- Konu Sahibi beyazcekirge
-
kızlar bu değerleri benim ve arkadaşlarımın doktorları neden hiç takip etmiyor ? Sadece ultrasonla bebeğe bakıp bana gösterdiler. Bu değerleri neden sık sık öçltürüyorsunuz, belki de boşyere canınızı sıkıyorsunuz, pek çok doktor bebeiş yerindemi ona bakıyor,ikinci olarak da kalp atışına.
bana acil yardım gerek kızlar. göğüslerimin ağrısından öleceğim. uçları felaket acıyor koparıyorlar sanki. ara ara geliyor geçiyor bu durum. ama geldiği zamanlar canımı alıyor sanki kasılıp kalıyorum ağlıyorum. var mı bu derdime iyi gelecek bir çözüm????
cnm duş al çok sıcak olmasın iyi gelir inşallah
kızlar iyi akşamlar....
bende ağustos annesiyim allah ın izniyle....tüp bebekle hamile kaldım daha öncenden kendiliğnden 3 gebeliğim oldu
1 kimyasal 1 dış gebeliğim 1 bebeğimde 9 haftalıkken karnımda öldü maalesef
şimdi tüp bebekle hamile kaldım çok şükür kalp atışlarınıda duyduk inşallah beraber sorunsuz sağlıklı hamilelik geçiririz....
cnm burda bi arkads badem yagi ile masaj yaptgini yazmisttiiibana acil yardım gerek kızlar. göğüslerimin ağrısından öleceğim. uçları felaket acıyor koparıyorlar sanki. ara ara geliyor geçiyor bu durum. ama geldiği zamanlar canımı alıyor sanki kasılıp kalıyorum ağlıyorum. var mı bu derdime iyi gelecek bir çözüm????
evet cnm değerim artmadı diye öle dedi..arttı ama az arttı şuanda 2000 lerde olması lazımdı..ya dış gebelik ya da sağlık ocağı hastane farklı olo...ama bu kdrda fark edermi yaaa
kızlar moralim çok bozuk... yine lekelenmem oldu sabah......((... nolur dua edin...
dualarımız seninle canım ama panik olma lekelenmeleri olup da sağlıkla doğum yapan arkadaşlarım var. sen kendin yorma ve strese de girme uzan dinlen ve en önemlisi moralini yüksek tut
vallaa benmkide takip etmiyor normlde ama ben dayanamadım sağlık ocanda test yaptırdım sonra kan aldılr..ama ben kendi dokotruma gdince ordada kan aldılr hemn ..sonuç öle çıknca tuaf oldukk..benmkide kana bakıyor sonrada aradan 10 gn sonra çağırıyor normlde..kızlar bu değerleri benim ve arkadaşlarımın doktorları neden hiç takip etmiyor ? Sadece ultrasonla bebeğe bakıp bana gösterdiler. Bu değerleri neden sık sık öçltürüyorsunuz, belki de boşyere canınızı sıkıyorsunuz, pek çok doktor bebeiş yerindemi ona bakıyor,ikinci olarak da kalp atışına.
evet herkes öle dedi bende şimdi bekliyorumki pazrtesi geldinn..cnmcnm aynı yerde testi tekrarlaman çok önemli ağlayıp kendinide bebeğide strese sokma bu daha kötü bol bol dua et hayırlısıyla bebişin seninle olsun
ttalım bu kadr fark edermi 2000 lerde olması gerkrken 743 ne bilim kafamı karştırn o oldu cnm..her şeyn hyrlısı..tek tesellim ayrı yerlerde olmasııı..bakalım görcez artık..Cihazlar arasında farklılık olabiliyor tabiki , üstelik birisi saglik ocağının cihaziymis ki hiç güvenme bebeğini de strese sokma , Pazartesi aynı cihazla tekrarlatirsin.
kızlar moralim çok bozuk... yine lekelenmem oldu sabah......((... nolur dua edin...
ayyy canım ya sorma kahvaltı bana eziyet gelio canım yemek istemiyoogöbüşlerine kelebek konan kızlar hepinize iy pazarlar diliyorum ama kalkın artık bebişler acıkmıştır güzelce bir pazar kahvaltısı yapın. bugün benim misafirlerim gelecek onun stresiyle uyuyamadım sizler neler yapıyorsunuz bakalım
canım bence moralini bozma meleklerimizi rabbim bize bağışladı olacak larda onun takdiri bol bol dua edelim inş bi sorun çıkmazvallaa benmkide takip etmiyor normlde ama ben dayanamadım sağlık ocanda test yaptırdım sonra kan aldılr..ama ben kendi dokotruma gdince ordada kan aldılr hemn ..sonuç öle çıknca tuaf oldukk..benmkide kana bakıyor sonrada aradan 10 gn sonra çağırıyor normlde..
evet herkes öle dedi bende şimdi bekliyorumki pazrtesi geldinn..cnm
ttalım bu kadr fark edermi 2000 lerde olması gerkrken 743 ne bilim kafamı karştırn o oldu cnm..her şeyn hyrlısı..tek tesellim ayrı yerlerde olmasııı..bakalım görcez artık..
ay cnm yat dinlen..kahverengi lekeden korkma..ama pemebeye döndü zmn hemn doktruu ara..kan değerine bakar..benm bir arkdşım var şuanda..kanamsı çok oldu ama bişe yok bebği onnla..sende sıkma canını cnm..inşllh bebğin sennledir kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?