2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım teşekkür ederim...sabah dönüp olanları bir kez daha okudum. geçmişe dönüpte mahalle kavgası gibi o bunu dedi bu bunu yaptı demek istemezdim ama insanda sabır bazen taşıyor. insanların paylaşımları kendilerini rahat hissedip anlattıkları günü gelince kullanılmak üzere bir kenarda biriktirilmemeli
bu konuları burada uzun uzun tartışıp sizleride meşgul ettiğimiz için kendi adıma özür dilerim.

Arkadaşlar günaydın.

Açıkçası böyle bir patlama bekliyordum. O kadar çok sanal ortamda bulundum ki kaçınılmaz bir durum olduğunu biliyordum. Şahsen bitarafım bu konuda. Zaman zaman benim de kızıp alındığım ama üzerinde durmadığım birçok yazışma oldu burada. Şimdi de durmayacağım şahsen. Umarım bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatabiliriz.
Açıkçası tırsıyorum biri çıkıp da sen sus daha bir bebeği karnında tutmayı bile beceremedin der diye :)))) şaka bir yana kalp kırmayalım arkadaşlar lütfen..

Küresel ısınmadan, baz istasyonlarından, çevre kirliliğnden çocuklarımı koruyamam. Ama yapabileceğim ve zararlı olduğunu bildiğim şeylerden çocuklarımı sonuna kadar korurum. Benim tercihim.
Paketli, işlenmiş gıdalardan yedirmem. Benim tercihim.
Tv,ipad, iphone karşısında vakit öldürtmem. Benim tercihim.
Bu tercihlerim paikolojimi bozmuyor.

Burada tercihlerimiz hakkında konuşabiliriz. En normali. Birbirimizin yaşam şekli hakkında da fikir sahibi olabiliriz. Bu da çok normal.
Normal olmayan durum biribmizi burada yargılamak. Okumak istemediğin kişilerin yazılarını okumadan atlar geçersin. İstediklerini okursun muhabbet edersin bu kadar basit.

günaydın hayırlı sabahlar sadece son iki iletiyi okudum sanırım tadsızdurumlar vuku bulmuş yapmayalım birbirimizi üzmeyelim inşallah ben her an giremesemde foruma aklımın bi tarafı hep burda bu sayfanın devamlı olmasını istiyorum çok güzel fikirler pylaşıyoruz dertlerimizi döküyoruz kimse bu durumu menfaate dönüştürmesin inşallah hepinizi çok seviyorum hayırlı günler diliyorum

Herkes kendi derdi olan konuda gozlerini aciyor :)) bebeginin memeyi reddetigi donemi nasil atlattin canim?? Burada bir yazi paylasilmissa da ben kacirdim sanirim. Benimki de 1ay olacak uyanikken emmiyor. Beni her iteklediginde kahroluyorum.

Yazdıkalrımı yutmuş bilg.:)
yattığında rahatsız eden birşey olabilir mi? Kulağı ağrıyor yada kulağı kafası kaşınıyor olabilir mi?
bu aralar çok kaşıntı çektik o yüzden geldi aklıma.
Banyodan sonra kremleyip rahatlatımemzirmeyi denesen.
Bir de ten teması önemli diyorlar sen de üst bölgen çıplak o da çıplak battaniyenin altında emzirmeyi denesen??

Hoşgldin zerre,
sen nasılsın
cingöz oğlunnasıl?? :)

Arkadaşlar okuduğum kadarıyla olayı kim nasıl algılamak istemişse o tarafından bakmış.
Olay kimsenin maddi durumu, bebeğine ne aldığı, aldığı şeyleri burada paylaşması değil. Kimse kimsenin maddi durumu da anlattıkları dışında bilemez zaten. Bilse de burada kimsenin başkasının aldığı şeyde gözü kalacağını yada alamayanı düşük sınıf olarak görüp dışlayacağını sanmıyorum. Aksine durumu olmayanlara yardımcı olmaya, almak istediği şeye gücü yetmiyorsa daha uygun fiyatlısını bulup paylaşmaya özen gösteriyoruz hepimiz.
Ben örneklemeleri kendimden vereyim. Herkes gibi bende bebeğime bir şeyler alıyorum. Aldıklarımı da yalnızca sorulduğunda fiyat belirtmeden paylaşıyorum. Fiyat soran olursa cevaplıyorum. sormayan merak ediyorsa arastırır zaten. Ki merak ettiğim şeyin fiyatını bende soruyorum. Daha önce sorulan indirimde gördüğüm bişey varsa da paylaşıyorum.
Ben oğlumu evde bildiğin fenni sünnetçiye çok uygun bir fiyata sünnet ettirdim. Burda maddi durumundan dolayı bu işi ertelediğini söyleyen birçok arkadaşa(Birçok diyorum çünkü kimse aa benden bahsediyor demesin çok kişiye önerdim) özelden öneride bulundum. Çünkü yaptırmak istiyor ama yapamama sebebi beli.Bebeğimi evde sünnet ettirmem bazılarına yanlış gelebilir.
Bebeğimin kıyafetlerini ayrı ama kendime kullandığım deterjanla yıkıyorum ve ütülemiyorum.
Bebeğime kıyafet alırken fiyatına, kumaş türüne, nerde üretildiğine bakmıyorum. Beğendiysem fiyatı yüksek de olsa alıyorum düşüksede. Ben uyku tulumunu bimden almıştım
Bebeğimi yıkarken küvet kullanmıyorum, çeşmenin altında yıkıyorum geçiyorum. Bazen yıkama sürem 2 gün bazen 5 gün oluyor. Hiçbir konuda pinpiriklenmiyorum, titizlik olayını abartmıyorum, her şeyin en iyisi olsun demiyorum. Bunlar benim tercihlerim ve tercihler kişiseldir.
Herkes bebeğini kendi yetiştiriyor, bebeği için en iyisini neyin zararlı olduğunu kendi bilir. Bunlar benim yaptıklarım ve ben fikir sormadığım sürece kimsenin bana aa ne sağlıksız evde sünnet yaptırmışsın, aa bebek deterjanı kullanmıyorsun alerji olur. Ütülemiyorsun mikrop kapar diye fikir yürütmesini istemem.
Geçenlerde hera kv sinin ona pompa almadığını söylemiş daha öncesindede salıncak vs. aldıklarını paylaşmıştı burada. Bende ona kv sine bir dahaki sefere oyuncak değil pompa almasını söylemesini önermiştim. Ben burada heranın salıncağını kıskanıyor olmuyorum herhalde. Fikir yürütmemin sebebi üzüntüm, öncelikli ihtiyacı yerine lüks ihtiyaçlarının karşılanması. Yoksa vardır alım gücü istediğini alır banane?
Demek istediğim hepimiz bişeyler paylaşıyoruz, ben de dahil. Ama paylaşımlarda uslup çok önemli bence. Kimsenin aldığı ürüne, yaptığı faaliyete, gittiği yere, bebeğine giydirdiğine kendimde olmasını istemediğimden olumsuz yorum yapmıyorum, kötü demiyorum. Çünkü istemiş gitmiş, beğenmiş almış onu bir kere yaptığının aldığının yanlış olduğunu söyleyip moralini bozmama gerek yok.
Geyik muhabbetlerinde yerim olduğundan söylüyorum, ben geyiği çok severim yaparımda. Geyikten hoşlanmayan ciddi mizaçlı arkadaşların geyik içeren gönderilerimi okumamalarını öneriyorum.
Açıklamayı da kimsenin yandaşı, kankası, dünüşü :) olduğum için yapmadım. Nacizane kendi fikirlerim bunlar.
Günaydınlar, mutlu günler herkese

