- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.281
aybikecim ya nasıl yaptın nasıl yaptın, offfkiii offf
bu gece berili annem başladı önce sallamaya, 8.30 dan 9a kadar o arada ben duş aldım, bitki çayımı içtim, geldim ki hala annenanesinin dizinde dönüyor, ıhhh pıhhhh şeklinde,
neyse eşofmanlarımı giydim lenslerimi çıkardım, yatış poziyonuna geçip aldım berili bu sfeer ben ayakalrıma, salalmaya devam, yine ıhhh pıhhh, sarıldım kucakladım öptüm kızım uyuman lazım sabah işe gidicem, bi güzel kahkaha attı bana, sonra esnedi yine yatırdım yanıma bu sefer sırtına pat pat vurmaya başladım, şıışşşttt diyerek, oldu saat 10.30 ama bizim zilli dön allah dön yok uyumuyo, emmek istedi göğsümü verdim, bende yorgunluktan süt falan kalmamış tabi damaklarının arasına sıkıştırıp sıkıştırıp çekti süt yok başladı ağlamaya, koştura koştura 30 cc mama hazırladım, geri geldik yatağa o arada babasıda peşimizde, babasına gitmiyor bu ara yabancıladı tam da yabancılayacak adamı buldu en azından arada alıyorduda yüküm hafifiliyordu şidmi kucağına gittiği ana basıyor yaygarayı,
sonra aldım kucağıma tekrar verdim mamayı bi fırt çekti yüzünü buruşturdu, öghhh dedi ardından, başka çaren yok dedim yorgunluktan bitirdin sütümü, tekrar verdim ağzına tabi bu arada saat gecenin 11i, biberonu tutu ısırdı damağıyla sonra ıhhhhh diye bi ıkınma, tekrar bi ıkınma derken kocaman birrrr portttt, ortalığı aldı ....... kokusu, tekrar bir portttt, eyvah ki ne eyvah, fakettimki 4 gündür kaka yapmıyodu, eşimde yanımızda hayretler içinde olan biteni izliyor, hemen dedim koş leğenine suyunu hazırla bu duştan başka bi şeyle temizlnemez, sonra bir baktım benim eşofman atlet batmış, berilin donlar falan kaka içinde
ve sıra geldi bezini çıkarıp duşa sokmaya, babası aldı elimden altına kirli kalın battaniye serdik, bizim yatak falan battı tabi, babası açtı altını öğürerek lavaboya koştu, sonra tabi iş başa düştü alllammm allammm, ne yedi bu kadar anlamadım, hayır neden 4 gün biriktirirsin yap 2 günde bir az az bizde insan gibi temizleyelim demi,
bir koku bir koku burnumun direği kırıldı desem yerdiiri, tabi beril çokk mutlu kıpır kıpır bir gülüyorki sormayın, zorla çıkardım hereşyini badisini çıkarırken falan saçına kadar kaka oldu yavrum,
sonra koştura koştura banyoya, duş aldırdık giydirdik, sonra o arada göğsümde ne biriktiyse onu emdi ve uyudu, saat gecenin 12siydi tabi
sonra sabah 7 de uyandık arada kaç kez uynadığımızı sormayın tabi, her saat başı nerdeyse,
sabah tabi ben işe gelemedim bugün sabahtan kullanıcam dedim süt iznimi:):):) sabah 7 de anneannesine verip 9 a kadar uyudum
kızlaar çok kötüyümm mastit oldumm( dün gece 5.30ta bir titreme bir üşümee bir ateşş 40 derece ...sabahta geçmedi göğsümde alew alew yanıodu..we sertleşmişti anladm mastit olduğumu hemen dr a gittim antibiyotik werdi ama çok kötüyüm halsizlik ateşş terlemeee napıcam ben ((
Canım eşim geldiğinde kızım uyumuş oluyor.O yüzden kızımın bakımında bana maalesefki bir yardımı yok.Haftalık iznide yok.Kızını sadece uyurken seyredebiliyor.Sevemiyor bile.
Cok samimi bir arkadasimin ablasinin 2 cocugu var biri 8-9 yaslarinda digeri de 5-6 yaslarinda. Her iki cocuguna da dogdugundan beri hicbir asi yaptirmadi. Kendi karari degildi. Gittigi cocuk doktoru asiya karsi bir doktordu.
