- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.261
kızlaar çok kötüyümm mastit oldumm( dün gece 5.30ta bir titreme bir üşümee bir ateşş 40 derece ...sabahta geçmedi göğsümde alew alew yanıodu..we sertleşmişti anladm mastit olduğumu hemen dr a gittim antibiyotik werdi ama çok kötüyüm halsizlik ateşş terlemeee napıcam ben ((
Size ısırmalık popişler getirdim kızlar. Arda, Selim, İnci, İda ve Duru
Eki Görüntüle 899510 Eki Görüntüle 899511 Eki Görüntüle 899512 Eki Görüntüle 899513 Eki Görüntüle 899514
Not: Binbir zahmetle bu fotoğrafları çeken Parme, Cucu, Suloz ve Funda'ya teşekkürler. Fotoğrafları derleyen Cucu'ya ayrıca bir teşekkür daha :))
kızlaar çok kötüyümm mastit oldumm( dün gece 5.30ta bir titreme bir üşümee bir ateşş 40 derece ...sabahta geçmedi göğsümde alew alew yanıodu..we sertleşmişti anladm mastit olduğumu hemen dr a gittim antibiyotik werdi ama çok kötüyüm halsizlik ateşş terlemeee napıcam ben ((
oyyy yerimmm bunları maşallahhhSize ısırmalık popişler getirdim kızlar. Arda, Selim, İnci, İda ve Duru
Eki Görüntüle 899510 Eki Görüntüle 899511 Eki Görüntüle 899512 Eki Görüntüle 899513 Eki Görüntüle 899514
Not: Binbir zahmetle bu fotoğrafları çeken Parme, Cucu, Suloz ve Funda'ya teşekkürler. Fotoğrafları derleyen Cucu'ya ayrıca bir teşekkür daha :))
oyyy aynen cnm ben kızıma yenilmez pahlivan diorum sırtı yere gelmio:)Ya ben bu kızla ne yapacağım sırtı yer görmesin hemen dönüyor yahu bir kere dönse amenna üst üste bir kaç kez dönüyor. Çocukken pikniğe gittiğimizde çimlerde ben öyle dönerdim :) Bir kalkardım her yer yeşil olmuş saç baş ot olmuş :)
Anasına çekmiş bu yaramaz halının bir ucuna koyuyorum bi bakıyorum diğer ucuna gelmiş.
süperrr cnm maşallah inş böle devam eder..kızlar sanırım tesadüf değildi :)
bu akşamda Atahan ı aynı şekilde öptüm iyi geceler diyip odadan çıktım veeee uyudu :)
bugün bütün gündüz uykularını da aynı şekilde uyudu
Allahım bu çocuk ne garip, düne kadar ayakta sallanmadan uyumuyordu, bir gecede kendi kendine uyumaya geçti. valla ben artık korkmaya başladım ne doğurdum ben normal değil diye
saol cnm aminn bi daha olmazz insallahGeçmiş gitmiş olsun bi daha uğramasın.
Kayınvalidem iyi kadındırAşırı pimpirikli olsa da babanne kadar germiyor beni
Canım tabiki dışarı çıkarıcaksın çocuğunu. Sıcak ve nemli havada daha çok bakteri ürüyor. Hatta mümkünse her gün balkona da olsa çıkar. Geçmiş olsun kuzucuğa...
okumaya başlayınca dedim noluyor ayıldım kendime geldim
Kardeşinin yazılarını çok samimi buldum canım söylemeden geçemedim :)
Canım sevindim taşı düşürmene şükür kurtuldun :)
İnşallah geçip gitmiştir canım
Yaaa ben de mi gelsem napsam ki :26: hem perşembe kv min doğum günü belki bişiler bulurum.
Alptuğ bey gelmiş hoşgelmiş benim kızımla aynı gün doğmuş :))
saol tatlım benim.Hadi geçmiş olsun:) çok sevindim.
seninde gözün aydın inşallah olmaz bi daha cnm.Bu arada oğlumun pütürcikleri kaşıntıları geçti gibi. Geri hortlamazsa kurtulduk inşallah :)
canım teşekkürler davetin için. Selim biraz yaramaz bir bebek biliyorsun. O yüzden gittiğim yerlerde rahat edemiyorum. Büyüyüp uslandığında görüşmek üzereEvet canım gaziemirde. Ivy gelsin bugün konusuruz. SULOZ sen de gelll. Bu arada ben bugün dışarıda olucam giremeyebilirim. Yere siz karar verin ben uyarım öpüldünüz
Ne kadar güzel gülmüş, maşallah sana.Kızlar ben de paşamı sizlerle tanıştırmak istiyorum..Teyzelerini ve tatlı arkadaşlarını çook öpüyoruz..Eki Görüntüle 899808 Eki Görüntüle 899809
Geçmiş olsun canım, çabucak geçer inşallahkızlaar çok kötüyümm mastit oldumm( dün gece 5.30ta bir titreme bir üşümee bir ateşş 40 derece ...sabahta geçmedi göğsümde alew alew yanıodu..we sertleşmişti anladm mastit olduğumu hemen dr a gittim antibiyotik werdi ama çok kötüyüm halsizlik ateşş terlemeee napıcam ben ((
Oyy yerim ben o totişleri maşallah kuzulara :)Size ısırmalık popişler getirdim kızlar. Arda, Selim, İnci, İda ve Duru
Maşallah oğluşuna Çok yakışıklı :)Kızlar ben de paşamı sizlerle tanıştırmak istiyorum..Teyzelerini ve tatlı arkadaşlarını çook öpüyoruz..Eki Görüntüle 899808 Eki Görüntüle 899809
Günaydın arkadaşlar.Arkadaşların pasifleştirilmesi kötü oldu.Ama bizi okuyabiliyorlar sadece yazamıyorlar diye biliyorum.
