2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğimde bu ay çok az kilo aldı sürekli mızıklama modunda ve açtı sütümü sağınca en fazla 20 ml çıkıyordu eczacı bi yakınımızın önerisiyle vitamalta başladım bir tanesini üçe ayrırıp sabah öğle akşam içiyorum müthiş faydasını gördüm kızım artık daha huzurlu perşembe rota aşısı var kilosunda değişim var mı heycanla bekliyorum ayrıca arada humana still tea içiyorum o da oldukça etkili denemekte fayda var vitamalt enerjide veriyor günlük 2 saat uyuduğum zamanlarda bile gayet enerjiktim

Heracim kizma nolur bu hassas bi konu biliyorum. Ama kv'den bisey istenmez ki.. Adi ustunde kv yani. Senin durumun mu yoktu, sanki o ara esin calisiyordu? Bi de annenden isteseydin keske? Kirdiysam ozur dilerim nolur kizma, buaralar kv den dertliyim de. Sinir oluyorum.

yok canım niye kırılim..siz benim ailem gibisiniz.. benimki sadece rica idi.. canı sağolsun.. olsun.. kısmet bu kadarmış canım.. almak zorunda da değildi.. aman ne bilim işte.. karışığımm.. bu sıralar fazlasıyla yüküz ona.. eşim hala iş bulamadı

Weewell Bebek Telsizi WMA400 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik canım bız bunu aldık yanlıs hatırlamıyorsam 180lira ıdı :) cokda memnunum ..oda sıcaklıgı,nınnı vb ozellıklerı var..haa bıde senın sesınde ebesıne gıdebılıyor ...o ozellıgı superr :)) idil fıkırdamaya basladımı hemen seslenıyorum 'gelıyorum annecım'dıye hemen susuverıyorr

Şimdi aslında bu hadi gelin gelin döktürün bekliyorum gibi sözlerden sonra gaza gelmemek bişey de söylememek gerekiyor ama dayanamadım..2 gündür yoktum sayfaları anca bitirdim.Buralara nasıl geldi bu konu demişsin ya bence empati denen o şeyden yoksun olmakla da alakalı.Buradaki anneler empati kurulmadan sivri sözler söylenmesine üzülmüş kızmış içerlenmiş olabilir mi acaba??...Burada her anne çocuğu için en iyisini istiyor burda her anne senin dediğin gibi geceleri uykusuz kalıyor,çocuğu için endişeleniyor.Herkesin çocuğu eşsiz,mükemmel,HARİKA...Herkes sütü bol olsun aksın yavrusuna yarasın ister ama olmayınca da olmaz..Mama vermek zorunda kalır,aç mı bıraksın çocuğunu...Belki biraz minyon ama sağlıklı,mutlu bebekleri için ahlanıp vahlansınlar mı??Herkes kendi çocuğunu düşünecek,HARİKA yetiştirecek kadar anne..''Gerçek hayatta'' zaten karşılaştırmalardan,zayıf mı bu çocuk boyu mu kısa,mama mı anne sütü mü veriyosun cümlelerinden bunalmışken çıkıp zayıf çocuk sağlıksız,bence mama çoook sağlıksız gibi cümleler kurmak ne kadar duyarlı bi davranış???Hatta daha ileri gidip ben herşeye yetişiyorum,harikayım falan falan...Burda birbirimize destek olurken bazen bin düşünüp bir söylemeliyiz bence..Biraz duyarlı olalım,hepimiz anneyizzz...

Himm sen daha once taksitle aldım hatta 300 lira on taksitti ( ben de arastirmistim o yuzden dikkatimi cekmisti de )bir de simdi ilk ve son kez diyince ben digerlerini sen aldın sandim . Yanlış anlama ne alacağına karışacak değilim . Zaten onları aldın ya da aldirdiysan keske sut sagma makinesine oncelik verseydin demiştim . alamadım diyince üzüldüm simdi o yüzden

Sut konusunu artık takma kafaya daha fazla bence doktorun önerdiği sekilde besle masalı yeter

Ufffff su kv lerinizn kiymetini bilemedinizz mukemmel olmanin sartlarindan biride bu aaa :-D :-D diyerek konuyu dagitayim ..HERACM esin en kisa zamanda is bulur ins canm...sut konusuna gelince bu konuda kndne yuklenme hic snne sutu almayan o kda bebek varki....zeka gelismlerinde gayett iyi oluyo ablam annemi emmems o zaman mam a ne arar pirinc unuyla buyumus universitede bolum birincisi fakulte ikincisiydi..gelisimi mamayla degerlendirenlere duyurulur :-D :-D

Canım çok tatlısınız,hoşgeldin ve maşallahhh oğluşuna...

gelinime maşallah çok tatlı olmuş bayıldım:))))) sizleri bende çok özledim inşallah artık burdayım oğluşumun resmini de paylaşcam en kısa zamanda :)

Son düzenleme:

yok canım.. kendi teklif etti salıncak alalım diye.. seç beğen dedi. kredi kartını verdi aldım bende. oyun halısını da kayınpederim almıştı. yani kayınvalidem eli bollayana kadar sütüm çoktan gitmişti.. stres gerçekten çok kötü birşey...

sen gerçek bir meleksin moralin için teşekkür ederim ..

cnm biliyorum kv durumlarını hiç yanlış anlamam inş. şansın hep güler oğluşundan yana..inş bnde evde eski düzenime döndürebilirim Furkişimi..

