2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off kızlaar naaptınız öyle merakımdan kaç sayfa okudum geçmişi :)

benim düşüncem burası stres atma,dertleşme,sohbet,muhabbet yeridir...taa hamileliğimizden beri beraberizz..ha bazıları çok tanınır bazıları daha siliktir bu kişisel tercihtir..artı çok muhabbetlere katılmayla ilgilidir....arasta suloz cucu parme vs. bu arkadaşlar çok sık girebildiklerin muhabbetleri daha yoğun ve hepimiz çok ii tanıyoruzz beni mesela pek tanımıyosunuzdur sonuç olarak gruplaşma war demek yanlış bence...elimizden geldiğince birbirimizin dertlerine yardımcı olmaya çalışıyoruzz..

mastit oldumm dedimm bi geçmş olsun yazmanız bile moral oluo yeri gelio...bence bozmayın ortamımızı birbirinizi yanlış anlamayınnnn...burası zenginliğin yoksulluğun güzelliğpin çirkinliğin enn sonn gözönünde bulunduğu yer...birbirimizi göremiyoruz bile...foto koymazsak...

off bu arada antibiyotiğe dewam ediyorumm bebeğimm 12den önce uyumuo..gece çayı aldm milupadan bgn denicem warmı kullanan...rahatlasın uyutsun bebişi die

İyi akşamlar arkadaşlar.Nasılsınız demeye çekiniyorum.Nolmuş bu topiğe böyle.Olayın başını bilmiyorum.Geçmişi okuyamadım.Ama şunu biliyorum.Aylardır burda dertlerimizi, sevinçlerimizi, düşüncelerimizi, önerilerimizi paylaşıyoruz.Yapmayın birbirimizi kırmayalım.Hepimiz yetişkin insanlarız.Lütfen daha fazla uzamasın.Bitirin bu tartışmayı.Nerde o güzel sohbetler...

Canım Çiğdem Hanım'dı değilmi doktorun ? Banada aynı şeyleri söyledi ama ben kendi çocuklarıma 4 damla verdim diye belirtti. O yüzden bende 4 damla veriyorum.
Yarında sabah timuçin beye gidicez bakalım sünnet için me dicek

Bana da öyle söyledi 4 damla verebilirsin die vermeyedebilirsin dedi 9. Ayda kan testine göre gerekirse de başlayabilirsin dedi çok memnunum Çiğdem Hanım'dan seydi bey den pek memnun kalmamıştım timuçin beyde çok iyi bir doktor Kaan'ın sünnetini o yaptı. Çok memnun kaldık canım. Umarım sizde sıkıntısız anlatırsınız ameliyathane önünde beklemek çok zor oluyor çok zor tuttum kendimi ağlamamak için Kaan'ın sünnet derisi uzun ve dardı canım bu yüzden biz 35 günlüktük yaptırdığımızda

Cnm öncelikle geçmiş olsun bende humananinkini aldim yarın gelecek inşallah faydali olur.benimkininde dalma problem i var maalesef

bu arada demir damlasını sağlık 3 damla demişti drum 6 wer dedi ogün werdim ilk önce kan gibi kustu sonra 3 kere kakasında kan pıhtısı gibi çıktı çook korktumm ddemirden olmaz dedi dr belki makatı çatlamştır falan dedi ama bence fazla demirdendi bidahada wermedim ama beyin gelişimine katkısı warmış die yrndan itibaren başlıyım 3 damla weriyim diyorummm

CANIM seydi bey izinliydi Çiğdem hanım san aldım randevuyu iyimizde öyle olmuş bende çok memnun kaldım.
Bizimde sünnet derimiz tam açıklıyormuşş ve bunu Çiğdem hanım söyledi şeydi hiçmsöylemedş 4 aydır. Ay büyüyünce daha zor üzülüyorum;(

Ben gönderdim canım. Bebeği yeni doğdu geç kalmış sayılmazsın :)
Mesaj olarak gönderdim numarasını

Son düzenleme:

Aybike o arkadaşla zaman zaman görüşüyordu, onunla irtibata geçirebilir seni cnm.

Benim doktorumda demir konusunda aynı şeyi söyledi, bende istersem, içim rahat etsin diye 6. Ayda test yaptırıp sonuca göre vermeye başlayabiliriz diye karar verdim. Demir gibi ağır bir metalin vucutta gereksiz birikmesi tehlikeli olabilirmiş.

