- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.601
bu arada kızlar yaa prima 3 nosunu kullanıorum ve hemen hemen hergün i b.k vakası yaşıorum kızımın kaka bayaa cıvık bıktım yıkamaktan ne yapmalıki.
çok geçmiş olsunArkadaslar su an evde misafirim var ( esim yurtdisinda oldugu icin yanima destege gelen akrabam )ve babam ağır hastalandığı icin ( dün olusan bir durum ) hafta sonu onla ilgilenmem gerekecek bir süre giremeyebilirim . Yanlış anlaşılmasın .
Parmecim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur
Eki Görüntüle 901411
Sanırım bundan bahsediyorsun canım farklı ama ikisi bu daha çok mama sandalyesi gibi
Bu arada yeri gelmişken sorayım kızlar mama sandalyesi nasıl bişe düşünüyorsunuz alamadık karar veremedim ikeanınkini istiyorum fiyatı çok uygun gelio eltimde kullanıyo memnun ama emin deilim ya neticede katlayıp kaldırma olayı yok :s
Kızlar bir şey soracağım 2-3 gündür kızımın kakasında ara ara siyah çizgi şeklinde birşeyler var neden acaba ?
Kan ilacından olabilir mi ?
Sende mi hemşom bende şimdi hummalı bir şekilde b.k temizliği yapıyorum daha dün yıkadım yahu :)
pufff hergün yıkamaktan ellerim buruştu valla illa sırtına çıkacak:))Canım tam da İdanın Huggiesten sırtına kadar çıkanları temizledikten sonra okudum bunu bilmem anlatabildim miHepsi aynı yapçak bişey yok
Canım en 4 kullanıyorum yeşil paketlerden memnunum ızdırmadı şimdiya kdar ama bazı paetler dyerlere göre çok daha kokulu oluyor ben deçok rahatsız olaya başladım.Düşün bebbek süreklio kokuyu hissediyor.Bir yerde okumuştum mümkünise anneler parfüm hiç kullanmasın devamlı kullandığımız parfüm ve kozmetikler bebeklerimize alarji ve astım getirebilir.onu okuyunca düşündüm bezi de aynı şekilde kullandığımız deterjantlar yumuşatıcalar.Valalhi bazen diyorum şu net olmasa da cahil kalasam kafam rahat olsun(((oku anma oku heryerden tehlike.Bir ara yıkanabilir bez almayı düşündüm ama çok uğraştırıcı geldi üstelik kirlenecek birz toplansın bekleteceksin daha sonra yıkancak pek hiiyenik gelmedi.Şmdi işlere zor yetiştiriken bid onu eklesem.Bilmiyorum ben de bu bezi değiştirmek istiyorum ama hangisi iyyidir acab başka alıp da güzel çıkmasa bebeğime pişik yaparsa.
çok geçmiş olsun
Kızlar bir şey soracağım 2-3 gündür kızımın kakasında ara ara siyah çizgi şeklinde birşeyler var neden acaba ?
ben ikeanınki çok beğeniyorum sade temizlemsi kolay ve diyer sandalyelere göre daha az yer alıyor.kullanan akrabam var çok memnun sağalam birşey çıtı diyor.Ama ben memlekete gitmeyi düşündüğüm için taşınabilir birşey arıyorum e bebkte gördüm buna benzeyen sandalye hoşuma gitti.Sadece kafama takılan şey sandalyeye bağlayınca sabit duruyormu gerçekten.bebekler bazen çok hareket edeibiliyorlar düşme tehliesi var.Bide kaç yaşa akdar kullanabilir acaba büyük oğlum 3yaşa kadar mama sandalyesini kullandı.
Ben de kararsız kaldım.Büyük oğlum annemlerdeyken ürüteçte yedirdm ama tekerlekli olduğu için sürekli ayağımda yürüteçi de tutumama gerekiyordu.Kulalanan arkadaşlar varsa fikirlerini yazsın lütfen.Ben deçok kararsızım.
Elif'cim resmini paylastigin mama sandalyesi mi ve Mamas&Papas marka mi? Cok yer kaplamaz gibi duruyor ama bilemedim
Teşekkür ederim canım .pufff hergün yıkamaktan ellerim buruştu valla illa sırtına çıkacak:))
kaç kilo cnm bebeğin benimki 7300 3 kullanıorum ama hergün sırtına çıkıo aman yıkanabilir bez miiikendimi yıkayamıorum ki bez yıkayım:))) ben baştan beri prima aktif bebek kullanıorum yeşil olandan yani,beyazıda daha çok kokuo dedi bi arkadaşım bilemedim valla arastanın dediği hepsi aynı demekki bide hareketli sıpacıklar ondan oluo sanırım
cnm bizdede oluo kan ilacındanmış doktorumz öle dedi.
olabilir canım bi takip et devam ederse dr ile danışırsan iyiy olur bişey çımaz ama için rahat olsun diye.
bende varımm bugun ucuncu b.k temızlıgı..hepsı sırtına kadar..bıtmıstır herhaldee artıkk :))
Kızlar bi sorum olacak.. Ben bebek bez olarak premium care kullanıyorum. Tecrübeli bi anne önerdi kullandık memnun kaldık. Tamam emiciliği falan iyi de bide kötü kokmasaa.. Oğlan 1 kere bile çiş yapsa bez kötü kokmaya başlıyorsizler ne kullanıyorsunuz,memnuniyet dereceleriniz?
