- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.501
Bu forumda yazdıklarımızın günün birinde aleyhimize delil olarak kullanılabileceği aklıma gelmezdi rahatsız oldum doğrusu fişleme sansür ne ararsan var tadı kaçtı. ivy ve aybike bilgilerinden sıkça faydalandığım entellektüel insanlar bence. herkes düşüncesini söylemekte özgürdür. hakaret içermediği sürece bu kimseyi rahatsız etmemeli. Aynı dönemlerde aynı sıkıntıları yaşıyoruz bebeklerimizin ihtiyaçları hep aynı burada öğrendiklerimi akıl süzgecimden geçirip bebeğime uygulamaya çalışıyorum ve bu benim için önemli demek istediğim güzel bir sohbet muhabbet de oluşmuş burada ama forumun sahibi gibi davranmamalısınız mesela ivynin avmlerle ilgili paylaşımı benim için değerli bilgiler içeriyordu sadece o değil birçok paylaşım burada bana yol gösterdi bebeğimin memeyi reddettiği dönemi yine burada paylaşılan bir yazı sayesinde daha rahat atllattım yani burada yazılan her şey bize uyacak yazılanları her zaman doğru bulacağız diye bir şey yok herkes fikrini söyler tartışırız çünkü tartışma da bir anlaşma biçimidir ama bu olayda olduğu gibi bu boyuta gelmemeli bence
Herkes kendi derdi olan konuda gozlerini aciyor :)) bebeginin memeyi reddetigi donemi nasil atlattin canim?? Burada bir yazi paylasilmissa da ben kacirdim sanirim. Benimki de 1ay olacak uyanikken emmiyor. Beni her iteklediginde kahroluyorum.
günaydın hayırlı sabahlar sadece son iki iletiyi okudum sanırım tadsızdurumlar vuku bulmuş yapmayalım birbirimizi üzmeyelim inşallah ben her an giremesemde foruma aklımın bi tarafı hep burda bu sayfanın devamlı olmasını istiyorum çok güzel fikirler pylaşıyoruz dertlerimizi döküyoruz kimse bu durumu menfaate dönüştürmesin inşallah hepinizi çok seviyorum hayırlı günler diliyorum
Hoşgldin zerre,
sen nasılsın
cingöz oğlunnasıl?? :)
Gecmisi okudum dun giremedm bazi nedenlerden gne neler olmus..tas ev mevzusunda geyik ypilmis bu buyutulucek bsey...altin emzik mevzunda ve parmisin soylediklerine tamamen katiliyrm...meltowski niye cann skkn canim umarm onemli bsey yoktr..med evecik asilardan etkilnmez ateslenmez inss gcmis olsunn cnm. Ben bu kadr bilimsel takilmaya karsiyim icimden geldgi gbi davranirim kasamam kendimi..avm konusunda duruselin durumundayim burda avm yok ne yazikki yapim asamasinda..olsa hergun akardim isikti bilmem ne umrumda olmazdi bu havada disarda gezdrmekren daha saglikli bnce...arasta bi nazar duasi oku bacim senn nefesin kuvvetlidr :-D
oy maşallah nerden hatırladın oğlumun cingöz olduğunu :)
Arkadaşlar okuduğum kadarıyla olayı kim nasıl algılamak istemişse o tarafından bakmış.
Olay kimsenin maddi durumu, bebeğine ne aldığı, aldığı şeyleri burada paylaşması değil. Kimse kimsenin maddi durumu da anlattıkları dışında bilemez zaten. Bilse de burada kimsenin başkasının aldığı şeyde gözü kalacağını yada alamayanı düşük sınıf olarak görüp dışlayacağını sanmıyorum. Aksine durumu olmayanlara yardımcı olmaya, almak istediği şeye gücü yetmiyorsa daha uygun fiyatlısını bulup paylaşmaya özen gösteriyoruz hepimiz.
Ben örneklemeleri kendimden vereyim. Herkes gibi bende bebeğime bir şeyler alıyorum. Aldıklarımı da yalnızca sorulduğunda fiyat belirtmeden paylaşıyorum. Fiyat soran olursa cevaplıyorum. sormayan merak ediyorsa arastırır zaten. Ki merak ettiğim şeyin fiyatını bende soruyorum. Daha önce sorulan indirimde gördüğüm bişey varsa da paylaşıyorum.
