- Konu Sahibi beyazcekirge
-
cnm normalde satın ilk günü baz alınıyor aşılamada farkı bi uygulama söz konusu olmacağını sanmıyorum neticede dr a gittiğinde satın ilk gününü soruyorlar
cnm ama ben hamile oldugumu adet tarihimden önce öğrendim yinede bi fark olmuyo yani ? ozaman ben ağustos annesi olmıcakmıyım?
kızlar ben 13ünde öğrendim bebişimi sizce dr a nezaman gideyim
ya nerkuzum sunbalcım hoşgeldinnikimizde ağusts annesı olacagız inşallah ne kadr guzl burda buluştuk şimdide
son adet rarihin ne zamn
canım son adet tarihin nasıl 16 aralık oluyo en son ne zamn adet oldun kasım ayında olması gerekmiyomu16 aralık ama aşılamadan 15 gün sonra kan tahlili yaptır dedi doktorum ve yaptırdım orda pozitif cıktı adetimden 2 gün önce öğrendim hamile oldugumu
ya ner
den nerye dimi yaa nasılsın nasıl gidio hamişlik şimdi pazartesi dr gidecektim dr işi olduğu için iptal oldu napim sence tatlım beklimmi biraz daha
evet canım rabbim bize nasip etti ben buay rahim filminden dıolayı umutluydum ama çok üstünde durmadım öle belirti falan takip etmedim hatta taet yaprım 11 inde 3liralı testlerle pozitif çıktı ama çok silikti 12 sinde takrar fortel le yaptım ne gatif çıktı çok moralim bozuldu 13 de yapmıcaktım test falan kuzunim rüyasında görmüş hamilemsin sen dedi bilmiorum dedim hamilesin bence dedi onun demsiyle taet yaptım net çift çizgi hemen kan vermeye gittim akşam değerim 40 çıktı dün sabah 93aynen cnm enrden nereye ınsallak kucagımızada alırız sağlıklaa:)) iyi gidiyor şimdilik cnm hamişlik ben daha henuz 2 hafta oldu gıtmedım dr çatlıcam meraktan ama bnm doktorum 21 gun sonra gel hem keseyı hem kalp atısını duymak için çağırdı.eğer dr kendı drunsa bekle derım cunku daha cok yenı senınde ben 29da gıdıcem düşünkoskoca 13 gun varama dayandım dayanıcam sene bu sırada bol bol dınlen cnm ağır ıs yapma kendı drun ne zmn musaıtse o zmn gıt sımdı erken gıdersın ztn sana cok bılgı veremıcektır boşa gtmış gıbı olursun ,bnm dr ıkı kere2 gun arayla kan tahlılı ıstedı degerler ıyı olunca sğdce tarıh verdı o zmn gıtcm cnm..inşllah herşey yolunda gıder cnm
canım son adet tarihin nasıl 16 aralık oluyo en son ne zamn adet oldun kasım ayında olması gerekmiyomu
internette hesapladım ben senin için 21 ağustos yazıyor tahmini doğum tarihi dra sorarsın yine yada sende nette hesaplayıcılar var sende hesapla bakalım16 kasım oluyo son adet tarihim cnm ama asılamayı 30 kasımda olduk ondan önce yoktu bebek yani kafam karıstı bu durumda nerden baslıcam hesaplamaya ben?
Kızlaarrrr merhabaaaaa hayırlı pazarlarrrrr
Normalde 26 aralık tarihinde kalp atışı için kontrolüm vardı ama dün dayanamadım ve başka bir dr a gittim.vajinal ultrasonla miniğimin kalp atışını gördüm:))))
Henüz çok minik 5+5 günlük. Ben boş gebelikten çok korkuyordum nedense kesenin içinde bebiş varmı diye görmek istemiştim ama miniğim sürpriz yaptı kıpır kıpır gösterdi kendisini
Darısı bu güzel haberi bekleyen herkesin başına.
Hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allah'ım inşallah..
canım korkma yat bişii olmaz allah ın izniyle benim 2 hafta sürdü kanamam ctesi gitti dedim öyle parça parça kanamam oldu çok şükür bişi olmadı ama tuvalet harici hiç kalkma ayağının altına yastık koy yat canım ben 1 haftada 5 kez doktordaydım serumlar falan şimdi yok çok şükürkızlar moralim çok bozuk... yine lekelenmem oldu sabah......((... nolur dua edin...
internette hesapladım ben senin için 21 ağustos yazıyor tahmini doğum tarihi dra sorarsın yine yada sende nette hesaplayıcılar var sende hesapla bakalım
cnm ama ben hamile oldugumu adet tarihimden önce öğrendim yinede bi fark olmuyo yani ? ozaman ben ağustos annesi olmıcakmıyım?
evet canım rabbim bize nasip etti ben buay rahim filminden dıolayı umutluydum ama çok üstünde durmadım öle belirti falan takip etmedim hatta taet yaprım 11 inde 3liralı testlerle pozitif çıktı ama çok silikti 12 sinde takrar fortel le yaptım ne gatif çıktı çok moralim bozuldu 13 de yapmıcaktım test falan kuzunim rüyasında görmüş hamilemsin sen dedi bilmiorum dedim hamilesin bence dedi onun demsiyle taet yaptım net çift çizgi hemen kan vermeye gittim akşam değerim 40 çıktı dün sabah 93zaten beta hcag 1500 olmadan kesede kalp atsıda duyumuyomuş sanırım o yüzden beklemek lazım
bende pztesi tekrar kan verim diorum artışı nasıl içim rahat etsin
Kızlaarrrr merhabaaaaa hayırlı pazarlarrrrr
Normalde 26 aralık tarihinde kalp atışı için kontrolüm vardı ama dün dayanamadım ve başka bir dr a gittim.vajinal ultrasonla miniğimin kalp atışını gördüm:))))
Henüz çok minik 5+5 günlük. Ben boş gebelikten çok korkuyordum nedense kesenin içinde bebiş varmı diye görmek istemiştim ama miniğim sürpriz yaptı kıpır kıpır gösterdi kendisini
Darısı bu güzel haberi bekleyen herkesin başına.Hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allah'ım inşallah..
sunbal birde aşılamadan 14 gun sonra kan testı yaptım değerim 152.70 çıktı. sence hamilemiyim? doktorum 2 gun sonra tekrar gel dedi az bi değermi bu hamilelik için? sen sat dan mı hesapladın tahmını dogum tarıhımı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?