seninle olsun
evet herkes öle dedi bende şimdi bekliyorumki pazrtesi geldinn..cnm
Cihazlar arasında farklılık olabiliyor tabiki , üstelik birisi saglik ocağının cihaziymis ki hiç güvenme bebeğini de strese sokma , Pazartesi aynı cihazla tekrarlatirsin.
ttalım bu kadr fark edermi 2000 lerde olması gerkrken 743 ne bilim kafamı karştırn o oldu cnm..her şeyn hyrlısı..tek tesellim ayrı yerlerde olmasııı..bakalım görcez artık..
kızlar moralim çok bozuk... yine lekelenmem oldu sabah...... ((... nolur dua edin...

ay cnm yat dinlen..kahverengi lekeden korkma..ama pemebeye döndü zmn hemn doktruu ara..kan değerine bakar..benm bir arkdşım var şuanda..kanamsı çok oldu ama bişe yok bebği onnla..sende sıkma canını cnm..inşllh bebğin sennledir kuzumm

ayyy canım ya sorma kahvaltı bana eziyet gelio canım yemek istemiyoo

canım bence moralini bozma meleklerimizi rabbim bize bağışladı olacak larda onun takdiri bol bol dua edelim inş bi sorun çıkmaz

annelerr size bişşi sormak istiyorum benim sat 16aralık ama biz 30kasımda aşılama olduk ve 15 günlükken hamile oldugumu öğrendim. şimdi dogum tarıhımı sat dan mı hesaplıcam yoksa aşılama oldugum tarihten mi hesaplıcam??? bu 2 hesaba göre hangi ayda dogum yapmıs olucam beni aydınlatırmısınız???

cnm normalde satın ilk günü baz alınıyor aşılamada farkı bi uygulama söz konusu olmacağını sanmıyorum neticede dr a gittiğinde satın ilk gününü soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…