2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin. Güle güle büyüt,hayırlı evlat olsun inşallah. Maşallah tontonaaa gıdısını yeriiiim!!!

masallah pasaya cok tatlısın sennnnnnnnn

Çılgınsın valla parmiş
Hoşgeldin, maşallah tosuncuk çok tatlı

canım bende dün farkettim gece uykusuna yatırdık bide baktım emziğin sapını parmağına takmış çıkarmış ağzından parmağını emiyor başladı oda bakalım daha neler görücez..

hoş geldin sefalar getirdin... oğluşuna maşallahhhh

kızlar kızıma şu an annem bakıyor biliyorsunuz, 1 marta kadar burada kalacak sonra türkiyeye dönecek. o yüzden bir an önce bir bakıcı bulmalıyım. tunusta işgücü çok ucuz, ama çok beceriksizler ve pek güvenemiyorum açıkçaıs, yani temizlik yapmayı bile pek bilmiyorlar. o yüzden bizim izmirde eski komşularımızın bakıcısı vardı türkmenistanlı bir kadın, ben tanımıyorum ama annemler çok iyi tanıyor ve çok övüyorlar. Türkiyede kaçak çalıştığı için sınır dışı edilmiş artık türkiyeye giremiyor, tahdit var hakkında. Konuştuk telefonla tunusa gelebileceğini ve kızıma bakabileceğini söyledi. Demekki paraya çok ihtiyacı var ki kendi 3 çocuğunu bırakıp gelecek. çocukları büyükmüş, kadın 45 yaşında falan. benim tayinli bir mesleğim olduğu için bu ağustosta biz burdan ayırılıyoruz, başka bir ülkeye gidicez, ya iran ya londra ikisnden birisi olcak büyük ihtimalle. ve gittiğimiz ülkede de hemen bakıcı bulmak çok zor, o yüzden sürekli biizmle gezebilcek bi bakıcı olması daha mantıklı.
ancak bir türlü karar veremiyorum, sonuçta bu kadınla sürekli birlikte yaşıycaz, evin insanı gibi olcak, annemle babam çok seviyorlar ama ya ben sevemezsem, atıyorum bir şeyinden hazetmezsem falan. o kadar yol gelcek, uçakla 8 saatlik yol, haydii hoba sen git beğenmedim demek olmaz. iadesi yok yani:):):) çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum.
annemler gözüm kapalı kızımı bırakabilceğimi herşeyimi teslim edebileceğimi söylediler. bilemşyorum çok kararsızım.

Ben de katılıyorum oyun halısı, salıncak, kanguru gibi şeyler bekleyebilir ama hayati önem taşıyan şeyler öncelikli olmalıdır.

canım eşim 89 dan beri eğlence sektöründe dj olarak çalışmış, önce zamanın gazinolarında sonra barlarda
biz tanıştıktan sonra tvlerle çalışmaya başladı, dizi ve belgesellere danışmanlık yapıyordu hemde barda dj liğe devam...ancak burda olmasanda biliyorsundur sevgili büyüklerimiz önce beyoğlunu bitirdi sonra birçok içkili yerleri. tv kanallarıda artık iç yapımlara döndü ve kendi adamlarına para kazandırıyor. birazda o yüzden izmire taşındık, kurtarılmış bölge

canım banada aynısı oldu ben hamile kaldım ablam sağolsun yeni aldı.ama eşimin akrabaları giyilen çok kıyafet yolladı onlarda sağolsun giydirdiklerimde oldu ama çoğu ya küçüktü yada çok kalındı.. heves ediyorum tam yeni alacakken hediye geliyor :) geçende ablam kızının sallanan beşiğini saklamış şu elektrikli olanlardan hemde mama sandalyesi oluyor,ohh onuda almama gerek kalmadı oda tamam eğer çok hediye geliyorsa alma derim canım ama annesin tabi hevesin varsada al tabi

Herkese slm, sizin canınız sıkılmış günlük rutinden bıkmışsınız ve bana bişeyler yazarak kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz.Arkadaslar buralara nasıl geldik anlamadım. sevgili med kapak yapmış yok logar kapağı gibi basit.....benim ilk çocuğumdan beri uzun deliksiz bir uykum olmadı. gece defalarca kızımın üstünü örtmeye kalkarım su ister veririm,işlerimi yetiştirebilmek için gec yatar erken kalkarım.cocuklarımda cok sükür ki herşey mükemmel. mamayla büyüyen biri olarak mamadan nefret ediyorum. size yalanmı söyleyeyim? sütünüz yoksa istediğinizi verin tabiki banane. ayrıca neden burdayım? arkadaşım burası dertliler kulübümü? öğrenmenin bi sınırı varmı? bugun bi problemim yok ama yarın olmayacağı garantimi? süt sağma, ek gıda, sünnet gibi bircok konularda bilmediklerimi öğreniyorum ve teşekkürde ediyorum. cok kötü bir kaynana olacakmışım arkadaşlar kaynanama kötü bir söz söylemedim hatamı yaptım? kaynanam bana yemek yapmak çocuğuma bakmak zorundamı? onları sorun edip üzüldüğünüzü okudum. ben kendimden büyük herkese saygılıyım kaynanamada Aybike sanada!!! gerçek hayattan uzak yasıyorsunuz gibi geliyor bana, neyse siz simdi döktürün bekliyorum enerjinizi atın. vee şişmsnlıktan da nefret ederim eger sağlıksız boyuttaysa., ama oğlum 8 kilo belki simdi 9 olmuştur maşallah herşeyi harika. zayıf bebeklerede mutluluklar diliyorum. son olarak LUBOYF canım cok teşekkür ederim benim bir anne olduğumu hatırlattığın için. hadi yazın simdi.....