günümüz aydın olur inş kızlar..geceniz baya hareketli geçmiş, eminim pudra 31 elinde kahvesi kahkahalarla okumuştur yazıları..çook üzüldüm ona bu mutluluğu yaşattığınız için..msj yazarken anlatmak istenenler jest mimik ses tonu olmadığından kimi zaman yanlış anlaşılmalara kaçıyo sonu da böle bitiyo..eski günlerine döner inş. topic. bebişim için burdayım kafamı dağıtıyorum kimi zaman kendi kendime içimi döküyorum fikir alıyorum, art niyet aramıyorum, alınmıyorum ya da yadırgamıyorum aa bende niye yok bnm neyim eksik demiyorum.güzel paylaşımlar diliyorumm

bgn misafir istemiyorum 5gün oldu eve döneli 5misafir geldi eşimi tembihledim nolur arayan olursa kabul etmedi diye, kırgınlık yorgunluk halsizlik ve birikmiş son ütülerim ve de dağınık evim var bgn..kahvaltıda yapmadım önce ordan başlayayım bari..

Gecmisi okudum dun giremedm bazi nedenlerden gne neler olmus..tas ev mevzusunda geyik ypilmis bu buyutulucek bsey...altin emzik mevzunda ve parmisin soylediklerine tamamen katiliyrm...meltowski niye cann skkn canim umarm onemli bsey yoktr..med evecik asilardan etkilnmez ateslenmez inss gcmis olsunn cnm. Ben bu kadr bilimsel takilmaya karsiyim icimden geldgi gbi davranirim kasamam kendimi..avm konusunda duruselin durumundayim burda avm yok ne yazikki yapim asamasinda..olsa hergun akardim isikti bilmem ne umrumda olmazdi bu havada disarda gezdrmekren daha saglikli bnce...arasta bi nazar duasi oku bacim senn nefesin kuvvetlidr :-D

Anammm kendimi alintilamak zorunda kldim..tas ev konusunda geyik yapilmiss buyutulecek bsey degil demek istedmm ;-)

vuuuuuuuuuu anam ne döktürdün yahu ama hepsine katılıyorum zaten dış etkenler yüzünden gereksiz yıpranıyoruz burası kaçış ve rahatlama yeri benim içinböylede kalsın bu arada sanada günaydın

Chenn tatlım bu saatler kahve saatimdir hiç şaşmaz hayret şaşırdım. Bi konuda hatalisin kahkahalarla gulmuyorum. Anlaşmazlıklar ilk defa olmuyor bu normal zaten. Rica edyorum hakkimda enterasan yorumlarda bulunmayin

Kolu veya kulagi mi agriyor die goturdum doktora ama bisey bulamadilar. Ciplakligi deneyeyim canim, banyodan sonra da denedim ama bizimki uzerini giyinirken kiyameti kopardigi icin rahatlamiyor kucaga alana kDar susmuyor.. Dik emzirmeyi bile denredim almadi

Kızlar şu çizelgeyi nsı yaptınız yaa gecen sordum kaynadı gitti belki siz cevap veririsiniz hangi linki kopyaladınız bende istiyom yaa bende yapcam

Kızlar şu çizelgeyi nsı yaptınız yaa gecen sordum kaynadı gitti belki siz cevap veririsiniz hangi linki kopyaladınız bende istiyom yaa bende yapcam
Bu adımları takip edersen yaparsın canım

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection))
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details (Lilypie - Pregnancy ticker details)) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…