2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mikemmel kızım, mikemmel ailem ve mikemmel hayatımdan herkese günaydın. :))

Benim her akşam 9 da uyuyan kızım mikemmelce 12 lere kadar uyanık kalıp mikemmel bir şekilde ağlamaya başladı. Tabi ben çok mikemmel olduğumdan mikemmel kızımın bu kararına son derece saygılı yaklaştım ve mikemmelce uykusuz ve yorgun kaldım.
Bizim aile prensibimiz bu herşeyi mikemmelce yaşarız :))

tek göz emzirenlerdenim bende..cnm arada Furkan da yapıo sonrada bi saat uyuması için çabalıyorum. kalıcı bi durum olmadı çok şükür umarım sznde öyle olur.

Tebrikler canim.

Ben de 10 gune kadar 2. defa hala oluyorum. Ilki 18 yasinda desem!

Dayanamadım :128: Bende uyumadım bu gece kolları açık yatıyordu her gece dedim üşüyor gazlanıyor dün uyku tulumu aldım mükemmel bir şekilde yıkadım :) giydirdim sonuç yine aynı bu sefer dahada gazlandı ..Hani 3 aydan sonra gaz sorunu kalmıyordu yaa..

Son düzenleme:

canım sanırım ben topicin en şanslı annelerinden biriyim...Allahım bukadar derdin var, bebeğinde yüzünü güldüreyim dedi, Hoggun tabiriyle kitap bebek gönderdi bana :)
doğduğu günden beri akşam 8 den geç uyuduğunu bilmem. evet gaz sorunumuz oldu ama bir bebekte en az nekadar gaz olursa. annelerin en büyük sıkıntısı ilk aylarda bebeklerinin neden ağladığını bilememektir. Atahanın her sebep için ağlayışı farklı, hiç neyi var diye düşünmeme gerek kalmadı. ben hiçbirşey yapmadan Atahan herşeyi kendi yaptı

ama işte bebek konusunda bukadar şanslıyken diğer konularda en şanssızlar sıralamasında ilklerde oldum
evin bütün geçim sorumluluğu benim üzerimde. taburcu olacağım sabah müşterileri arıyorum faturanızı ödeyin diye, çünkü taburcu olmak için cebimizde para yok. sezeryanla doğum yaptım eve geldim. 3. gün yemeklerini önlerine koydum 6. gün evimi temizledim. o gün bugün yemek temizlik bende. sormadılar kv ye bakacak gücün var mı gönderdiler başıma

Allahım halime acıdı da melek gibi bir bebek verdi bana...bazen size nasıl imreniyorum eşim mesaiye kaldı dedğinizde, keşke benim eşimde çalışsada akşam gelmese

canım ya sakın yanlış anlama sanki senin derdinde dert mi diyip kendimi yarıştırır gibi olmasın. aslında amaç bebeğine mükemmel eğitim veren anne değilim demekti...ben oğluşumu kendi haline bıraktım kvyi eğitmekle meşgulum

Ben olabildiğince 2 günde bir yıkıyorum. Hatta artık yıkamak için kocamı beklemiyorum böyle olunca hiç aksamıyor. Bu arada dün akşamdan beri açılmayın süt kanallarımı acısına dayandım gene kızım açtı. Şimdi kalanları sağıyorum. Sonrada giyinip kontrol aşı olayına gidicez. İnşallah çok ağlamaz kuzum

Canım benim yaaa.. benim oğlanda öyle. Şimdi level atladı gerçi. Hem emzik hem parmak ikisini birden ağzına sokuyor

Ya hep böyle tü kaka beceriksiz anneler neden hep burda toplanmış

Aynı benim hayatım.. kıskananlar çatlasın

Cancazım ben vakumlu poşetlere doldurdum bazanın altına koydum. Bazıları yamuldu onları attım,bir kaçını başkalarına verdim..

Oyy oyyyy! Maşallah Allah tamamına erdirsin. Bende teyze olacam ama benimki tek hemde KIZ!

Canlarııım! Ama zayıf ama hasta..kimi dağınık kimi evinde yemeği olmayan.. ne olursa olsuun! Hepimiz süppeeer anneleriiizzz!!!

canım seni görmüşken söyleyeyim dedim...geçen emzirme ile ilgili paylaştığın yazı için çok teşekkür ederim
inanılmaz faydası oldu hatalarımı düzelttim

o zaman bizimlesin canımmmm

düşürmezsin canım gel anlat içini dök ayrıca neden rahatsız oluyosun ki kendi evinde :/ sözlerini takmadığını göster kendisine de sevinmesine izin verme mutsuz olarak..

hahhaa bi dahakine atarım kuzum angyy kooşş ekşın varr diye

sen de çok seviliyorsun yalovacmm umarım iyisinizdir ana kız..

ahahhaahaaaaaaaaa çok fenasınnn şey pardon çok mükemmelsiinnn

Her sabahki ritüelimiz olan el yüz popo ayak yıkama olayı için oğlanı soydum,bezini çıkardım o sırada telefona sms geldi bi bakim derken bi ses şşıııııııırrrrrrrrr! Bi de ne göriiiim oğlan kaşla göz arasında yatağa işemiş!!!!! Hey yarabbim gülsemmi ağlasam mı bilemedim. Üleyn hem oğlan zayıf hem evin işini yetiştiremiyorum hemde oğlan yatağa işedi! Beceriksiz miyim ne? :101:

hayırlı uğurlu olsun canım... ikiside sağ salim kurtulur inş

canım ne yapim ki başka.. kayınvalidemden ilk ve son defa bişi istedim.. dedim ki sütüm azaldı.. kaybetmek üzereyim bana bir süt pompası alalım belki çoğaltır kızım anne sütü içer dedim.. aaa çok pahalı artacağının garantisi yok dedi ve almadı.. şimdi mamaya verdiğimiz parayla kaç tane pompa alırdık Allah bilir..

Sen burada mukemmeli oynamadığın için, sorunlarını gorup onlarla yuzleşmekten korkmadığın için mukemmel kadınsın cnm. Hayal aleminde yasarsan o zaman fena...

Canim benim kizimda kitap bebek, neredeyse kendisi derdini soyleyecek, uyku duzeni fln cok nadir sasiyor ki dogdugundan beri 6 farkli sehir gordu. Bende anne olmaya hazir hissetmiyordum, iskoligimdir ayni zamanda ve kendi evimi cekip ceviremem, yemek utu falan hic elimden gelmez ama yavrum bana resmen anneligi ogretti.

Gecinmek icin verdigin mucadeleyede hayran kaldim, sanirim ben alamazdim o kadar yuku omuzlarima... Umarim islerin cok daha iyi olur bu sabrinin karsiligini alirsin. Cok ozel degilse, esin neden calismiyor cnm?

Kaçırmışım.
Nerede o yazı??

Buyur canım bende okudum teşekkürler luboyfcum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…