Cok guzel anlatmissin canimEvimizin tertemiz olmasi, cesit cesit yemekker yapmak, kocamizi mutlu etmek, çocuklarımiza super anne olmak bizi mükemmel anne yapiyorsa, biz kimin icin yasiyoruz.ya da bunlar olmadiginda neden suclu hissediyoruz. Blogcu anne 'benim sacim supurge degil, ya senin?' Baslikli yazisinda tam da bunlardan bahsetmiş.okumanizi tavsiye ederim arkadaslar.

Bir beceriksiz anne daha :)) canim kundak yaptiginda ve battaniye orttugunde kollarini acikta birak o zaman cok terlemiyorlar. Kagit havlu rahatsız etmez mi canim su agiz bezlerinden sirtina koyuyorum ben de.

Kiyafet konusunda ben de yeni ogrendim alışveriş yapmayi.bir buçuk ay once kisin giyer diye aldigim tulumlar simdi kucuk geliyor. Yazik oldu dunyanin parasini vermistim. ben de 6 9 ay aliyorum artik kisliklari.
Canim ben evde su lcw nin kalin eşofmanlarından giydiriyorum altina da atlet ve uzun kollu badi. Benim evim soguk oluyor 21-22derece. Birde sunu farkettim isi degismese de ben usuyunce cocugu da kalın giydiriyorum. :))

Medcim cok güldüm tatlim Allah da seni guldursun :)))

Canım az önce bunu gördüm oeeh
Eki Görüntüle 898850

Reklamin iyisi kötüsü olmazmis.dunku tartışmalardan sonra topik topik olali böyle kalabalık gormedi :))

Maşallah çok tatlı bi bebik bu annesi

Annelerin sözüne güven derim ben vu kadar övüolarsa vardır bi bildikleri
Hem baksana orda birini bulmak çok daha zor olacak

Yani ne bilim hiç olmadı bikaç ay zar zor idare eder sonra yollarsın

kızlar bizim topic hareketli iken ülke gündemi de boş durmamış
şimdi eşim söyledi 37 kişi gözaltı...anlaşılan cemaat düğmeye bastı. bu bizim için iyi mi kötü mü bilemedim

Harika yazmışsın, güldürdün beni.
Bir ezikten sevgiler, tebrikler:))

Son düzenleme:
Hediyelik esya fuarina gidiyorum kizimla, her yil kacirmamaya calisirdim bu yilda kismet oldu :)

Ya bende mutlaka giderdim hep ayni seyler oluyor ama bayiliyorum oraya :) yilbasi ruhuna giriyorum haftasonu gidebiliriz o zamanda cook kalabalik oluyor bu sene pas gecicem. Ama cok kiskandim ii gezmeler size ana kiz ne guzel valla tozunu attiriyosunuz her yerin :))

Son düzenleme:

haklısın canım ama oyun halısı salıncaktır onları yine kayınvalidem aldı.. ben bu konuda kayınvalideme kızmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.. benim sütüm kesileli 2.5 ay oldu.. ve o dönem eşimin işi bozuktu.. alamadık.. Allah yine kayınvalidemden razı olsun hakkını yiyemem.. eşim 2 aydır işsiz kiramızı o ödüyor yememizi içmemizi o alıyor.. ama pompa lazım olacağı dönemde de kızıma bile birşey alamadık. halamın kızının küçülenlerini aldım getirdim hep eve. kızımın benden alacağı rısk bu kadarmış. artık yapıcak birşey yok..

kesin kvni de sevmiyorsundur sen, zaten baksana çocuğunu bile uyutamıyorsun beceriksiz anne :)))

Kayınvalidem iyi kadındır Aşırı pimpirikli olsa da babanne kadar germiyor beni

Canım tabiki dışarı çıkarıcaksın çocuğunu. Sıcak ve nemli havada daha çok bakteri ürüyor. Hatta mümkünse her gün balkona da olsa çıkar. Geçmiş olsun kuzucuğa...

okumaya başlayınca dedim noluyor ayıldım kendime geldim

kardeşimin yazısını sizinle paylaşmak istedim...bizi bekleyen daha ne heyecanlar ne tatlar var bu bıcırıklar büyüdükçe :)

Bunlari Dedi Gerçekten Dedi | aybala'nın anne olma hikayesi

Kardeşinin yazılarını çok samimi buldum canım söylemeden geçemedim :)

Canım sevindim taşı düşürmene şükür kurtuldun :)

Bu arada oğlumun pütürcikleri kaşıntıları geçti gibi. Geri hortlamazsa kurtulduk inşallah :)

İnşallah geçip gitmiştir canım

Hediyelik esya fuarina gidiyorum kizimla, her yil kacirmamaya calisirdim bu yilda kismet oldu :)

Yaaa ben de mi gelsem napsam ki :26: hem perşembe kv min doğum günü belki bişiler bulurum.

Alptuğ bey gelmiş hoşgelmiş benim kızımla aynı gün doğmuş :))

canım tartışmasız bu topiğin en beceriksiz en tütü en kaka annesi benim 4 aylık el kadar bebeği hasta ettim bi de daha kötü olur diye korkuma antibiyotik vermeye başladım. bana bakıp bakıp halinize şükredin. kendinizi iyi hissedin en beceriksiz benim

çok komk görünüyorlar dimi benmki sık sık yapıyo onu. ama artık parmak emmesine hiç üzülmicem gribi bi atlatsak

vay anasını
neler olmuş neler
bence hiç gerek yok böyle şeylere ama kaç gündür bizim topiğin çekiciliği üzerinde hadi hayırlısı diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…