- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.521
Allahım nasıl da güzel özetlemiş benim üç mesajda yazdıklarımı:)) Ne tatlısın sen ya...
Ağzına sağlık canım :))
Bu adımları takip edersen yaparsın canım
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection))
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details (Lilypie - Pregnancy ticker details)) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
vay allah razı olsun kız olmuşmu bakalım:))) teşekkür ederiz tatlişkom
vay allah razı olsun kız olmuşmu bakalım:))) teşekkür ederiz tatlişkom
Lilypie - First birthday tickersvay allah razı olsun kız olmuşmu bakalım:))) teşekkür ederiz tatlişkom
ana hamilelik olmuş kız:))))
Bu bir işaret olmasın sakınayy hamilelik kışş kışş git şurdan:))) bu oldu mu bakalım evet mantığı anladım :))) ayyy ne güldüm kız ne hamileliği:18::18:
Parmişim söylediklerinde okadar haklısınki gözümüze soka soka bu kadarda olmaz herkes birçok şey paylaşıyor ama neden acaba beni eleştiriyorlar diye bi durup düşünmeli insan
Sana noluyoki dersen ivy bana aybikeye olan oluyor ayrıca benim üzerimden verdiğin cvplardan sonra söz sahibi olduğumu düşünüyorum he çokta umrumdaydı dersen benimde hiç umrumda değil beni beğenip beğenmemen o butona basıp basmaman ...
Biz h sonları avm ye gidiyoruz bunuda paylaşıyoruz eğer beğenmiyorsan bi daha bizim üzerimizden zararlarından bahsetme dürüst ol ... Bebeğimi kurmalı oyuncak gibi büyütmüyorum öle şunu yaparsam bu olur şunu giyerse şöyle olur gibi takıntılarım yok olmasında zaten böle yaparak hem kendimi hem çocuğumu hasta etmek istemem . Yazılacak çok şey varda bukarı kafiii
Bu bir işaret olmasın sakın
Cucum tartışmaya dahil olmak istemiyorum ama bosuna üstüne alınıp kendini üzüyorsun canım benim
O giydirmem diyor götürmem diyor onun dogrusu , sen niye boyle yaptın demiyor sana itham da bulunmuyor ki canım , yanlış anlaşılma oldugunu düşünüyorum , komşum oldugun icin samimiyetimize güvenerek söylüyorum , lütfen kırmayalım birbirimizi bos yere , guzel muhabbetlerimiz devam etsin , surda yazılanları okuyup evde üzülen birileri oldugunu düşünmek kimi mutlu ederki
Kalp kırmayalım , zaten dıs dünya yeterince acımasız ,
Sende biliyorsun ki bizim avm den baska pek şansımız yok ama ben üzmüyorum kendimi aa zararlı diyorlar diye, herkesin yasam tarzı farklı
Kitapla cocuk buyutulmez hic bir zaman demedim yarış atı yetiştiriyorsun diye değil oğlunun saglıgı ile korkularının yersiz olduğunu ima eden seni rahatlatan cümleler kullanmıştım ki sende cok duygulandim diyip herkese destegi icin teşekkür etmiştin .
bir kac tespitini cocuk gelisimi ile paylaşmıştın. Espri olsun doye cingiragini tutuyor Uygunmu demiştim ve sert bir sekilde uygun demiştin . Sonra hem buradan hem özelden mesaj atarak kalp kırmak istemem burda kelimeler yanlış anlaşılıyor ben aslında espri yapmıştım diyerek su an anlıyorum ki lafı bir guzel çevirmiştin. Ha dogru alengirli cok oyun bilirim laf nasil söylenir kızlar isterseniz size öğretirim bir postun da vardı .
İste o yüzden tek mesajini degildiğer aklıma gelen mesajları ni da alintiladim. Tek bir posta değil süre gelen yazım seklini anlatabilmek icin . Bu ve buna benzer hayatımıza dair ipuçlarını hepimizin verdigini zaten ilk postumda belirtmiştim .
Ve hatta belki farkında olmadan diye eklemiştim. Çünkü yaşadığın ülke ortam türkceyi kullanma ile ilgili farklılık olabilir diye düşünmüştüm. Su an görüyorum ki anlatmak istediğinde bazı seyleri gayet guzel türkce kullanabiliyorsun. Demek tarz ile ilgili birşeymis .
Neyse umarım bundan sonra bazı seylere daha dikkat ederek konuşmak gerektiğini anlatabilmisimdir .
Arkadaşlar günaydın.
Açıkçası böyle bir patlama bekliyordum. O kadar çok sanal ortamda bulundum ki kaçınılmaz bir durum olduğunu biliyordum. Şahsen bitarafım bu konuda. Zaman zaman benim de kızıp alındığım ama üzerinde durmadığım birçok yazışma oldu burada. Şimdi de durmayacağım şahsen. Umarım bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatabiliriz.
Açıkçası tırsıyorum biri çıkıp da sen sus daha bir bebeği karnında tutmayı bile beceremedin der diye :)))) şaka bir yana kalp kırmayalım arkadaşlar lütfen..
Küresel ısınmadan, baz istasyonlarından, çevre kirliliğnden çocuklarımı koruyamam. Ama yapabileceğim ve zararlı olduğunu bildiğim şeylerden çocuklarımı sonuna kadar korurum. Benim tercihim.
Paketli, işlenmiş gıdalardan yedirmem. Benim tercihim.
Tv,ipad, iphone karşısında vakit öldürtmem. Benim tercihim.
Bu tercihlerim paikolojimi bozmuyor.
Burada tercihlerimiz hakkında konuşabiliriz. En normali. Birbirimizin yaşam şekli hakkında da fikir sahibi olabiliriz. Bu da çok normal.
Normal olmayan durum biribmizi burada yargılamak. Okumak istemediğin kişilerin yazılarını okumadan atlar geçersin. İstediklerini okursun muhabbet edersin bu kadar basit.
Anladım canım bizim şu anda sadece süt ürünleri gibi görünüyor, sizinki ne zordur allah kolaylık versin, hepsi geçip gidecek inşallah. Doğru hatırlıyosun canım benimde ikiside tekir ama kızımı çok sallamıyolar, onların derdi benimle, sürekli araya girip kendilerini sevdirme derdindeler:) kızım ağladığında bakıyorum ikiside ortalıktan kaybolmuş bi o zaman korkuyolar :)Çok saol benim gibi teknoloji özürlü olunca zor oluyor böyle şeyler
Geçmiş olsun, bizim çoklu besin alerjisi tek tek yazmıyım ama liste baya uzun hurma kabak bile alerjik reaksiyona neden olabilir yani
Bir de hamilelik döneminde okurken senin evde bir dişi bir erkek kedinolduğunu hatırlıum kedilerle bebeğin arası nasıl?
Benim de 2 kedim var siyam olan oğlumun dibinden ayrılmıyor tekir ondan korkuyor yaklaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?