Birde sorum olacak.Kızımın kakası 2 seferdir 2 renk yarısı kına gibi koyu yarısı açık renk.Ve acayip kötü kokuyor.Kaka gibi kokmuyor.Kan ilacını kullanmaya başladıktan sonra böyle oldu.Başka böyle olan var mı?
Canım ne sıkıyorsun ki canını , onunda huyu boyle de bosver salla gitsinGünaydın canlar,
güne herzmanki gibi enerjik başladım ,cennet kokan oğlumu görerek öperek uyandım:)mutfağa girdim bardağıma çay doldurdum
sabahın sekizinde arkamdan yaklaşan kv sesi günaydın demeyi unutmuş bir şekilde '' aa sen hala bu pantolonun içine nasıl sığıyorsun'' dedi bana.
Onun başlatmak istediği gizli savaşa ortak olmak istemiyorum ben onun gibi bencil ve kıskanç yapıda biri değilim çünkü.ayarım yoktur benim ya iyiymdir ya kötüyümdür beceremiyorum politik olmayı nedense.bunun gibi gün içinde birsürü laf çaktırıyor.
Allah ım o kadar büyükki ben affetmiyorum ve affetmeyeceğim onun bana söylediği inciltici sözleri affetmeyeceğim aslaa. ' seni allah a havale ediyorum ' kalbimi her kırkmaya çalıştığında inşallah beni içine çekmeye çalıştığın o kötü ruh durumuna sen düşersin.sadece izleyeceğim artık allah ım ın adaletini.
Elelrim titreyerek kendi evimde çekinerek kahvaltı yaptım yemin ederim.enerjim nasıl düştü. Elim ne zeytine gitti ne peynire. Zaten sütüm azdı hep sütüm olsun diye dikkat ettim ben yiyeceklerime . Artık zaten sütte yok yiyesim de kalmadı sağasım da kalmadı.
Nasıl dayanacağım bebeğime bakmasına bilmiyorum .
Sizlerin de enerjisini düşürmek istemezdim kızlar sorry
Ben normal site kısmından giriyorum canım , internet sayfası ilehey allahim ya simdide altta msj cikmamis
kargocuuu cabuk getir o telefonuuuuu:))
mesajda pudraya giydirdigimi farzedi iste
kizina 2. ayda 400gr aldigi icin mama takviyesi ile kilo aldirabilmis bi anne olarak yazilanlari uzulerek okudum. mamayi iyice azalttik artik sabah aksam 60 ml. bunu da azaltmak istiyorum sabah mamasini birakmak daha mantikli dimi???
bi de bizim sipa donmeyi basardi ama bi kez. tesaduf mu gorecegiz?
iphone ile kk ya girenler nasil giriyorsunuz? yani internet sayfasi ve arama motoru ile mi yoksa mobil uygulama ile mi? hangisi daha kullanisli??
Bugun bir uyandım
Evim temiz yemeğimi sabah altıda yapmisim KIZIM kalktı mis gbi anne sütunu icti tek bir iciste 500 Gr aldı gazı yok uysal anne seni cok seviyorum dedi hatta bunu İngilizce Almanca ve fransızca söyledi sonra kendiliğinden uyudu . KV aradı Canim gelinim sen ne harika bir insansın dedi . Kocam dersen bes dk da bir arıyor hayatım nasılsin bur seye ihtiyacın var mı diye dogum kilosu mü o da ne mankenler bana özensin
Siz nasılsiniz ezik insanlar . Hep şikayet şikayet bıktım valla sizden
Canım nacizane tavsiyem zaten saklaman yönünde , belki kardesi olur kuzununyok bende öyle hepsini vermeye kıyamadım...iç bodyleri patikli tulumlar yada hediye gelenleri gönderdim
özenip kendi aldıklarım hastane çıkışını falan saklıyorum
Hayırlı olsun , keske bende hala olsam :))kızlar sevıncımı sızınle paylasmak ıstedım gecen ay ıkız teyzesı olucam soylemıstım dun aksam da hala olucamı ogrendım bu supriz oldu cunku yengemın bır yasında bebegı war plansız yanı olsun beraber buyurler :) aman dıkkat edın he korunurkn hamıle kaldı
Oyy maşallah bu tontisemerhaba arkadaşlar... ben de bir ağustos annesiyimara ara girip sizi takip ediyordum. son günlerde yaşanan gerginliklerde sadece okuyanlara sinir olduğunuzu farkedince bir merhaba diyeyim dedim
hepinizin bebişlerinizin maşallahı var... her resimden sonra maşallah diyorum korkmayın nazarım değmezburadaki dostluğunuz da çok güzel ona da bir maşallah diyeyim bundan sonra vakit buldukça aktif olmaya çalışacağım ben de...
