2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Parmecim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur
Ya evet geçen nette gördüm bende sandalyeye takılıyo kemerle mama sandalyesi gibi yüksek oluyor, çok hoşuma gitti benimde. Medvecezir de kullanıyo sanırım o gelsin ona sorayım bi de sandalye olayını.

Sanırım bundan bahsediyorsun canım farklı ama ikisi bu daha çok mama sandalyesi gibi

Bu arada yeri gelmişken sorayım kızlar mama sandalyesi nasıl bişe düşünüyorsunuz alamadık karar veremedim ikeanınkini istiyorum fiyatı çok uygun gelio eltimde kullanıyo memnun ama emin deilim ya neticede katlayıp kaldırma olayı yok :s

ne kadarmış cnm ikeanınki uygun bişe olsun bencede. varmı fotosu bide.bende bakıorum ne zamandır

Haa evet ben aynı sanmıştım ikisini.. Anladım cnm saol.

Kızlar geçen dediydim ya bizim kız uyku tulumunu sevmedi büyüğü olsa ben alıp giycem diye, bakın ne buldum:))) unnado da kampanyası varmış,:)

Büyükler için uyku tulumu gördüm bakırköy ctesi Pazarı'nda :) çok sevimli geldi bana siyah renkli yan tarafında da büyük bi tavşan resmi vardı ( tavşandı sanırım tam emin deilim ayıcıkta olabilir ) bende eşime dedim yeter üstünü açmandan bıktım alacam giy artık bende kurtuliim sende kurtul gece boyu bi kızın bi senin üstünü örtmekten

Uzun tatillerde ben de eşimi evden yollamak istiyorum ama siz daha çok yenisiniz:) 1 yıl 6 ay. 3 gün olmuş:)

haklısınn canmm ama düzenimizz bozulduuu..
bide galiba bilinçaltıı var bu temmennimin altındaaa.. bazenn bişeylere karışıyor yaa sanki kp görüyorumm karşımdaa. o da ççokkkkk fazlaa herşeye karışırr. bazen diyorumm kaynanamın da kaynanası diyee.. ilerde ona benzerr diye çokk korkuyorumm vallahii.. hatta bu gün eşime de söledimm, ilerde babana benzersenn bu iş yürümezz şakayla karışıkk tabii..) annen yine sessiz hiç ses çıkarmıyor anlaşıpp gitmişler bu yaşa gelmişlerr. ben dayanamam öle kedi gibii hırrrrlarımm hemennn.. 40 bulamadan boşanıveririzz diye..

ayy biizmm takvimler aynıı şekil olmuşşş... :) bende bakıyorumm ben bunu ne zamn yazdım diyorumm. bende ağustos annesi olamadımm temmuzda doğurdumm.. :))

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...

ay kızlar boşverin ya tartışmayı .herkes her istediğini alsın giysin,konuşsun bence birbirinize sen böylesin diye yakıştırmalara yapmayın.

niye alınıyorsunuz ki birbirinize boşu boşuna .benim hoşuma gidiyor hepinizin paylaşımları.

arastanın fotoğraflarını paylaşması da çok hoşuma gidiyor,bir anne olarak bu güzel anıları ölümsüzleştirmesi hoşuma gidiyor.eşinin doktor olmasıda güzel aa diyorum bir sorum olsa soracak kişler var .

bir avukatımız var onunda bilgilerini paylaşması çok güzel. damla ipeğe fikir veriyordu geçenlerde.