Ben oğlumu evde bildiğin fenni sünnetçiye çok uygun bir fiyata sünnet ettirdim. Burda maddi durumundan dolayı bu işi ertelediğini söyleyen birçok arkadaşa(Birçok diyorum çünkü kimse aa benden bahsediyor demesin çok kişiye önerdim) özelden öneride bulundum. Çünkü yaptırmak istiyor ama yapamama sebebi beli.Bebeğimi evde sünnet ettirmem bazılarına yanlış gelebilir.
Bebeğimin kıyafetlerini ayrı ama kendime kullandığım deterjanla yıkıyorum ve ütülemiyorum.
Bebeğime kıyafet alırken fiyatına, kumaş türüne, nerde üretildiğine bakmıyorum. Beğendiysem fiyatı yüksek de olsa alıyorum düşüksede. Ben uyku tulumunu bimden almıştım
Bebeğimi yıkarken küvet kullanmıyorum, çeşmenin altında yıkıyorum geçiyorum. Bazen yıkama sürem 2 gün bazen 5 gün oluyor. Hiçbir konuda pinpiriklenmiyorum, titizlik olayını abartmıyorum, her şeyin en iyisi olsun demiyorum. Bunlar benim tercihlerim ve tercihler kişiseldir.
Herkes bebeğini kendi yetiştiriyor, bebeği için en iyisini neyin zararlı olduğunu kendi bilir. Bunlar benim yaptıklarım ve ben fikir sormadığım sürece kimsenin bana aa ne sağlıksız evde sünnet yaptırmışsın, aa bebek deterjanı kullanmıyorsun alerji olur. Ütülemiyorsun mikrop kapar diye fikir yürütmesini istemem.
Geçenlerde hera kv sinin ona pompa almadığını söylemiş daha öncesindede salıncak vs. aldıklarını paylaşmıştı burada. Bende ona kv sine bir dahaki sefere oyuncak değil pompa almasını söylemesini önermiştim. Ben burada heranın salıncağını kıskanıyor olmuyorum herhalde. Fikir yürütmemin sebebi üzüntüm, öncelikli ihtiyacı yerine lüks ihtiyaçlarının karşılanması. Yoksa vardır alım gücü istediğini alır banane?
Demek istediğim hepimiz bişeyler paylaşıyoruz, ben de dahil. Ama paylaşımlarda uslup çok önemli bence. Kimsenin aldığı ürüne, yaptığı faaliyete, gittiği yere, bebeğine giydirdiğine kendimde olmasını istemediğimden olumsuz yorum yapmıyorum, kötü demiyorum. Çünkü istemiş gitmiş, beğenmiş almış onu bir kere yaptığının aldığının yanlış olduğunu söyleyip moralini bozmama gerek yok.
Geyik muhabbetlerinde yerim olduğundan söylüyorum, ben geyiği çok severim yaparımda. Geyikten hoşlanmayan ciddi mizaçlı arkadaşların geyik içeren gönderilerimi okumamalarını öneriyorum.
Açıklamayı da kimsenin yandaşı, kankası, dünüşü :) olduğum için yapmadım. Nacizane kendi fikirlerim bunlar.
Günaydınlar, mutlu günler herkese
Yazdıkalrımı yutmuş bilg.:)
yattığında rahatsız eden birşey olabilir mi? Kulağı ağrıyor yada kulağı kafası kaşınıyor olabilir mi?
bu aralar çok kaşıntı çektik o yüzden geldi aklıma.
Banyodan sonra kremleyip rahatlatımemzirmeyi denesen.
Bir de ten teması önemli diyorlar sen de üst bölgen çıplak o da çıplak battaniyenin altında emzirmeyi denesen??
Bu adımları takip edersen yaparsın canımKızlar şu çizelgeyi nsı yaptınız yaa gecen sordum kaynadı gitti belki siz cevap veririsinizhangi linki kopyaladınız bende istiyom yaa bende yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?