benim yavrum da 28 ağustos doğumlu... bu da bizim çikomuz :) ismimiz de Alptuğ
Eki Görüntüle 898862 Eki Görüntüle 898863 Eki Görüntüle 898864
Amanın sanat eseri yaratmışsiniz, o totolarda tam ısırmalıkSize ısırmalık popişler getirdim kızlar. Arda, Selim, İnci, İda ve Duru
Gecmis olsuuunİyi geceler kızlar. Herkesin bebişi iyidir inşallah. Benim oğlum 1 haftadır hasta, soğuk algınlığı. Doktoruyla telde görüşmüştük burun tıkanıklığı ve hafif öksürüğü vardı burnunu temizle tıkalı kalmasın genel durum iyiyse getirmeye gerek yok dedi. Genel durumu iyi soğuk algınlığı hemen iyileşen bi hastalık değil biliyorum ama bugün sesi kısıldı niyeyseöksürük ve tıkanıklık devam ediyor. Burnu o kadar tıkalı ki uyurken nefes alamıo ağlayarak uyanıo. Burun damlası, burun nemlendiricisi, normal burun pompası, otribebe burun pompası hepsini kullanıorum ama yok o burun açılmıo. Katı olanı temizlio sıvıyı çekemiorum bide korkuyorum bu kadar pompayla çekmek zararlı mıdır? Yarın olsun da dr a götürücem hiçbirimizin bebeği hasta olmasın ha bide egzama+burun tıkanıklığı birleşince kulak iltihabına neden oluyormuş bizde de ilk gün ateş ve ağrı oldu bu yüzden tekrarlamaz inşallah
Oy o yoğurdu yesin , ben onu yiyim
Maşallah canım , hosgelmis paşanKızlar ben de paşamı sizlerle tanıştırmak istiyorum..Teyzelerini ve tatlı arkadaşlarını çook öpüyoruz..Eki Görüntüle 899808 Eki Görüntüle 899809
Gecmis olsun canımkızlaar çok kötüyümm mastit oldumm( dün gece 5.30ta bir titreme bir üşümee bir ateşş 40 derece ...sabahta geçmedi göğsümde alew alew yanıodu..we sertleşmişti anladm mastit olduğumu hemen dr a gittim antibiyotik werdi ama çok kötüyüm halsizlik ateşş terlemeee napıcam ben ((
Kızlar ben de paşamı sizlerle tanıştırmak istiyorum..Teyzelerini ve tatlı arkadaşlarını çook öpüyoruz..Eki Görüntüle 899808 Eki Görüntüle 899809
Günaydın arkadaşlar.Arkadaşların pasifleştirilmesi kötü oldu.Ama bizi okuyabiliyorlar sadece yazamıyorlar diye biliyorum.
Birde sorum olacak.Kızımın kakası 2 seferdir 2 renk yarısı kına gibi koyu yarısı açık renk.Ve acayip kötü kokuyor.Kaka gibi kokmuyor.Kan ilacını kullanmaya başladıktan sonra böyle oldu.Başka böyle olan var mı?
Topigin en beceriksiz anası benim bu arada , birde ne haddimeyse 3 cocuk yaptım , ikisine cok iyi bakabilmisim gibi
Cok hadsizim cok
Ayrıca bi bebeği uyutamiyorsunuz, cok ayıp , bakın bana hiçbirini uyutamiyorum
Simdi kızımın ödevini yaptırarak cinnet geçirmeye gidiyorum , saglicakla kalın
Kızlar ben de paşamı sizlerle tanıştırmak istiyorum..Teyzelerini ve tatlı arkadaşlarını çook öpüyoruz..Eki Görüntüle 899808 Eki Görüntüle 899809
kızlar sanırım tesadüf değildi :)
bu akşamda Atahan ı aynı şekilde öptüm iyi geceler diyip odadan çıktım veeee uyudu :)
bugün bütün gündüz uykularını da aynı şekilde uyudu
Allahım bu çocuk ne garip, düne kadar ayakta sallanmadan uyumuyordu, bir gecede kendi kendine uyumaya geçti. valla ben artık korkmaya başladım ne doğurdum ben normal değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?