2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada arkadaşlar bu kadar yorgunluğumun arasında sizlere değer verdiğim için şunu da söylemeden geçemeyeceğim. yaşanan son olaylarda tamamen tarafsızım. herkesi doğrusuyla yanlışıyla, eksiğiyle fazlasıyla kabul ediyorum ve tercihlerimi yapabilecek olgunluktayım. arada benim de fevri çıkışlarım olabilir, farklı düşüncelerim olabilir, yanlışlıkla kırgınlığa sebep olabilirim. netice de insanım. ama bunu zamanında konuşmayı tercih ederim. aylar sonra karşıma gelirse tuhaf hissederim. bendensin sendensin olayına hayatım boyunca girmedim girmem de. bundan dolayı yargılama, yargılanma gibi bir duruma umarım düşmem...

Abimin ikiz çocukları var. Beklenen dogum tarihleri 29 agustostu ama 25 temmuzda sezaryenle dogdular birisi 1500 gr diğeri 2000 gr dogdular. 2 kilo olan şimdi 6 kilo çok mutluyuz ama digeri büyümüyor gelismiyor değişik bi mamaya başladık bakalım artık çok zor çok

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm annesi için ne kadar zor bir durum umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur yiğenin

medcezir öncelikle çok geçmiş olsun. benim kızımda erkenci biliyorsun. biz direk ek gıdaya dalış yaptık. sütüm bitti. zaten varken de sağıpn biberonla veriyordum. devam sütünden de kızım hoşlanmıyor artık emmiyor biberonu hal böyleyken drum ek gıda tablosunu verdi bize. allahım her öğün eziyet hem bana hem ona.... yemiyor ağzını açmıyor eliyle itiyor el kadar çocuk. muz yemedi işte düşün çok umudum vardı onu sever diye. elma sevmiyor armutu biraz biraz.... akşam yatmadan tahıllı mılupa veriyorum ama senin dediğin gibi bir kaç kaşık değil:26: bir çaybardağı zorlaaaa tıkıyorum ağzına. biliyorum bu şğekilde yemek yemesi sonrası için çok sakıncalı ama ne yapabılırım ne yapabılırımderken dr bir arkadaşım iki çocuk annesi buarada bu tabak bitecek mi diye bi kıtap önerdi bugün. herkese cok ıyı gelıyormus. ben okuyacağım sana da aktarım yaparım istersen.. birde mamaları da sevmeyince arı mama aldım 4 aydan itibaren olanı. nasıl seve seve yedi bildiğin şahane muhallebi!! tadı güzel ama maelsef şekerli bir mama içinde yine mineral vitamin bir sürü takviye var. dr umun haberi yoktu verdiğimden aradım söyledim. o en son seçeneğimiz dedi şekerli olduğu için. ama bazı günler baktım aç kalıyor veriyorum....sen de bi danışıp bir öğünde ondan verebilirsin belki.
çocuğu toparlar

bu konuda ben de çok tereddütteydim. bir ay kullanmadım hatta birdahaki kontrolde dr umuz sordu kullanıyor musun diye.vermedim dedim. neden dedi dedim herhangi bir test yapmadan bütün çocuklara neden veriliyor dedim. bu tamamen profilaktik doz (kilo başına bir damla) şuan hemogram yapsak gayet normal çıkıcak kan değeri ama depoları boş dedi kız ağlıyor şuan devam edemiyorum ama ikna oldum birazz

Similac High Energy Bebek Sütü ismi. bakalım bu da işe yaramazsa ben bu işi beceremediğime kanaat getiricem en sonunda.

önceliklee çok çok geçmiş olsun canımm...

similac çoook iyi bir mama. benimm yeğenim e hep similac verd,k diğer mamalara göre fiyatı biraz pahalıydıı ama anne sütüne en yakın demişlerdii bizdee anne sütü zaten yok bari iyi bir mama içsinn dedikk ve similacla büyüttük. şimdi 12 yaşında bir tosuncukkk.. ve inann çokk yaramıştı o mama.. çok iyi bir mama.. bence size de çok iyi gelecekk.. çok yağlıydı biizm kullandığımız similac mama, yeğenimde şimdi biraz tombik yaa acaba diyoruzz similactan mı olduu.. düşün yanii o derecee. size de çokk iyi gelecek eminimm ben..

