- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.581
Ya evet geçen nette gördüm bende sandalyeye takılıyo kemerle mama sandalyesi gibi yüksek oluyor, çok hoşuma gitti benimde. Medvecezir de kullanıyo sanırım o gelsin ona sorayım bi de sandalye olayını.
Parmecim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur
Eki Görüntüle 901411
Sanırım bundan bahsediyorsun canım farklı ama ikisi bu daha çok mama sandalyesi gibi
Bu arada yeri gelmişken sorayım kızlar mama sandalyesi nasıl bişe düşünüyorsunuz alamadık karar veremedim ikeanınkini istiyorum fiyatı çok uygun gelio eltimde kullanıyo memnun ama emin deilim ya neticede katlayıp kaldırma olayı yok :s
Arkadaslar su an evde misafirim var ( esim yurtdisinda oldugu icin yanima destege gelen akrabam )ve babam ağır hastalandığı icin ( dün olusan bir durum ) hafta sonu onla ilgilenmem gerekecek bir süre giremeyebilirim . Yanlış anlaşılmasın .
Haa evet ben aynı sanmıştım ikisini.. Anladım cnm saol.Parmecim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur
Eki Görüntüle 901411
Sanırım bundan bahsediyorsun canım farklı ama ikisi bu daha çok mama sandalyesi gibi
Bu arada yeri gelmişken sorayım kızlar mama sandalyesi nasıl bişe düşünüyorsunuz alamadık karar veremedim ikeanınkini istiyorum fiyatı çok uygun gelio eltimde kullanıyo memnun ama emin deilim ya neticede katlayıp kaldırma olayı yok :s
Kızlar geçen dediydim ya bizim kız uyku tulumunu sevmedi büyüğü olsa ben alıp giycem diye, bakın ne buldum:))) unnado da kampanyası varmış,:)
Uzun tatillerde ben de eşimi evden yollamak istiyorum ama siz daha çok yenisiniz:) 1 yıl 6 ay. 3 gün olmuş:)
Ayy çok güzel oldu hepinizin 4 ama hatırlarmısınız bilmiyorum bi türlü ağustosta doğuramayıp ağustos annesi olamamıştım4 eylül de doğurup eylül annesi olmuştum ama hala burayı takip ediyorum
kızlaar çok kötüyümm mastit oldumm( dün gece 5.30ta bir titreme bir üşümee bir ateşş 40 derece ...sabahta geçmedi göğsümde alew alew yanıodu..we sertleşmişti anladm mastit olduğumu hemen dr a gittim antibiyotik werdi ama çok kötüyüm halsizlik ateşş terlemeee napıcam ben ((
ne kadarmış cnm ikeanınki uygun bişe olsun bencede. varmı fotosu bide.bende bakıorum ne zamandır
Arkadaslar su an evde misafirim var ( esim yurtdisinda oldugu icin yanima destege gelen akrabam )ve babam ağır hastalandığı icin ( dün olusan bir durum ) hafta sonu onla ilgilenmem gerekecek bir süre giremeyebilirim . Yanlış anlaşılmasın .
hera esprini açıklamışsın ama ben yine anlamadım mühendis kafası nası bişey oluyor?
dönüp uzun geçmişe bakacaksak eğer bebeğime 2. ayda uyku alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum diye eleştirildim. o dönemde okuduğum kitaplardaki bilgileri sizinle paylaşmak istediğimde kitapla bebek büyütülmez diye bir dolu laf işittim. ama bugün görüyorum o gün tavsiye ettiğim kitaplardan biri bugün birçoğumuzun elinde bebeğine uyku eğitimi vermeye çalışıyor.
pedagog tavisyesi sordum yarış atı yetiştiriyorum diye itham edildim. tv seyrettirmek konusunda uzmanların görüşlerini paylaştım, bebeğim çıngırağını elinde tutuyor uygun mudur diye dalga geçildi, bugün hepiniz tvnin zararlı olduğu konusunda hem fikirsiniz
yani heracım nezaman bir bilgiyi paylaşmak istesem tepki aldım ama ben bunları biriktirip sonra cımbızla çekip bütün topicin önüne sermedim. hee şimdi niye yazıyorum, mühendis kafam yazma vakti geldi diyor
canm rehberlik ve psikolojik danışma bölümü mezunuyum okulda çalıştığım için tabi daha çok rehber öğretmen olarak geçiyor özel eğitimde staj yaptığım dönemden otizmi falan iyi biliyorum sanırım kedicikte ondan korktu. Ama kzıımda bi problem olmadığını düşünüyorrum inşallah göz teması falan kuruyor. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin... tüm ağustos böcükleri her daim sağlıklı sıhatli olsun inşallah...
göz teması kuruyor canım çok şükür.hatta kendimde meslek olarak bikaç rahatsızlığı bildiğimden ona özellikle dikkat ettim. kucağımda kahkalar atıyor buaralar. öyle çok çok konuşuyo sayılmaz ama elhamdülillah yapabildiğini gördük. bugün dr a gittik grip olmuş kuzucum ilaç verdi. eşim alıp gelecek.
aranızda bebesi grip olupta ilaç kullanan var mı??? el kadar yavruya zararı olmaz mı ilacın. zaten dr ilaç yazarken kara kara düşünüp yazdı yüz ifadesi iyice moralimi bozdueşim her zamanki hali diyor ama bana öyleymiş gibi gelmedi.
Parmecim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur
Eki Görüntüle 901411
Çok teşekkür ederim canım yaa hemen yapayım
Selamlar,
internetimiz kesildi arıza varmış ancak gelebildim sizi özledim :)
Barışım uyandı ona gitmeden önce birkaç mesajı alıntılamıştım hemencik cevaplıyım
Ohhhhhhhhhhhhhhh
ya nasıl rahatladım anlatamam. Korktuğum şeyi sen anlamışsın, ben dile getirip seni ürkütmek istememiştim. Mesleğini de unutmuşum kusura bakma, umarım çok bilmişlik gibi algılamamışsındır.
Seni ve bıdığını çok öpüyorum canım :)
bu arada kızlar yaa prima 3 nosunu kullanıorum ve hemen hemen hergün i b.k vakası yaşıorum kızımın kaka bayaa cıvık bıktım yıkamaktan ne yapmalıki.
Canım tam da İdanın Huggiesten sırtına kadar çıkanları temizledikten sonra okudum bunu bilmem anlatabildim miHepsi aynı yapçak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?