- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.001
gerilerde bi yerde ama hatırlamıyorum ki
3-4 gün olmuştur en az
gerilerde bi yerde ama hatırlamıyorum ki
3-4 gün olmuştur en az
Buyur canım bende okudum teşekkürler luboyfcum :)
ayyy kızlar alıntı yapıp yazamadım bi boş kalayım yazacagımm uzun uzunnn medcim kapagınn süperrr olmuşş çokk güldümmm....
bende sabahh kalktım 10 numara kahvaltı hazırladım canım kv kp burda kalktım onların elini öperek ayaklarını yıkadım aramız çookk ii,sonra aldım kızımı kontrole kendimi doktora götürdüm evimm dersenizz misss misss.4 çeşit yemeğimde hazır kızımı koy beşiğe 10 saat uyuyo:))))(bu kuyruklu yalan oldu)))) taşım düşmüş bu arada rahatladım. hepinizide öptüm şimdi kapı çalıo eşim 100 tane gül yollamışş ayy ne süper kadınım ben yaaa:))
Valla cok supriz degildi, dogacak olan 2. esden.
ayyy kızlar alıntı yapıp yazamadım bi boş kalayım yazacagımm uzun uzunnn medcim kapagınn süperrr olmuşş çokk güldümmm....
bende sabahh kalktım 10 numara kahvaltı hazırladım canım kv kp burda kalktım onların elini öperek ayaklarını yıkadım aramız çookk ii,sonra aldım kızımı kontrole kendimi doktora götürdüm evimm dersenizz misss misss.4 çeşit yemeğimde hazır kızımı koy beşiğe 10 saat uyuyo:))))(bu kuyruklu yalan oldu)))) taşım düşmüş bu arada rahatladım. hepinizide öptüm şimdi kapı çalıo eşim 100 tane gül yollamışş ayy ne süper kadınım ben yaaa:))
Hediyelik esya fuarina gidiyorum kizimla, her yil kacirmamaya calisirdim bu yilda kismet oldu :)
Günaydın kötü geçimsiz gelinler
Edit: Medcim canımsın sen ya o nasıl bir kapaktı öyle :)
Hediyelik esya fuarina gidiyorum kizimla, her yil kacirmamaya calisirdim bu yilda kismet oldu :)
tatlım arkadaşa logar kapağı da monte edilse anlamaz. çünkü bakış açısı tamamen değişik(!) uygun kelimem ağır kaçardı. gönül isterki böyle tatsızlıklar yaşanmasın. ama en sevmediğim insan modeli başkalarının mutsuzluklarından mutluluk çıkaranlardır.
geçmişe dönüp alıntı yapmak istedim ama uzatmak istemiyorum artık. bu kadar tepkiden sonra hala haklı olduğunu düşünüyorsa pes derim :)
hayırlı uğurlu olsun canım... ikiside sağ salim kurtulur inş
canım ne yapim ki başka.. kayınvalidemden ilk ve son defa bişi istedim.. dedim ki sütüm azaldı.. kaybetmek üzereyim bana bir süt pompası alalım belki çoğaltır kızım anne sütü içer dedim.. aaa çok pahalı artacağının garantisi yok dedi ve almadı.. şimdi mamaya verdiğimiz parayla kaç tane pompa alırdık Allah bilir..
Gözün aydın diyeyim.. ya bide bizimki geçse.. her sabah tepeden tırnağa tüüm vücudunu kremliyorum. Gerçi misler gibi oluyor ama.. yumuşacık olmuyoBu arada oğlumun pütürcikleri kaşıntıları geçti gibi. Geri hortlamazsa kurtulduk inşallah :)
Benim göğüslerim hep yumuşaktı. Hiç öyle ,süt olan meme sert olur, falan filan deniyor yaa..ben o duyguyu hiç yaşamadım. ilk sağarken 30cc zaar zor çıkıyordu şimdi gene iyi gibi..hiç yoktan iyidir :101:o yazıdan bir de ben bebek her emişte göğüsler tam boşalmaz diye anlıyorum, yani her seferinde bebek emdikten sonra bir miktar pompalayarak kalan sütüde akıtırsak göğüsler daha hızlı ve daha çok dolar diye anlıyorum, fırsat bulursam yapmaya çalışacağım. bakalım sütümün azaldığını sandığım şu günlerde işe yarayacak mı.
kılzar bir de şimdi bulamadım ama bir yerde de 4. aydan sonra göğüslerin artık yumuşamaya başladığını, bu nedenle pek çok annenin sütünün azaldığını düşünerek mamaya başladığını, ama aslında süt üretiminin azalmadığını sadece artık göğüslerin yumuşadığını okumuştum.4. aydan sonra bebek çektikçe anında süt üretirilirmiş, gözyaşı gibi, deposu yok ama ağlamaya kalksak bir saat boyunca su akabilirya onun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?