Canlar oyunbozanlik yapmis gibi olmayayim da alsancak 3 bebekli kadin icin uygun olmaz gibime geldi. Nerde emziricez alt degisimi falan gerekirse nasil olacak? Arabada hallederiz derseniz haftaici alsancakta park yeri buyuk sorun :) ay cok karamsar gordum kendimi yalnizken girip bi magazaya giyinme kabininde emziriyorum pistim artikama 3 bebis olunca gozum korktu. Optimuma falan mi gitsek oranin bebek bakim odalari guzel :) ben yine cogunluga uyarim tabi siz bi dusunun.
senın o poponu yerım yaaaa!!!sıpalar ne tatlı masallah!!heyyy yoruldum artık biri beni çevirsin...bizim totomuzu kimse ısıramasın diye totomuza köpek koyduk... maşallah barekallah benm hasta zuzuma...
Sesim çıkmayınca herkes elestiriyor beni, hergün duyuyorum çocuk oturmuyormu koltuğa tutunup ayakta durmuyo mu yavrum 10 ağustos doğumlu. Kızım 3 yaşına yaklasiyor tuvaleti öğretemedim. Tamam ben beceriksizim kabullendim artık. Yaşama hevesim kalmadı
heyyy yoruldum artık biri beni çevirsin...bizim totomuzu kimse ısıramasın diye totomuza köpek koyduk... maşallah barekallah benm hasta zuzuma...
Anladım canım, yine iyi bile idare ediyormuşsun bende burnumu soktum olayakusura bakma... Bu arada bende tek başıma yıkıyorum çoğunlukla, yuzdurerek yıkıyorum diye anlatmıştık burda. Çoook kolay oluyor hatta acaip zevkli
Sesim çıkmayınca herkes elestiriyor beni, hergün duyuyorum çocuk oturmuyormu koltuğa tutunup ayakta durmuyo mu yavrum 10 ağustos doğumlu. Kızım 3 yaşına yaklasiyor tuvaleti öğretemedim. Tamam ben beceriksizim kabullendim artık. Yaşama hevesim kalmadı
Maşallah canım , hosgelmis paşan
hoş geldin yakışıklımm çokk tatlısın
maşallah sana küçük paşa
masallh cok seker
Ne kadar güzel gülmüş, maşallah sana.
Maşallah oğluşuna Çok yakışıklı :)
cnm neden yaşama hevesin kalmasın yuhhh 4 aylık çocuk otururmu yada ayakta dururmu kusura bakmada bunu diyenlere oha demek istiorum bana deseler yoo kosuo da nazar değmesin die saklıorum derdim:) benim yeğenimde 4 yaşında öğrendi tuvaleti çocuktan çocuğa değişir elbet öğrenecektir lütfen üzülme. şu karışanların hepsini pıçaklayasım varbenimde kp ve kv burdaydı malum, akşam yaşpasta aldım yiyoruz kp kendi çatalındaki kremayı yaladııııı sonra kızımın ağzına sokuodu kiii ben panter atladımm aaa verme dedim ben öle deyince kv hemen bi parmak çaldı kremaya kızın ağzına götürüo sakıınnn dedimmm yani herkes senin çocuğuna hayatına muhalefet bi yerlerde diş göstermek gerekio sanane be adam kadın benim çocuğuma krema yalatmak!!!! sana mı kaldı 4bucuk aylık yavruma
Oyy maşallah bu tontise
Benim oglusa benzettim bi an, eşimde tesadüfen gördü , Ali mı bu diyo
teşekkürler teyzesisizin Alişi merak ettim şimdi
cnm bnde yetiskin kuvetini sh dklduruyrm biraz. Yuz ustu koyuyorm suya. Basini kaldryr hmn zat n. Bjr guzel yuzuyr ki...ablasi da kuvette tabjj. Her zmn beraber gjriyrlar duşa. ....Maşallah canım meleğine.Valla ben sizin bızdıkları görünce bayılıyorum.Benim kızında resmini buraya koymak istiyorum ama koyamıyorum.
Estağfurullah canım.Ama tek başıma olmaktan artık sıkıldım.Kızım 4 ay 1 haftalık oldu eşim 4 gün izin kullandı.Birde bizimki tüp bebek.Çok zor kavuştuk kızımıza.3. denemede tuttu.Çok şükür kucağımıza aldık ama babası sevemiyor bile.Dün akşam çok canım sıkkındı eve gelince konuşmadım.Galiba zaman geçirmeye geçirmeye soğuyorum.
Bu günde canım çok sıkkın.Daha ne kadar böyle gidecek bilmiyorum.Yüzdürerek nasıl yıkıyorsun.Ben kendi küvetinde file ile yıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?