2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar çok kötüyümm mastit oldumm ( dün gece 5.30ta bir titreme bir üşümee bir ateşş 40 derece ...sabahta geçmedi göğsümde alew alew yanıodu..we sertleşmişti anladm mastit olduğumu hemen dr a gittim antibiyotik werdi ama çok kötüyüm halsizlik ateşş terlemeee napıcam ben((

Canım ben de bir kere olmuştum yazın..Hemen ılık bir duş aldım göğüslerine duş başlığı ile hafif masaj yapabilirsin..Duştan sonra da küçük havluları ya da bezleri sıcak suyla ıslatıp göğüslerine koy umarım geçer...

günaydınlaaaarrr millet,oğlum sünnet olduğundan beri uyku ve emme düzeni değişti anlamadım valla geceleri saat başı kalkar oldu gündüzleri de zorla ayakta sallata hoplata emziriyorum ,hayır sütüm kaçacak di,ye korkuyorum az emiyor sütü indiriyor sonra emmiyor yavru kafayı yiyeceğim. bu arada 1 ay sonra işe başlayacağım 4 buçuk aylık olduk ve artık yavaş yavaş ek gıdaya başlamak istiyorum genelde yoğurtla başlıyorsunuz sanırım takip ettiğim kadarıyla ,zaten sorduklarım da yoğurtla başla diyor peki başka neler verilecek hangi zaman dilimlerinde ne kadar verilecek arkadaşlar ?tecrübelerinize ihtiyacım var zira 1 hafta sonra falan ek gıda çalışmalrına başlamayı düşünüyorum . bu arada bayağı bir özlemişim sizleri fırsat vermiyor ki ufaklığım gireyim.muucccckkkkkkk öpüldünüz canlarr

Günaydın arkadaşlar.Arkadaşların pasifleştirilmesi kötü oldu.Ama bizi okuyabiliyorlar sadece yazamıyorlar diye biliyorum.
Birde sorum olacak.Kızımın kakası 2 seferdir 2 renk yarısı kına gibi koyu yarısı açık renk.Ve acayip kötü kokuyor.Kaka gibi kokmuyor.Kan ilacını kullanmaya başladıktan sonra böyle oldu.Başka böyle olan var mı?

Geçmiş olsun. Çok oluyor bende de hatta antibiyotiğim yeni bitti
tavsiyem antibiyotiğini iç
ılık duş al ve memelere soğuk kompress yap
dolataki sebzelerden koyabilirisn hemen. Sıcak havlu geçirmiyor. Kesinlikle soğuk bişeyler koy rahatlarsın.

oyyy yerimmm bunları maşallahhh

oyyy aynen cnm ben kızıma yenilmez pahlivan diorum sırtı yere gelmio:)

süperrr cnm maşallah inş böle devam eder..

Geçmiş gitmiş olsun bi daha uğramasın.
saol cnm aminn bi daha olmazz insallah

teşekkür ederim cnm şükür kurtuldum..

Hadi geçmiş olsun:) çok sevindim.
saol tatlım benim.

Bu arada oğlumun pütürcikleri kaşıntıları geçti gibi. Geri hortlamazsa kurtulduk inşallah :)
seninde gözün aydın inşallah olmaz bi daha cnm.

Evet canım gaziemirde. Ivy gelsin bugün konusuruz. SULOZ sen de gelll. Bu arada ben bugün dışarıda olucam giremeyebilirim. Yere siz karar verin ben uyarım öpüldünüz
canım teşekkürler davetin için. Selim biraz yaramaz bir bebek biliyorsun. O yüzden gittiğim yerlerde rahat edemiyorum. Büyüyüp uslandığında görüşmek üzere
Kızlar ben de paşamı sizlerle tanıştırmak istiyorum..Teyzelerini ve tatlı arkadaşlarını çook öpüyoruz..Eki Görüntüle 899808 Eki Görüntüle 899809
Ne kadar güzel gülmüş, maşallah sana.
Geçmiş olsun canım, çabucak geçer inşallah

Oyy yerim ben o totişleri maşallah kuzulara :)

Kızlar ben de paşamı sizlerle tanıştırmak istiyorum..Teyzelerini ve tatlı arkadaşlarını çook öpüyoruz..Eki Görüntüle 899808 Eki Görüntüle 899809
Maşallah oğluşuna Çok yakışıklı :)

Günaydın kızlar sabah eşimle kahvaltı ettim kızı yatarken emzireyim dedim yanında uyumuş kalmışım mutfağı toparlamam lazım.

evet cnm kan ilacından hatta bazen kırmızlı pütürler oluo

günaydın günaydın kızım beni her gece nakavt etmeye başladığından sürekli yorgun hissediyorum yaw. ne oldu benim bebeğime neden uyumuyor yahu puffff..

ısırmalık totişler gördüm bu arada harikasınız siz 41 kere maşallah

ayrıca arkadaşlarımızın hesaplarının pasifleştirilmesine çok üzüldüm. özellikle hemşomu göremeyince mt cim sıkma canını tez zamanda gel inşallah. heracım sen de sıkma canını. bu tarz insanlar hep olacak reelde de sanalda da malesef.

