2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar su an evde misafirim var ( esim yurtdisinda oldugu icin yanima destege gelen akrabam )ve babam ağır hastalandığı icin ( dün olusan bir durum ) hafta sonu onla ilgilenmem gerekecek bir süre giremeyebilirim . Yanlış anlaşılmasın .

Kızlar geçen dediydim ya bizim kız uyku tulumunu sevmedi büyüğü olsa ben alıp giycem diye, bakın ne buldum:))) unnado da kampanyası varmış,:)

Eklentiler

• $image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım seni özliycez.

Ivy'cim bana gore cok haklisin ama bu konu cok uzadi. Sen ne kadar kendini ifade edersen et, aciklamaya calisirsan calis, bir onyargi oturmus buna yuzlerce ornek ver degistiremezsin. Bu muhabbette uzaaar gider.

Paylasimlarinda hicbir zaman maddi gosterge bulmadim ve beni rahatsiz etmedi. Hep su sekilde baktim sen yurt disinda yasayan birisin, paylasimlarin yasadigin kultur ve yasantinin bir parcasi. Bu cok onemli. Sen bir koyde yasasaydin paylasimlarin ona gore olacakti, yurt disinda yasiyorsun bulundugun bolgeye gore bir ev standartin var. Bize Tas ev luks ev gostergesi geliyor olabilir, o ev senin yasaimindan bir kesinti. Oldugundan farkli gosteremezsin. Dun bir arkadasima ornek verdim. Kayinvalidemin Londrada Victoria tarzi evi vardi. Simdi bunu duyan bir insan bohem bir hayat gibi hissedebilir. Ama esim ve ailesinin ne aristokrasi ile bir alakasi ve ne de Victoria doneminden gelen ailenin bir parcasilar. Kayinvalidem gencken punkciymis. Yasadiklari bolgede Victoria donemine ait evler bulundugundan o evde yasamislar.

Herkesin yasam sekilleri farkli ve buradaki bir grup insaniz. Maddi durumu iyi olan da var, kotu olanda, egitimi iyi olan da var olmayan da. Ben nasil ki gecekonduda yasayan bir insani yasamini saygi ile karsiliyorsam benim de bir yasam standardimin oldugu gozonunde bulundurularak isin maddi boyutu sorgulanmamalidir. Tas ev bazilarina gore luksun gostergesi olabilir ama Allaha sukurler olsun, avm ye gidebiliyorum, orada yemek yiyebiliyorum, yavruma oyun parki alabililiyorum, sut pompasi alabiliyorum, puset alabiliyorum. Ama biliyorum ki bu yapabildiklerim de bir baskalari icin madde durum gostergesi. Bu zincir boyle devam eder.

Guzel paylasimlar oluor insanlar da bu sebeple buraya bu kadar vakit ayiriyorlar. GErcekten cok uzadi senden ve diger arkadaslardan ricam bu konunun artik kapanmasi. Isteyen istedigini paylassin. Ister avm ye gotursun ister parka bahceye.

Gecmis olsun Allah sifa versin. Benim de esim 5gunlugune yurtdisina gitmisti ben yalnizdim ah ah.

herkese slmm. offfffffff offffffffffff. eşim evde olduğu için kızımın bütün düzeni bozulduu. adamı veden atsammı acaba bilemedim ki..
diyorum git ek iş bull. yokk yokk. iş yok :)

sigortasız çalıştırmıyor kimsee. aslında bu güzel bişey ama bize uymuyor. eşim kış dolayısıyla işsiz, ama seneye martta başlayacaklar tekrar o yüzden sigortaları yatıyor.. evden atamıyorumm adamı yaa.

Saol canım :) eet mamas papas ın valla bağlanma kemeri falan yok ben hepsi burada dan aldım kemer eksik çıktı çok üstünde durmadım bir kemer alırım takarım dedim sandalyeye takılabilğini sanmıyorum canım memnunluğuma gelince kullanamadım henüz bişe diyemiyorum bunu doktor amcamıza bak biz içinde çok mutluyuz izin ver artık demek için çektik bazen bi iki dakikalığına koyuyorm çnk görüldüğü üzere kızım içinde çok mutlu 3 aydan 2 yaşa kadar sanırım oturabilme özelliği var çnk yeşil kısım çıkıyor daha büyük oluyo o zaman öyle çok sert falan değil biraz yumuşak bir deri ben memnun kalacağıma inanıyorum bumboyla bunun arasında kaldım bu daha kullanışlı geldi bana o yüzden aldım

öncelikle gecmıs olsun canım..allah acıl sıfalar versın babbacıgına...esın ıcınde Allah kavustursun..sohbetını ozleyecegız :))

Kızlar geçen dediydim ya bizim kız uyku tulumunu sevmedi büyüğü olsa ben alıp giycem diye, bakın ne buldum:))) unnado da kampanyası varmış,:)
:))) kendimi içinde düşündüm
gece bazen eşimle evde karşılaşıyoruz adam aklını yitirir herhaldee.
Oğlanı çişe kaldırıyorum o da altına ederr beni görünce.
İçinden mememi bulup bebemi de emziremem.
:)) zaten ateşli bişey oldum afakanlar bsıyor. Bana gelmez:))

Söylediklerine aynen katılıyorum.

Çok teşekkür ederim canım yaa hemen yapayım

Ya evet geçen nette gördüm bende sandalyeye takılıyo kemerle mama sandalyesi gibi yüksek oluyor, çok hoşuma gitti benimde. Medvecezir de kullanıyo sanırım o gelsin ona sorayım bi de sandalye olayını.

Uzun tatillerde ben de eşimi evden yollamak istiyorum ama siz daha çok yenisiniz:) 1 yıl 6 ay. 3 gün olmuş:)

Parmecim gecmis olsun.. Allah acil sifalar versin.. Ve de Allah kavustursun esinle

Ayy çok güzel oldu hepinizin 4 ama hatırlarmısınız bilmiyorum bi türlü ağustosta doğuramayıp ağustos annesi olamamıştım 4 eylül de doğurup eylül annesi olmuştum ama hala burayı takip ediyorum

cnm geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah:)

cnm ben senin kızına Fenerbahçeli giysi aldın die vicdan azabı çektiğini hatırlıyorum keşke hayatına müdahale etmeseydim die kaldı ki böle bişeyhden gırgır yav adı üstünde puffff uzadı da uzadı.

Bu arada AYBİKE bebeğinin eğitimiyle ilgili dalga geçildiğini falan düşünmüşsün gerçekten üzüldüm biz orda hep sana destek olmak istedik kendini kasma üzülme die hamileyken içki içmişsin vs. içini rahatlatmak istedik kasma kendini die hatta sende saolun falan demişsin şimdi böle yazınınca gerçekten şaşırdım ve üzüldüm yanlış anlaşıldığımıza

ha birde ADA mutfak ne ki yav valla bilmiom ne cahilim fakir hissettim kendimi şimdi:))))şu Amerikan mutfak tarzı lavabosu falan ortada olanlar mı ki

bu arada kızlar yaa prima 3 nosunu kullanıorum ve hemen hemen hergün i b.k vakası yaşıorum kızımın kaka bayaa cıvık bıktım yıkamaktan ne yapmalıki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…