2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

topiğin güzel haberler almaya ihtiyacı var iyi yapmışsın da yazmışsın. hayırlı olsun bebeğiniz kısmetiyle gelmiş evinize :)

mn_elif kızına maşallah. Sabah oğlumla beraber topiği okurken kızı görünce bi çığlıklar bi gülücükler..töbeee n'ooluyo yaa dedim. Kızını çok beğendi..bilmiyom yanii

dokuzay arkadaşım büyük harflerle yazdığın her şey o kadar doğru kii..katılmamak elde değil. Önceden bende tavsiyede bulunurken ısrarcı oluyordum,istemeden...çocuğum olduktan sonra bazı olaylar yaşadım ve baktım kii ona iyi gelen bana ya da bebeğime iyi gelmiyor. Artık ona göre fikir beyanediyorum :101:

Zenginlik göreceli bi kavram. Bana göre zengin olan size göre zengin olmayabilir. Kimine göre iyi bir işi olan,kimine göre evi arabası kimine göre de yatı katı olan zengindir.

Sonuç: Şükürler olsun bu topikteki heerkes zengin çünküüü hepimizin,Allah bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah, dünya tatlıları EVLATLARIMIZ var

Kızlar bi sorum olacak.. Ben bebek bez olarak premium care kullanıyorum. Tecrübeli bi anne önerdi kullandık memnun kaldık. Tamam emiciliği falan iyi de bide kötü kokmasaa.. Oğlan 1 kere bile çiş yapsa bez kötü kokmaya başlıyor sizler ne kullanıyorsunuz,memnuniyet dereceleriniz?

Gunaydin kizlar.. Gecmise cok fazla bakamadim ama az cok anladim. Lutfen tartismayalim kalp kirmayalim.. Herkesin kendi tercihi. Kimin dogrusu nasilsa bebegini o sekilde buyutur. Kimse kimsenin bebegini annesinden cok sevip dusunemez sonucta.

Hay Allah aciklama yapma geregi duyum. Alingan yaklasmiyorum merak etme. Aciklama yapamaim tam. Simdi bazi arkadaslar pompa almamista salincak almis kaka anne demesin diye dusunmesin diye yaziyorum. Suloz nolur yanlis anlama konuya tekrar degindin diye seni alintiladim seninle alakasi yok. Arkadaslar ben pompayi 40 im cikmadan istedim.. Bi sekilde olmadi zaten kayinvalidemi suclamadigi soyledim emekli sonucta 3 ayda bir maas aliyor durumu yoktu alamadi. Ve salincagida yeni aldik. 2 hafta filan oldu. Arda oldukca zaman var. Eger sutum hala olsaydi eminimki salincak yerine iyi bir pompa alabilirdi. Salinak alindiginda sutum kesileli cooook olmustu. 40 im cikar cikmaz benim sutum kesildi.hepinizi opuyorum

Arasta kişisi, ben şimdi kızıma hediye gelen değerli birşeyi paylaşınca bermek istediğim mesaj; param var
Sen kızına gelen hediye leopar kıyafeti paylaşınca verm istediğin mesaj ne? Senin kızını leoparla rukus veya komik bulmanla bemim altın emzikle rukus ve komik bulmam arasındaki fark ne? Farkı bens ana soyleyeyim, kıyafetin fiyatını bilmiyoruz, altının daha pahalı olacağını tahmin ediyoruz. Altın deyince antenler açılıyor tabii.... Hemen hımm. Buna diş bileyeyeim oluyor...

Ha sen öncesind benim kızımı yuzmeye gönderme fikrimide tiye almıştın kendi usulunce, sana gore komik olan ne, bebeğin yuzmesi mi? Burda yuzen bebek videoları paylaşsak bayılırsın, sana göre tepki gösterilmesi gereken kursun bir maddi fiyatı olması... Sen ona bakarsın cunku... Algıların öyle şeylere açık...ama kendi cocugunu bilmem ne kursuna göndermek istediğini yazabilirsin, o zaman komik değil çünküü :)) haa yaş deme, her eğitimin başlama yaşı var aç oku öğren. Sana burda bilgi paylaşmaktan yorulduk.

Sen annenin kocasını, onun komsusu melahatı, melahatın kızını, evine gelen misafirin iş değişikliğini paylaşabiliyorsun burda sayfalarca ama ben evimden bahsedince olmuyor öylemi??? Utanmasan topic in tapusunu isteyeceksin, hey Allahım.

