2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar yaa prima 3 nosunu kullanıorum ve hemen hemen hergün i b.k vakası yaşıorum kızımın kaka bayaa cıvık bıktım yıkamaktan ne yapmalıki.

Canım en 4 kullanıyorum yeşil paketlerden memnunum ızdırmadı şimdiya kdar ama bazı paetler dyerlere göre çok daha kokulu oluyor ben deçok rahatsız olaya başladım.Düşün bebbek süreklio kokuyu hissediyor.Bir yerde okumuştum mümkünise anneler parfüm hiç kullanmasın devamlı kullandığımız parfüm ve kozmetikler bebeklerimize alarji ve astım getirebilir.onu okuyunca düşündüm bezi de aynı şekilde kullandığımız deterjantlar yumuşatıcalar.Valalhi bazen diyorum şu net olmasa da cahil kalasam kafam rahat olsun(((oku anma oku heryerden tehlike.Bir ara yıkanabilir bez almayı düşündüm ama çok uğraştırıcı geldi üstelik kirlenecek birz toplansın bekleteceksin daha sonra yıkancak pek hiiyenik gelmedi.Şmdi işlere zor yetiştiriken bid onu eklesem.Bilmiyorum ben de bu bezi değiştirmek istiyorum ama hangisi iyyidir acab başka alıp da güzel çıkmasa bebeğime pişik yaparsa.

çok geçmiş olsun

Kızlar bir şey soracağım 2-3 gündür kızımın kakasında ara ara siyah çizgi şeklinde birşeyler var neden acaba ?

Kan ilacından olabilir mi ?

Elif'cim resmini paylastigin mama sandalyesi mi ve Mamas&Papas marka mi? Cok yer kaplamaz gibi duruyor ama bilemedim

Canım tam da İdanın Huggiesten sırtına kadar çıkanları temizledikten sonra okudum bunu bilmem anlatabildim mi Hepsi aynı yapçak bişey yok
pufff hergün yıkamaktan ellerim buruştu valla illa sırtına çıkacak:))

kaç kilo cnm bebeğin benimki 7300 3 kullanıorum ama hergün sırtına çıkıo aman yıkanabilir bez miii kendimi yıkayamıorum ki bez yıkayım:))) ben baştan beri prima aktif bebek kullanıorum yeşil olandan yani,beyazıda daha çok kokuo dedi bi arkadaşım bilemedim valla arastanın dediği hepsi aynı demekki bide hareketli sıpacıklar ondan oluo sanırım

Kızlar bir şey soracağım 2-3 gündür kızımın kakasında ara ara siyah çizgi şeklinde birşeyler var neden acaba ?

Kan ilacından olabilir mi ?

cnm bizdede oluo kan ilacındanmış doktorumz öle dedi.

Elif'cim resmini paylastigin mama sandalyesi mi ve Mamas&Papas marka mi? Cok yer kaplamaz gibi duruyor ama bilemedim

Evet bu hem mama sandalyesi hemde koltuk olarak kullanılıyor sandalyeye bağlıyosun kemerle sabit duruyor bundan deil ama chicconun sandalyesini kullandı görümcem e bebekte belki rastlamışsınızdır portatif mama sandalyesi olarak geçiyor yani o kendikindende memnundu ama belli bi yaştan sonra ki şuan iki buçuk yaşında kızı kullanamadı mamas papas ın ise ön deki renkli kısmı çıkıyor yani daha uzun kullanılır die düşünüyorum benim kızımın resmini paylaştığım ise sadece koltuk tabi tepsi olduğu için yerde yemek yedirebilirsin
Ben mama sandalyesi olarak ikea taraftarıyım hem çok hafif evde istediğin odaya taşımak kolay çok yer kaplamıyor ama dediğim gibi sadece katlanıp kaldırılma olayı yok. Yoksa fiyat çok iyi 300 leri duyduktan sonra

Teşekkür ederim canım .

olabilir canım bi takip et devam ederse dr ile danışırsan iyiy olur bişey çımaz ama için rahat olsun diye.

Doktorumuzu aradım ilaçtan olabilir dedi yine de takip et dedi. Salı gideceğiz zaten bakalım.

bende varımm bugun ucuncu b.k temızlıgı..hepsı sırtına kadar..bıtmıstır herhaldee artıkk :))

Ben benimkine b.klu böcek diyorum gülüyor ne anlıyorsa :)

ben primanın beyazını kullanıyordum ondan dışarı çıkma çok oluyordu ama şu anda prima yeşil pakete geçtim gayet memnunum....

Parmecim babana acil şifalar diliyorum inş. en kısa zmnda sağlığına kavuşur..

Lepistess:128: çook güzel yazmışsn cnm ellerine sağlık, tüm satırlarını beğendim ama en çok sonunu tekrar etmek istediğim için kestim

aminnnn binlerce...

kaka konusunda bzde prima 3 aktif bebe kullanıyoruz arada sırada sırtımıza kadar taşıyor sanırım hepsinin aynı bu dönemde. Molfix denemiştik en başta göbek oyuntulu diye pişik oldu belki o dönem en hassastı prima kullansak da pişik olurdu bilemiyorum ama sonra hep prima kullandık en çok premiumcare hoşumuza gtti, kokuya gelince bezden bzdede oluyor. iğrenç kokuyo

Sende mi hemşom bende şimdi hummalı bir şekilde b.k temizliği yapıyorum daha dün yıkadım yahu :)

kolay gelsin emelcim
bu aralar biriktirip biriktirip yapıyorlar, ben de diyorum hep kızım tutup tutup böyle topluca neden yapıyosunda yatak yorgan üst baş batırıyosun,
her gün 1 kez düzenli yapsa oysaki bunlar olmayacak

Evet öğrenecekler inşallah :) Aman önemli olan yapmaları kabızlık çok zor . :)

Sana katılıyorum canım

Su günlerimizin kıymetini bilelim
Benide is yerinden arayıp çağırdılar , gel artık diye , 6 aylık olunca başlayacaktım oysaki
Öyle mesudum ki :2: :2:

niye bu kadar gerildiniz bayanlar bunlar kaç aydır hatta bir yıldır kullandığımız cümleler şimdi mi bazılarına farklı geldi boşverin bunları herkes kendinden meshul isteyen istediğini yazabilir özgür bir topik burası bebeklerimiz sayesinde bu topikte buluştuk unutmayalım kızlar şöyle bir silkelenip kendimize gelelim herkese sevgiler bol öpücükler dağıtalım pozitif olalım gerginliğe gerek yok bebekler ağlamasın :) herkese duyrulur bu dolunaymıdır nedir bebeklerde uyuma yönteminde değişikliğe uğrama etkisi bırakıyor zor uyutan anneler biran önce kolları sıvayın daha farklı kolay yöntemler denemeye başlayın umarım faydası olur bütün bebekleri öpüyorum tek tek hepiniz uslu olun annenizi üzmeyin ağlamayın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…