Kızlar daha önce yaZmışmıydım tam hatırlamıyorum ama konusu geçmişken yazayım dedim. Doktorumuz ( Kaan'ı rutin kontrollere götürdüğüm doktor hanım:)) ) 4. Ay aşılarına gittiğinde sağlık ocağı demir ilacı vericek sana kilosuna göre bi damla söyleyecekler ancak yapılan araştırmalar demir ilacının faydası konusunda kesinleşmiş değil demir damlası kullanan ve kullanmayan iki çocukta yapılan kan sayımında bir fark görülmedi ayrıca bütün demir damlalarında paraben var parabensiz yapılanı yok sonuç olarak ağır metal bebeğin vücuduna böyle bir maddeyi gerekliliği kanıtlanmadan vermek bana uygun gelmiyor ama sen illaki vericem diosan günde 4 damla ver kilosuna göre verme dedi zaten 9. Ayda kan tahlili yapacağız eğer kan değerleri düşük olursa o zaman başlarız geç kalmış sayılmayız ve vakti geldiğinde kıymasını pekmezini düzenli yerse kansızlık olacağını düşünmüyorum dedi ben bu sebeple kullanmayacağım sizleri de bilgilendirmek istedim

Meyveyi yoğurtla karıştırıp ver canım

Hadi bakalım inşallah mamaya geçişimiz de böyle olacaktı demekki ben 6 ay verdim sütümü vicdanen çok rahatım :)

Ben tartisma sirasinda yoktum sabah okudum sabah okudum ve fikrimi dusuncemi soyledim..arastaya yazdgn mesajda bnmde adim gecmis..bn burda bi gruplasma oldgu hic dusunmedim ve herkesidr cok sevdim...bzm adimizi vererek kisilik laflari olmus kmse kmsenin kisiligini elestiremez heleki yazdgm seylerden ...ben senn adini vererek bile knusmadim paylasimlarimi cikar dedigin gbi kmseyi durduk yere kirmamismdr bu topik ilk acilfigi zamanlardan beri aktif uyeyim b u bikac gun kadar aksiyon gormedim...suan hic tat almiyorum ve insanlarin paylasimlarinda kendini kasacagini dusunuyrm ..bu konuda fikrimi soyledm yandas oldum herkesn akli fikri var...adim gectiginden cevap verdim bu konu bnm icin kapandi

Arkadaşlar
Umarım herkes ve herkesin bebeği çoook iyidir, uzun zamandır memlekette olduğum için takip edemedim Bir sorum var,
Balıkesirden bir arkadaş kullandığımız bebek kıyafetlerini istemişti, durumunun kötü olduğunu bildirmişti, kargo yapan var mı? Yarın eşim gönderecek ama telefon no olmadan almazlar diyor çok geç kaldım göndermek için..... Cevap verirseniz sevinirim....

Aybike arkadaşımız göndermişti diye hatırlıyorum belki onda vardır telefon numarası.

Medciğim, seni öyle iyi anlıyorum ki , sana benimde bir tanıdığım Şu ayda şu kadar kilo vb seyler söylemenin de hiç bir faydası yok biliyorum . Çünkü gözün başka bebekleri deiil sadece kendi yavrunu görüyor. Kendin suçlu hissetme lütfen senin kızın az kilo alıyor diye.
Ben kilo verdiği zamanlarda deli gibi kendimi suçladım hamilelikte yaptığım herşeyi sorguladıım kendimden anneliğimden nefret ettim ama sorunu yine ben buldum ve bununriçin savaşıyorum. Sen de çok konuda savaş verdin ve yoruldun anlıyorum ama Allah beterinden korusun .

Canım uyutmayı sen nasıl başardın?Bu akşamda başarılı geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…