hepimiz hep mutlu olsak evler hep temiz bebekler hep uslu manikürcümüz pedikürcümüz olsa yemekler hergün diyet hazırlansa ve zayıflasak sütler fışkırsa göğüslerden... ohhh valla daha ne istenir kii ....
kimileri başkalarının mutsuzluklarıyla beslenir lütfen bizler birbirmizin mutluluğuyla beslenelim diyor ve KOCAMAN ÖPÜYORUM
Sende mi hemşom bende şimdi hummalı bir şekilde b.k temizliği yapıyorum daha dün yıkadım yahu :)
Canım muz yediysen ondan olabilir.Kızlar bir şey soracağım 2-3 gündür kızımın kakasında ara ara siyah çizgi şeklinde birşeyler var neden acaba ?
kolay gelsin emelcim
bu aralar biriktirip biriktirip yapıyorlar, ben de diyorum hep kızım tutup tutup böyle topluca neden yapıyosunda yatak yorgan üst baş batırıyosun,
her gün 1 kez düzenli yapsa oysaki bunlar olmayacak
pufff hergün yıkamaktan ellerim buruştu valla illa sırtına çıkacak:))
Canım muz yediysen ondan olabilir.
ay kızlar boşverin ya tartışmayı .herkes her istediğini alsın giysin,konuşsun bence birbirinize sen böylesin diye yakıştırmalara yapmayın.
niye alınıyorsunuz ki birbirinize boşu boşuna .benim hoşuma gidiyor hepinizin paylaşımları.
arastanın fotoğraflarını paylaşması da çok hoşuma gidiyor,bir anne olarak bu güzel anıları ölümsüzleştirmesi hoşuma gidiyor.eşinin doktor olmasıda güzel aa diyorum bir sorum olsa soracak kişler var .
bir avukatımız var onunda bilgilerini paylaşması çok güzel. damla ipeğe fikir veriyordu geçenlerde.
ıvy nin o pamuklu tulumlarını paylşamasıda hoşuma gidiyor,yine bir anne olarak özenmesini korkuları olmasını titizlenmesini anlıyorum.altın emzikte bana yapmacık gelmedi gösteriş olarak düşünmedim o sırada a bak böle şeyler de varmış vay anasını ''satış stratejisine bak' dedim.hem tvde demet akalınada altın emzikler geliyor diye haber çıktığında ' ben zaten böyle birşey olduğunu süper forumumdan bilyiorum ' dedim:)
tv konusna gelince bende evdeyken bebeğime bakarken elimden geldiğince izlettirmeden kendim oyalayabiliyordum. ama şu an bebeğime bakamıyorum ve tüm gün inatçı anane ve inatçı babaneye emanet .tek tesellim torunalrı olduğu için dövmezler diye içim rahat :)
sallamaya alıştıran 'nur topu gibi bir oğlum oldu' sayelerinde ..bebek sallanmalı diyen zihniyetleri !!! ve bu sayade geceleri bile sallanmak isteyen bir oğlum var. taa başlarda beni okuyanlar bilri ben bebeğimi daha minicikken bile yıkar besler yatağına koyar konuşmadan karanlıkta uyurdu yavrum. çünkü gün içinde yoruyordum onu ben de yoruluyordum tabi büyük bir zevkle...yani benim ilk 4 ayda oluşturduğum tüm düzen tepetaklak olmuş durumda.hoşlanmadığım birsürü şeyler var.
yani bazen herkes bebeğini kendi isteğine göre büyütemeyebiliyor.onlara göre doğru olanlar bize göre yanılış olabiliyor aynı konu bizler içinde geçerli.birimiz için doğru birmiz için yanlış olabilyor.
bence bebekleriyle birlikte olabilen anneler o böle pamuklu giydirmiş o böle resim çekmiş diye sölenmeyin de birlikte geçirdiğiniz güzel anların tadını çıkarın.
birimizin maddi durumu yok diye eleştiremiyorsak.maddi durumu iyi diye de eleştirmemeliyiz.
fakir olan anlatarak ajitasyon yapmıyorsa zengin olanda var diye hava atmıyordur bence.
ben ıvy ninde arasatnın da diğer tartışanların da hava atma amaçlı yaptığını zannetmiyorum.
hepimiz hep mutlu olsak evler hep temiz bebekler hep uslu manikürcümüz pedikürcümüz olsa yemekler hergün diyet hazırlansa ve zayıflasak sütler fışkırsa göğüslerden... ohhh valla daha ne istenir kii ....
kimileri başkalarının mutsuzluklarıyla beslenir lütfen bizler birbirmizin mutluluğuyla beslenelim diyor ve KOCAMAN ÖPÜYORUM
Sana katılıyorum canım
Su günlerimizin kıymetini bilelim
Benide is yerinden arayıp çağırdılar , gel artık diye , 6 aylık olunca başlayacaktım oysaki
Öyle mesudum ki :2: :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?