Aybike ile ben görüşüp gönderdim bilgileri arkadaşa :)

Geçen sene bugun benim çift çizgiyi gordugum gündü emin olmayıp ertesi sabah kor saatte kalkip bi test daha yapmistim zaman ne cabuk geciyo...o zamanlar seneye bebegim kucagmda olucak ins diyodum...seneye bu zamanlar ayaklanan tatlislarin pesinde kosucazz inss ;-)

Gözümden yaş geldi gülerken
Süper yaziymiş teşekkürler

Öyle canım , aslında 3 ay ücretsiz almıştım yasal olarak hakkım var , ama 1 ay icin tartışmayacağım artık , hayırlısı olsun

Gece çocuklar uyuduktan sonra rahat okuyabiliyorum topigi, eşimde onu kıskanıyor , cok vakit geciriyormusum burda . o gün saçma sapan biseyler yazdı telf elimden alıp , msj düzenleme seçeneği ile değiştirdim hemen, o da bir baska cocuk iste

Bu ara benden saçma msj lar gelirse kaale almayın , ha baskılar beni yıldırmayacak o ayrı

Canım üzülme lütfen , biliyorum elde degil ama en önemlisi saglıklı olmaları , ayrıca kendini suçlama , bazı seyleri değiştiremiyoruz tamamen cocukların yapısıyla alakalı

Canım geçmiş olsun. 4. aydan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş,bi makalede okumuştum. Senin stresini lokum yavrun hissediyor annesi..Şimdi herkes sana bişiler yazmış okudum ama..Senin durumunda olan bir çok tanıdığım var. Bi örnek vermek istiyorum sana..Amcamın oğlu 2kg civarında doğdu.Annenin meme ucu içe dönük olduğundan neredeyse hiç anne sütü alamadı.Annem bi 20 gün kadar emzirmiş.Hep mamayla büyüdü.3-4 ayına kadar neredeyse hiiç kilo almadı.En fazla 3kg olmuştur.Bağırsaklarında sorun olduğundan yediği her şey aynen çıkıyordu neredeyse..doktor doktor gezdiler. Envai çeşit mama kullandılar.1 yaşına kadar öyle böyle geçti zaman..Sonra o çocuk bi büyüdüüüü...Şuanda 1.90 iri yarı 24 yaşında delikanlı. Demem o ki elinden geleni yap gerisini zamana bırak.Şükürki turp gibi maşallah.

İnşallah atlatacağız bu günleri..belki çok gıcık bi cümle ama demeden geçemeyecem 'Ana olmak kolay değil' Uykunun yerini hiç bir şey tutmuyor..

cumartesi günü 4. ay aşılarımızı olacagız kaç tane vuruyorlar bacaktan mı koldan mı ne giydirmek uygun olur kızlar öneriniz ne?
2 aşı bacaktan. İnşallah huysuzluk yapmaz. Benim oğlan aşı olduktan sonra huysuza bağladı!

Canım uyutmayı sen nasıl başardın?Bu akşamda başarılı geçti mi?
Uyutmayı başaramadım desem daha doğru olur! Akşam yıkadım..babamız ayağında salladı zaar zor uyudu kerata!

Aynı şeyleri bende aklımdan geçirmiştim Rabbim konuştuklarını,yürüdüklerini,okula başladıklarını,mezun olduklarını,işe başladıklarını,mürüvvetlerini,evlatlarımızın evlatlarını görmeyi nasip etsin İİİNNŞŞAAALLAAAAH!

Gözümden yaş geldi gülerken
Süper yaziymiş teşekkürler

Hakkaten süpper bi yazıymış. Bugün topiği okurken ilk kez güldüm. En son yazan olay kesinlikle doğru. Tv son ses açıkken oğlan mışıııl mışıl uyuyor elimden kalem düştü Tıkkk diye ses çıkardı gözler faltaşı gibi açıldı..nasıl iş anlamadım arkadaş!

Aybike ile ben görüşüp gönderdim bilgileri arkadaşa :)

Tesekkurler cnm :)

Aaa ne yazmıştı eşin cnm ben kaçırmışım :)

kızlarr bugün akşam kızım elimi bi ısırdıııııııı veeeeeeeeeeeeee bennn şoookkk bişey batıo nedir o ağzına bişemi aldı derkeeeennnn alttan prinç gibiiiii 2 tane dişşş maşallah kuzuma demek günlerdir huysuzluğu bundanmışşş emmek istememesi uyumaması sürekli kucak istemesi.....bende erken çıkarmışım ama yinede kuzenim karı koca diş hekimi aradım sordum erken çıkmanın bi sakıncası olurmu die yok tamamen genetik dediler ve sabah ve gece yatarken temiz bi tülbent tarzı bezle kaynamış suyla silmemi önerdiler özellikle dişi çıksada çıkmasada demir ilacından sonra su ver dediler dişlerde leke yapıormuş. ayyy çok garip bi duyguymuş testere gibi. ama anlamıştım çıkacağınıda bu kadar çabuk beklemiodum canavara dönüşmüştü yavrum heryeri ısırıodu.sizle paylaşayım dedim yatmadanmaşallah benim kuzuma.

o da bişemi benim kızım tv karşısında sallıorum mışıl mışıl uyudu derken kaldıracam yerine ayak parmağım çıtladı ve gözler fıldır fıldır bakıo:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…