ıvy nin o pamuklu tulumlarını paylşamasıda hoşuma gidiyor,yine bir anne olarak özenmesini korkuları olmasını titizlenmesini anlıyorum.altın emzikte bana yapmacık gelmedi gösteriş olarak düşünmedim o sırada a bak böle şeyler de varmış vay anasını ''satış stratejisine bak' dedim.hem tvde demet akalınada altın emzikler geliyor diye haber çıktığında ' ben zaten böyle birşey olduğunu süper forumumdan bilyiorum ' dedim:)

tv konusna gelince bende evdeyken bebeğime bakarken elimden geldiğince izlettirmeden kendim oyalayabiliyordum. ama şu an bebeğime bakamıyorum ve tüm gün inatçı anane ve inatçı babaneye emanet .tek tesellim torunalrı olduğu için dövmezler diye içim rahat :)

sallamaya alıştıran 'nur topu gibi bir oğlum oldu' sayelerinde ..bebek sallanmalı diyen zihniyetleri !!! ve bu sayade geceleri bile sallanmak isteyen bir oğlum var. taa başlarda beni okuyanlar bilri ben bebeğimi daha minicikken bile yıkar besler yatağına koyar konuşmadan karanlıkta uyurdu yavrum. çünkü gün içinde yoruyordum onu ben de yoruluyordum tabi büyük bir zevkle...yani benim ilk 4 ayda oluşturduğum tüm düzen tepetaklak olmuş durumda.hoşlanmadığım birsürü şeyler var.

yani bazen herkes bebeğini kendi isteğine göre büyütemeyebiliyor.onlara göre doğru olanlar bize göre yanılış olabiliyor aynı konu bizler içinde geçerli.birimiz için doğru birmiz için yanlış olabilyor.

bence bebekleriyle birlikte olabilen anneler o böle pamuklu giydirmiş o böle resim çekmiş diye sölenmeyin de birlikte geçirdiğiniz güzel anların tadını çıkarın.

birimizin maddi durumu yok diye eleştiremiyorsak.maddi durumu iyi diye de eleştirmemeliyiz.
fakir olan anlatarak ajitasyon yapmıyorsa zengin olanda var diye hava atmıyordur bence.
ben ıvy ninde arasatnın da diğer tartışanların da hava atma amaçlı yaptığını zannetmiyorum.
hepimiz hep mutlu olsak evler hep temiz bebekler hep uslu manikürcümüz pedikürcümüz olsa yemekler hergün diyet hazırlansa ve zayıflasak sütler fışkırsa göğüslerden... ohhh valla daha ne istenir kii ....
kimileri başkalarının mutsuzluklarıyla beslenir lütfen bizler birbirmizin mutluluğuyla beslenelim diyor ve KOCAMAN ÖPÜYORUM

Parmecim Allah kavuştursun ve Allah şifa versin babacığına.

Aybike'cim dönüp geçmişe baktıysan benim senin paylaşımlarına eleştiri getirmediğimi de görmüşsündür. Demek ki yargılayıcı veya rahatsız edici bulmamışım. Çocuğunu istediğin şekilde yetiştirirsin, kimsenin buna bir itirazı elbette olamaz. İşte ısrarla AVM konusuna böyle böyle geldik demişsin ya, ben de konu buraya ordan gelmedi, böyle böyle geldi diye açıklamaya çalışmışım. İşte mühendis kafası diye espri yapmamın nedeni, makine mühendisi, avukat gibi paylaşımlardan sonra oldu. Hepimizin algılarımızdaki farklılıklar, takıldığımız ayrıntıların farklı olması ve algılarımızdaki seçiciliğe dikkat çekmek istemiştim.

Selamlar,
internetimiz kesildi arıza varmış ancak gelebildim sizi özledim :)
Barışım uyandı ona gitmeden önce birkaç mesajı alıntılamıştım hemencik cevaplıyım

Ohhhhhhhhhhhhhhh
ya nasıl rahatladım anlatamam. Korktuğum şeyi sen anlamışsın, ben dile getirip seni ürkütmek istememiştim. Mesleğini de unutmuşum kusura bakma, umarım çok bilmişlik gibi algılamamışsındır.
Seni ve bıdığını çok öpüyorum canım :)

