2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar alıntı yapıp yazamadım bi boş kalayım yazacagımm uzun uzunnn medcim kapagınn süperrr olmuşş çokk güldümmm....
bende sabahh kalktım 10 numara kahvaltı hazırladım canım kv kp burda kalktım onların elini öperek ayaklarını yıkadım aramız çookk ii,sonra aldım kızımı kontrole kendimi doktora götürdüm evimm dersenizz misss misss.4 çeşit yemeğimde hazır kızımı koy beşiğe 10 saat uyuyo:))))(bu kuyruklu yalan oldu)))) taşım düşmüş bu arada rahatladım. hepinizide öptüm şimdi kapı çalıo eşim 100 tane gül yollamışş ayy ne süper kadınım ben yaaa:))

Hadi geçmiş olsun:) çok sevindim.

Ya bugün hiç gülmediğim kadar güldüm topiği okurken.. 100 gül hee.. bayıldım bu olaya eşime desem heralde diyeceği şey -hanım kafayı yedi!baby neyin kafasını yaşıyon sen?oğlan kaka mı yaptı-

Günaydın kötü geçimsiz gelinler

Edit: Medcim canımsın sen ya o nasıl bir kapaktı öyle :)

tatlım arkadaşa logar kapağı da monte edilse anlamaz. çünkü bakış açısı tamamen değişik(!) uygun kelimem ağır kaçardı. gönül isterki böyle tatsızlıklar yaşanmasın. ama en sevmediğim insan modeli başkalarının mutsuzluklarından mutluluk çıkaranlardır.

geçmişe dönüp alıntı yapmak istedim ama uzatmak istemiyorum artık. bu kadar tepkiden sonra hala haklı olduğunu düşünüyorsa pes derim :)

Aynen canım :)

Anlayan anlar zaten canım

kızlar tünaydın herkese,

arkadaşlar pudrayla bu kilo konusunu ben açmışım baktım da, sonra o da zayıf bebek gelişemez ve sorun olur yorumu yapmış. sonradan çok üzüldüm zaten ondan da özür dilemiştim, sonuçta bizi üzen bir yorum yapmış olsa da o da bir anne, küçük bir meleğin annesi. hepimiz her konuda aynı düşünmüyoruz. konuyu açmışım, herkes gerilmiş sonra da okumamışım, sabah bir baktım kıyamet kopmuş burda. bir deli taş atmış kırk akıllı çıkaramamış gibi olmuş. lütfen kusuruma bakmayın, keşke o 13 kiloluk örneği vermeseydim, o bebeğe de çok üzülüyorum zaten, umarım bir an önce zayıflar.

emzirme süt yetmeme konusu gerçekten artık baya canımı sıkıyor, o yüzde sürekli araştırma halindeyim, benim minnoş bu aralar sanki doymuyo gibi zaten bu ay çok az kilo aldı ama en azından normal bi kiloda gelişimi de iyi diye takmıyorum. emzirme krizi yazısı çok hoşuma gitmişti, pek çoğumuzun yaşadığı bir durum faydalanmanıza sevindim. sadece anne sütüne bağımlı olmadıkları bizim gibi yavaş yavaş başka şeylerde yedikleri zamanlar gelince biraz daha rahatlıycağımızı düşünüyorum.

o yazıdan bir de ben bebek her emişte göğüsler tam boşalmaz diye anlıyorum, yani her seferinde bebek emdikten sonra bir miktar pompalayarak kalan sütüde akıtırsak göğüsler daha hızlı ve daha çok dolar diye anlıyorum, fırsat bulursam yapmaya çalışacağım. bakalım sütümün azaldığını sandığım şu günlerde işe yarayacak mı.

kılzar bir de şimdi bulamadım ama bir yerde de 4. aydan sonra göğüslerin artık yumuşamaya başladığını, bu nedenle pek çok annenin sütünün azaldığını düşünerek mamaya başladığını, ama aslında süt üretiminin azalmadığını sadece artık göğüslerin yumuşadığını okumuştum.4. aydan sonra bebek çektikçe anında süt üretirilirmiş, gözyaşı gibi, deposu yok ama ağlamaya kalksak bir saat boyunca su akabilirya onun gibi.

Canim pompa süt arttırmak icin tabi faydali eger emmeyi reddettiği icin sütun gitti ise . Eger emziği halde az ise sık sık emzirmek sagmaktan daha faydalı

Yanliz lütfen yanlış anlama lütfen yakın zamanda bir sürü alışveriş yaptığını hatırlıyorum anakucagi oyun halisi vs . Pek te ucuz olmayanlarından keske bunların yerine yararlı olduğunu düşünüyorsan once sut sağma makinesi alsaydın ya da aldırsaydin ya da daha ucuzlarını seçip bütçe ayırsaydın o zaman KV ile bunu yasamak zorunda kalmazdin

merhaba arkadaşlar... ben de bir ağustos annesiyim ara ara girip sizi takip ediyordum. son günlerde yaşanan gerginliklerde sadece okuyanlara sinir olduğunuzu farkedince bir merhaba diyeyim dedim
hepinizin bebişlerinizin maşallahı var... her resimden sonra maşallah diyorum korkmayın nazarım değmez buradaki dostluğunuz da çok güzel ona da bir maşallah diyeyim bundan sonra vakit buldukça aktif olmaya çalışacağım ben de...
benim yavrum da 28 ağustos doğumlu... bu da bizim çikomuz :) ismimiz de Alptuğ

merhaba arkadaşlar... ben de bir ağustos annesiyim ara ara girip sizi takip ediyordum. son günlerde yaşanan gerginliklerde sadece okuyanlara sinir olduğunuzu farkedince bir merhaba diyeyim dedim
hepinizin bebişlerinizin maşallahı var... her resimden sonra maşallah diyorum korkmayın nazarım değmez buradaki dostluğunuz da çok güzel ona da bir maşallah diyeyim bundan sonra vakit buldukça aktif olmaya çalışacağım ben de...
benim yavrum da 28 ağustos doğumlu... bu da bizim çikomuz :) ismimiz de Alptuğ
Eki Görüntüle 898862 Eki Görüntüle 898863 Eki Görüntüle 898864

Bu arada oğlumun pütürcikleri kaşıntıları geçti gibi. Geri hortlamazsa kurtulduk inşallah :)
Gözün aydın diyeyim.. ya bide bizimki geçse.. her sabah tepeden tırnağa tüüm vücudunu kremliyorum. Gerçi misler gibi oluyor ama.. yumuşacık olmuyo

Benim göğüslerim hep yumuşaktı. Hiç öyle ,süt olan meme sert olur, falan filan deniyor yaa..ben o duyguyu hiç yaşamadım. ilk sağarken 30cc zaar zor çıkıyordu şimdi gene iyi gibi..hiç yoktan iyidir :101:
Canım dünkü olay için canını sıkma..sen iyi niyetli bi yaklasımdaydın.. Oldu bitti zaten. Şimdi beceriksizliğimizi yarıştırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…