Siz kocanızın mesleklerini paylaşınca, sorulmadığı halde, biz kötü niyetli düşünmeyeceğiz ama ben mutfağımın şeklini paylaşınca kötü niyetle yaptım değil mi??? Ha bu arada ada mutfak kullananlara zengin denmez, neler gördünüz edindiniz bilemem ama insanlara bu tur sahip oldukları şeylerin şekil ve modeline göre varlık değeri biçemessin.

Ha madem insanların başarılarına, kariyerlerine ve bilimsel ilerlemeye araştırmalara hayransın, o zaman burada paylaşılan uzman görüşleriyle, eğitimli insanların eserleriylede dalga geçmeyeceksin!

Gerçekten oturup sana ve arkadaşlarına, cucu,angy,soloz galan nicklerini hatalı yazmış olabilirim ciddi cevaplar vermekten rahatsızlık duyuyorum, bir olgun insan bunları konu yapar veya tartışırmı diyorum. Ama demekki var hala böyle kişiler. Ha sizlerin paylaşımlarınıda üşenmem elerim bir tablo çıkarırım, benzer ve fazla fazla öyle postlar bulurumki ama gerçekten utanıyorum bu kadarda inmeyeyeim artık. Birde ben senin paylaşımlarını alıntılamak istemem veya o tur muhabbetlerinize katılmam, bize göre normal gelebilir bu tur seyler ama benim yaşadığım yerde, haklarından bihaber ve savunmasız olan bebeklere damat, gelin, çift gibi sıfatlar yakıştırılması, düğün .v.s turu şeyler şaka ile olsa bile (ciddi ıspat lazım) tehlikeli, onların hakları yasa ile korunuyor,s en doğurdun diye her turlu şekilde onun üzerinden geyik yapamıyorsun maalsef. Kötü niyetli birisi çıkıp şikayet etse, child abuse dan tutuklanabilirsin... İnternet ortamında çalışan birisi olarak bu tur bir risk almam.

Gördüğün gibi, her uslup her kulturde uygun durmuyor... Burada kimse de aynı kafada, aynı yaşam tarzında olmak zorunda değil...

Herkes herkesle ilgili fikir sahibi olabilir, ve ona göre davranır. Bir olaya karşıysan o anda çıkar söylersin, kaçak oynamassın. Emzik olaya o zaman söyleysedin bu kadar toplanıp uğraşmanıza gerek kalmazdı. Ne gerek var şmaya tii ye almaya, ne yapacağım ben mouse ile popona popona mı vuracağım eleştirdin diye :)))

Birdeee, sen bunları yazdın geçmişte, biz ondan sana gıcığızzzz şeklinde bir çıkış, bahane bence hiç uygun değil. Bir anne olarak ileride yapmamanı öneririm. Burada yazdığın paylaştığın herşey sen sin, belki çocuklarımız buyuyunce okur bunları, sanal alemde arşiv sıkıntısı yok...

Ben prima aktif beebk kullanıyorum memnunum. Yeşil paketli olanlardan.

Rahatsız olmuşlar işte tabi burda hep bilimsel ciddi şeyler konuşucaz. 2 kafa dağıtmak ne haddimize !!

Ya ben bilimsel seylerdn hoslanmiyrm robot degil bnce cocuklr..sirf sunda radyasyon var bunda bilmem ne var flan diyerek kndi hayatimzdan taviz ve F memeliyiz..snra aliskanliklr degisiyo ve snuc mutsuz bunalmda anne ve dolayli olarak mutsuz bebek...girgir olucak tabi ya biz buraya sdece bseyler paylasmk icn dgil rahatlamK icinde giriyrz..zaten hepimizn sorunlari vardr 4duvar arasnda ne yasiyoruz hetkes kndini bilir...iki gulup rahatliyrz...

Canim ustune Alinma gibi bir durum degil bu ,Aksam herseyi okumamissin diye dusunuyorum senin kimi hakli buldugun seni ilgilendirir tabikide komsucugum Ayrica kimseyi Uzmek gibi bi derdim yok kimseninde oldugunu sanmiyorum CNm . Lutfen konunun icerigini anlamadan yazmayalim bi yeri yaparken digerini yerle bir etmenin Iyi niyeti nerde CNm

Tv de kim ne kadar nerden çalmış kim kime çanak tutmuş haberleri..Burda sen zenginsin alıyorsun alamayanı düşün,o olmadı hııı tüüü kaka anne muhabbetleri.hep bi açıklama bi birbiriyle dalga geçme..şimdiye kadar burası çok eğlenceli güzl bi topikti kızlaar..Sanırım biraz uzak kalmak daha kafa dinleyici olacak benim için. Okuduklarımdan bayaa bi gerildim. Güzel ve eğlenceli günler...