Canım ne sıkıyorsun ki canını , onunda huyu boyle de bosver salla gitsin
Bir kulağından girsin bir kulağından çıksın
Ben normal site kısmından giriyorum canım , internet sayfası ile

yok bende öyle hepsini vermeye kıyamadım...iç bodyleri patikli tulumlar yada hediye gelenleri gönderdim
özenip kendi aldıklarım hastane çıkışını falan saklıyorum
Canım nacizane tavsiyem zaten saklaman yönünde , belki kardesi olur kuzunun
Hayırlı olsun , keske bende hala olsam :))
Oyy maşallah bu tontise
Benim oglusa benzettim bi an, eşimde tesadüfen gördü , Ali mı bu diyor
Amanın sanat eseri yaratmışsiniz, o totolarda tam ısırmalık
Zaten bebislerin tatlılığına diyecek soz yok
Gecmis olsuuun
Takip edemediğim hasta olan tüm bebislere gecmis olsuuun, tez vakitte iyileşsinler kuzucuklar insallah
Berkay yoğurt yerken bana kızgın kızgın bakıyor :) hiç sevmedik

Eki Görüntüle 899738
Oy o yoğurdu yesin , ben onu yiyim
Maşallah canım , hosgelmis paşan
Gecmis olsun canım

Topigin en beceriksiz anası benim bu arada , birde ne haddimeyse 3 cocuk yaptım , ikisine cok iyi bakabilmisim gibi
Cok hadsizim cok
Ayrıca bi bebeği uyutamiyorsunuz, cok ayıp , bakın bana hiçbirini uyutamiyorum
Simdi kızımın ödevini yaptırarak cinnet geçirmeye gidiyorum , saglicakla kalın

Son düzenleme:

çok tatlısınız çokkk.

Eki Görüntüle 899738

hehe benimki de ne zaman farklı bir şey tatsa ifade bu maşallah sana yakışıklı.

Eki Görüntüle 899738

hahaa surata bak yaaa Berkaycmm puuu yap hepsini anneye

hoş geldin yakışıklımm çokk tatlısın

canım geçmiş olsun.. ben de ılık duş ve soğuk kompres iyi geliyor diye biliyorum. hafiften masaj da yapabilirsin duş alırken. umarı geçer çabucak:/

evet canım başka arkadaşlarda da olmuştu yanılmıyorsam kan ilacına başladıktan sonra kaka renginde değişme..

hayıırrrrr sen bizim idolümüzsün bi kereee kendine bunları söylemene izin vermeyizz süper annesin sen işte o kadar

maşallah totişlere hepsi bi harika

Eki Görüntüle 899738

ağıza bak hiç beğenmemiş belli

maşallah sana küçük paşa

çok geçmiş olsun canım ... bayan olmak ne zor derdimiz bitmiyo

aybikecim ya nasıl yaptın nasıl yaptın, offfkiii offf
bu gece berili annem başladı önce sallamaya, 8.30 dan 9a kadar o arada ben duş aldım, bitki çayımı içtim, geldim ki hala annenanesinin dizinde dönüyor, ıhhh pıhhhh şeklinde,
neyse eşofmanlarımı giydim lenslerimi çıkardım, yatış poziyonuna geçip aldım berili bu sfeer ben ayakalrıma, salalmaya devam, yine ıhhh pıhhh, sarıldım kucakladım öptüm kızım uyuman lazım sabah işe gidicem, bi güzel kahkaha attı bana, sonra esnedi yine yatırdım yanıma bu sefer sırtına pat pat vurmaya başladım, şıışşşttt diyerek, oldu saat 10.30 ama bizim zilli dön allah dön yok uyumuyo, emmek istedi göğsümü verdim, bende yorgunluktan süt falan kalmamış tabi damaklarının arasına sıkıştırıp sıkıştırıp çekti süt yok başladı ağlamaya, koştura koştura 30 cc mama hazırladım, geri geldik yatağa o arada babasıda peşimizde, babasına gitmiyor bu ara yabancıladı tam da yabancılayacak adamı buldu en azından arada alıyorduda yüküm hafifiliyordu şidmi kucağına gittiği ana basıyor yaygarayı,
sonra aldım kucağıma tekrar verdim mamayı bi fırt çekti yüzünü buruşturdu, öghhh dedi ardından, başka çaren yok dedim yorgunluktan bitirdin sütümü, tekrar verdim ağzına tabi bu arada saat gecenin 11i, biberonu tutu ısırdı damağıyla sonra ıhhhhh diye bi ıkınma, tekrar bi ıkınma derken kocaman birrrr portttt, ortalığı aldı ....... kokusu, tekrar bir portttt, eyvah ki ne eyvah, fakettimki 4 gündür kaka yapmıyodu, eşimde yanımızda hayretler içinde olan biteni izliyor, hemen dedim koş leğenine suyunu hazırla bu duştan başka bi şeyle temizlnemez, sonra bir baktım benim eşofman atlet batmış, berilin donlar falan kaka içinde
ve sıra geldi bezini çıkarıp duşa sokmaya, babası aldı elimden altına kirli kalın battaniye serdik, bizim yatak falan battı tabi, babası açtı altını öğürerek lavaboya koştu, sonra tabi iş başa düştü alllammm allammm, ne yedi bu kadar anlamadım, hayır neden 4 gün biriktirirsin yap 2 günde bir az az bizde insan gibi temizleyelim demi,
bir koku bir koku burnumun direği kırıldı desem yerdiiri, tabi beril çokk mutlu kıpır kıpır bir gülüyorki sormayın, zorla çıkardım hereşyini badisini çıkarırken falan saçına kadar kaka oldu yavrum,
sonra koştura koştura banyoya, duş aldırdık giydirdik, sonra o arada göğsümde ne biriktiyse onu emdi ve uyudu, saat gecenin 12siydi tabi
sonra sabah 7 de uyandık arada kaç kez uynadığımızı sormayın tabi, her saat başı nerdeyse,
sabah tabi ben işe gelemedim bugün sabahtan kullanıcam dedim süt iznimi:):):) sabah 7 de anneannesine verip 9 a kadar uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…