Ay insallah oyledir chenn cim. Yazamadim gecen gun ben de seni merak ettim nerelerde gorunmuyor dedim. Hosgeldin

hoşbulduk cnm..eminim bzmde aynı oldu bi kaç güne düzeldi kaka saatlerimiz :) eşimin anneannesi vefat etti bi hafta eve sdce uyumaya geldik, ardından kızkardeşimin düğünü oldu 15günde annemlerde kaldım..arayı çook açtım ama artık buralardayım.Oğluşumdan bulduğum her fırsatta..

cnm alışamazsan tabiki gönderirsin bi ay deneme süresi felan desen olmaz mı yol masrafınıda siz verirsiniz hatta..bnce annen aracı olduysa sende seversin. anneler bilirler :) inş.hakkınızda hayırlısı olur kolayca herşey güzel başlar..

havlu kağıdın en yumuşaklarını kullanıyorum ama haklısın bezlerimde var onları deneyeyim su gibi oluyo gece ufoyu açıp önüne yatırıp üst değişiyorum bazen ( evt 6-9 rahat oluyo cnm hakılısn. Bnmde en favorim o içi havlu polar gibi olan kalın eşofmanlar, çok işe yarıyor bi de paçası lastikli olunca beden büyük olsada paça ii duruyor. bzm evde öle cnm doğalgaz ne kadar açsamda ev büyük olduğundan 21-22 bn çk üşümem aman bebek üşümesinde..bu kışı hastalıksız atlatsın bebişler sonra bize karada ölüm yoookk seneye abla abi olucaz

arkadaşlar aynı problem doğumdan 40 gün sonra bende de başladı saçlarım çok uzun ve dökülmeden sonra düğümlenmeye de başladı inanın saçlarım kirlenmese duş almak istemiyordum doktora giitim hamilleikte artan hormonların geri çekişi nedeniyle saç dökülmemeri yaşammaız normalmiş 6 aydan sonrada şiddetle devam ediyor yeni saç çıkmıyor ya da çıkan saçlar çokz zayıfsa tahlillerle demir vb ne eksikse tesbit edilip tedavi ediliyormuş endişenmeyin ben çok fenaydım şimdi biraz yavaşladı dökülmeler düğümleri açmak içinde ödülllü tarak tangle teezer aldım ve gerçekten işe yaradı

canım eşim diş hekimi ..hiç bı sekılde onemıyor o jellerı...bebekelrdemıde bulantısı yapıyorr..ben agzımdakı aftlat cın kullanmıstıım.enn fazla 2 dakıka uyustuyyor o bolgeyı...bız kullanmıycaz...bende havuc taze sogan vermeyı dusunuyorumm
masllah kuzucuga,,bak sennn

Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.

masllah furkana....ne guzel de guluyorr :))

canım maddi durumun varsa olur neden olmasın ki .eğer o kişi gerçekten maddi skıntıdaysa hoşuna gitmyen bişey yapmaz bence kırmadan nazikçe söylersin çünkü biz yavrularımızın üzerine titrerken onlar hataalr yapabilir seni çok iyi anlıyorum.kamreada koyarsın o da ona göre davranır. çocukalr duymasında eminede aileden değil belki öle sevimli biri denk gelir şansına :)mecbur canım napalım bir şekilde büyücek bu bebişler.

arkadaşlar saç dökülmeleri için pahalı şampuanlara para vermeyin bir kutuda devasa etki bırakmasını beklemeyin aylarca kullanıp bi sürü maddi külfete girip hiç sonuç alamayanlar var 6 . ay biitikten sonra devam ediyorsa bi uzmna gidin ve sebebine göre hareket edin

kızlar idil uyandıgından hepsını cevaplaya
madımm....kusura bakmyınn.

teşekkür ederim canım. kk da okumuştum ben de jel konusunu. etki süresi o kadar kısa ise ne gerek var dimi.

canım ben mükemmel kızımın uykusunu düzelteyim derken hepten bozdum. bu konuda çok profesyonelce ve mükemmelce yaklaşımlarım oldu ancak kızın uykusu 9 dan 12 ye sarktı. pöf

arkadaşlar geçmişi oku oku bitiremiyorum sanırım biri bişeyler demiş ve herkezi sinirlendirmiş. boşverin ya herkesin hayatı kendini ilgilendirir bizler küçük bebeği olan bayanlarız hayatımız biz değil küçüklerimiz belirliyor onlar izin vermezse uyuyamıyoruz yemek yiyemiyoruz tuvalete bile gidemiyoruz bırakın dört dörtlük ev işini .herkes kv ile problem yaşayabilir sonuçta öz annelerimizle bile sorun yaşayabiliyoruz ama annelerimiizn bizim için art niyet taşımadıklarından emin olmamız onlara kin duymamıza engel. bebeğin kilolu değil sağlıklı olması önemlidir gelişimde bireysel farklılıklar vardır bebekleri birbiriyle kıyaslamak yanlıştır. ayrıca her anneniin sütü bebğine özel onun gereksinimlerine uygun olark üretilir kimisinin bağışıklığını arttırırken kimisine kilo aldırır sütün yaraması yarammamsı diye bir durum söz konusu değildir anne sütünün bir damlası bile pırlantadan değerlidir boşverin arkadaşlar herkes gelip ne derse desin tabiki dertlerimizi burada paylaşıcaz hepinize teşekkür ederim hamilelğimde olsun doğum sonrası olsun yaşadığım sorunlara cevapların çoğunu sizden buldum kimseye anlatamadığım bazı şeyleri burada paylaşıp rahatladım iyiki varsınız....

Bunu öğrenmemiz iyi oldu teşekkürler :)

canım ben mükemmel kızımın uykusunu düzelteyim derken hepten bozdum. bu konuda çok profesyonelce ve mükemmelce yaklaşımlarım oldu ancak kızın uykusu 9 dan 12 ye sarktı. pöf

Hay Allah ama sen dokuzda uyuyan cocuğa niye dokundun ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…