Valla aklı başında bir insan bu dünüş muahabbetinin tamamen şaka olduğunu, çok şükür çocuklarımızın seçimlerine karışmayacağımızı, onlara vereceğimiz en güzel şeyin eğitim olduğunu bildiğimizi anlar. Ayrıca okumuş etmiş kişilerin bilgilerine önem vermesem eşim doktor olduğu halde bu işin asıl uzmanı olan çocuk doktoruna götürmezdim. Bak yeri geldi yine söyledim

Te allam neleri açıklıyorum ama napıcan işte

Canım ben hem prima hem molfix kullanıyorum. Primanın emiciliğinden pek memnun değilim gece molfix gündüz prima kullaanıyorum
Şimdi adım geçti cevap vermezsem çatlarım ben
Zahmet olmazsa ben daha önce gönderdiğim mesajlardan ortaya çıkacak tabloyu merak ediyorum çok görmek isterim
Sen ve arkadaşların derken çeteden bahseder gibi olmuş Ben tek bir kişinin arkadaşı değilim :)
Geyik muhabbetlerimi okumak, bebeğim üzerinden geyik yapıp yapmamam gerektiğini düşünmek zorunda değilsin.
Ben internet ortamında çalışan biri değilim. Risk alıyorum biri beni şikayet etsin
Bebeğime damat yakıştırması yaptım beşik kerttim, ben doğurduğum için üzerinde geyik yapma hakkını ve şahsım adına yapılan yorumlara cevap verme hakkını kendimde buluyorum

saol canım benim kızda başka bebekleri görünce bi tuhaf davranıyor ondan üç ay büyük bi kuzeni var onu sevdikleri zaman bi heyacan bi hareket konuşmaya çalışmalar yuhh kızım diorum şimdiden mi kıskançlık

Iyikide boylesin CNm

Ya sakami bu
Kimmiş o kötü niyetli kişi buyursun etsin kime edicekse
Benim geyiğimden beni tutuklayacak bir hukuk varmı bu kadar suçlu Sefa sürerken hiç inandırıcı değil ama sorry sen Avrupadamı yaşıyordun

Burda şaka yollu herkes birbirinin bebeğine talip oldu. İda için bi sürü talip vardı hatta savaş çıkacak diye şaka yaptık. Benim gelinim olsun diye akrostiş yapıldı güldük, ağırlığınca altın veren oldu makara yaptık, Funda oturdu olmaz o benim gelinim diye yazdı güldük. Neler nerelere çekiliyor. Ucuz siyaset başka bişey değil :))

Telefonun marka ve cinsini benden arkadaslar incinin resmini istediklerinde yüklemeye çalıştım diğer kisiler telden yükleyebiliyordu marka ve model ile ilgili bir şey mı diye sormak icin yazdım. Yersiz yere değil mutluluğum olan kızımı sizinle paylaşmak içindi. Okuyan herkes bunu tel marka ile ilgili olmadıgını anlar .

Hırsızlık konusunu daha once my honey ile tehlikeli olabilir diye bende paylaşmıştım .kimse zarar görmedin diye . Kıskanci var zarar verir hırsızı Var calar derken beni kastettiğini düşünmek dahi istemiyorum .

Bebek, ev işi derken bunaldık rahatlayalım diye geyikler yapıyoruz hoş bişey değilmiş.
Bundan sonra yeni forumum ciddilerkulubu.com

Bende primanın beyaz olanında kullanıyodum ama dört numaraya geçince beğenmemeye başladım, hem bi değişik kokuyo hemde emiciliği iyi gelmedi bana.onun yüzünden pişik olduk hatta yeşil paketlisini aldım onun emiciliği daha güzel şimdi ondan devam ediyoruz.
Elifçim fotoğrafları çok güzel bebişin maşallah, sizin koltuğunuz mamas papas sanırım, memnun musun? Bir de her tür sandalyeye bağlanabiliyomu ha birde kaç aya kadar kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…