ben ikeanınki çok beğeniyorum sade temizlemsi kolay ve diyer sandalyelere göre daha az yer alıyor.kullanan akrabam var çok memnun sağalam birşey çıtı diyor.Ama ben memlekete gitmeyi düşündüğüm için taşınabilir birşey arıyorum e bebkte gördüm buna benzeyen sandalye hoşuma gitti.Sadece kafama takılan şey sandalyeye bağlayınca sabit duruyormu gerçekten.bebekler bazen çok hareket edeibiliyorlar düşme tehliesi var.Bide kaç yaşa akdar kullanabilir acaba büyük oğlum 3yaşa kadar mama sandalyesini kullandı.
Ben de kararsız kaldım.Büyük oğlum annemlerdeyken ürüteçte yedirdm ama tekerlekli olduğu için sürekli ayağımda yürüteçi de tutumama gerekiyordu.Kulalanan arkadaşlar varsa fikirlerini yazsın lütfen.Ben deçok kararsızım.

Asu cum ülkemiz hakkındaki endişelerine tüm kalbimle katılıyorum. İstifa edenler yazmışsın ya, ona şaşırdım. Çünkü güzide ülkemizde karar vericiler ve politikacilar en rezil yolsuzlukları da yapsa, en korkunç beceriksizliklere de imza atsa istifa etmez. Bu ülkede rezil olmak diye bir kavram yok sanki. Her utanmazlık, her rezalet, en korkunçları bile sanki unutuluyor.

QUOTE=asu_24;33163912]Arkdslr nasilsnz diyecektim ki ...ne olmuş size boyle.cocuklar doğan a kadar miydi tum askimizUlkede zaten bir mahalle baskisidr gidiyor.kim nerede ne yapmis, fislenenler, tasfiye edilenler, gorevden alinanlar, yilsuzluk yapanlar, istifa edenler.... derken kime Nerede ne zamn güvenip inananacagiz bilmiyorum. Yurt disinda yasayan biri olarak ulkemle ilgili endiselerimi gizliyemedim.bu tartismalarin yaşanacağı belliydi ki ilk de olmayack bn eski topic deykende bebeklerimiz dogduktan sonra mahalle baskilari baslamisti.sen sunu iyi yapmiyrsun.bn bunu begenmedim.konusmana dikkat et.sen zenginsinbu fakir.su kiskanc.oteki cok bilmis.beriki alayci.....dye baslayan icimizdeki seslere hakim olmamiz gerektgne inanlrdnm. Sonucta kimse birbirini tanimiyr ve sanal ortamdan can sikintimiza dertlerimize mutluluklarimiza duygularimiza duygudas olabilecek arkds ve muhabbetler aryrz. Kimsenin tarzi.uslubu.duygulari.fikirleri.zevkleri.hayat standrtlari kimseyi ilgilendirmiyr. Herkes herseyi ifade edebilme ozgurlugune sahio. Yani burda ozgur degilsek dger yasam alanlarinda nasil ozgurluk arayalim.herseyden once paylasimlara saygi duyulmali...biz yeni neslin anneleri olarak yeni nesli daha ahlakli daha vatansever daha durust daha mutlu huzurlu yetistiriz onun tartismasini yapalim derim.birakin kim ne almis ne satmis, mevkisi makami nedir, inanir inanmaz, gezer tozar....hepimiz ayri sehirlerde bir duzen tutturmus, hayatin icinde akip duruyrz. Cok sukur ki yavrularimiz var. kokulari bile herseye deger...opyrm tum bebeklerimizi ve fedakar annelerini....[/QUOTE]

yok canım olur mu şey neden bilmişlik olarak düşüneyim hatta benm bebeğimin gelişimi için endişe etmen hoşuma gitti.çok teşekkür ederim.bıdığımda kedicik teyzesini öpüyor...

bu arada kızlar yaa prima 3 nosunu kullanıorum ve hemen hemen hergün i b.k vakası yaşıorum kızımın kaka bayaa cıvık bıktım yıkamaktan ne yapmalıki.

Canım tam da İdanın Huggiesten sırtına kadar çıkanları temizledikten sonra okudum bunu bilmem anlatabildim mi Hepsi aynı yapçak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…